Влез

View Full Version : Защо само в Скайп?

ilko0214
04-17-2010, 08:28
..Имам въпрос,който може да отговори...да отговаря!Значи едно момиче ме харесва,казало го е на най-добрата си приятелка,а тя на мен..и аз обаче не искам да пребързам, защото се познаваме наистина от скоро..та излизаме си,всичко е ОК, но в скайп,по смс-и и други такива е различна, едно от страна на държание, но и постоянно трябва да пиша първи аз, когато пиша веднага минава на инкогнито и не ми отговаря, когато излиза ми обещава с какви ли не думи, че като се върне ще пише, а като се върне не пише аз я чакам малко и след това и казвам под формата на шега, че ме е излагала :P , но тя си измисля все някакви шибани оправдания!Та защо само по скайп не се даржи така ?Дали и наистина си е така, но на срещите се прави на такава каквато не е ???

ПС.Няма никакви проблеми в тях..не е това причината!

Оправих ти заглавието

w0sh

darkPaladin
04-17-2010, 08:33
кристалната топка мълчи

ти ся ще ставаш ли гадже с нея или ще се чудиш?

justonegirlwithonehope
04-17-2010, 08:39
Какво се тормозиш с тая.Заеби я.

ilko0214
04-17-2010, 09:02
Не знам..все още е рано да я режа или да тръгваме,може да излезе свесна, или поредната тъпа кур*ва (което е по веорятн) :(

ПП Мерси w0sh не измислих заглавие :D

darkPaladin
04-17-2010, 09:06
Не знам..все още е рано да я режа или да тръгваме,може да излезе свесна, или поредната тъпа "мъжки полов орган"*ва (което е по веорятн) :(

та какво искаш в крайна сметка от нея?

ilko0214
04-17-2010, 09:35
Не знам..все още е рано да я режа или да тръгваме,може да излезе свесна, или поредната тъпа "мъжки полов орган"*ва (което е по веорятн) :(

та какво искаш в крайна сметка от нея?От нея не искам нищо просто питам защо толкова различно се държи в скайп и дали не е същатата като в скайп но просто на живо да се прави на такава каквато не е !

ReachlessGirl
04-17-2010, 10:02
и аз съм на това мнение .. :?

Priceless
04-17-2010, 10:07

та какво искаш в крайна сметка от нея?От нея не искам нищо просто питам защо толкова различно се държи в скайп и дали не е същатата като в скайп но просто на живо да се прави на такава каквато не е !

По-скоро обратното.

mrtn
04-17-2010, 10:19
и аз съм на това мнение .. :?

XxStupidMuffinxX
04-17-2010, 11:09
Скайп само разваля отношенията !! :(

givemereasontolive
04-17-2010, 11:28

valdesbg
04-17-2010, 11:53
От нея не искам нищо

Е за чий си пуснал темата тогава? Щом не искаш нищо от нея - какво те грее тя каква е в скайп и на живо?

ilko0214
04-17-2010, 12:03
От нея не искам нищо

Е за чий си пуснал темата тогава? Щом не искаш нищо от нея - какво те грее тя каква е в скайп и на живо?Имам в напредвид, че ако на живо се прави на такава на каквато не е, а ако истинския и облик е този който показва в skype то тя 100% не е за мен, та питам според вас..и защо когато пиша и тн се крие не отговаря и тн. ! :-o

mArMaLaDkA
04-17-2010, 12:04
Може я е страх да не се влюбите по скайп, да правите секс по скайп и накрая ти да я зарежеш... по скайп. :(

Пък може и просто да не обича скайп лиготии. :-o

valdesbg
04-17-2010, 12:07
Ми и аз не пиша винаги в скайп, даже около 20 % от всички опити да се свържеш с мен по скайп са успешни. Разбира се когато го ползвах. Сега хич не го и гледам. И кво значи ли че съм ужасен и двуличен човек заради това?

Мерило за какво ти е скайпа? Това е просто програма за кореспонденция.. нищо поввече.

Излезте, опознай я на живо, за да си правиш някакви изводи и да разбереш що за човек е. Другото е несериозна работа. Така наготово няма да стане.

Jessie
04-17-2010, 12:33
Защо само по скайп ли ? Ми щото по скайп всички са много оборотни, ама наживо си гълтат граматиката ... :? :? :? :? Прави са другите - заеби я, иначе ще продължава да те върти на малкия си пръст. :?

mArMaLaDkA
04-17-2010, 12:39
И защо да я зарязва, заради единия скайп ли? :-o
може да не й се пише, да си има някви съвсем странични проблеми(училище, приятелки, бивш приятел). на някои хора просто скайпа им е за украса, к'во драматизирате излишно?

justonegirlwithonehope
04-17-2010, 12:43
От нея не искам нищо ![/quote]

След като не искаш нищо защо подяволите си пуснал тази тема ? :-o

Jessie
04-17-2010, 12:45
И защо да я зарязва, заради единия скайп ли? :-o
може да не й се пише, да си има някви съвсем странични проблеми(училище, приятелки, бивш приятел). на някои хора просто скайпа им е за украса, к'во драматизирате излишно?

Ми може би заради това:

От нея не искам нищо !

:? :? :? :?

mArMaLaDkA
04-17-2010, 13:28
цитирате си, квото ви е удобно.
момчето искаше да каже, че не изисква от нея да му пише, 'ми че просто му е любопитно 'що девойката прави така.

sladur4etyYy
04-17-2010, 16:05
в какъв смисъл ''не е себе си'', като излизате?

pepsinka
04-17-2010, 16:15
Аз лично винаги съм мразела разговорите по скайп и предпочитам реалното общуване или поне говоренето по телефона. : )

ilko0214
04-21-2010, 13:26
цитирате си, квото ви е удобно.
момчето искаше да каже, че не изисква от нея да му пише, 'ми че просто му е любопитно 'що девойката прави така.Точно така.Сега по малко общуваме, а в скайп съвсем..вече дори и аз не и пиша и не си пишем..сякаш става по зле..и така и така не открихме защо прави така по скайп?! :D

BonbonaBaby
04-21-2010, 14:33
Браво,браво.. " попаднал " си на момиче ХАХА 8-)

Като се прави така,що не си я заебал още ? Или искаш да тръгнете да те върти как си иска до като се осъзнаеш,че не е за теб ? :?

simi4ka
04-21-2010, 15:01
От нея не искам нищо

Е за чий си пуснал темата тогава? Щом не искаш нищо от нея - какво те грее тя каква е в скайп и на живо?Имам в напредвид, че ако на живо се прави на такава на каквато не е, а ако истинския и облик е този който показва в skype то тя 100% не е за мен, та питам според вас..и защо когато пиша и тн се крие не отговаря и тн. ! :-o
Ам честно да ти кажа не можеш да разбереш какъв е човек по скайп :? Ам относно това ,че не ти пеше , еми ше прозвучи банално , обаче може да се срамува :oops:

ludikalinki
04-21-2010, 15:54
Eдна патица (май беше кокошка, ама се тая) мислила, мислила, и накрая... :)
С други думи - не се знае, знае ли се.
Или те харесва и се притеснява да общува с теб, за да не останеш с лошо впечатление от нея, или пък те отбягва защото си й безразличен.
По Скайп и другите форми на електронна комуникация хората показват едно друго "Аз". Не можеш да съдиш по държанието им он-лайн какви хора са на живо. Затова спри я някой път в междучасието, или на учицата, кажи й, че искаш да поговорите, и ако имаш намерение да почваш нещо сериозно с нея просто го сподели. Ако пък "нищо не искаш" кажи й, че искаш да бъдете приятели - и в двата случая поне ще изясниш за себе си какво мисли тя.

jumpers
04-21-2010, 17:41
Еми незнам но ще влезете ли тука http://bikers.netai.net/vote.php?l=vote&id=16 и ако може да го пратите на вапите абонати по скайп и да влизате редовно много ще съм ви благодарен

Everytime
04-21-2010, 18:27
ако разчиташ само на скайпа брат няя смисъл :)

по скайп няя се оправите :)

подкани я да излезнете на кафе или нещо и си поговорете :)

не искам да ти каам лоши думи ама щом като и пишеш бега инкогнито и некви странни смс-и дет ти пише явно не сте 1 за друг.. между другото не разбрах излизали ли сте или само по скайп и смс-и : )

може да е и няква шега : )

fenkaaa
04-21-2010, 20:50

ilko0214
04-22-2010, 11:13
ако разчиташ само на скайпа брат няя смисъл :)

по скайп няя се оправите :)

подкани я да излезнете на кафе или нещо и си поговорете :)

не искам да ти каам лоши думи ама щом като и пишеш бега инкогнито и некви странни смс-и дет ти пише явно не сте 1 за друг.. между другото не разбрах излизали ли сте или само по скайп и смс-и : )

може да е и няква шега : ) Да излизаме, вече доста рядко, но дори и да излеземе кфо да и кажа????Що не пишеш в скайп??Някак си не се връзва..

valdesbg
04-22-2010, 11:21
Ама още ли я дъвчете тая тема бе? Кво толкова сложно/важно има в нея та ден и нощ седи на първа страница?

Ей, не ви писна да си чешете езиците (:

mArMaLaDkA
04-22-2010, 11:24
^ и пръстите, и пръстите.
хора без работа са това. не ги е срам! :?

valdesbg
04-22-2010, 11:29
Рони, душичке, недей така че и ти си в кюпа(то и аз де) :D

Ама сериозно.. защо тая тема е още на първа страница, при толкова очевадно елемнтарен проблем?

mArMaLaDkA
04-22-2010, 11:40
аз в кюпа не съм от поне месец. :)

всички теми са безкрайно елементарни и не заслужават и на 59886 страница да са, ама на.

LovEsIckk
04-22-2010, 11:48
явно се опитва да те отреже
обаче нали знаеш ,че на живо е по-трудно
най-удобно и лесно в скайп :D