View Full Version : промянаа...
fervency
04-14-2010, 07:54
Здравейте! Откакто уча в гимназия (3г.) се познавам с една от може да се каже добрите ми приятелки. От няколко месеца тя ходи с едно момче (пак от нашето училище) и вече забелязвам, че не говори с мен за сериозните неща.Не ме разбирайте погрешно постоянно сме заедно, но тя горе - долу свежда общуването ни да разни глупости (лакове за нокти, солариуми, козметици,фризьори). Чувствам, че нейният приятел вече ме замества и тя явно се чувства удовлетворена от общуването си с него и аз май съм само за развлечение! Ако се сетите за съвет давайте! Не смятам, че трябва да говоря с нея за това, защото това може да сложи някаква бариера м/у нас :(
nIkEnCeTy_bE
04-14-2010, 11:00
По-добре да поговорите. Не мисля, че искаш да си на заден план, нали? Ако ти е истинска приятелка, ще се опомни малко. Ако ти е такава, няма да прави така. Любовта е до едно време, а приятелството - завинаги. Дано го осъзнае скоро.
nefchi_bs
04-14-2010, 11:37
Ако ходят от скоро е нормално ... Все пак сближават се сега .. Ще се оправи :)
SmilezZz
04-14-2010, 12:02
Най-добре е да поговориш с нея..Обясни й как се чувстваш..Мисля,че ще те разбере
fervency
04-14-2010, 16:39
много благодаря, че сте обърнали внимание на моята тема :-)
nefchi_bs наистина от скоро ходят и може и за това да е ... :)
ми аз по принцип си говоря за козметик,фризьор с моята бфф.То за кво друго-и за гаджетата и така :D :D
а пък понякога и с гаджето говоря за такива работи-примерно 2мата да отидем на фризьор,че да не е по 1000 пъти и некфи такива.Споко говори й и ти за това,после почни друга тема;....