PDA

View Full Version : Абсолютно покъртително!

noelany
04-14-2010, 01:33
Скъпи администратори на форума,

името ми е Мила Демирева и се регистрирах в този форум поради една единствена причина.

Тъй като изчетох най-щателно правилата на форума и смятам, че освен това има нарушение по 2/3 закона от законодателството на РБ, моля администраторите да вземат мерки относно следното:

Потребител с ник insomania94 и мненията му са свързани с мен и една от дейностите, които развивам. Този потребител е копирал, откраднал и излъгал във всичките си 40 поста относто:
1. Мен, моите кучета, кучета произведени от мен, собственост на трети лица.
2. Копирал снимки с авторски права представяйки ги за свои, вкл. и самите животни.
3. Нагрубява потребител, който ако е погледал в интернет, вероятно е помислил, че това го изрича собственика на развъдник NOELANY (аз), което е абсолютно недопостимо.
4. Подава невярна информация, която лесно може да се асоциира с дейността на NOELANY.
Може сами да прочетете останалото.

Всички постове са принтирани по страници и ще бъдат съгласувани с адвокат ако това се наложи.

Благодаря Ви предварително за адекватната реакция!

alex
04-14-2010, 08:35
Здравейте,

моля публикувайте линкове към конкретните теми, с които смятате че потребител insomania94 нарушава законите на страната и правилата на форума.

Снимките на домашни любимци, които установихме, че потребителя insomania94 "използва" са качени на руски сървър и нямат специфични белези, които да доказват, че те са собственост на един или друг уеб сайт.

Препоръчваме ви да се обърнете към компетентните органи, които да ще се свържат с нас за установяване на нередностите. Без това да стане официално и по каналния ред не можем да вземем отношение към казуса, тъй като не можем да знаем коя от двете страни е права.