View Full Version : В училище...
Inkognoto
04-13-2010, 17:28
Тази година уча вече в гимназия и това което ме учуди е , че повечето пушат! Искам да знам дали само в моета гимназия или просто повечето гимназисти започват да пушат :(
гимназисти ли? то се почва от 4-ти клас т'ва :)
Тази година уча вече в гимназия и това което ме учуди е , че повечето пушат! Искам да знам дали само в моета гимназия или просто повечето гимназисти започват да пушат :(
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
абе навсякъде е така,ко има да се чудиш :lol: :lol: :lol: :lol:
onelove93
04-13-2010, 17:33
Беден човеко,кой клас си,откъде си,откъде падаш? 8-) :-o
И все пак-да,преобладаващата част пушат.
SummerMakesMeHappy
04-13-2010, 17:43
:?
ivcheto0o
04-13-2010, 17:47
vampirediaries
04-13-2010, 17:55
Еми да.Навсякъде е така.В моето даскало от 8 клас не можеш да минеш през входа.Е те и 7 клас пушат,ама те поне се крият.
blackeye
04-13-2010, 18:24
Навсякъде е така, спокойно... Само не започвай и ти.
SmilezZz
04-13-2010, 18:26
nefchi_bs
04-13-2010, 18:34
+ Не започвай,че после жална ти майка ако искаш да ги отказваш ...
Навсякъде е така, спокойно... Само не започвай и ти.+2
ами аз като влезнах преди 3-4 години много малко пушеха после много хора започнаха за 1-2 месеца и после спряха , но от миналата година май пушачите станаха повече
ми и в моето даскало пушат една част,но мен пък ми харесва,някак си ме опиянява....и просто искам да пуша.
лошото е само че уврежда здравето.
Иии честно това е супер тъп въпрос
Shadowsogirl
04-13-2010, 19:00
Нали знаете какво е казал Пертини.
Можем да се учим на търпимост от пушачите. Все още нито един пушач не се е оплакал, че някой непушач не пуши.
:D :D :D
Тъй де, това в кръга на шегата.
не ми пречи, че някой пуши в даскало - на който му се пуши, да пуши.
В мойто даскало ПЪК пушат 3 човека, другите са некви смотльовци дет ги е страх да опитат :-D
И в мойто даскало е пълно по 50-60 човека ,че и повече ходят да пушат навънка ама и учителите там пушат :D
milickata
04-13-2010, 22:03
И в моята гимназия доса хора пушат (включително и аз) И защото ни е забранено да пушим в двора на гимназията :D всички сме скупени на няколко тумби хора във възможната най-близка зона извън двора 8-) 8-) 8-) И даскалите които пушат (а те не са никак малко)са при нас и става интересно...говорим си и така :P ...но като цяло да има доста хора които пушат.
В моето мило МГ се друсат с трева през голямото . :lol: :lol:
П.П.Има ли смисъл да казвам за пушачите :lol:
didenceeto
04-14-2010, 06:55
няма какво да се чудиш :) и аз съм от гимназия и половината ми клас пушат (само момичетата) е не всички ама повечето :lol: съвсем нормално :P
nIkEnCeTy_bE
04-14-2010, 11:02
Има някой, които и от 4 клас почват за гъзарията, а и те повечето са така. Свиквай, навсякъде е така.
Няма училище в което да няма пушачи. В началните училища просто се крият по-добре :D
blackeye
04-14-2010, 11:37
В мойто даскало ПЪК пушат 3 човека, другите са некви смотльовци дет ги е страх да опитат :-D
смотлсовци уау. Това, че все още не са опитали е по-добре за тях...
Здравейте на всички! ! !Аз съм нова в този сайт и не съм мн сигурна дали това е правилният форум, в който мога да разбера повече за училището, където ще кандидатствам :?
Ако тук мога да получа такава информация , плс пишете за да ви поразпитам малко... :)
:):):) :wink: :wink:
В моето мило МГ се друсат с трева през голямото . :lol: :lol:
П.П.Има ли смисъл да казвам за пушачите :lol:
В МГ трева? :D :D :D :D
не мога да повярвам-кой град е т'ва 8-) 8-)
vesito13
04-14-2010, 17:13
Къде спа до сега, по улицете, в кафетата, по пейките и т.н. не беше ли виждала, че се пуши? Някак си ми е странно да не се знае нещо такова. Да и в моето училище се пуши.
nIkEnCeTy_bE
04-14-2010, 17:48
В МГто Варна, britzy :D Вече изобщо не се водят за зубърите, за най елитното даскало - всичко пропадна :D И с загубата на Купата го доказаха, че не стават и не са тези шампиони, които се водеха преди 2-3 години. :P :lol:
В МГто Варна, britzy :D Вече изобщо не се водят за зубърите, за най елитното даскало - всичко пропадна :D И с загубата на Купата го доказаха, че не стават и не са тези шампиони, които се водеха преди 2-3 години. :P :lol:
хахаха ужас :lol:
dPa3HuTeJl
04-14-2010, 20:02
хАх.. неможело да се откажеш от пушенето ? :lol: Еми аз пък мога :D сега съм 8-ми клас, пуша от 7-ми , точно една година вече пуша ! и то не редовно разбира се.Когато искам ги отказвам за примерно 2-3 месеца и пак ги почвам когато си поискам .. винаги мога да спра да пуша 8)
Ми един фр. в едно даскало в Русе (няма да казвам кое е училището) продава трева,едно 60% от училището пуши...
и пичагата прави за едно голямо междучасие,пари колкото минималната работна заплата 8)
значи ти си от онея "cool" дето пушат само щото да са интересни и забелижими (извинявай ако не си такъв, ама щом го казваш тва... :? ) Tъпня! Много са ми жалки такива :D
относно въпроса: ДА все повече и повече млади се развалят xD ... в междучасието половината даскало се е скупчило до 2-та входа ... idiots :D
Converse333
04-15-2010, 11:14
Аз не пуша, ама ходя при пушачите и си говорим. 8-) Дори и учителите идват при нас и с тях си говорим. В моето даскало почти всичи пушат, може би има 20-30 човека, които не пушат, а сме 800 човека в даскало. :lol:
deSireeE
04-15-2010, 13:48
О боже...аз не знам вече къде не се пуши.И в нащо даскало пушат и то пред очите на всички и не им пука :)