View Full Version : имали ли вероятност ?
начи днес учим за некви болестти по полов път как се предават.
та се чудех ако правиш СЪС презерватив секс с някой който има спин или неква друга болес може ли да ти го предаде.
pussucetka
04-15-2010, 12:53
Не, разбира се, нали презервативите за това служат.Но служат и за нежелана бременност . . :)
и все пак-не бих правила секс,с някой ,болен от Спин,просто ддз странно и гадно е някак си :? :?
и все пак-не бих правила секс,с някой ,болен от Спин,просто ддз странно и гадно е някак си :? :? е че кой би правил :D а няква друга болест ?дали може или щом си с презерватив няма страшно :D стига да не скаса :D
TheSunshine01
04-15-2010, 13:17
и все пак-не бих правила секс,с някой ,болен от Спин,просто ддз странно и гадно е някак си :? :? е че кой би правил :D а няква друга болест ?дали може или щом си с презерватив няма страшно :D стига да не скаса :D
С презерватив няма страшо мисля аз
Antixrist
04-15-2010, 14:23
Защо подяволите лъжете момчето,да го хване спин ли сикате?! :D 8-)
Все пак с презерватива има 2% шанс да се прецакаш,пък да не говорим ако се скъса...
Аку ни съ скаса, нияма дъ съ притиснявъш. ;)
nefchi_bs
04-15-2010, 16:23
Няма абсолютно никва вероятност ако в стаята има климати,но ако няма не мога да давам гаранций,защото тогава пък ще има дупка в стената и няма е хубаво уплатнението и ще влизат боклуците от квартала като ги духне вятъра.. :?
Да, има..! При орална любов може да стане даже, ако да кажем човекът има раничка в устата, при целувка с език също може...пък и тия презервативи хич не са толкова сигурни... :?
Да, има..! При орална любов може да стане даже, ако да кажем човекът има раничка в устата, при целувка с език също може...пък и тия презервативи хич не са толкова сигурни... :?
дам-аз редовно си пускам тестове и на моя,за да сме си сигурни,смисъл аз ще му се отдам изцяло и искам всичко да е уточнено :lol:
MissDeadly
04-15-2010, 17:04
Точно от спин няма вероятност ако е с презерватив... вече за другите кожни и кви ли не други заболявания незнам, но не ми се вярва един презерватив да осигурява 100% защита за всичко :?