PDA

View Full Version : Готина какичка съветче.

run_the_show
04-15-2010, 18:34
:D ами
харесвам една на 27, аз съм на 21 почти и имаме малко общи часове с неиния курс понякога и........ много ми допадна :>
знам че сърцето и е разбито ..... наскоро може да е скъсала с някого имам и скайпа но ако и пиша ще ме пита от каде го имам а аз нямам как да и кажа защого го свих :d не съм го искал от никои . :D

Alex3nd
04-15-2010, 18:36
Не, че съм на твоята възраст и мога да ти кажа нещо, но пиши й гледай да се правиш, че имате общи неща (не, че трябва да е вярно) просто го направи и накрая й искай телефона и натам знаеш.

loko1
04-15-2010, 18:38
Брато знаеш ли как ще те научи :D аз съм на 17 и ходех с 21 годишна :D
нападай нема да згрешиш

run_the_show
04-15-2010, 18:41
Не, че съм на твоята възраст и мога да ти кажа нещо, но пиши й гледай да се правиш, че имате общи неща (не, че трябва да е вярно) просто го направи и накрая й искай телефона и натам знаеш.
тя ме е виждала еднакви специалности сме тя е втори курс и само по голяма :D

hugeZ
04-15-2010, 18:47
Не съм ти на годините но ще се опитам да ти дам съвет.. Най - важно е като се запознаете (ако все още не сте се) да намерите обща приказка.. щом и е разбито сърцето ти дава +1 точка, защото като я утешаваш с разни мили думи тя няма да те мисли за "поредния" .. ала бала.. после от време на време пускай по някоя шегичка (за да види че си забавен) и така после ще се направиш на ударен и й поискай телефон и скайп.. от там се надявам да знаеш какво да правиш.. ако не.. пускай тема при съфорумниците от "Любов" те там са мекошари (не обиждам) и ще ти помогнат повече.. :) Успех с мадамата .. дано съм ти бил полезен :)

run_the_show
04-15-2010, 18:51
Не съм ти на годините но ще се опитам да ти дам съвет.. Най - важно е като се запознаете (ако все още не сте се) да намерите обща приказка.. щом и е разбито сърцето ти дава +1 точка, защото като я утешаваш с разни мили думи тя няма да те мисли за "поредния" .. ала бала.. после от време на време пускай по някоя шегичка (за да види че си забавен) и така после ще се направиш на ударен и й поискай телефон и скайп.. от там се надявам да знаеш какво да правиш.. ако не.. пускай тема при съфорумниците от "Любов" те там са мекошари (не обиждам) и ще ти помогнат повече.. :) Успех с мадамата .. дано съм ти бил полезен :)аз имам скайпа ама не съм и писал още не ми го е дала тя та въпроса е в скаипа си е писала [Vip]Името си това дали я прави кифла или много важна ?

hugeZ
04-15-2010, 19:18
Не съм ти на годините но ще се опитам да ти дам съвет.. Най - важно е като се запознаете (ако все още не сте се) да намерите обща приказка.. щом и е разбито сърцето ти дава +1 точка, защото като я утешаваш с разни мили думи тя няма да те мисли за "поредния" .. ала бала.. после от време на време пускай по някоя шегичка (за да види че си забавен) и така после ще се направиш на ударен и й поискай телефон и скайп.. от там се надявам да знаеш какво да правиш.. ако не.. пускай тема при съфорумниците от "Любов" те там са мекошари (не обиждам) и ще ти помогнат повече.. :) Успех с мадамата .. дано съм ти бил полезен :)аз имам скайпа ама не съм и писал още не ми го е дала тя та въпроса е в скаипа си е писала [Vip]Името си това дали я прави кифла или много важна ? Нито се прави на кифла, нито нищо.. ВИП мога и аз да си напиша.. ако искаш направи това което ти написах недей първо по скайп.. но ти си знаеш най-добре :)

run_the_show
04-15-2010, 19:19
Не съм ти на годините но ще се опитам да ти дам съвет.. Най - важно е като се запознаете (ако все още не сте се) да намерите обща приказка.. щом и е разбито сърцето ти дава +1 точка, защото като я утешаваш с разни мили думи тя няма да те мисли за "поредния" .. ала бала.. после от време на време пускай по някоя шегичка (за да види че си забавен) и така после ще се направиш на ударен и й поискай телефон и скайп.. от там се надявам да знаеш какво да правиш.. ако не.. пускай тема при съфорумниците от "Любов" те там са мекошари (не обиждам) и ще ти помогнат повече.. :) Успех с мадамата .. дано съм ти бил полезен :)аз имам скайпа ама не съм и писал още не ми го е дала тя та въпроса е в скаипа си е писала [Vip]Името си това дали я прави кифла или много важна ? Нито се прави на кифла, нито нищо.. ВИП мога и аз да си напиша.. ако искаш направи това което ти написах недей първо по скайп.. но ти си знаеш най-добре :)Просто около нас има заядливи глупаци само и за тва.......... не мисля че на живо ще имам успех.

loko1
04-15-2010, 19:39
[/quote]Просто около нас има заядливи глупаци само и за тва.......... не мисля че на живо ще имам успех.[/quote]
Брато оставай тия скайпове :-D познавам един пич който търси само в интернет и скайп ,няма голям успех,ИЗЛЕЗТЕ НА КАФЕ ,АЙДЕ КЪСМЕТ :)

Rounder
04-15-2010, 19:43
хах,мъжкар браво...
и аз така,от как се помня се с какички се заигравам :-D
ся съм на 16 и ходя с една на 19 :oops: 8)

Ми,покания на кафе,поговрете,и то ще си проличи дали има симпатии към теб 8)

run_the_show
04-15-2010, 19:43
Просто около нас има заядливи глупаци само и за тва.......... не мисля че на живо ще имам успех.[/quote]
Брато оставай тия скайпове :-D познавам един пич който търси само в интернет и скайп ,няма голям успех,ИЗЛЕЗТЕ НА КАФЕ ,АЙДЕ КЪСМЕТ :)[/quote]не пречи от скайпа да я поканим на кафе :>

loko1
04-15-2010, 19:47
Просто около нас има заядливи глупаци само и за тва.......... не мисля че на живо ще имам успех.
Брато оставай тия скайпове :-D познавам един пич който търси само в интернет и скайп ,няма голям успех,ИЗЛЕЗТЕ НА КАФЕ ,АЙДЕ КЪСМЕТ :)[/quote]не пречи от скайпа да я поканим на кафе :>[/quote]
Е МНОГО ЯСНО САМО ИЗЛИЗАЙТЕ :)

dimitar_ak
04-15-2010, 20:00
Според мен нямаш шанс. Сега ли да ти кажа защо или след като те отреже?

run_the_show
04-15-2010, 20:14
Според мен нямаш шанс. Сега ли да ти кажа защо или след като те отреже?Я кажи да чуя.

dimitar_ak
04-15-2010, 20:23
Това не е момиче, а 27 годишна жена. Една такава жена обикновено е много наясно с мислите и желанията си. Тя би била привлечена от МЪЖ който ще подходи към нея именно като такъв - сигурно и уверено. Ти искаш да я закачаш в скайп. Ухважвай директно. Дори на границата на нахалността. Показваш намеренията си ясно и недвусмислено. Пак може да те отреже, но в този случай ще е защото не те е харесала като външност, а не защото те е взела за смотано хлапе.

dPa3HuTeJl
04-16-2010, 09:38
Номерът е да я поканиш на ЖИВО а не в скайпа или където и да било ... заговаряш я и я питаш искаш ли да излезем или нещо от сорта (банално но за 27 годишна само тва мога да измисля :D ) и не гледай само да мълчиш ами намери някоя обща тема с нея :) ае успехи !!!

bratignat
04-16-2010, 10:25
Това, че е на 27 изобщо не значи, че знае какво иска. Много от жените на тази възраст знаят, но като е на 27 да не е извънземна?

Забрави за въпроси искаш ли. Заговаряте се стигаш до размяна на телефони (забрави скайп) и към края на разговора й подхвърли - тази вечер съм на диско (или каквото решиш), ела да ме придружиш.

dimitar_ak
04-16-2010, 10:35
И още нещо. Как си финансово?

run_the_show
04-16-2010, 16:29
И още нещо. Как си финансово? в момента на червено :D

shisharkatapz
04-16-2010, 19:54
Всеки е различен сам трябва да разбереш как ще стане работата.А и както каза 1 пич тя е жена.Действаи сериозно лице в лице.