PDA

View Full Version : Тъпи мисли... гадно чувство... клане на душата...

MetalZone
04-15-2010, 08:39
Първо - Благодаря на хората, които ще помогнат (ако въобще това е възможно) ! Също така благодаря на тези, които ще прочетат тази тема и темата, която съм посочил в линка!

Второ - От тази тема ще разберете колко много значи момичето за мен - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=322824

Трето - В търсене на душевен мир съм с това чувство и нещо не се получава... щом не мога да се справя със себе си и търся съвет от друг човек... и то във форум... смятайте...

Четвърто - Аз съм на 18 тя е на 16 ... заедно сме от година и един месец.

Пето - Чудех се къде да я пусна... "Любов" или "Секс" и двата аспекта ги има е темата... реших тук да е...

Шесто - Мда, мда... ето я същинската част... най-после след цялото въведение... както и да е... та...

... Както вече се предполага сте прочели темата посочена с линкче... от нея ще разберете, че тя ми е всичко и страшно много я обичам в истинския смисъл на думата обичам . За тази година и един месец не сме се скарали нито един път и не сме си казали и една думичка на криво... както се разбира от писаницата в другата тема... да, странно ще ви прозучи, но факт... всичко е просто... вълшебно...

... Та следователно проблема не е свързан с това дали ще се разделим или някаква любовна драма... а въпроса е в... секса... момичето ми не е готово все още и аз я разбирам и подкрепям... говорили сме много пъти на тази тема и все внимателно и нежно се говори... никога не бих я притиснал и никога не съм й казвал нещо от сорта "Нали много ме обичаш, защо тогава не ми пуснеш?" не си представям да я изнудвам така или по друг начин... тя сама ми каза "Ако ще го направим то ще е заради теб" при което аз разбира се реагирах отрицателно "Само и само заради мен?" "Как само заради теб? Та ти си ми всичко... ти си моят живот..." накарах я да ми обещае, че няма да го правим така и че искам всичко да е по взаимно желание... зная, че ще кажете "Нали държиш на нея... чакай" чакам търпеливо... Градинарят отглежда най-хубавите си рози с търпение! ... но аз отдавна съм загубил девствеността си и също така от много време не съм го правил... предполагам хората, които са на моето дереже знаят колко е кофти... въпросната чекия вече не ми помага... и не намирам решение в нея... често ме болят топките и след като свърша болката остава за ден-два... липсва ми онова чувство да се слееш с човек от другия пол... да си в топлата стая на топлото легло и двамата да се изпотите... и после блажено да легнете и да заспите... тя предложи орална любов като временно решение на проблема... ок... оцених жеста страшно много, но в момента ни делят 500 км и не се знае кога пак ще се видим... казала ми е, че аз ще съм й първия... сега ще кажете "Тогава къде е проблема... никой не е умрял от липсата на секс..." никой не е умрял - да, но е страшно неприятно... доказал съм се пред нея по хиляди начини, че не съм за секса... но имам нужда от него... вътрешно го искам страшно много и тя го знае... с това момиче имам страхотна връзка и зная, че ще имам неописуемо бъдеще с нея... просто се усеща... винаги я поставям пред мен и винаги си контролирам действията и думите... но определено не е леко... може би ще кажете "Нали те обича... нали ти си всичко за нея... защо не ти подари този подарък?" обаче не е там въпроса... не зная дали някой ще ми помогне и горе долу знам какви отговори ще получа, но все пак търся решение тук... защото трудно се боря със самият себе си... и едвам издържам понякога... (странно е да търся помощ от вас... след като сам не мога да се справя със себе си, но все пак реших да опитам...) ще кажете "Твърде много задълбаваш... твърде много обръщаш внимание на твоа нещо... толкова ли не можеш да издържиш... как преди си издържал..." и все такива изрази... но не е толкова лесно на думи... Благодаря още един път на всички и наистина ще се радвам, ако прочета нещо по-различно... нещо, което да даде опора на нещата...

Hustler_DC
04-15-2010, 08:46
Не вярвам толкова да не можеш да си държиш патката в гащите, а ако продължаваш да се вманиячаваш, че не можеш май ще последва кофти развитие и накрая не само ще си останеш с левислава и десислава ами и хубавото момиче ще си загубиш! ;)

MetalZone
04-15-2010, 08:51
Hustler_DC, аз си я държа... не съм казал, че не мога... мога, ама е трърде трудно... кофти развитие няма да последва, защото няма да й дам повод да ме остави... първо е тя после съм аз във всяко едно нещо... просто споделих и търся някакво решение... мерси за вниманието!

valdesbg
04-15-2010, 08:52
Всичко хубаво обаче аз имам няколко въпроса.

Казваш че тя е на 500 км от теб сега. По принцип от един град ли сте и колко често се виждате в седмицата? (скрития смисъл на въпроса ми е - реална връзка ли имате или такава от разстояние?)

Година и един месец заедно - ти си се доказал 15000 пъти пред нея. Хубаво. Тя колко пъти се е доказала пред теб, тя колко пъти е показала че ти значиш нещо за нея? Колко пъти ти е показала че ти си специален за нея?

Не сте се карали, казваш? Това е похвално стига да няма премълчани мотиви. Защо не се карате?

Връзка без секс не е пълноценна връзка. Надявам се това ти е ясно, като сравниш сегашната с някоя от по предните, където секса е бил налице. Ще кажеш "Девствено момиче се чака до гроб". Да ама не е съвсем така. Окей може да се чака повее от нормалното, предвид че.. ще е уплашена примерно. Обаче не е принцеса и няма как да се оправдае разумно толкова време. Значи или нещо в нея има проблемно, или нещо в теб. Предвид че както пишеш ти си и свалил звездите и тя пак се измъква подозирам че е първото.

Отговори ми на въпросите и ще продължа коментара си. Искам да ти дам абсолютно точен и конкретен отговор. За тази цел ми трябват факти.

Ти си на ход.

Hustler_DC
04-15-2010, 08:58
Ще изтраеш! Няма магически пръчки за такива неща, а и както виждам си запознат с някои от решенията. Болката е нормално нещо. След като сте се натискали и не сте стигнали до края, какво очакваш. Не си първия с такъв проблем, ако може да се нарече проблем. Спри да мислиш толкова за това. До сега си изкарал, няма да умреш още малко. Като имаш нужда просто превключвай по-често скоростите. ;) И пак ти казвам, не бъди глупав! Много често когато хората нямат проблеми започват да си търсят такива!

MetalZone
04-15-2010, 09:08
Всичко хубаво обаче аз имам няколко въпроса.

Казваш че тя е на 500 км от теб сега. По принцип от един град ли сте и колко често се виждате в седмицата? (скрития смисъл на въпроса ми е - реална връзка ли имате или такава от разстояние?)

Връзка от разстояние. И определено съм доказал, че такава връзка може да съществува и че "Невидени очи скоро се забравят." въобще не е вярно. Гледаме да се виждаме колкото се може по-често, но в момента има доста пречки-личен план...

Година и един месец заедно - ти си се доказал 15000 пъти пред нея. Хубаво. Тя колко пъти се е доказала пред теб, тя колко пъти е показала че ти значиш нещо за нея? Колко пъти ти е показала че ти си специален за нея?

Страшно много пъти ми го е показала и доказала. Винаги е била до мен, винаги ми е помагала, винаги ми е бърсала сълзите... когато е имало такива. Измъкна ме от една дупка... да кажем, че бях леко пропаднал... Всъщност само нея имам... другите са някъде в необятността... и повечето са винаги срещу мен... и не ме разбират...

Не сте се карали, казваш? Това е похвално стига да няма премълчани мотиви. Защо не се карате?

Разбираме се чудесно... винаги говоря с нежен тон и тя също... ако стане нещо (не каране а някаква пречка) я премахваме максимално бързо. Не ми е дала повод да се ядосвам никога. Както и аз на нея.

Връзка без секс не е пълноценна връзка. Надявам се това ти е ясно, като сравниш сегашната с някоя от по предните, където секса е бил налице. Ще кажеш "Девствено момиче се чака до гроб". Да ама не е съвсем така. Окей може да се чака повее от нормалното, предвид че.. ще е уплашена примерно. Обаче не е принцеса и няма как да се оправдае разумно толкова време. Значи или нещо в нея има проблемно, или нещо в теб. Предвид че както пишеш ти си и свалил звездите и тя пак се измъква подозирам че е първото.

Мисля, че няма някакъв проблем в нас двамата... и че просто я е страх... макар и след всичко... много пъти съм говорил с нея, но пак ще поговоря...

Отговори ми на въпросите и ще продължа коментара си. Искам да ти дам абсолютно точен и конкретен отговор. За тази цел ми трябват факти.

Отговорих. Благодаря ти много, че ще помогнеш!

Ти си на ход.

MetalZone
04-15-2010, 09:12
Ще изтраеш! Няма магически пръчки за такива неща, а и както виждам си запознат с някои от решенията. Болката е нормално нещо. След като сте се натискали и не сте стигнали до края, какво очакваш. Не си първия с такъв проблем, ако може да се нарече проблем. Спри да мислиш толкова за това. До сега си изкарал, няма да умреш още малко. Като имаш нужда просто превключвай по-често скоростите. ;) И пак ти казвам, не бъди глупав! Много често когато хората нямат проблеми започват да си търсят такива!

Зная, че няма да умра. Превключвам ги, ама го оправя просто от задължение... не ми доставя грам кеф... просто ми липсват онези сексуални моменти...

Много често когато хората нямат проблеми започват да си търсят такива!

Много си прав, но не мисля, че съм от тези хора. Опитвам се да спра... понякога става, но в повечето пъти не става... явно трябва още повече воля. Вярвам, че ще я намеря.

LadyDi
04-15-2010, 09:48
Душице, проблема ти няма решение и ти сам си го разбрал. Обичаш я и ще я чакаш - това си решил сам за себе си. И е много хубаво, поздравявам те.
Единственото, което можеш да правиш, е да говориш с нея. Надълго и нашироко по темата секс, да се опитваш да я отърсиш от страховете й и да се надяваш да ги преодолее. Първият път за повечето момичета е доста труден.
Защо не опиташ да й обясниш това, което обясни на нас. Сексът си е чисто физиологическа нужда, дори от тази гледна точка, а ти (освен, че имаш нужда от секс) искаш и да го направиш точно с нея. Прекрасно. Увери я в това.
Да, сигурно ще я боли. Да, сигурно ще прокърви. И да, може да са първите няколко пъти, но след това става нещо страхотно, нещо, от което не бива да се лишава от единия страх.
На мен ми се струва, че тя е много близо до решението, щом те е определила като единствен. Може би е нужно да си мъъъничко по-настоятелен. Не казвам да я изнудваш или притискаш в ъгъла с разни ултиматуми, а просто да повдигаш темата по-често. Обяснявай й, че я желаеш, възбуждай я. Дори за девствено момиче, понякога възбудата може да й дойде в повечко и ... да се реши :)

valdesbg
04-15-2010, 09:48
Гледай сега приятелю, като искаш мнение и съвет от някой е мого глупаво да отхвърлиш новаа ююта информация. Нали затова си пуснал темата, нали това е целта на занятието?

Да ти се даде нова информация и още 1-2-3 гледни точки. А вече дали е вярно и доколко е такова - преценяваш наум.

Да ти кажа че нещата не винаги са по определен начин само защото ти се иска да са така. Хубаво е да си мсилиш че си от щастливите изключения(говоря за връзките от разстояние) обаче такива изключения няма. А ако има, то това не е връзка от разстояние. Както и да е, отплеснах се. Не миотговори коло често се виждате, защото във вашия случай това е от фундаментално значение.

Както и да го гледаме връзка от разстояние се възприема с известна доза несериозност от поне единия от двамата. Причини много - знаеш че човека не е до теб, знаеш че не може да ти даде опора и утеха ако ти е нужна, знаеш че не можеш да го виждаш когато сипоискаш, знаеш че.. нещата стават по график. Има още много причини де, но това са основните.

Та идеята ми е следната - възможно е за нея това да не е толкова сериозно нещо, колкото за теб. Причини пак много. Няма да посмее да ти го каже, защото за нея не е проблем да е така.

Друго - под "защо не се карате" имах предвид - е вдигаш скандал защото не смяташ за нужно и защото знаеш друг начин за решаване на пречката, или защото не смееш да повишиш тон по ред причини?

Щото ако е първото - хубаво. Ако е второто - хич не е хубаво.

Доколкото разбирам ти правиш всичко за нея, без да очакваш нещо в замяна. Без да те интересува тя как ще го възприеме, и дали ще го оцени с необходимата сериозност?

На базата на всичко това мога смело да заключе че може би те обича супер много като човек и като мъж, но не те обича достатъчно силно, или поне не по правилния начин за да поиска да прави секс с теб. Това е следствие от споменатата несериозност която витае във вашата връзка. Това е и причината да отлага. Защото иска да види определни качества у теб за да може да е спокойна и сигурна когато го направи. Защото за нея първия път явно е от огромно значение, и по скоро би умряла отколкото да направи нещо ако не е 101 % убедена.(образно казано)

А е ясно че ти няма как да прекарваш 24/7 в нейния град за да може да се успокои и да те опознае още повече. И съответно притесненията и да изчезнат.

Не е нормално при стабилна и здрава връзка(както я описвяаш) след година и нещо все още да няма секс между двамата. Така че - замисли се над нещата, които ти писах с тоя и предния пост. И недей да отхвърляш и отричаш само защото не искаш да е така. Самия факт че пишеш тук и го поставяш като проблем е показателен че за теб нещо куца. Може да не е голямо, може да не му отдаваш такова значение(или да си мислиш така) но е факт че го има. А ако остане така - ще прерастне в нещо голямо и лошо. Не питай защо - психологията го обяснява по доста дълъг и сложен начин. Но е факт.

Минал съм през пътя, по който вървиш и ти в момента. Знам какво говоря и защо го говоря. Повярвай ми :)

LadyDi
04-15-2010, 09:53
Влади, защо се опитваш да очерняш момичето.
Не е така. Казвам ти го от гледна женска точка. Една жена/момиче (още повече девствено) е способно да обича и без секс.
Вярно, че сексът е много важна част от връзката, обаче когато никога не си го изпитвал, си мислиш, че нямаш нужда от него.

Той е много влюбен, не му отнемай това право, като му обясняваш, че връзки от разстояние няма. Напротив, има, и успехът им се корени именно в чувствата на двамата и в начина, по който ще намерят разрешение сами за себе си. Много хора оцеляват по този начин, колкото и да не ти се вярва, имам много примери от реалния живот.

Това със скандалите също не е вярно. Напълно възможно е двама души да се обичат и да се разбират толкова добре, че да не възникват скандали. И това се дължи именно на факта, че връзката им е от разстояние. Те са спасени от сивото ежедневие, което много често е основен спонсор на скандали.

Просто си много черноглед, а момчето е толкова влюбено. Недей. Горчивият опит на някого не е задължително да сполети другиго.

3oPuTy
04-15-2010, 09:54
Първо се извинявам,че няма да говоря по темата,но ми стана любопитно ... Преди време ме питаше за квартира в Силистра ... Приятелката ти да не е от Сс случайно :)
Надявам се да не нахалствам с въпроса :oops:

valdesbg
04-15-2010, 10:07
Ех.. пак ме налазиха.

Черноглед.. мож би. Ако е синоним на реалист.

Автора е правил секс, доколкото разбрах а девойката не е. Двамата живеят в различен свят по сексуалния въпрос. От тук идват и проблемите на автора. Знам какво е, защото съм бил и от двете страни. Това първо.

Не съм казал че тя не го обича. Казах че не го обича достатъчно в сексуален план за да се реши да си легне с него. Причини много. Най-вероятно страх. Всичко друго явно им е на 6. Това второ :)

Дали има или няма връзки от разстояни е дискутирано милиони пъти. той пуска темата и иска изразяване на мнение и гледна точка по въпроса който е поставил. Аз изразяваммоята и тя е че такова нещо няма. никъде не е написал че иска да се пишат само неща които ще му харесат.

Знам точно колко е вярно това със скандалите. С бившото момиче също не сме се карали. Защото не виждахме смисъл и защото знаехме как да се разберм по друг начин. Затова казах че ако ипри автора е така - чудесно. Въпроса е че го има и другия момент, а той изобщо не е креативен за връзката.

Марина, горчив опит не знам защо реши че имам. Както казах - по критичен съм и по реалистичен в оценките си. Нямам розови очила, и казвам нещата директно, без филмарски истории и недоказани идеи и теории(не визирам никого конкретно). И съм убеден че такава позиция, нард с другите е добре да се чуе. А ако някой не желае подобна позиция - нека го напише в края на постовете си.

MetalZone
04-15-2010, 10:09
Влади, защо се опитваш да очерняш момичето.
Не е така. Казвам ти го от гледна женска точка. Една жена/момиче (още повече девствено) е способно да обича и без секс.
Вярно, че сексът е много важна част от връзката, обаче когато никога не си го изпитвал, си мислиш, че нямаш нужда от него.

Той е много влюбен, не му отнемай това право, като му обясняваш, че връзки от разстояние няма. Напротив, има, и успехът им се корени именно в чувствата на двамата и в начина, по който ще намерят разрешение сами за себе си. Много хора оцеляват по този начин, колкото и да не ти се вярва, имам много примери от реалния живот.

Това със скандалите също не е вярно. Напълно възможно е двама души да се обичат и да се разбират толкова добре, че да не възникват скандали. И това се дължи именно на факта, че връзката им е от разстояние. Те са спасени от сивото ежедневие, което много често е основен спонсор на скандали.

Просто си много черноглед, а момчето е толкова влюбено. Недей. Горчивият опит на някого не е задължително да сполети другиго.

Lady, адски си права. Тя ме обича колкото аз нея. Имам чувството, че на моменти дори и повече... и когато си бях девствен ми беше все тая за секса и не го мислех за нещо толкова... важно... ще я чакам разбира се колкото време трябва.

valdesbg, връзки от разстояние има... просто има и го доказах и не мисля, че ще съжалявам някога, че съм се хванал на това хоро... и са точно хубави поради причината , която Lady даде "Те са спасени от сивото ежедневие, което много често е основен спонсор на скандали."

MetalZone
04-15-2010, 10:10
Първо се извинявам,че няма да говоря по темата,но ми стана любопитно ... Преди време ме питаше за квартира в Силистра ... Приятелката ти да не е от Сс случайно :)
Надявам се да не нахалствам с въпроса :oops:

Да, от Сс е. Не беше никак нахално да попиташ. :)

valdesbg
04-15-2010, 10:13
Ми.. хубаво. Живи и здрави да сте (:

LadyDi
04-15-2010, 10:25
Хехе, Владиии, не сме те налазвали.
Просто ти казвам, че не е хубаво чак пък толкова реализъм. Някак си лишаваш любовта точно от това, което я прави толкова приятна :)

Разбира се, хубаво е да ти налее някой акъл в главата, но когато той твърди, че нямат проблеми, някак ми се струва ненужно да се опитваме да му отворим очите, че най-вероятно имат проблеми, но не ги виждат.

valdesbg
04-15-2010, 10:37
Маринче ти искаш магичност и непредсказуемост, на мен не са ми нужни. Защото всяко нещо може да бъде обяснено. А щом може - искам да го знам. С всички позитиви и негативи следващи от това. Вече отдавна сме го установили :)

По втория въпрос може направо отделна тема да се отвори че е толкова обширен. Простичко казано - виждаме това което искаме да видим. А психиката ни е така устроена че всичко друго се изтласква някъде в подсъзнанието. Разбирай игнорираме го. Обаче нещото си същствува. И продължава да упражнява своето влияние, а предимството е че не подозираме за това. И в един прекрасен момент реалността ни зашлевява една жестока плесница. Жестока - защото просто си нямаме ни най-малка идея че това изобщо може да стане. И става мигновено. А защо - защото както казахме по една или друга причина виждаме и осъзнаваме само това което искаме.

Обширна тема е затова смятам да спра до тук.

Мойта идея е да изкарам игнорираните гадинки на бял свят. А какво ще се случи с тях е избор на личността :)

Едит: Авторе - допускам че при теб всичко може да е точно така както изглежда. И ако наистина е така - поздравления. Много ще се радвам за теб. Искам да ти дам освен гола надежда и доказателства че нещата са така както ги виждаш. Или ако не са - пак да ти дам и доказателство че нещото не е така освен че ти пукам балончето.

Както виждаш - подкрепям мнението си с доказателства.

MetalZone
04-15-2010, 11:18
Едит: Авторе - допускам че при теб всичко може да е точно така както изглежда. И ако наистина е така - поздравления. Много ще се радвам за теб. Искам да ти дам освен гола надежда и доказателства че нещата са така както ги виждаш. Или ако не са - пак да ти дам и доказателство че нещото не е така освен че ти пукам балончето.

Както виждаш - подкрепям мнението си с доказателства.

Оценявам всяка дума изписана от теб. Оценявам и всяка вложена минута от твоето лично време да ми помогнеш. Нещата са такива каквито съм ги описал. Това е. Разбира се, че аргументацията е много важна и това също го оценявам. Благодаря ти! Благодаря и на теб, Lady!

bogzfaggot
04-15-2010, 11:30
И аз съм била девствена и искам да кажа,че когато има взаимна любов знаеш,че това е човека,с който искаш да правиш секс.Когато един човек те привлича ужасно много,просто не можеш да се сдържаш.Според мен тя по-скоро те обича като приятел,това просто е прекалено много време за чакане.Това е моето мнение.

valdesbg
04-15-2010, 11:34
Авторе - добре тогава.

Значи решението е ясно. Стискаш зъби и чакаш. Говорете си, разбери нейната гледна точка разбери какво я спира и ако зависи от теб - постарай се да го отстраниш. Ако не зависи от теб виж с какво можеш да я подкрепиш и да и помогнеш да преодолее каквото я притеснява.

MetalZone
04-15-2010, 11:47
bogzfaggot, мисля, че мнението ти е грешно. Разбира се нищо лично към теб! Не ме обича като приятел, ако се върнеш и прочетеш всичко пак и внимателно ще разбереш това.

valdesbg, мерси! Ще говоря с нея отново и ще бъда до нея и ще я подрепя както винаги.

bogzfaggot
04-15-2010, 12:33
bogzfaggot, мисля, че мнението ти е грешно. Разбира се нищо лично към теб! Не ме обича като приятел, ако се върнеш и прочетеш всичко пак и внимателно ще разбереш това.

valdesbg, мерси! Ще говоря с нея отново и ще бъда до нея и ще я подрепя както винаги.Я ми кажи натискате ли се често?Има ли страст м/у вас?Усещаш ли,че тя те желае?Отговори ми на тези въпроси

MetalZone
04-15-2010, 12:45
Я ми кажи натискате ли се често? Има ли страст м/у вас? Усещаш ли,че тя те желае? Отговори ми на тези въпроси

Ами натискаме се, да... целувките са ни много хубави и изпълнение с желание... Има страст и това се вижда... по погледа... по действията и по думите... определено ме желае, но ако беше прочела темата щеше да видиш, че не е там въпроса... и според теб тя е с мен година и нещо и ме обича и възприема само като приятел? Това е абсурдно според мен.

hahavteen
04-15-2010, 12:58
Хммм а петинг? :-o Докарвал ли си я до оргазъм и изобщо опипвате ли се по-така? И аз като LadyDi мисля че ако повдигаш темата по-често и я възбуждаш повечеко нещата ще си станат. :)
Аз пък не мога да разбера как може да си с някой толкова дълго без да го желаеш. Разбирам да е на 13-14 ок ама все пак е на 16 и би трябвало вече да има сексуални фантазии и хормоните да бушуват. :-o

MetalZone
04-15-2010, 13:28
Хммм а петинг? :O Докарвал ли си я до оргазъм и изобщо опипвате ли се по-така? И аз като LadyDi мисля че ако повдигаш темата по-често и я възбуждаш повечеко нещата ще си станат. :)
Аз пък не мога да разбера как може да си с някой толкова дълго без да го желаеш. Разбирам да е на 13-14 ок ама все пак е на 16 и би трябвало вече да има сексуални фантазии и хормоните да бушуват. :O

Не.. не съм опипвал по-така... поради причината, че ме е страх да не я притисна много и да не стане фал... говорих с нея и тя видя темата... разговора протече по скайп, защото за момента не може да се видим както казах...

- Явно ще трябва да ти пусна
- Защото?
- Ми всички така казват...
- Недей...
- Искам ти да си добре...
- И аз искам същото за теб знаеш... Все още не се чувстваш готова, нали?
- Еми... да
- В момента се чувстваш притисната заради всичко, нали? не казвай-не.. не ме лъжи.. зная как мислиш... няма да ти позволя да го направим.. АЗ няма да ти позволя... защото искам да го почувстваш... разбираш ли колко значиш за мен? Не искам просто да ти събуя гащите да свърша работата и това да бъде... искам да го направим красиво и незабравимо... и след време като седнеш и да си кажеш - Ето аз го направих, но АЗ го поисках и го направих заради мен. Помисли колко момчета ще ти го кажат това.. не бързаме за никъде.. хората ми го казаха "Стискай зъби" . Просто помисли хубаво какво ти давам... кажи ми какво мислиш.. какво мисли сърцето ти.. кажи ми твоето мислене...
- Искам само теб

Форумни другари, виждате какво означава за мен... ще загърбя себе си... тя е на първо място... ще чакам колкото е време нужно, но ще го направим по взаимно искане... просто тя ми е всичко и наистина я обичам... ще ви помоля за мнение по този коментар и смятам темата за завършена?

LadyDi
04-15-2010, 13:35
Само ще ти кажа - никой не е умрял девствен :)

Да, звучи малко грубичко, но рано или късно ще стане.
Поздравления, че я обичаш толкова много :) Трябва да е истински щастлива.

hahavteen
04-15-2010, 13:36
Не.. не съм опипвал по-така... поради причината, че ме е страх да не я притисна много и да не стане фал...

Това са само нежности... Не е нужно да се стигне до секс ако просто се галите и си доставяте удоволствие. Може би ако започнете с петинг тя ще се отпусне и ще се освободи от страховете си. Според мен може да пробваш и ако видиш че тя се притеснява да й обясниш че няма в никакъв случай да се стига до секс и че не това е целта а просто ще опознаете телата си и няма да правиш нещо което й е неприятно.
Мисля че момичето се чувства притиснато не толкова от теб а от всички други които сигурно й казват че вече е време, че не е нормално да не иска, че ти сигурно се чувстваш зле, че ще я зарежеш и разни подобни. Това я кара да се чувства още по-уплашена и несигурна и я блокира.

justonegirlwithonehope
04-15-2010, 14:04
Ниастина всичко описано от теб е много хубаво, по думите ти личи, че я обичаш, тя теб също, но може би не е готова.Какво можеш да направиш освен да чакаш тя сама да реши, че го иска.Всичко друго, което направиш може да бъде разбрано от нея по грешенн начин - например, че я притискаш и не можеш без секс и т.н.Всичко е добре наистина и се радвам за вас, дано има повече щастливи теми във форума, но една истинска връзка започва след секса.Разбира се, това е лично мое мнение, но все пак как сте година и няколко месеца заедно.Обичате се, искате се, имате си безрезервно доверие до колктоо разбрах, не сте на по 11-12, големи сте вече, а връзката ви се гради само и единствено на любов.Не ме разбирай погрешно, не че се заяждам или нещо подобно, просто за мен е необяснимо.

silky92
04-15-2010, 15:26
И аз подържам връзка от разстояние с приятеля си и разстоянието никак не е малко само 2000км.,но се справяме. Така ,че когато има взаимност и истински чувства всичко е възможно . Подкрепям всичките мнения по темата и наистина освен да изчакаш докато тя не стане напълно готова друго не ти остава .

buuu
04-15-2010, 18:00
Една връзка от рязтояние .. и с това бъдеще .. един голям респект от мене .. направо много ви се радвам .Красива любов. Дано я имате и за напред :-)
Чакал си година и нещо ... говори с нея ,но бъди готов да чакаш и още ! :) Девствено момиче както казаха по горе може да обича и без секса да е на ..айде да не кажа първо място.. и точно тогава любовта е още по силна ..от личен опит знам :) Разбирам какво ти е , човек който вече го е правил не може да се сдържа както девствените. Но мисля че си свястно момче , и че това няма да ти вкара някви дяволчета в главата и да направиш някой глупости заради едния секс. Изчакай я ,колкото е необходимо .. и спокойно всичко ще стане с времето си ! :)

MetalZone
04-15-2010, 18:32
Мерси за коментара и вниманието, buuu! Въпросните дяволчета просто няма шанс да се настанят в главата ми. Чакам я и всичко е точно... говорих с нея както си видяла в преписания разговор в един от коментарите ми.

buuu
04-15-2010, 18:37
не прочетах всички коментари ,извинявам се 8-)

MetalZone
04-15-2010, 18:41
Усетих. 8-) Няма проблем. ;)

hahavteen
04-15-2010, 19:30
Според мен пък няма как тя просто един ден да си каже "Да, сега искам секс." :? Не може просто да си седиш и да стискаш зъби и тя да си седи и да чака да й дойде вдъхновението. Трябва и двамата да направите някаква крачка в тази насока. Както ти казах вече петинг, орални ласки... Не е нужно да я притискаш директно да правите секс но можеш да й покажеш че интимностите са в състояние да ви сближат и че няма от какво да се притеснява или страхува.

MetalZone
04-15-2010, 20:23
А според нея е точно това и точно тези думи чака в главата си... въпросният петинг не мисля, че ще свърши работа... просто , защото е с по-различно мислене... просто чакане и говорене на тaзи тема...

valdesbg
04-15-2010, 20:38
Слънчице - пак мислим еднакво :)

И пак ме допълваш, макар и по леко индиректен начин. Не знам на какво се дължи това.

Включвам се пак по темата, за малко.

Авторе - само с думи нищо няма да стане. Където и да е в човешките отношения думите просто подкрепят действията. По тази причина сами по себе си не означават нищо.

hahavteen
04-15-2010, 20:47
И как да й се прийска секс след като няма никакъв опит в тези неща? Сигурно дори не мастурбира. Теб защо те е страх да я въведеш в този нов за нея свят на интимности след като не си девствен?

ЕДИТ: Влади и аз не знам на какво се дължи :D

MetalZone
04-15-2010, 20:57
Не ме е страх... просто бавно ще станат работите явно.. не искам да я притискам и определено това ще стане... защото и тя мисли така... вече говорих с нея... пак...

umri
04-15-2010, 21:25
но аз отдавна съм загубил девствеността си и също така от много време не съм го правил... предполагам хората, които са на моето дереже знаят колко е кофти... въпросната чекия вече не ми помага... и не намирам решение в нея... често ме болят топките и след като свърша болката остава за ден-два... липсва ми онова чувство да се слееш с човек от другия пол... да си в топлата стая на топлото легло и двамата да се изпотите... и после блажено да легнете и да заспите...

За мен написаното от теб не може да бъде подправено. Личи си, че си малоумно влюбен. От логическа гледна точка, ти си може би човекът, който най-много заслужава момичето да му пусне, но за жалост винаги така става, че тези които най-заслужават лъскат бастуня.

Куотнах точно този отрязък от поста ти, за да й го покажеш точно това написано на нея. Обичаш я... 1 година заедно.. на 16 е и не пуска? Какво иска? Явно тя не те обича толкова, колкото ти нея. Просто това куотнатото и го копираи или си и го кажи.

Сега малко критика. Какъв мъж си ти по дяволите да си показваш толкова открито чувствата? Женската машина работи по един крайно нелогичен начин, но просто мъжете с чувства, отдаденост и любов биват рано или късно изритвани. Няма да се учудя, ако един ден скъсате, след това тя си намери нов и за 2 седмици му пусне, а ти си чакал години, ма нейсе. Това разбира се, само ако е привлекателна и за другите мъже освен за теб.

Цялостен анализ, нито ми се прави, нито виждам смисъл от него, само трябва да укротиш любовта си и да започнеш да мислиш, като мъж, а не като глупаво влюбено дете. В момента без да съм видял конкретния случай съм напълно убеден, че те командори както си иска. Просто в твоето положение и душевното състояние, в което си ти не притежаваш силата да вземеш каквото и да било решение, което не получава пълното й одобрение.

В другата тема прочетох нещо от сорта на "за първи път някой да се влюби в мен" Виждам от къде идва цялата работа... не се обиждай, но аз така си го обяснявам. Комплексиран, без самочувствие младеж е успял да омае по някакъв начин момиче, което според него е с много класи над него и в момента е на 7мото небе от щастие, че красавица, като нея е тръгнала с шушумига, като теб. През моите очи и прочетеното така изглежда. Може и да греша.

Опитай се да се поосвестиш от тази любов, защото някой ден, като се случи така, че се разделите по една или друга причина, ще си съкрушен и има вероятност да посегнеш на живота си. Хора в подобно душевно положение са опасни за себе си, защото са опитали от най-тежкия наркотик - любов, който за разлика от всички други (с изключение на ЛСД) е неизлечим.

EDIT: Попрочетох малко мнения... Чети какво ти пише valdesbg. Ти си живееш в твой свят, който сам си си направил и не искаш да чуеш компроментиращо мнение. Доста често точно това, което не искаме да чуем се оказва правилното и мисля, че valdes има право. А това, което си написал по скайп... този дълъг пост. Ти сам бягаш от секса. Виждам, че си чувствителен, но ти малоумен ли си бе? Тамън ти каже айде и ти А НЕ НЕДЕЙ... кво ли си губя времето, ти сам бягаш, а чакаш съвети. Ем дялкай камата и тва е.

radybt
04-15-2010, 23:41
Връзка без секс не е пълноценна връзка.
И все пак, тя е на 16 а не на 14 че да се притеснява от секса... не разбирам, казваш че те обича толкова много, не знам защо...какво толкова има да се чувства готова. :(

MetalZone
04-16-2010, 06:28
umri, всъщност въобще не ме командори... почти винаги аз я напътстват какво да прави и тя ме слуша... аз давам повечето съвети и те винаги са били правилни... но това не го смятам за командорене? Дали сме си пълна свобода... това "за първи път някой да се влюби в мен" или нещо подобно в такава тема мисля, че не съм писал никъде? Нито съм комплексиран, нито съм без самочувствие... не се смятам и за шушумига... грешиш... Аз ня бягам от секса... искам тя да го почувства... ей това е цялата работа... лично на мен не ми допада да ми каже "айде" и айде в кюпа... затова се влюбих в нея... защото е различна (колкото и странно да ти звучи...) писнало ми е от леки жени, писнало ми е от секс без чувства... просто клатене... стана ми скучно така и не ми е интересно вече... разбирам да не съм виждал путка та веднага да й се нахвърлям... ама... затова я разубедих, когато ми каза "Айде" защото искам тя да го мисли... а не да се води по мисленето и думите на друг и после да остане с угризения и така нататък... или да го направи за така наречената мода... твоята представа за мъж и за здраво стъпил на земята човек е друга явно. Благодаря за отделеното време и дългия пост!

valdesbg
04-16-2010, 07:07
Експресно включване:

Авторе твърдиш че искаш секс, обаче правиш всичко възможно за да НЕ СЕ стигне до там. Мислиш прекалено много за нея и едновременно с това прекалено малко за себе си. Как да се почувства готова тя след като вижда че ти не си готов? Как да е уверена че нещата няма да се объркат след като вижда че ти не си уверен ама грам?

Знам че ще изпаднеш в отрицания е ще кажеш колко не е вярно всичко. Обаче ти казвам как изглежда отстрани всичко това. Особено през женска гледна точка. Дадох линк към темата ти на жена, без да и казвам какво и защо и без да и казвам мои наблюдения. Тя ми сподели точно това - "този човек изглежда супер неуверен, супер зависим и изобщо не-готов за секс. Няма лъхане на мъж, по скоро прилича на приятел. Ако беше мое гадже аз също не бих искала да правя секс с него."

И umri, макар да е писал в типично мой стил съвсем вярно е казал неща, които аз нарочно пропуснах. Неосъзнатото отрицание на психиката е първия симптом че нещо не е наред.

Такива работи.

MetalZone
04-16-2010, 07:24
Мислиш прекалено много за нея и едновременно с това прекалено малко за себе си.

Точно... винаги е било така...

Уверен съм и готов, ама няма смисъл да обяснявам...

Значи цялата работа се свежда до това да бъде по... настоятелен и да си изисквам моето? Това ли е решението?

valdesbg
04-16-2010, 07:36
Авторе - няма лошо да е така. Да се раздаваш без да чакаш нищо в замяна. Обаче в любовен план нещата седят малко по друго. Предвид че си с определен човек по определени причини, можеш да предположиш че същия този човек също е с теб по определени причини, които не намира в други хора. А себераздаването не е сред тези качества. По простата причина че тя иска опора и сигурност а не спонсор, от когото да тегли когато и колкото си поиска.(е в повечето случаи де).

Така че - постарай се да изглеждаш като мъж, а не като приятел.

Пак ти каазвам- може да си супер уверен и готов, обаче отстрани не изглежда така. Убеден съм че и в нейните очи също. Затова се дърпа. А тук важното е как изглеждат нещата, а не какви са всъщност. Колкото пъти се появят съвсем зародишни мисли за секс ти ги задушаваш на секундата.(в случая причините не са от значение а факта че ти убиваш сексуалните и желания) И кажи ми при това положение на теб ще ти се прави ли секс?

Цялата работа е ... хм.. да - да действаш. Да не се огъваш толквоа много, и да и покажеш че няма нищо страшно. Бавно и полека да събудиш сексуалните и желания , я възбудиш няколко пъти така повечко и след това гледай как ще ти се хвърли още от вратата. Както каза слънчицето преди мен - започнете с петинг, за да свикне с идеята и да почнат да и идват неприлични мисли :D

Щото кокото и да и се иска - тя сама няма да се реши че иска секс. Просто защото не знае какво е това и как се работи с него. А и за секса трябват двама, единия задължително с опит. Тя е човека без опит, оставаш ти. А в нейните очи ти изглеждаш още по уплашен и от нея.

Ама да - по настоятелен бъди и мисли повече за себе си. Като естествено мислиш И за нея.

NeonBlack
04-16-2010, 07:52
Баце, спри се малко, сериозно. След това прочети отново собствените си постове. WTF?!?! Различна била, трябвало да го "почувства", трябвало да бъде готова, бла-бла-бла. За втори път в рамките на един ден наблюдавам в тоя форум мъж, който само хвалебствени химнове в Нейна чест не е почнал да пее.

Сигурно ще те разочаровам, но твоята мацка е обикновен 16-годишен човек от женски пол, а не реинкарнацията на Спасителя. И това между краката й е парче кожа, а не Светия Граал.

Обичай си я, грижи се за нея и прочие, но не я поставяй на пиедестал и не жертвай мъжкото в себе си за нея. Не знам тя какво откровение чака, за да си легне с теб, но първият път е просто едно смешно-трагично преживяване в комбинация с малко кръв и нищо повече. Нито ще получи съобщение от Вселената, нито ще прозре някакви невъобразими истини - ще се черви от неудобство, ще я позаболи малко и след години ще се смее като си спомни.

И umri ти даде страхотен пример, аз също имам наум подобна случка - мадамата и един приятел се лъгаха 2 години, той беше като кученце с размахана опашка, накрая тя му би шута и се нашиба с некъв селяк на втората седмица. Знам, знам, тя не е такава, специална е, т.н. Слушал съм ги тия булшити поне 100 пъти от вече не помня колко хора. Само ти казвам, да си имаш едно наум, защото точно в такива връзки и точно от това твое отношение в последствие боли много. Ама много. И както е била принцесата от въздушния замък, така ще стане "тая гадна курва".

Просто седни си на гъза и помисли хубаво. Не ти казвам ей-сега да й се обадиш и да изкрещиш "Ела да лапаш, жувотно!", обаче определено трябва да си по-настоятелен. slun4ice добре те насочи, може би ще е добре да я послушаш. Просто не си заравяй главата в земята и не твърди, че няма проблем, защото такъв ИМА, самият факт, че си направил въобще тема, е показателен.

Take care, че ще се порежеш лошо..

bratignat
04-16-2010, 09:20
Момче, ако ти се прави секс, а не може използвай ръцете си. Не било толкова хубаво.....стегни се и бъде мъж. Знам, че е модерно момчетата да сме били чувствителни, но чувствителен не означава мрънкащ.

Второ - хубаво е че си й отдаден, това е рядкост, като цяло, но не прекалявай. Може в някой момент толкова да си повярваш, че тя е богиня, че и тя да си помисли, че е такава. А ние сме просто хора, уникални, но все пак хора. Прекалено големите очаквания към нея и проекции ще ви изиграят кофти услуга.

И доколкото горните твърдения са си мое мнение, нищо което е стандарт, то следващото е факт. Поставяш и нея и себе си в неудобна ситуация. Целият форум знае какво сте си споделяли, а то е интимно, след което й пращаш линк и тя естествено се чувства неудобно...

Тъй като всичко тръгва от липсата ти на секс - изясни си за себе си можеш ли без него. Твоята приятелка изглежда за себе си е наясно, че не го иска за момента от теб. Ако можеш без секс - чакай, докато тя е готова и ти го покаже, а не да го изпросваш от нея или да я караш да се чувства виновна. Ако не можеш без него, то тогава не сте готови един а друг.

MetalZone
04-16-2010, 09:41
bratignat, Не го прося!!! И тя изключително добре го знае това и ме познава... ! И чакам както прочете.... Казал съм й че не е тя виновна и че няма виновен... преди да постна разговора съм я попитал дали може... и след като получих отговор "да" тогава го написах... всъщност съм я питал дали може да направя темата... и точно с тази цел да не се почувства гадно... съветвам се с нея за всичко...

Мога без него... както съм изтърпял до тук и както ще изтърпя и за напред... и стискам зъби и говоря с нея както valdes ме посъветва... говорих с нея и сме си изяснили някой неща и тя знае, че няма да я оставя и съм до нея... това е... и аз знам, че получавам същото и от нейна страна... мисля темата за приключена и благодаря на всички, които се включиха! Радвам се, че прочетох сериозни мнения! Помогнахте с каквото можахте!

valdesbg
04-16-2010, 09:50
Моя хонорар се измерва в Tuborg :)

P.P. В крайна сметка пак си на стартовата линия т.е. там откъдето почнахме.Не мислиш ли че темата си губи смисъла по този начин?

MetalZone
04-16-2010, 09:57
Имаш ЛС, другарю valdes. :)

hahavteen
04-16-2010, 10:03
Хмм значи ти изобщо не търсеше съвет а искаше някой да ти каже да продължаваш да стискаш зъби? :-o

valdesbg
04-16-2010, 10:06
Нещата ще се наредят. Така го виждам аз. Не е било напразно всичко което писахме. Особено ти слънце :)

MetalZone
04-16-2010, 10:12
Хмм значи ти изобщо не търсеше съвет а искаше някой да ти каже да продължаваш да стискаш зъби? :-o

Точно съвет търсех и го намерих! Мерси!

hahavteen
04-16-2010, 10:44

Точно съвет търсех и го намерих! Мерси!

Ок радвам се :) Просто ми се стори в предния ти пост че искаш да приключиш темата и всичко да си остане както си е било. :)