View Full Version : Една любов,едно море xD
Значи здравейте аз съм теди на 13 съм и си харесвам едно момче което е на 14,но той не показва мн мн чуства към мен ами показва чуства към братовчетка ми харесва я и тя го харесва ама ни си признават нито той нито тя направоо ужас :? :? :? И така един ден тя дойде в у-щето и започна само при него да стои играха карти и т.н цял ден (до обяд) седяха заедно и мен това изклиучително ме дразнеше,но той букавално ме отряза :( :( :( :( УфФфФфФ какво да правя?
SpOrTs_GiRl
04-13-2010, 18:39
Ти си на 13.. ще срещаш още много много момчета.. Плюс това със сигурност в мометна те харесва някое момче, така както ти другото, а ти го отблъскваш или не го забелязваш.. Кръговрат. :) .. Оф, какво се разприказвах.....
justonegirlwithonehope
04-13-2010, 18:39
Амиии .. щом се харесват, значи рано или късно ще признаят чувствата си един към друг и знам ли .. може да тръгнат.Защо не ги оставиш да си живеят живота и не си намериш друга любоов.
ПП: Не разбрах, за какво море става въпрос ? :-o
BonbonaBaby
04-13-2010, 18:40
Значи здравейте аз съм теди на 13 съм и си харесвам едно момче което е на 14,но той не показва мн мн ЧУСТВА към мен ами показва ЧУСТВА към братовчетка ми харесва я и тя го харесва ама ни си признават нито той нито тя направоо ужас :? :? :? И така един ден тя дойде в у-щето и започна само при него да стои играха карти и т.н цял ден (до обяд) седяха заедно и мен това изклиучително ме дразнеше,но той букавално ме отряза :( :( :( :( УфФфФфФ какво да правя?
За кво говорим просто....
ми остави ги да си живеят живота и да се радват ,кой знай ..някой друг ден на теб може да ти се усмихни късмета :wink:
да да ще ги оставя друг ден няма да стане на тяхното той ще трне или смен или с никоя др 8) 8) 8)
ето я и поредната ОВЧА КУПЕЛ !!!
Ни си ли признавъд, ех тиъ мраснитси
justonegirlwithonehope
04-13-2010, 18:57
Ти си едно малко егоистично момиченце, което не знае какво иска от живота и няма ясна цел в него.Заради тази злоба, която живее в теб късмета много време още няма да ти се усмихне, повярвай. :)
Значи здравейте аз съм теди на 13 съм и си харесвам едно момче което е на 14,но той не показва мн мн чуства към мен ами показва чуства към братовчетка ми харесва я и тя го харесва ама ни си признават нито той нито тя направоо ужас :? :? :? И така един ден тя дойде в у-щето и започна само при него да стои играха карти и т.н цял ден (до обяд) седяха заедно и мен това изклиучително ме дразнеше,но той букавално ме отряза :( :( :( :( УфФфФфФ какво да правя?
Една любов,едно море и една мечта
Една любов,едно море и една мечта + една овца
prinncess
04-13-2010, 19:57
да да ще ги оставя друг ден няма да стане на тяхното той ще трне или смен или с никоя др 8) 8) 8)
Ами явно не те харесва щом не ти обръща внимание .. логично е. И кфи са тия условия "ще тръгне с мен или с никоя" :razz: не можеш да решаваш кой с кой ще ходи .. Приеми че не те харесва и си намери друг.
отрежи го и ти ве . :d ко се занимаваш с лайнянковци! ?