View Full Version : Ревност !
aktecussup
04-14-2010, 20:05
Значи,имам си приятел с който сме от година заедно!Но някакси той се държи като дете,сърди се за най-малкото и постоянно говори и напомня за миналото! Много ме ревнува, не ме пуска с приятели на купон,не ми дава да танцувам,да се забавлявам,сърди се като излизам с приятелки! Има много неща,но това е основното!Знам,че ще ми кажете да го скъсам,но колкото и тъпо да звучи,ние все имаме чувства и се обичаме!Искам да ми дадете съвети! Що за ревност е това?И постонно иска да излизаме по цял ден,постонно говорим по телефона или пък пишем по скайпа!Малко ми натежава всичко това! :? Аз съм на 15,той на 16 ! :)
Значи,имам си приятел с който сме от година заедно!Но някакси той се държи като дете,сърди се за най-малкото и постоянно говори и напомня за миналото! Много ме ревнува, не ме пуска с приятели на купон,не ми дава да танцувам,да се забавлявам,сърди се като излизам с приятелки! Има много неща,но това е основното!Знам,че ще ми кажете да го скъсам,но колкото и тъпо да звучи,ние все имаме чувства и се обичаме!Искам да ми дадете съвети! Що за ревност е това?И постонно иска да излизаме по цял ден,постонно говорим по телефона или пък пишем по скайпа!Малко ми натежава всичко това! :? Аз съм на 15,той на 16 ! :)
скъсай го...
ако на скоро се е появил твоя пробел може някой "Приятел" който те харесва да му е намекнал че му изневеряваш, така че да го накара да се държи така и да го скъсаш... но това е малко вероятно имайки впредвид че на вашата възраст такава гениалност не може да се срещне(но пък може да се срещне злоба)...
Кажи му ,че когато той се откаже от приятелите си , тогава и ти.
Хахахахха, всеки човек е различен. И аз съм почти по същия начин, само дето не ми се сърди за глупости и не ми забранява да излизам с приятели, тъй като почти нямам момичета приятелки. :P Другото за телефонтие, честите виждания, скайп-чатовете е дори по-затегнато, отколкото при вас. Даже аз ги настоявам. Но просто според мен момчето те обича и не иска да те изпусне. :)
Кажи му,че не ти е приятно така и,че ти тежи неговото поведение и не си щастлива :) явно той няма приятели,щом иска да е само с теб и не мисли за други,то няма лошо,но има нужда да се виждате и с други хора :) Успех
dimitar_ak
04-15-2010, 06:07
Слънце, това не са чувства. Това е собственост. Замисли се дали ти харесва да си в това положение.
mynichka
04-15-2010, 06:41
Слънце, това не са чувства. Това е собственост. Замисли се дали ти харесва да си в това положение.
мхм ..
Take_That
04-15-2010, 06:53
мхм ..
И аз съм съгласна.
Magic_Girl
04-15-2010, 07:46
Зарежи го. Отнема ти от личната свобода.
Ами чети му малко конско (направи една дъъъъъъъъъъъълга лекция),че ако той е на твое място няма да му е приятно и така.
А това,че те ревнува,значи че те харесва.
pussucetka
04-16-2010, 12:54
Според мен много те обича . . А другото е, че може някога да е бил наранен и да иска много близък човек до себе си . . Може би е бил наранен от предишни връзки или от нещо друго за да се държи така . . Но аз не предлагам да се разделяте, според мен ви трябва време, говорете по няколко пъти на седмица сериозно по това което те измъчва и все някога той ще осъзнае . . :) Успех ! :-)
justonegirlwithonehope
04-16-2010, 12:59
О Боже, защо да го къса ? Момчето явно я обича наистина много, нормално е щом те обича да иска да се вижда с теб постоянно, да си говорите и т.н.Нормално е да те ревнува, ако не те ревнува пък ще пуснеш тема " той не ме ревнува, дали ме обича наистина".Чудите се какво да измислите.Момчето явно се е привързало страшно много към теб и не иска да те изгуби, а ти ... :?
ReachlessGirl
04-16-2010, 16:40
Говори с него и му кажи това, което каза и на нас ..
purpledawn
04-16-2010, 16:56
Обясни му, че те задушава. Не го обвинявай :)
Не е хубаво да те ревнува толкова много, явно не ти вярва.
Трябва ви едни по-сериозен разговор :)
ledenakrasota
04-16-2010, 17:39
Трябва да се промени,а не само да изисква от теб! Изисквай и ти от него!
Да не си някакъв робот,за да неправиш това и онова :shock:
shmurkam
04-16-2010, 20:40
Точно това провали връзката ми и бе главната причина да тегля чертата на всичко. Поговори с него, но от личен опит ти казвам, промяна има до месец после пак същата работа.
DeathRogue
04-17-2010, 08:17
О Боже, защо да го къса ? Момчето явно я обича наистина много, нормално е щом те обича да иска да се вижда с теб постоянно, да си говорите и т.н.Нормално е да те ревнува, ако не те ревнува пък ще пуснеш тема " той не ме ревнува, дали ме обича наистина".Чудите се какво да измислите.Момчето явно се е привързало страшно много към теб и не иска да те изгуби, а ти ... :?
+1
Мхм...обясни му гледната си точка и му дай време да се адаптира ;] ако успее предполагам че вс ще си дойде на мястото
darkPaladin
04-17-2010, 08:41
поговорете си малко по темата после шута у гъза и да си прави извода за следващата връзка