Влез

View Full Version : Секс = болка и парене

cameronn
04-16-2010, 20:25
Здравейте :)
Проблемът ми е следния:
При секс изпитвам силна болка при проникване , съпроводена с леко парене. По време на половия акт не мога да кажа, че изпитвам това, което всички други изпитват (предполагам).
Не мога да кажа, че е удоволствие.. :( :(

На какво може да се дължи това ?

MochaOnMyLips
04-16-2010, 20:29
Хм, теоритично може да си хванала нещо венерическо. Това май е най-кофти вариантът, за който се сещам. На твое място бих отишла на лекар.
Друг вариант (ако водиш полов живот отскоро) е просто да не си свикнала, може би. Чувала съм, че на някои момичета им трябват няколко пъти, преди да започнат да се наслаждават на секса.

WaterLilly
04-16-2010, 21:09
Може да се дължи на мнооооооого неща. Бягай на гинеколог. NOW!

Не вярвам да е въпрос на "свикване" - болка, може би, но парене? :?

t0d1t0
04-16-2010, 21:31
най-вероятно си лепнала нещо... Ходи на гинеколог преди да стане лошо.

GabisiTa
04-16-2010, 21:35
Може би инфекция.. Отиди на лекар най-добре!

Passi0n
04-16-2010, 23:13
ония чичко с голата глава те часа в кабинета...http://www.pic4ever.com/images/3.gif

t0d1t0
04-17-2010, 05:04
сещам се само за една гола глава :lol: :lol: :lol:

UNITED
04-17-2010, 06:10
"Звучи" ужасно. :( Бягай на лекар да те управи,че иначе ! :lol: :?

cameronn
04-17-2010, 08:43
Ами всъщност не го практикувам много отдавна, но до сега поне 10-13 пъти съм го правила. В началото сметнах , че е нормално , все пак "първия път" нали..

Но..сега вече ми се стува извън нормалното..

Четох някъде че може да е и от презерватива, но..малко ме съмнява
А и има много статии в нета за някакви ужасни болести просто.. :cry:
И аз мисля , че най - добре в случая ще е лекар. Някой може ли да ми каже в какво се състои самият преглед, защото до сега не съм ходила на гинеколог?

Passi0n
04-17-2010, 09:26
сещам се само за една гола глава :lol: :lol: :lol:
8-)

hugeZ
04-17-2010, 10:05
Според мен отиди на гинеголог и той да прецени. Ние не сме лекари и не можем да ти дадем диагностичен отговор :) А и като ти го каже лекар ще си по-спокойна :) Дано да не си хванала нещо венерическо :(

dPa3HuTeJl
04-17-2010, 11:39
ЛЕКАР !!!! Както казаха всички :lol:

_butterfly_
04-17-2010, 13:27
Инфекциите и гъбичките могат да предизвикат дисконфорт по време на секс. Отиди на гинеколог.

mimsssssss
04-17-2010, 13:40
Трябваше да почнеш с презерватива - тоест че ползвате. Случва ли ти се след полов акт като се измиеш пак да те сърби? Аз имам някаква болес, която и забравих името :-D но тоест съм чуствителна към латекс и лубрикант и получавам сърбеж и течение от тях. Спри за една седмица да правиш секс, поддържай хигиена и след това го напревете без, за да видиш дали е от това. И наистина отиди на гинеколог, защото с догадки до никъде няма да стигнем. Иначе ако се откажете от презервативите има поне още 3 начина за предпазване, така че спокойно :)

ozzy
04-17-2010, 16:03
според мен .. може да имаш нужда от у/овлажнител

roadrunner
04-17-2010, 19:05
Трябваше да почнеш с презерватива - тоест че ползвате. Случва ли ти се след полов акт като се измиеш пак да те сърби? Аз имам някаква болес, която и забравих името :-D но тоест съм чуствителна към латекс и лубрикант и получавам сърбеж и течение от тях. Спри за една седмица да правиш секс, поддържай хигиена и след това го напревете без, за да видиш дали е от това. И наистина отиди на гинеколог, защото с догадки до никъде няма да стигнем. Иначе ако се откажете от презервативите има поне още 3 начина за предпазване, така че спокойно :)

И какви са тези още 3 начина, защото аз се сещам само за 2 :-D Не, че се заяждам, питам, защото тези презервативи не са си работа :?