Влез

View Full Version : Щастие/Нещастие бла блаа... ;x

sarityy
04-16-2010, 16:59
Оле незнам дали темата е за тука ама както и да еее..
значи имам 1 въпрос към вас :D ии тей дее от 9ти клас имам едноооооо като мания или внушение или и аз незнам как му са вика ама напоследък много съм се вманиачилаа и работата е следната:
напримееер леглото ми като е на определено място в стаята дето седя 1 година и нещо ми носеше щастиее иии ся края на март наще прайха разместване и го сложиха на другия край на стаята там под прозореца иии както и да е мн са увлякохх и така дее и ми носи нещастиее..,определена покривка ми носи щастие и обратното иии общо взето абсолютно сяка една промяна у дома ма вбесява от страх да не ми носи нещастие :D:D иии песнии иии сичко обсебена съм :D зарибих и мойта най-добра фр (горкичката) тей де аз без да искам смисал щото постоянно олее Пети туй ми носи щастие олеее туй ми носи късмет олее тва ми носи нещастие и тей де и тя ги придоби тес внушения и напраоо откачам вече :D Май съм лудаа нзз :D
Има ли и други дето тей да откачат ? :X:X

nIkEnCeTy_bE
04-16-2010, 17:09
Аз лично на такива неща изобщо не обръщам внимание. Суеверна съм, но не за такива работи. Не си вманиечавай, не мисли за тези работи. Просто не обръщай внимание, мисли си за нещо друго или излизай постоянно.

ecstazy
04-16-2010, 17:10
ами не знам мисля че това си си го внушила. Според мен толкова се самоубеждаваш, че лошия късмет е свързан с промяната в стаята и т.н. , че то така и става. Ако се убедиш, че това е внушение, и че лошия късмет/нещастието не са свързани с това /според мен не са/ и започнеш да мислиш, че всичко е съвпадение , ще видиш че всичко си е О.К.

sarityy
04-16-2010, 17:11
ами не знам мисля че това си си го внушила. Според мен толкова се самоубеждаваш, че лошия късмет е свързан с промяната в стаята и т.н. , че то така и става. Ако се убедиш, че това е внушение, и че лошия късмет/нещастието не са свързани с това /според мен не са/ и започнеш да мислиш, че всичко е съвпадение , ще видиш че всичко си е О.К.амии опитвам ама не става

Forest_girl
04-16-2010, 17:17
Някои неща носят късмет..а може би късметът е в самите нас :)

BeezyJey
04-16-2010, 19:09
Ем, внушила си си го.

britzy
04-16-2010, 19:49
Оле незнам дали темата е за тука ама както и да еее..
значи имам 1 въпрос към вас :D ии тей дее от 9ти клас имам едноооооо като мания или внушение или и аз незнам как му са вика ама напоследък много съм се вманиачилаа и работата е следната:
напримееер леглото ми като е на определено място в стаята дето седя 1 година и нещо ми носеше щастиее иии ся края на март наще прайха разместване и го сложиха на другия край на стаята там под прозореца иии както и да е мн са увлякохх и така дее и ми носи нещастиее..,определена покривка ми носи щастие и обратното иии общо взето абсолютно сяка една промяна у дома ма вбесява от страх да не ми носи нещастие :D:D иии песнии иии сичко обсебена съм :D зарибих и мойта най-добра фр (горкичката) тей де аз без да искам смисал щото постоянно олее Пети туй ми носи щастие олеее туй ми носи късмет олее тва ми носи нещастие и тей де и тя ги придоби тес внушения и напраоо откачам вече :D Май съм лудаа нзз :D
Има ли и други дето тей да откачат ? :X:X
същата съм-вече ме е страх да не пипна тва онва,това да е на точно определено место
ужас е -малък ад от внушения :lol:

dPa3HuTeJl
04-16-2010, 19:57
Според мен не съществува такова нещо като късмета .. всичко си се случва съвсем естественно , всичко си има обяснение .. за мен е така !
по темата : Това са внушения ;) Станало ти е като навик да вярваш на такива неща и за това постоянно се притесняваш.Гледай да се разсееш с нещо .. :)

liim0nka
04-16-2010, 20:04
Оооо...и аз съм така само че за супер тъпи неща-не примерно местене на легло, ами-аз съм първа група на контролните и да речем изкарвам хубави оценки..на контролно НЕ сядам 2 група, защото винаги мисля че е по-трудна..като гледам въпросите на др. ми изглеждат по-трудни и вярвам, че моята си е по-лесна и имам шанс да изкарам по-хубава оценка..и ей такива простотии,но сега не се сещам :D макар че ...тая година едни оценки, за чудо и приказ, но общо взето

а да не би да си от Търново? 8-)

Munut0
04-20-2010, 08:05
i az sym taka 8)

Sa6eks
04-20-2010, 10:08
Различни хора, различни интереси, идеали, предпочитания... И мен ме кефи когато майками ми прави пържени картофи :ДДД

Strawberryy
04-20-2010, 16:33
Ем, внушила си си го.

++

UNITED
04-20-2010, 16:53
Аз преди бях така: Примерно имах няк'ви навици които ако не ги направя ще ми носи лош късмет.Ако бях погледнал на ляво 3-пъти трябваше и на дясно да погледна толкова :shock: И аз съм бил така също свързвах някви неща с щастие и нещастие но слава богу с времето поумнях,сега вече само си говоря с тв-то нищо повече :lol:

Sladurchoo
04-21-2010, 16:50
омг и аз съм така :shock:

май доста си внушавам .. и аз като теб :lol:

Everytime
04-21-2010, 17:57
ам тва значи че си суеверна нищо друго : )
била си свикнала с мястото на леглото и сега ти е някак си неудобно,ама се свиква..поне така мисля : )

изчисти си от ума тия суеверия шото не сичко е вярно :)

надали някоя покривка ти носи късмет или пък нещо от тоя род нещастие : )
късметът,щастието,нещастие то са част от съдбата, понякога имаш късмет,понякога си щастлива,нещастна и така : )

между другото и при мене е имало такива раоти : )

примерно ако някой ме прескочи тряя да се върне обратно :)
винаги съм гледал сичко да ми е в нечетен брой (1,3,5 и т.н.)

споко до време е всичко : )

britzy
04-21-2010, 18:24
ии как си го преодоля това-аз се опитвам ама не много успешно.
Много лоша работата :D

megy
04-21-2010, 18:51
Леко е параноично :o .. аз съм същата .. :oops: :D

btkzamenee
04-21-2010, 21:22
Това не е внушение според мен.. у нас леглата.. и всичко се мести на 3-6 месеца пък може и по-рано на който както му е удобно.. ама промяна в оценките несъм видял :D (не се подигравам/присмивам на поста по-горе просто го давам за пример) 1ва 2ра група разчитам на пищова /ако съм си направил де../ иначе олеле малеле та.. просто незабелязваш хубавите/добрите неща, по новините когато дадат "Кола блъсна дете"(дано да не дават пак и да не се случва де..) едвали са блъснали детето, защото е спало на опаки или в хола на дивана.. както казах просто не го забелязваш,то няма да дойде като гръм от ясно небе.. неска спиш в спалнята утре намираш портмоне с пари на улицата..

YourSupergirl
04-23-2010, 16:51
еми понякога случайно съм щастлива.обичам да се радвам на малките неща в живота.гледам си очилата.гледам нещо друго.красиво е.радвам се на нещо малко.обичам подробностите.обичам живота.обичам да гледам нещата под различен ъгъл.ии да намирам красивото във всичко около мен.
това ми носи щастие. :)
If you change the way you look at things,the things you look at,change. (Wayne Dyer) .
мисля,че това е подобно на твоето.само без частта с нещастието. :)
и мисля,че не си луда.

crazybebe
06-30-2010, 20:30
амии аз съм почти същата,но за дрехи : ако нося тва ще ми носи нещастие,ако нося другото ще ми носи щастие ,и то наистина става така,защото си си го внушила,че така ще бъде иии т.н .. опитай се да мислиш по друг начин,пробвала съм го , не е мн лесно но се свиква-спокойно ! :) :) :) 8)

BiGBaDWolF
06-30-2010, 21:33
От кой град си ? Да дойда и аз да дръпна от тоя SHIT .. 8-)