PDA

View Full Version : koi go draznat u4itelite?

sexecution
04-15-2010, 18:28
dnes si seda krotko v 4as i edna ot moq klas razliva voda i kazva gospojata eiii zvetane otivai za parzala az i vikam e.... i tq marshhh i li puk po muzika kaza ti kav si bee nqma da stane nikakav muzikant ot teb i az kvo sam vi kazal i tq me hvana za bluzata i me izgoni i mi odari shamar :-x

ameli
04-15-2010, 18:53
и пак пиши на кирилица :D

от поста ти нищо не схванах.. само някой ти разлял вода и друг те изгонил с шамари :D

nIkEnCeTy_bE
04-15-2010, 19:09
1. Пиши на кирилица
2. Второ винаги ще има такива хора в класа - свиквай. Може и дисциплината да не ти е добра, затова внимавай.
3. И госпожата не постъпва добре, оплачи се на педагогическия съвет. Тя няма право така да те хваща и ти удря шамар.

Jus7DreamBoy
04-15-2010, 20:13
малии ако госпожа или някой друг освен родителите ми ми удари шамар ...

YouDontKnowMe
04-15-2010, 20:18
Сам си си го направил.
Аз уважавам много всичките ми преподаватели. Даже и да не ми пишат шестици.

L0ST
04-15-2010, 20:22
Сам си си го направил.
Аз уважавам много всичките ми преподаватели. Даже и да не ми пишат шестици.

Аз също уважавам всички мои преподаватели, но има такива, които не заслужават уважение.

Най-вероятно сам си си виновен. Разбира се тя няма право да ти удря шамари, но понеже познавам какви ли не идиоти, разбирам че понякога не е лошо да се удари 1-2 шамара. Не те обвинявам, не знам какво се е случило, но предполагам че госпожата ви не е толкова луда, че да ви удря шамари без причина.

Tempest
04-15-2010, 22:11
малии.. аз след 2 седмици отивам в Германия и даскалката по немски има временно попечителство върху мене.. усещам как ше се върна в синки :D аз нямам проблеми с даскалите.. освен демонстративно да направя нещо, когато учителя е твърдоглав и си е наумил нещо, което няма да стане, защото си знам правата :)

kris4ety14
04-15-2010, 22:39
малии.. аз след 2 седмици отивам в Германия и даскалката по немски има временно попечителство върху мене.. усещам как ше се върна в синки :D аз нямам проблеми с даскалите.. освен демонстративно да направя нещо, когато учителя е твърдоглав и си е наумил нещо, което няма да стане, защото си знам правата :)

Чрез "твърдоглав" правиш комплимент на учителя. Така изтъкваш плътността на мрежата, съединяваща мозъчните клетки, което го прави по-интелигентен.

LoupGarrou
04-15-2010, 23:39
Поддържай по-висока дисциплина в класа, не говори, не се върти повече от нормалното и тн. Понякога учителите са напрегнати от другите класове и/или от твоите съученици и може от нещо малко да си го изкарат на тебе ...

По темата :

Уважавам си преподавателите, при това някои изключително много и ми се искало някои от учениците ми също да го правят, но уви не е така с всички, но все пак сме добър клас и не преминаваме кой знае колко границата. Друг е въпросът, че някои учители не заслужават да ги уважаваш, не смятам, че някой като е станал преподавател и трябва да го уважавам само заради това ...

Дразнят ли ме учителите ? Не повече от някои други индивиди. Обикновенно, когато някой не ни е приятен той не е част от нашето обкръжение, обаче с учителите това няма как да стане, нито си ги избираме, нито те нас, а се засичаме 5 дни в седмицата. Не може всички учители да са ерудирани, комуникативни, забавни и добри и да се харесват на всички ни. На мен например би ми харесал учител, който може да ме научи на нещо и с когото мога да си говоря, а на Иванчо учител, с когото може да се напие, да изпуши една цигара и да се бъзика. Въпрос на гледна точка ... Някои учители са наскоро завършили и млади, с голямо самочувствие без покритие, а други имат опит, подход и знания.

Гледам да не влизат в пререкания с учителите си, но когато ме набедят за нещо не си мълча, затова се е случвало да знам материала, а успехът да не отговаря на знанията мин. За мое щастие в тези, които доста ми пречеха не ми преподават и взаимотношенията са в рамките на нормалното. Е, понякога пак се случва аз да имам еди си какви оценки, а друг да има по-ниски и да има по-висока срочна оценка от мен, но не е нещо ново, така че мога само да се надявам ...

ПП. Пак написах цял ферман, ама нищо, то за здраве ! :D