Влез

View Full Version : Ревност !

aktecussup
04-14-2010, 20:05
Значи,имам си приятел с който сме от година заедно!Но някакси той се държи като дете,сърди се за най-малкото и постоянно говори и напомня за миналото! Много ме ревнува, не ме пуска с приятели на купон,не ми дава да танцувам,да се забавлявам,сърди се като излизам с приятелки! Има много неща,но това е основното!Знам,че ще ми кажете да го скъсам,но колкото и тъпо да звучи,ние все имаме чувства и се обичаме!Искам да ми дадете съвети! Що за ревност е това?И постонно иска да излизаме по цял ден,постонно говорим по телефона или пък пишем по скайпа!Малко ми натежава всичко това! :? Аз съм на 15,той на 16 ! :)

Nakadah
04-14-2010, 20:09
Значи,имам си приятел с който сме от година заедно!Но някакси той се държи като дете,сърди се за най-малкото и постоянно говори и напомня за миналото! Много ме ревнува, не ме пуска с приятели на купон,не ми дава да танцувам,да се забавлявам,сърди се като излизам с приятелки! Има много неща,но това е основното!Знам,че ще ми кажете да го скъсам,но колкото и тъпо да звучи,ние все имаме чувства и се обичаме!Искам да ми дадете съвети! Що за ревност е това?И постонно иска да излизаме по цял ден,постонно говорим по телефона или пък пишем по скайпа!Малко ми натежава всичко това! :? Аз съм на 15,той на 16 ! :)

скъсай го...

ако на скоро се е появил твоя пробел може някой "Приятел" който те харесва да му е намекнал че му изневеряваш, така че да го накара да се държи така и да го скъсаш... но това е малко вероятно имайки впредвид че на вашата възраст такава гениалност не може да се срещне(но пък може да се срещне злоба)...

Lyubeto
04-14-2010, 20:23
Кажи му ,че когато той се откаже от приятелите си , тогава и ти.

Jessie
04-14-2010, 21:38

Хахахахха, всеки човек е различен. И аз съм почти по същия начин, само дето не ми се сърди за глупости и не ми забранява да излизам с приятели, тъй като почти нямам момичета приятелки. :P Другото за телефонтие, честите виждания, скайп-чатовете е дори по-затегнато, отколкото при вас. Даже аз ги настоявам. Но просто според мен момчето те обича и не иска да те изпусне. :)

Rza
04-15-2010, 06:00
Кажи му,че не ти е приятно така и,че ти тежи неговото поведение и не си щастлива :) явно той няма приятели,щом иска да е само с теб и не мисли за други,то няма лошо,но има нужда да се виждате и с други хора :) Успех

dimitar_ak
04-15-2010, 06:07
Слънце, това не са чувства. Това е собственост. Замисли се дали ти харесва да си в това положение.

mynichka
04-15-2010, 06:41
Слънце, това не са чувства. Това е собственост. Замисли се дали ти харесва да си в това положение.
мхм ..

Take_That
04-15-2010, 06:53
мхм ..

И аз съм съгласна.

Magic_Girl
04-15-2010, 07:46
Зарежи го. Отнема ти от личната свобода.

yoo97
04-15-2010, 12:31
Ами чети му малко конско (направи една дъъъъъъъъъъъълга лекция),че ако той е на твое място няма да му е приятно и така.
А това,че те ревнува,значи че те харесва.

pussucetka
04-16-2010, 12:54
Според мен много те обича . . А другото е, че може някога да е бил наранен и да иска много близък човек до себе си . . Може би е бил наранен от предишни връзки или от нещо друго за да се държи така . . Но аз не предлагам да се разделяте, според мен ви трябва време, говорете по няколко пъти на седмица сериозно по това което те измъчва и все някога той ще осъзнае . . :) Успех ! :-)

justonegirlwithonehope
04-16-2010, 12:59
О Боже, защо да го къса ? Момчето явно я обича наистина много, нормално е щом те обича да иска да се вижда с теб постоянно, да си говорите и т.н.Нормално е да те ревнува, ако не те ревнува пък ще пуснеш тема " той не ме ревнува, дали ме обича наистина".Чудите се какво да измислите.Момчето явно се е привързало страшно много към теб и не иска да те изгуби, а ти ... :?

ReachlessGirl
04-16-2010, 16:40
Говори с него и му кажи това, което каза и на нас ..

purpledawn
04-16-2010, 16:56
Обясни му, че те задушава. Не го обвинявай :)
Не е хубаво да те ревнува толкова много, явно не ти вярва.
Трябва ви едни по-сериозен разговор :)

ledenakrasota
04-16-2010, 17:39
Трябва да се промени,а не само да изисква от теб! Изисквай и ти от него!

Да не си някакъв робот,за да неправиш това и онова :shock:

shmurkam
04-16-2010, 20:40
Точно това провали връзката ми и бе главната причина да тегля чертата на всичко. Поговори с него, но от личен опит ти казвам, промяна има до месец после пак същата работа.

DeathRogue
04-17-2010, 08:17
О Боже, защо да го къса ? Момчето явно я обича наистина много, нормално е щом те обича да иска да се вижда с теб постоянно, да си говорите и т.н.Нормално е да те ревнува, ако не те ревнува пък ще пуснеш тема " той не ме ревнува, дали ме обича наистина".Чудите се какво да измислите.Момчето явно се е привързало страшно много към теб и не иска да те изгуби, а ти ... :?
+1
Мхм...обясни му гледната си точка и му дай време да се адаптира ;] ако успее предполагам че вс ще си дойде на мястото

darkPaladin
04-17-2010, 08:41
поговорете си малко по темата после шута у гъза и да си прави извода за следващата връзка