View Full Version : Как да вкарам приятелка в леглото !
ilian743
04-13-2010, 20:04
Имам една приятелка която доста хубавка и е нормално да ме възбуди !
Има ли сме връзка преде време но за 3 дни което е нищо много пъти сме лягали заедно но не е стигало до секс хващала ме е за кура но нищо понвече настоятелен съм но просто нямам на идея вече имам доста опит но тая :D някви съвети !
YouDontKnowMe
04-13-2010, 20:07
Ако продължаваш да я смяташ за парче месо и ако има акъл в главата - няма да ти върже. Каквито и съвети да ти дават.
ilian743
04-13-2010, 20:09
Ми хубаво кажи ми какво да направя !
Е щом ти е фащала Kура, какъв е проблема ?
YouDontKnowMe
04-13-2010, 20:13
Интересувай се от нея, ако ти направи впечатление, че иска серизна връзка - прави се на сериозен, ако не - просто си прилагай т.нар. изпитани техники. Гледай на каква вълна е , и като я усетиш, че е по-уязвима - атакуваш.
Много приятни са моментите, в които се е скарала с приятелка, приятел , роднини и т.н. Тогава ти са на среща, ти си на нейна страна и тя буквално ще ти падне в ръчичките.
ilian743
04-13-2010, 20:13
Eми до там нищо повече не се случи .. възбудих у максимално но .. не се получи !
Slynchiicee
04-13-2010, 20:16
Възбуди е още по-максимално и й кажи че я желаеш повече от всичко .. цункай я гушкай я :D :grin:
ilian743
04-13-2010, 20:18
E ти пък роман ше и кажа направо :D :D ше пробвам
Slynchiicee
04-13-2010, 20:19
Ем ти незнаеш как да я накараш сама да си го поиска .. аз от де да знам :D :D :D
d3d0ks7eR
04-13-2010, 20:30
Просто не и показвай че искаш секс :) Ако мислиш че в момента тя не го желае ...грешиш ! Момичетата са даже още по жадни от нас за секс ...Та ,като не и показваш че искаш да правиш секс с нея (а уж имате само чуства) ,накрая тя ще почне да ти се хвърля по същия начин ..След това изчакваш 2 дена например и атакуваш в удобен момент ...Всичко е техника 8)
Slynchiicee
04-13-2010, 20:31
Е извинявай ама не сме толкова загорели :razz: :razz:
Е ти на колко си та да говориш за мн. число .. анкета ли си направила или си разпитала..
Е ти на колко си та да говориш за мн. число .. анкета ли си направила или си разпитала..
+1
Ако продължаваш да я смяташ за парче месо и ако има акъл в главата - няма да ти върже. Каквито и съвети да ти дават.
justonegirlwithonehope
04-14-2010, 13:37
И ние как по-точно да ти помогнем, като ти самия не можеш да я накараш да поиска да го направи с теб.Може би не я привличаш сексуално.
С твоя акъл,само някоя курва може да ти пусне,ако е в добро настроение.........
Промени си държанието към нея и към останалите,с които ще бъдеш в бъдеше.....
pitbullxx
04-14-2010, 16:31
Това как да вкарам приятелката в леглото ми звучи така ,че се едно искаш от нея секс. :o
иначе съм съгласен с YouDontKnowMe 8-)
stupid0boy
04-14-2010, 16:48
Направи се на влюбен ... изчакай 2-3 седмички и може ти пусне, но после ако я заебеш... Няма да имаш приятелка... Мейби...
KumchoValcho
04-14-2010, 17:04
Вие тука сте някви адски жалки, честно..
Прави се на влюбен, прави се, че те е грижа за нея и т.н.
Абе вие чувате ли се?
Намери си някоя лека, правете квото ше правите и готово, нужно ли е да се възползваш така и да заблуждаваш момичетата? Комплексарче :lol:
Antixrist
04-14-2010, 17:46
Ако искаш секс без да се занимаваш с каквито и да било излишни работи,просто трябва да си носиш нож и презерватив в джоба и всяка мацка ще е твоя! :D 8-) :lol:
vladitol
04-15-2010, 21:09
Вие тука сте някви адски жалки, честно..
Прави се на влюбен, прави се, че те е грижа за нея и т.н.
Абе вие чувате ли се?
Намери си някоя лека, правете квото ше правите и готово, нужно ли е да се възползваш така и да заблуждаваш момичетата? Комплексарче :lol:
+1 :)
dPa3HuTeJl
04-16-2010, 08:47
Ако искаш секс без да се занимаваш с каквито и да било излишни работи,просто трябва да си носиш нож и презерватив в джоба и всяка мацка ще е твоя! :D 8-) :lol: еи тва е ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Пробвай направо да я питаш ако стане кефи се , ако не не се отказвай :)
Slynchiicee
04-19-2010, 13:16
Още по-лесно .. можеш да почнеш с редовните на всеки мъж думи
- Ще бъда внимателен !
- Няма да боли !
- Ще го направим с презерватив спокойно !
- Никой няма да разбере !
И след като го направите кажи на целия град :lol: Можеш и да споделиш и на нас съфорумниците,да пуснеш навсякъде видео,снимки,да я ръгаш кат дъскорезница хаххаха и да е без капут .. да го махнеш бързо ;) :lol: :lol: :lol: :lol: