View Full Version : Какво бихте казали на гаджето си в този момент? vol.2
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
mincheto
07-03-2010, 06:25
''Ако ще е обич,искам да боли,да ме разпилее и изпепели......''
Бахти, за нищо друго не ставаш, ами и не си изпълняваш задълженията. За к'во ли си ми и ти? 8-)
Assshley
07-03-2010, 09:17
Гушкам те.
VampireLovers
07-04-2010, 18:29
Бих му казала : "Обичам те мил0 :smt007 . не са минали и пет минути от както се разделихме,а вече ми липсваш.. ей ти си като въздухът който дишам.. не мога и секунда без него,така както и без теб .. обичам те любов моя" :smt007 :smt007 :smt007 :smt008 :-)
Assshley
07-04-2010, 20:59
Ти си уникален ТЪПАККККККККККК,уникален .. :x
bilqnavod
07-04-2010, 21:01
Искам да му кажа да ми се обади, да не ме забравя, да се видим защото ще полудея... :? :(
че не е единствена и ако продължава така, нема се разберем
p3tinc3t0
07-04-2010, 21:15
Ти си уникален ТЪПАККККККККККК,уникален .. :x
нямаш равен просто :-x
ГУШ. искам вече да се връщаш.. :(
DevilWish
07-05-2010, 17:06
Липсваш ми
DiabolicAngel
07-05-2010, 17:14
Уникално зле си.Няма да ти позволя да се държиш така с мен.Няма да ти се обадя.Усети се един път сам какво правиш! :?
FancyGirl
07-05-2010, 17:21
Очите ми пак останаха по теб като те видях днеска, спри да ставаш все по-красив и по-красив! Вече ме е страх да те оставя за секунда сам да не те откраднат. И какво си мислиш бе глупаче, че няма да ти зема да хапнеш ли, аз гладна ще остана ма моето прасенце няма да го оставя гладно. Ама ха. Обичам те. Точка.
Обади ми се най-сетне ,ако ли не ми пиши смс .. Да откача ли искаш ?? :x :-)
Neopitom3na
07-05-2010, 21:58
Гушкам теее! :-)
че е всичко за мен и че го обичам страшно много :smt007
да не ми звъни толкова рано ,че го чака наказание :D :D :P
gLypChenCee
07-06-2010, 08:44
Ей, момче... обичам те прекалено много... дори не съм си представяла, че мога да обичам до таакава степен .. само още 6 дни мили .. 6 дни.. и пак ще сме заедно.. пак ще те прегърна.. като те видя... сигурна съм, че ще се разплача... но от щастие... всичко между нас е толкова трудно .. но може би това прави връзката ни толкова стабилна.. Липсваш ми ужасно много... не знам какво ще правя ако те изгубя някога.. Обичам те ! :X :smt007
Ей, момче... обичам те прекалено много... дори не съм си представяла, че мога да обичам до таакава степен .. само още 6 деня мили .. 6 деня.. и пак ще сме заедно.. пак ще те прегърна.. като те видя... сигурна съм, че ще се разплача... но от щастие... всичко между нас е толкова трудно .. но може би това прави връзката ни толкова стабилна.. Липсваш ми ужасно много... не знам какво ще правя ако те изгубя някога.. Обичам те ! :X :smt007
леле. :cry:
и моя се връща чак другата седмица :-k
gLypChenCee
07-06-2010, 08:47
Ей, момче... обичам те прекалено много... дори не съм си представяла, че мога да обичам до таакава степен .. само още 6 деня мили .. 6 деня.. и пак ще сме заедно.. пак ще те прегърна.. като те видя... сигурна съм, че ще се разплача... но от щастие... всичко между нас е толкова трудно .. но може би това прави връзката ни толкова стабилна.. Липсваш ми ужасно много... не знам какво ще правя ако те изгубя някога.. Обичам те ! :X :smt007
леле. :cry:
и моя се връща чак другата седмица :-k От половин година го чакам да се върне .. :cry: останаха само 6 дни.. :-# а в края на лятото.. пак трябва да си ходи.. :-# :cry: поне да бяхме на 100-200 км.. :-# а ние сме на хиляди :cry: :cry: :-# :-# :-#
кофти, мноогоо кофти :(
издържала си дълго, сега няма да ти попречат 6дена нали? :-)
а пък, ако държиш супер много на него, разстоянието няма огромно значение. дръж се . :-)
Al3ksandra
07-06-2010, 09:44
" Обичам те! Да, правилно го чу.. Обичам те Ицо! Обичам те такъв какъвто си. Обичам те и на колкото и много километри да бъда от теб, любовта ми няма да се промени към теб!! Обичам те, дори когато не си прав, дори когато.. сме скарани! Обичам те, разбираш ли?"
...и:
" Каквото и да се случи занапред, бих искала да знаеш че ти винаги ще бъдеш в мислите ми, както и в сърцето ми. Ти сам си спечели място в него! По честен или нечестен начин то е ТВОЕ! ...Бих искала да те прегърна безпределно МНОГО!!! :( ... ЛИПСВАШ МИ! "
XTREMEFREERIDE
07-06-2010, 09:44
Извинявай.
gLypChenCee
07-06-2010, 19:08
кофти, мноогоо кофти :(
издържала си дълго, сега няма да ти попречат 6дена нали? :-)
а пък, ако държиш супер много на него, разстоянието няма огромно значение. дръж се . :-) еми държа се.. :( само още една година и си идва в България :( една година.. :( толкова чаках мога и още ! :) Меррси.
по темата:
Обичам те.. колкото и да ме вбесяваш.. Обичам те.. :smt007
обичам те когато ме караш да плача.. когато ме вбесяваш
ии ми иде да крещя да крещя..
обичам те дори заради това, че се караме...
макар да е рядко..
обичам те заради това което си.. и заради това, че с теб се чуствам
истинска и обичана.. ОБИЧАМ ТЕ ! :smt007
HardGirl666
07-06-2010, 20:04
Нямам търпение да се видим,жадувам за устните ти и прегръдките ти и дори сега,когато се доближи до мен съм сигурна,че тези глупави километри няма да ни пречат повече.Обожавам те,никога няма да те забравя,ти си единствения за мен и мисля,че го знаеш много добре!
Lancelot
07-06-2010, 20:07
Мила, скапа ми се колата..
Благодаря за подаръка, който ми направи! Дано изкарването да си е заслужавало.
K_O_L_E_V
07-06-2010, 21:47
Махни ми се от главата..... :-D
целият живот отдавна си ми ти. :smt007
XTREMEFREERIDE
07-07-2010, 07:55
Съжалявам, че съм станала такава егоистка, но не мога вечно да мисля за всичко останало, но не и за себе си. Имам нужда да бъда такава. Някой ден ще ме разбереш.
Wasilewaa
07-07-2010, 09:10
Обичам те много мациии :P :-) :-) :-) :-)
Тъп си като шотландска гайда! Дано не ми се обадиш преди да заминеш. Наистина ми писна от теб и нямам причина нито желание да те виждам повече.
Assshley
07-07-2010, 11:08
Може да съм се променила донякъде,но още те обичам и не смятам да спирам.Даже с всеки ден те обичам повече ..
gLypChenCee
07-07-2010, 11:21
Слънчо, извинявай за снощи... не знам какво ми стана.
Като каза, че сте пили много и не помниш какво е ставало пък е имало много момичета.. ии нещо ми стана.. изпуших ;x кипна ми .. нищо от това което казах, не беше сериозно.. не съм го мислела.. никога не бих ти казаала тези неща.. знаеш, че съм си такава.. избухлива..
Трябва да му кажа всичко това.. и още много неща..
но ината ми.. тъпия ми инат и гордост ии.. :X ..
надявам се да ме разбере и без да му казвам всичко това..
не бих могла ;x .. такъв ми е хаарактера тъп е ама.. :X
ОБИЧАМ ТЕ .. ♥
blondeVIP
07-07-2010, 11:54
Честита годишнина шушинке! Пожелавам си още хиляди години с теб! Много искам да те видя и да си те гушна, но знам че няма как да стане, много искам всичко да е както преди година и да сме толкова щастливи, но явно всяка връзка има своите възходи и падения.В момента искам просто нощ и ден да съм до теб и поне за 15 мин да имам възможността да си излея всичко, да изплача всичко и да ти кажа всичко което не съм могла. Обичам те повече от всичко и знаеш по-добре от всичко, че винаги ще съм до теб. . ЗАВИНАГИ!!! <3
LoveRetroMusic
07-07-2010, 12:48
благодаря<3
Оффф мило,какво да направя като на моменти съм толкова ревнива?!Знам,че няма смисъл да ревнувам точно от тая малка пикла,защото не си ми дал повод за това.Знам,че си един от най-точните хора на света - доказвал си ми го милион пъти,казвали са ми го и хора,с които се познавам от 5 минути (знаеш за кои хора говоря),но какво да направя като мисля все за най-лошото?!
Като за капак сега си там,а знаеш,че в неделя заминавам и ще се видим поне след седмица.Това ще е най-дългото ни разделяне,от както сме заедно и не знам как ще издържа ... Сигурно ще трябва пак да се мъкна с 4-те телефона из чантата за да съм сигурна,че в един момент няма да остана без батерия ... :?
Обичам те,мило мое!!! ... Обикнах те още докато бяхме в онзи басейн преди година (е без 3 дена :-D ).Вярно,че тогава беше просто приятелска обич,но все пак беше обич!!!Обичах те и когато ми даде горнището си,след като заваля!!!Обичах те,дори когато вечерта ни изгониха от басейна заради теб!!!Сега продължавам да те обичам,но по-силно от преди!!!Сега те обичам не просто като приятел,а като най-добрият ми приятел и най-важният човек в живота ми!!!Не искам да го забравяш!!!Знам,че докато ме няма през тази една седмица ти пак ще си там и онази малка пикла ще се опитва да ти набие някакви филми в главата,но ти много добре знаеш,защо ще го прави ... :) Знам,че няма да й се вържеш,защото и ти ме обичаш още от онзи момент в басейна!!!
Е да,обаче НЯМА да му го кажа,защото съм един голям инат и защото винаги се старая да се правя на непукист,когато нещо ме мъчи ... :?
mynichka
07-07-2010, 16:23
Чоке..тая вечер ще си направим среднощна разходка =P~
melchetooo
07-07-2010, 20:25
Дразниш меееееееееееееееееееее :-x
dqvolcheto9
07-07-2010, 20:32
Добре бе човек можеше да ми пишеш Смс или да ми се обадиш кога си идваш...Сега се едно чакам писмо от умрял ..пф ама си те Обичкаммм :-)
Миличко, обичкам те! Кфо прайкаш? Как ти мина деня? Отново не се сещаш за мен :(
bilqnavod
07-08-2010, 06:54
loose my temper ........ :-x :smt013 :smt076 :smt084 :smt096 :smt067
bilqnavod
07-08-2010, 06:56
Миличко, обичкам те! Кфо прайкаш? Как ти мина деня? Отново не се сещаш за мен :(
Нали, много ми е познато и на мене, ми нищо ще чакаме кфо да праим .... нема друг начин....... :smt069 :smt117 :smt102 :smt073 #-o [-( :?:
mincheto
07-08-2010, 07:29
''Ти си боклук ,а аз с текива не се цапам, изчезвай доброволно преди да стане насилствено,Никога повече няма да ме имаш. и 100 да имаш ,аз пак няма да съм в леглото ти,ти така пожела.
''
XTREMEFREERIDE
07-08-2010, 08:31
Писна ми да се чувствам толкова гадно. Това е. Край. Оставям всичко пък както дойде.
mynichka
07-08-2010, 09:10
Сънувах супер смешния сън 8-) по- късно ще намина да те видя на работата ти, че сега аз имам доста задачи да свърша и да обадиха ми се :---)
Wasilewaa
07-08-2010, 14:36
Може да съм се променила,но още те обичам и не смятам да спирам.Даже с всеки ден те обичам повече .. :*:*:*:*:*
bilqnavod
07-08-2010, 18:03
:-P :smt050 :smt068 :smt062 :smt054 :smt053 :smt045 :smt051
bilqnavod
07-08-2010, 18:03
Писна ми да се чувствам толкова гадно. Това е. Край. Оставям всичко пък както дойде.
+1
DiabolicAngel
07-08-2010, 18:11
Благодаря ти.
За втора поредна седмица ми даваш празни надежди,които накрая разбиваш на пух и прах.
Повече няма да чуеш от мен,че искам да те видя.Писна ми все аз да съм инициатора,а ти накрая да не правиш нищо.Писна ми наистина.
:?
TheBeliever
07-08-2010, 18:24
Шоколааааад! Донеси ми шоколаааааааад!
ПП: снощи беше много сладък.
Тези четири месеца с теб бяха невероятни!
gLypChenCee
07-08-2010, 18:42
Обичам те повече от всичко ...
И никой като Теб... няма като Теб! И аз и ти не сме тук случайно. Няма никой като теб, и аз не съм със Теб случайно... обичам те безкрайно.. :smt007 :smt007
melchetooo
07-08-2010, 18:50
Съжалявам,че не ти повярвах.Съжалявам за ревността си...и за ината ми..обичам те много...
Има една песен(c4 никой не може да ни спре НЕ НЕ НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА НИ СПРЕЕ КАКВТО И ДА СТАВА НИЕ СМЕ ЕДИННИ И...слънчице...
DqVoLsKoJeLaNiE
07-08-2010, 19:38
Доволен ли си, моето момче! Като не съм "единствена", можеш да изчезваш, като не съм "много важна", можеш да се гръмнеш, като не съм "както преди", можеш да си намериш някоя по-стара версия. 8-) :lol: Край,чао,недоверчив,ревнив, сляп,ограничен и малоумен кретен! :)
K_O_L_E_V
07-08-2010, 19:45
любимата ми черта у тебе е таа дека дели гъзо ти на две :oops:
XTREMEFREERIDE
07-08-2010, 20:49
Колко те обичам - само аз си знам.
Ти си една малка кyрвa, знам че eбeш други, знам че си го търсиш просто. Пиш ми яжката, не можеш да ме трогнеш с това!
FeelMyPain
07-08-2010, 20:58
Ти си една малка кyрвa, знам че eбeш други, знам че си го търсиш просто. Пиш ми яжката, не можеш да ме трогнеш с това!
xaxaxa 8-)
malibugirl
07-09-2010, 12:58
Липсваш мии :-#
Бих казал: "Ела у нас " , Само че нямам :grin:
GossipGirl89
07-09-2010, 15:27
Обичам те и ми липсваш ужасно много! :-#
mynichka
07-09-2010, 16:26
:-) :-) :-) само ще си го целувам, не ми е до говорене сега 8-)
Lexynnka
07-09-2010, 16:36
няколко години са прекалено дълъг срок за мен... не съм те виждала от 6 дена, но вече ми липсваш ужасно много и ми иде да се самоубия при всяка мисъл за теб, а само ти си ми в главата... но въпреки това, ще те чакам-винаги ще те чакам. Обичам те повече от себе си, повече от всичко ;(
DevilWish
07-09-2010, 18:20
Не знам как и що ме търпиш :)))
Мухахахах^^ Изяш сеее, мога и без теб!
partychild
07-09-2010, 20:16
Съжелявам, че те нахапах толкова много...ама ти пък не трябваше да ме гъделичкаш такааа.. :lol:
Знам,к'во правиш сега ... Разглеждаш СМС-ите в телефона ми 8-) Сори мило,но всичките около 250 СМС-а във входящата ми кутия са от ТЕБ!!! :-) ОБИЧАМ ТЕ!!!Не се сърди за това,че не искам в неделя да ни изпратиш до автогарата,но просто ще ми е много по-гадно ако те видя как ме изпращаш :(ОБИЧАМ ТЕ!!!Сладки сънища! :-)
XTREMEFREERIDE
07-09-2010, 21:01
Прибери се по-бързо, защото не знаеш колко много ми липсваш. :-#
FancyGirl
07-09-2010, 21:37
Липсвашш ми беее слънце.. къде си :(
monincetyyy
07-09-2010, 21:42
Ще ми липсваш това лято... И още не мога да си представя как всичко ще свърши след като завършим или ако не свърши - колко гадно и трудно ще бъде... :( Обичам те и ще те чакам!
Seductress
07-09-2010, 21:45
Постъпката ти беше много детинска...да, много. :? Карали сме се и за далеч по- сериозни неща и пак не си правил такива простотии. Знаеш, че това не е края. Това, което направи беше много неудачно, безсмислено и не знам от какъв зор го направи и не виждам кво спечели с тва. :) Убедена съм, че ако не на първата... на втората вечер като си там ще ми се обадиш и ще ми кажеш, че ти ли липсвам и как не е същото без мен. Мм да, знам. 8-)
XTREMEFREERIDE
07-09-2010, 23:38
Колко си сладък.. :smt106
Искам да те видя най-накрая!!! Защото ме е страх по телефона какво мога да ти кажа в яда си ! ОБИЧАМ ТЕ ЛЮБОВВВВ МНООООГОООООО !!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Lexynnka
07-10-2010, 21:54
липсваш ми, обичам те..
Можеше да ми кажеш, че не ти харесва. Вярно, че не беше най - романтичния начин да ти го поднеса, ама ти па' толкова се и трогваш човек като прави нещо за теб. Просто реши един път завинаги дали си тръгваш или оставаш. Не съм сигурна, че мога да понеса да продължиш да си на прага и да не знаеш какво искаш. Да искаше разбиране... не мисля, че на света някой може повече от мен да те разбира и търпи, и да мълчи, и всичко. Ако не просто я хлопни силно тази врата след себе си. Наистина нямам сили вече!
dAimIk0z
07-10-2010, 23:04
обичам те,но повече обичам нея
жалко,че нямам сили да ти го кажа в очите...
Знам, че остават само 4 дни, ама ... хайде, идвай си при мен вече :-# Разделихме се толкова скоро, а пак ми липсваш, значи, таковата.
Seductress
07-17-2010, 20:51
Знаех си, знаех сииии.... :grin:
I hate skype :-x :-x :-x :-x :-x
Искам да сме повече заедно . Знам ,че не решаваш ти ,ама... :cry:
XTREMEFREERIDE
07-17-2010, 23:39
Зарежи тези глупости и ме обичай. <3
От 2 дни вече нямам гадже,но бих казал на бившата-ти си една долна малка курва,повдига ми се от теб и не искам да те виждам повече :)
Нямам на кого да го кажа(заради който факт ми е невероятно тъжно през последните година и нещо...)...но ако имаше бих й казал
(ако и го казвам точно по това време на денонощието значи сме си двамата и вероятно просто си лежим или у нас или у тях или сме някъде навън и гледаме звездите...обичам малките неща...при наличието на определени условия и отворени възприятия те всъщност се превръщат във феноменални моменти които споделени с подходящия човек и при определено състояние на духа могат да помогнат на човек да ги усети с всичките си сетива...)...
'Виж...мисля че в този момент не може да има нещо друго на тоя свят което да ме накара да се почувствам по този начин...не мисля че нещо друго би ми донесло такова удовлетворение...не мисля че с някой друг бих могъл да преживея точно този момент и точно по този начин...
не мисля...
дали е така-не знам...
но знам че с теб изживявам неща които принципно не съм се и надявал да преживея...моменти които не бих искал да споделям с никой друг и...това за което ти благодаря най-много...чувствам се обичан...не знам доколко е така но честно казано не ми и пука и знаеш ли защо(тука вероятно следва отговор 'не'...или нещо в тоя дух...и респективно аз отговарям:...) защото точно сега и точно с теб изживявам този миг и някакси не мисля че бих могъл да измисля дори и при положение че положа огромни усилия нещо което да може да ме накара да се почувствам по-завършен и щастлив от теб и нашия споделен момент...'...
Или по-скоро би било нещо по-адекватно тъй като сега съм малко разсеян...но в общи линии ще е в този дух...и ще се старая да имаме подобни моменти по-честои да ги правя също така неповторими и запомнящи се и за нея...
monincetyyy
07-18-2010, 01:22
На света няма човек, за който да правя всичко, което съм направила за теб! Независимо от някои думи, които каза и ме нараниха, те разбирам, защото не само на мен ми е кофти. Ще ми липсваш, съкровище. Обичам те не го забравяй!!
XTREMEFREERIDE
07-18-2010, 07:49
Хайде, малчо, ставай, че ми липсваш вече. :smt050
DevilWish
07-18-2010, 08:11
Обичам те...
Assshley
07-18-2010, 09:45
Искам да те гушна ..
XTREMEFREERIDE
07-18-2010, 09:49
Искам просто да стоя и да те гледам. Да съм сигурна, че си мой, че си само и единствено мой. Наречи ме егоистка ако щеш, искам те само за себе си. Всеки път, когато ме докоснеш изпитвам неописуемо чувство на наслада от живота, любовта, връзката ми с теб. Защото (както съм ти казвала преди) това не е просто любов, нито обич. И двамата знаем, че имаме много повече от това. Имаме непоклатимо приятелство и огромно доверие. Не знам защо те обичам, но всеки път, когато те видя настръхвам, а на лицето ми грейва онази леко изкривена усмивка и не мога да се спра. Искам те. Искам да бъдеш до мен непрестанно. Ти си моята най-голяма любов.
:smt007
mishanavolley
07-18-2010, 10:47
да не ме търси повече :?
nespasqema
07-18-2010, 12:25
Бих му казала, хайде прибирай се вече че ми писна да те чакам.... :-) :oops:
XTREMEFREERIDE
07-18-2010, 14:45
Какво й е пък на песента?! Слушай колко е миличка.. :Д
DarkGirll
07-18-2010, 14:52
Много ми липсваш.... :-k :cry:
милоо понякога ме изнервяш и ме дразниш,но защо след това те обичам повече и повече....и да идва месец август че ще полудея :grin:
*какво става с нас?!
*станало ли е нещо снощи?
*не искаш ли да се видим?
*това са вече три дни..
*липсваш ми..
*обичам те ба*и..защо не си до мен сега?
PHaNToM373
07-19-2010, 21:17
Връщай се по - скоро от морето,шомбалчее :-D ! Не искам да те чувам , а да виждам красивите ти , усмихнати , пъстри очи! Искам да ме хванеш за ръката и да не ме пускаш никога! Искам да ме прегърнеш и да усетя оназии топлина и защита! :-)
bilqnavod
07-19-2010, 21:32
Прекалено пресилено да кажа, че го обичам и не мога без него. От скоро сме заедно. Но имам силни чувства. Имам очаквания за връзката ни - надявам се нещата да се развиват толкова добре за напред, както и до сега. Знам че сме в правилната посока - бавно, но сигурно. Търпение му е майката. Така е най-добре. :)
Ти си невероятен, и въпреки че го казваш с половин уста, аз знам че избра да останеш в БГ защото не искаш да ме изгубиш... Мислех си че не мога да те обичам повече от това, но открива че има още и още ... Ти не просто си наи-хубавото нещо което ми се е случвало, ти си много много повече :-) :-) :-)
Ако ми развалиш плановете за утре с Милена или срещата с другото момче... ще те убия!
Assshley
07-19-2010, 22:27
обичам те ..
"пфффф остави ме намира, пиша у форума!" :grin:
а ако трябва да съм сериозен:
"остай ма най-накрая деба, спи ми са"
DevilWish
07-20-2010, 07:49
Липсваш ми
спри да се дъжиш така,че ме нервираш :x
Забрави си ключовете у мен :-D
Айде бе...ква е тая манджа 100 часа я правиш. 8-) :lol:
а който няма :-o
иначе бих и казал ,че я обичам незнам :shock:
XTREMEFREERIDE
07-20-2010, 20:19
Когато виждаш, че не се получава е логично да смениш тактиката.
Seductress
07-20-2010, 21:54
Правиш го, за да ме дразниш нали????? :x Искаш да ти върна 'услугата' ли, тъпак? Надявам се, утре като заминеш малка част от спомените ти да се върнат и поне мъничко да ти липсвам. Нека ти е гадно, че ме няма!!! :-) Обади ми се, искам да те чуя. :( Моля те, след като се върнеш, наистина, моля те, кажи ми, че си намерил друга! :(
ми сега си нямам :-D .. :? .. :( .
ама бих му казала може би :
Обичам те ! :-D
(ноо зависи за кого ) !! :D :D
Хем си на 400 километра, хем си по-близко от всякога.
enamoredeti
07-20-2010, 23:16
Не искам да знаеш, че всеки час, всеки миг поглеждам телефона си , с надеждата да се обадиш! Всеки път, когато проклетия телефон звънне или получа смс сърцето ми забива лудо, изтръпвам....мислейки, че си ти, че си се сетил отново за мен , след толкова време, в което ме подминаваш....сякаш съм невидима....
Разби сърцето ми, чувствам се измамена , излъгана....Защо ти повярвах? Повярвах на лъжите ти, на хубавите думи , с които рисуваше бъдещето ни! Повярвах, че наистина имаш чувства към мен, че държиш на мен, че искаш да си с мен.... Повярвах ,че си ме чакал толкова време и че не си ме забравил, както ми казваше и ме убеждаваше!
Дори се почувствах виновна, че не съм ти се доверила по-рано, че не съм ти повярвала, дори ми стана мъчно за теб! А сега съм сама, мразя живота, заради теб, мразя себе си! Мразя се, защото въпреки всичко ти си в мислите ми нощ и ден, в сънищата ми....Мразя се и се моля да те забравя! Мразя всичко, защото всичко ми напомня на теб! Не искам да те искам, не искам да си в сърцето ми, не искам да те познавам... Ти обърка живота ми, обърка мислите ми, обърка всичко, обърка нормалния ми до скоро живот....сега вече и аз не съм нормална.....Бях от добрите, днес съм от лудите! Говоря си сама...плача и проклинам деня , в който те срещнах! Проклинам и себе си, че се влюбих в теб! Как можах! Как можах да се влюбя точно в теб! Мисля, че няма да мога да те забравя, струва ми се невъзможно! Но ще те забравя, ще бъда силна, няма да се предавам! Живота продължава и без теб! Не си единствения !
Помни, че ти ще съжаляваш, че ми разби сърцето! Не го заслужавах! И не, няма да ти отмъщавам, не мога да падна толкова ниско! Но всичко на този свят се връща! И теб някой ще те нарани и ти ще страдаш! Тогава ще разбереш какво е!
Вече нямам гадже. Не съм сигурна и дали съм имала! Но все пак това искам да му кажаааа!
:x :x :x :x :x
Не исках да си мислех, че се филмирам, 'щото заминаваш. Още по - малко пък, че ще ми липсваш. Защото няма. Пожелавам ти ползотворни месец и половина там. И много кyрви там, ей...! Не забравяй, че не значиш достатъчно за да пролея дори сълза за теб.
Понякога ме дразниш без причина...Остави ме,тва е от хормоните ше ми мине ама искам да натрия носа на всички момичета,които те харесват...
обичам те.
но съм объркана. :(
Липсваш ми!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <333 :cry: :cry: :cry:
Seductress
07-21-2010, 08:10
Едва ли някога ще му го кажа всичкото... :(
Ти си виновен. Мм да. Ти си виновен за всичко. Защо поиска тази връзка, защо продължаваше да я искаш? Знаеше, че няма бъдеще, но пак ти ми даваше надежда, че може пак да сме заедно. И в крайна сметка какво се получи? - Нищо. Толкова бързо забрави всичките си обещания, забрави за моментите, в които сме мечтали за какво ли не. Липсваш ми повече от всякога, макар че мина толкова много време. Ти беше първата ми любов. Единствения, който успях да обичам. Знам, че ще идеш там, да, където се запознахме. Вече не искам да си спомняш за мен, дано не мине и една мисъл през главатата ти, която да те подсеща за мен през тези дни. Имаш възможност, голяма възможност да си намериш друга. Наистина, намери си друга. След мен не си имал друга връзка. Искам да видя щастлив с друго момиче. Нека бъде по-красива, по-умна, по-добра от мен, заслужаваш го. Моля те, започни да живееш в настоящето, спри да се сещаш за мен, спри да ме дърпаш назад. Колко пъти се опитах да продължа без теб? Колко връзки имах? С колко момчета се опитах да те забравя? Не мога, защото ти постоянно ме викаш да се върна и знаеш, че не може... няма как. Като си дойдеш искам да ми кажеш, колко хубаво сте си изкарали с компанията, как не си искал да се прибирате и как отново си се влюбил. :-)
Assshley
07-21-2010, 08:18
Всички к*рвички,които се навъртат покрай теб продължават да ми лазят по нервите ! :-x
Обичам те... :-) какво друго би искал да чуе от половинката си човек???
gLypChenCee
07-21-2010, 09:20
Обичам те много.. благодаря, че ме търпиш.. и нито веднъж не си възразил... благодаря ти за това което си направил, правиш и ще продължаваш да правиш за мен.. благодаря ти, че те има... когато си до мен .. нищо.. НИЩО няма значение.. пред мен си само ти..
Помниш ли когато на онова езеро заваля пороен дъжд?
Бяхме мокри до кости.. но не ни пукаше.. вървяхме за ръка..
целувахме се под дъжда.. а хорааата в кафенетата ни гледаха странно.
Но не! НЕ МИ ПУКАШЕ! Помниш ли всички онези думи които си казахме?
Те значат много за мен... всеки път като си спомня..
очите ми се насълзяват от .. от щастие..
Обичам всичко в теб дори и недостатъците ти.. бих дала и мило и драго да не си ходиш в Испания.. : [ но знам .. че трябва...
ОБИЧАМ ТЕ СЛЪНЧО ... ТИ СИ ВСИЧКО! :smt007
FancyGirl
07-21-2010, 10:52
Всичко е толкова безлично без теб.. обичам те :)
DJ_Mrav4o
07-21-2010, 12:44
Махаааааааай тая тенискааа! :P
vesito13
07-21-2010, 15:14
Толкова много свикнах с теб. Толкова много те обичам. Знам, че понякога те дразня и ти нервнича за глупости. Но не ми обръщай внимание, аз си те обичам :smt007 Радвам се, че утре ще се видим :)
Сега на сърдит ли се правиш?Кой знае къде си и с коя/кой си...Няма да те търся,да видим дали довечера ще ме потърсиш.ПОне можеше да ми се обадиш след като ти писах смс.Дебра кретена юмрузна ми от глупости.Надявам се да разбереш,защо вчера се държах така.НЕ мога да забравя,че си си плейбой дори и да ми казваш,че не се интересуваш от други,миналото ти ми вреди.Въпреки това искам да съм с теб...глупак.
VinDiesel
07-21-2010, 17:06
Трябва да изясним някои нещица за напред,иначе ще се караме постоянно ,ще си бием шута и всеки лови кочана :D.Ще й го кажа,просто си е забравила гсм-ите :-x
Милоооо обичам те,дано ти се оправи ръчичката да не идвам да я оправям аз :D ,а и липсваш ми :-) :-)
didi0804
07-21-2010, 18:49
Липсваш ми пате,много те обичам :smt007
XTREMEFREERIDE
07-21-2010, 21:11
и да не забравиш да звъннеш, че утре така ще ти се скарам.. ><
1.Престани...
2.Имам чувството,че не съм нищо кой знае какво,но не искам да се предавам.Трудно ми е с тебе,ти си на друго ниво.Особено като съм в друг град сега и имам чувството,че излизаш с всички.Понякога не знам как да се държа с тебе,понеже искам да ти кажа много неща и скривам много неща за да не покажа слабост,обаче ми е трудно.НЕ те чувствам близо до себе си,когато си толкова далеч.Надявам се като се прибера да се видим и ...да усетя това,което усещах преди.Мразя,когато ме караш да се чувствам по тоя жалък начин и то без да разбираш че го правиш.Знам,че грешката е в мене...Трудно ми е да буда с теб,а това е само началото.Въпреки това искам...Понякога ме караш да стоя в мълчание с часове или да си мисля някви работи...
Искам да ти натрия носа още в 1вия момент,в който ме видиш и да си кажеш,че не ме заслужаваш.Да те е страх да не ме загубиш.Искам и приятелите ти и всички женски същества,които те харесват да им натрия и техния нос.Просто спри да правиш това,което правиш...знам,че не можеш защото си такъв,но миналото ти ми пречи.
TheSunshine01
07-22-2010, 11:49
Скъсахме вчера ама ..
Че го мразя, че не искам да го чувам, виждам .. И да не ми се мярка пред очите!
XTREMEFREERIDE
07-22-2010, 12:06
спинкай сладко <3
DisturbiaV
07-22-2010, 13:27
....
XTREMEFREERIDE
07-22-2010, 14:34
I'm commin' to get youu! :grin: <3
FiRe_LaDy
07-22-2010, 16:29
Айде на мореее ... нямам търпение вече да заминаваме !!!
И естествено, че много го обичам, въпреки че ме ядосва понякога. :P
gLypChenCee
07-22-2010, 16:35
Постъпката ти снощи беше ужасна.. детинска и необмислена! Не знаеш колко ме заболя.. или вече може би се осъзна? И да звъниш цял ден, и да не звъниш... писна ми човечееее.. :shock: перфектен си в държанието и във всичко друго... ама като направиш нещо такова ми иде да ти кажа `МАЙНАТА ТИ!` и да ни зашлевя един.. ама знаеш, че те обичам прекалено много за да го направя... Звъни си още 5-6 дни, да видиш на мене к`во ми е ... ИИИИИИИИИИИИИИ КВООООООО? Много ли ти е хубаво? Не мисля.. АЙДЕ СТРАДАЙ СЕГА ! ЗАСЛУЖАВАШ! .. но въпреки това .. знам, че ще простя.. защоото те обичам .. ти на това се надяваш.. ама гледай как някой ден ще си изпусна нервите.. и тогава градът малък ш ти се види .. пф те еба у говедото нещастно.. обичам те.. :booooomb:
DarknessAngel
07-22-2010, 18:42
Отново и отново. Още малко и съм до тук.
TheSunshine01
Фен
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 2:39 pm Заглавие: Потресена просто .. ;х
Предния път направих 1 тема как да скъсам с приятеля си но този път нещата съвсем се объркаха..
3 Дни под ред не спах у нас бях в едни приятели.. Неможах да се обадя на приятеля ми, нито да му пиша в скайп, но пък той ми се обади каза ми за пореден път колко мноого ме обича, че съм всичко за него и всички тея празни работи на които аз вярвах!
TheSunshine01
Фен
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 2:49 pm Заглавие:
Скъсахме вчера ама ..
Че го мразя, че не искам да го чувам, виждам .. И да не ми се мярка пред очите
нешо не схванах ама :D ,по темата:чее много го обичам и да ми се обади като си ляга :-)
XTREMEFREERIDE
07-22-2010, 20:18
Отново беше прекрасен <3, както всеки път (само дето по някой път не го виждам). Обичам те повече от себе си вече. Идея си нямаш какво означава това в моя живот. По принцип съм супер самовлюбена. Е, вече означаваш повече за мен от колкото аз самата. Вече, вече.. от доста време си е де. Whatever. Искам сега да се оправиш и да си прекараме много хубаво следващите 3 дни преди да замина на море, че много ще ми липсваш там! ><
descarada
07-22-2010, 20:50
лека нощ сега,а утре като ми звъннеш,да кажеш,че са те освободили от работа и идваш да ме вземеш :)
Krokozubel4o
07-22-2010, 21:27
Малката, много ми е приятно с теб :-) :-) :-)
tanch3t093
07-22-2010, 23:01
И естествено, че много го обичам, въпреки че ме ядосва понякога. :P
Чу лии??! .. :?
Иначе - спинкай сладко! Обичам те ... Защото ако не бе така нямаше да ми пука ;)
Assshley
07-23-2010, 08:44
Правиш ме най-щастливото момиче на света.:)
XTREMEFREERIDE
07-23-2010, 10:15
Еххх, как ме караш да мечтая! Ама много искам един ден да живеем там! Прекрасно е. Има си всичко - планини, плажове, море, слънце. Пък и винаги съм мечтала да живея на остров. Оххх! <33 Някой ден! Ако не живеем там поне на почивка за 5 години (плюс,минус) да ме водиш?! ^^
зайо .. къде си.. :-# :-# :-# :-# :-#
Нищо,че преди час и нещо беше с мен.. искам гоо постояннооо :-) :-) :-) :-)
XTREMEFREERIDE
07-23-2010, 13:44
c'mon beb! идвай си вече, че ми се излиза.
знам, че си прекарваш страхотно на плажа,
ама ми липсваш. :smt051
Прибираи се вече.. Липсваш ми.. Изкам да те видя и да ти дам една голямааа ЦЕЛУВКА :-)
gret4ety
07-23-2010, 19:16
Малката, много ми е приятно с теб :-) :-) :-) хехее :oops:
ПО темата: И на мен много ми е приятно с теб раче, много ми липсваш :-) :-)
givemereasontolive
07-23-2010, 19:31
Прибираи се вече.. Липсваш ми.. Изкам да те видя и да ти дам една голямааа ЦЕЛУВКА :-)
XTREMEFREERIDE
07-23-2010, 19:55
Yohi, ще те изям, бе! Тоолкова си сладък,
когато се държиш мило и непринудено..
<33333
d3d0ks7eR
07-23-2010, 19:55
Върни се обратно , липсваш ми :-# :-# :-#
DiDiChKa
07-23-2010, 20:45
Липсваш ми.. :-# :-# :o
Що каза,че си лягаш,а скайпа ти е включен?Много си прост 8-)
Едва ли си тоооооолкова болен,че дори не можеш да ме потърсиш.Ще видим кога ще се сетиш за мен,защото аз няма да ти пиша повече смси.Това е егати рекорда...да ме дразниш няколко дена подред без да осъзнаваш.Започвам да се чудя дали трябваше да ти казвам всичките тия хубави неща последните пъти.
Lancelot
07-25-2010, 22:07
Обичам те.
Biskfitka
07-25-2010, 22:41
Обичам те.Кога ще правим пак секс? 8-)
silvencety
07-25-2010, 22:49
Че ако не се усети навреме ,това ще е края ..
xAddicteDx
07-25-2010, 23:42
мина почти седмица, а тея думи не ме оставят на спокойствие, постоянно ми се въртят в главата, напрао ще се побъркам.. а тва, дето одеве го видях във шибания фейсбук, беше просто върха. някой май ще изгориии.. :)
mynichka
07-26-2010, 05:53
Хахахахахахахаха... да не забравиш да покажеш неска на Влади всички 8-) снощи толкова се вживявахме, че той милия едва ли разбра нещо.. гарантирам, че ще остане очарован. :)
rosencetooo
07-26-2010, 07:56
Че днес искам да се видим по рано , за да можем най-накрая да се разходим преди да ни е хванал дъжда ;д ии че го обичкам много :smt007
xAddicteDx
07-26-2010, 23:47
айде, идвай си, ве, прост..
Seductress
07-27-2010, 12:13
Има още 3-4 дни. :) Знам, че можеш. НАПРАВИ ГО!
Липсваш ми, а няма да те видя още 5 дена ... Искам пак да заспивам ии будя до теб, и дано от другия месец стане за постоянно :grin:
Hristova
07-27-2010, 13:58
Ши та любя Николае :-) :-D
nespasqema
07-27-2010, 14:07
Бих му казала: Толкова ми се искаше миналата вечер никога да не беше свършвала... :smt007 :---) :smt050
scooby dooby doo where are you ? :smt008
Biskfitka
07-27-2010, 21:46
Обичам те :-) :-) :-) Как ще издържа поне 2-3 месеца без теб :(
Seductress
07-30-2010, 13:16
Айде де... :? Поне ми се похвали, дразни ме, ако искаш. Направи нещо. :(
tanch3t093
07-30-2010, 13:27
Толкова много се радвам, че те приехаа :grin: аз си знаех, че ще се справиш ;) :-) :-)
mynichka
07-30-2010, 16:55
Муцунко 9 и 15 ще те събудя, за може 9 и 26 да си на стълбите 8-) 8-) 8-) ама ако точно 9 и 26 не си долу ще те пречукам. Хахаха и тея куки още са ми в главата. :-) Цун!
DqVoLsKoJeLaNiE
07-30-2010, 17:57
Нямам гадже, но към момчето, което харесвам: Ай` съвземи се бе!! :D :D Ейй, намеци, намеци,закачки, намеци,...аз спирам да пиша-гробна тишина!! :lol:
Biskfitka
07-30-2010, 20:43
Липсваш мии... :(
Sasha2k8
07-30-2010, 20:47
"Толкова те обичам и ми е толкова хубаво да спя гушната в теб"... :smt007
Чакам те с нетърпение да дойдеш :-)
УбИчКъЪъЪъЪм Си Ти МиЛиЧкууУу
Нямам гадже, но към момчето, което харесвам:
вадиш ме извън контрол ..
emiliaaa
07-30-2010, 23:12
Да си идва по най-бързия начим, защото хем супер много ми липсва, хем съм му още толкова ядосана. Ама го обичам! ! ! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Seductress
07-31-2010, 21:03
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Не мога да повярвам, цялата се разтреперих. :-)
Neopitom3na
07-31-2010, 21:38
Иска те искам те искам теееееееее... :grin:
Бебоу ще те изяям :-)
Честити 7 месеца, слънчицееее !! :-) :-) :-) :-) :-) :-)
искам те винаги до мен ! :-)
Ела ми! http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/d025.gif
mynichka
08-01-2010, 08:39
Някак си супер се радвам, че разбираш. Искам да дойдеш с мен на края на света ( не буквално... ама от Търново до Ивайловград) хахахха, ама знам, че в момента няма как. Нищо ние със Соня и Марияна ще си изкараме добре и заради тебе. 12 часа трябва да ме събудиш 8-) само където съм будна от 11 без нещо. Паци и Маринка ме събудиха да ходя за риба..ама ти знаеш колко ми е на кеф, когато някой ме събуди, само казах не, не искам и ме оставиха :) :-)
Assshley
08-01-2010, 10:33
Ела ми! http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/d025.gif
the same .. 8-)
Seductress
08-03-2010, 18:40
Толкова много исках да сме заедно. Каза ми, че още имаш чувства към мен, а и днес се държим все едно пак сме двойка... Не знам дали си струва. :(
Жалко,че днес не останах в твоя квартал,тъй като ми беше интересно да видя с какви хора дружиш.
GossipGirl89
08-03-2010, 20:14
Обичам Те Буболече-Мече :smt007 8-)
dPa3HuTeJl
08-03-2010, 20:21
I'm sorry.. i never meant to make you cry .. :-#
FunkyBoy
08-03-2010, 20:30
"ще те ръфна по фитилчето" :grin: :grin:
silvencety
08-03-2010, 20:32
Че няма акъл да не ме вземе с неговите приятели ,и да ме ревнува от тях. Нито давам поводи нио нищо.. ;[
Biskfitka
08-03-2010, 22:50
Че е глупак и ако продължава да ме ядосва без да се усеща... :booooomb:
Mishmyroche
08-03-2010, 23:54
Искамм да те скивамм :D !! Аре сядай на компа че ще те спукам от бой !!!! ...... :smt068 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
ТОЧНО в момента бих и казал fuck off :)
XTREMEFREERIDE
08-04-2010, 07:17
Whewwww, пак имам пеперуди в корема!
след тези 2 години, беб, как ме правиш тооолкова
по-влюбена с всеки изминал ден???
На бившия- Подяволите Все още те обичам. Колкото повече страдам, толкова повече те обичам.. Знам, че знаеш какви са мойте чувства към теб. В същото време не мога да отгатна какви са твойте към мен..
rosencetooo
08-04-2010, 09:41
Ухх днес нямам търпение да те видя , да ти се нарадвам.. а и имаме да си наваксваме с някой неща последните дни ;дд {{}}
искам да те видя и да ме гушнеш коремчето, защото ми е лошо. Само когато ме прегърнеш ми минава (hug) обичам те :smt008
mynichka
08-04-2010, 15:57
Неска голям смях, и как абсолютно всеки път като ти звънна те улучвам да спиш, съжалявам 8-) Лиготия.., идваше ми се с вас на волейбол...ама искам да си почина тая вечер :)
dqvolcheto9
08-04-2010, 19:35
Котенце ко си праишш :-) Бичкам те.. Днес излизах с едни хора ти ги знаеш кои надявам се да нямаш нищо напротив :-)
dontcare
08-05-2010, 05:35
спокойно,всичко ще бъде наред,мама ще се смили над нас. обичам те ,ще ми липсваш ! :(
rosencetooo
08-05-2010, 07:14
Снощи много добре си изкарах , трябва да повторим ;д {{}} Обичам те многооо .. и се надявам в понеделник да ти се обадят за работата. Да не се притеснява , че все ще открием нещо :)
XTREMEFREERIDE
08-05-2010, 07:36
Хей, хайде идвай си вече от тая па-па-па-палатка и да се разбия малко и с теб. Липсваш ми в такива моменти. Иска ми се да съм с теб. (:
Слънце, помниш ли първите смс-си, които ми писа.. и страстта в тях, емоцията,любовта.. ? Отдавна не си :oops:
И...наистина ще ми липсваш :( Обичам те..тооолкова много! :smt007 :smt007
Донеси си мъжките атрибути към България или ако имаш още работа там, ми ги прати с куриер - и аз душа нося! 8-)
Biskfitka
08-05-2010, 13:20
Донеси си мъжките атрибути към България или ако имаш още работа там, ми ги прати с куриер - и аз душа нося! 8-)Същото. :D
bilqnavod
08-05-2010, 22:45
Айде де къде се скри пък ся? Дай знак, че си жив! :-D
rosencetooo
08-06-2010, 20:04
Много ми липсваш , тея последните 2 дена ии малкото време за което се виждаме не ми стига слънцее.. :( :smt007
soul1199
08-06-2010, 20:19
добре,че нямам гадже :lol:
partychild
08-07-2010, 14:57
Липсваш ми много
Няма ли вече да се прибираш :? :lol:
Master_88
08-08-2010, 06:29
Че я обичам и имам огромна нужда от нея
XTREMEFREERIDE
08-08-2010, 07:20
Още си пазя скритите целувки, но скоро ще ги взема от там, защото ми липсваш и като се видим ще трябва да ми даваш още.
ElItoOoO
08-08-2010, 07:23
Липсваш ми ужасно много :/ :(
didi0804
08-08-2010, 08:58
Обичам те
awesomesheepy
08-08-2010, 19:02
Май ще скъсаме..
п.п няма да му го кажа сега.
GerradPique
08-08-2010, 20:59
Какво друго освен че я ОБИЧАМ АДСКИ МНОГО !
vesSynkaa
08-08-2010, 21:00
Ще те изям! :-) 8-)
problem4ety
08-08-2010, 21:02
да си гледа рабоатата.. :-x :-x болна съм аа той не ми се е обажал от 3 денаа.. никаква загриженост.. :-x :-x
bilqnavod
08-09-2010, 16:09
:smt007 :smt007 :smt007 :smt049 :smt057
zlonamerena
08-09-2010, 16:24
Патенце... лъжата истини руши ! :?
bilqnavod
08-09-2010, 16:30
:smt022 :smt056 :smt049 :smt069 :smt060
bilqnavod
08-11-2010, 14:08
:smt054 :smt055 :smt058
sexymace1
08-12-2010, 23:29
Обичам те мило и си те искам пак :oops:
XTREMEFREERIDE
08-13-2010, 07:08
Вече 100 пъти му го казах, ама - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЪНИК! <3
Whoopdedoo
08-13-2010, 07:28
искам да седнеш пак в мен и да ти мачкам сладкото дупе. :(
aaaa кифла такава. :shock: (момче е)
CrystalEye
08-13-2010, 08:03
:P Нямам търпение да те оближа целияяя :grin: :razz:
obichamgo
08-13-2010, 08:04
какво ли...Обичам те .. :-) :-) :-)
Elenichkaa
08-13-2010, 08:09
Мразя когато е вечер,защото само тогава сме разделени! :(
Обичам те и с нетърпение чакам да ти видя красивите очи!
Зверчето ми (h)
TheBeliever
08-13-2010, 08:22
Ужасно много ми липсваш. Няма да е лесно, но ще се справим.
ExplosionsInTheSky
08-13-2010, 13:33
Искам да те видя.. Сега!
Обичам те :-)
Eclipsercho
08-13-2010, 15:43
Мишлеее не ми се сърди, обичкам тее :-) :-) 8-)
amnessia
08-13-2010, 16:01
Ще ти щипя дупето мило :-D :-)
InloveAgain
08-13-2010, 17:28
Искам да чувам гласа ти.. :-)
mynichka
08-14-2010, 09:46
Геш :) благодаря ти, без теб снощи нямаше да е същото. Толкова се радвам, че си до мен. Някак си ме правиш много щастлива, чакам като се наспинкаш да ми се обадиш- дано да не съм почнала работа още, че знаеш шефа мрънка :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Seductress
08-14-2010, 13:45
Няма да те търся повече. Няма смисъл. :(
FiRe_LaDy
08-14-2010, 14:21
Искам пак да ходим на море! Чувствам се добре, когато съм до теб 24/7 ;]
bilqnavod
08-18-2010, 08:34
Чакам тееееееееее! :(
vesSynkaa
08-23-2010, 21:30
Толкова ми липсвашее :smt057 :smt007 ( гуууууууууууууууууууууш )
sugarcult08
08-24-2010, 06:20
толкова много искам нещата да са както преди .....
FunkyBoy
08-24-2010, 12:07
ми тя се къпе в момента, така че: "искаш ли да ти помогна?" 8-)
MartyParty
08-24-2010, 12:09
вдигни-си-телефона! (моля)
Много ми е хубаво с теб! Дано да успея да загърбя миналото и хората в него, за да не те нараня!! :)