View Full Version : Първият път при момичетата
Понеже се пускат само такива теми..
Кога да изгубя девствеността си?
Отговор: Най-подходящото време да загубиш девствеността си е, когато се почувстваш напълно готова.
Какво да очаквам и да се притеснявам ли?
Отговор: Не слушайте повечето, които казват, че при първият път има много кръвотечения и голяма болка това са глупости. Възможно е да се случи, но това показва, че има нещо нередно в половият контакт.
Ако сте отпуснати напълно и вашият партньор ви е задоволил, е много вероятно да не усетите никаква болка.
При много момичета, които са използвали тампони или са спортували активно, е много вероятно изобщо да няма кръв. При редовното спортуване прави по-еластични мускулите ви и определено ще ви е от полза, когато настъпи момента.
На повечето , които им е за пръв път си мислят, че ще е пълно с кръв други пък се надяват това да е най-хубавият момент в живота им, в който ще изпитат невъобразимо удоволствие или дори да се стигне до оргазъм.Възможно е да има болка и малко кръв, но е напълно поносимо и не бива да се плашите. Най-добре оставете всичко на партньора ви, ако е по-опитен. Ако искате вие да контролирате нещата и се чувствате уверени, може и да сте отгоре.
Задължително е партньорът ви да ползва презерватив . Презервативът ще ви накара да се чувствате по-спокойни, предпазени от болести и от забременяване. Винаги помнете, че презерватива е задължителен.
Възможно е първите няколко опита сексуалния контакт да не се получават. Това се случва най-често, ако сте притеснени и си мислите, че нищо няма да стане. Важното е да се отпуснете и останалото ще го направи партньорът ви.
Партньорът е от най-голямо значение. Направете го с момче, към което имате чувства и знаете, че е дискретен. Ако е някой, който сменя гаджетата през ден просто няма смисъл лично съм чел, че когато и двамата са влюбени нощта е невероятна.
Съвети:
Не бързайте!
Това е първият ви път и трябва да се уважавате. Никога не прибързвайте, ако не сте готови.
Не хранете големи очаквания.
Първият път може да се окаже вълнуващ, но има и изключения.
Може да бъде труден, смешен трагичен, предупреждаващ, разочароващ.
Потърсете сигурно и спокойно място
Често гледам теми, къде да го направя в колата става ли?
Отговор: Направете го, където не рискувате да бъдете прекъснат от някого.
Автомобилът не е от тези места, макар че повечето от юношите предпочитат в колата.
Използвайте винаги презерватив
Презерватива е задължителен, колкото и опитен да сте ще ви предпази от гаф или от всякакви други болести.
Разкъсването на химена
Понякога, това се случва при спортуване и това е тайната първият път да няма кръв и да не боли.
Ако ви предстои първият път с някой отпуснете се и запомнете, че първият път се помни винаги.
Темата е написана от Alex3nd с доста четене в wikipedia :D
Учудена съм че момче е толкова информирано относно първия път при момичетата :) .. Браво! :-)
Учудена съм че момче е толкова информирано относно първия път при момичетата :) .. Браво! :-)
Всяко момче трябва да бъде информирано за да бъде подготвено, ако приятелката му все още е девствена.
И аз съм учуден от толкова много copy/paste от чичко Гугъл... :-D
Първо се увери преди да пишеш глупави отговори. Някой неща са взети от там другото съм си го писал сам. Взето е само това, че е вероятно да няма кръв, ако момичетата спортуват.
BluesCat
04-17-2010, 16:17
+ :)
ef4etyYy
04-17-2010, 16:53
браво!
ReachlessGirl
04-17-2010, 19:58
Добре написано .. 8)
pentxayc
04-17-2010, 20:06
Първо се увери преди да пишеш глупави отговори. Някой неща са взети от там другото съм си го писал сам. Взето е само това, че е вероятно да няма кръв, ако момичетата спортуват.
забелязах.
сега и ако ми обясниш защо ако момичето спортува активно е възможно да няма кръв те оставям на мира
UltrasLife
04-17-2010, 20:07
Сглобил го е от 5-6 сайта и готово :D Иначе браво за труда станало е добре :grin:
Charmine
04-17-2010, 21:53
Useful information!!!
DemonchY
04-18-2010, 01:23
забелязах.
сега и ако ми обясниш защо ако момичето спортува активно е възможно да няма кръв те оставям на мира
може ли аз? :grin:
тааа... не съм много сигурен обаче доколкото знам е възможно момиче да се отвори при неща като катастрофа, напрегнато спортуване, тампон и т.н. и да се отвори сама... :o :o а ако не е вярно начи може би спортът тренира мскулите и прави момичето по широко и оттам по-лесно за 1ви път :) ако бъркам моля някой да ме поправи :D
tanch3t093
04-18-2010, 08:10
Сглобил го е от 5-6 сайта и готово :D Иначе браво за труда станало е добре :grin:
забелязах.
Както каза @miminka, когато момичетата са използвали тампони или спортуват активно химена се ръзкъсва и когато настъпи момента има голяма вероятност да няма кръв.
Айде па вие стига мислихте от къде е взел информацията.. няма значение важното е, че се е потрудил да ви улесни тука .. Браво ;)
Всяко момче трябва да бъде информирано за да бъде подготвено, ако приятелката му все още е девствена.
и аз мисля така :)
otkachalchica
04-18-2010, 16:34
да но имам приятелки момичета които са планолетни и още не са правили секс,а това ги притеснява...и за ради това решават при първия удобен случай да преспат за да не ги е срам когато станат по големи и приятелите им поискат секс и те...откажат момчета веднага се дърпат...разбирам я,но не е правилно това не мислите ли?
Браво че се се потрудил :)
Малко са като теб, но е супер, че все пак ви има. :D
mOBSCENE
04-18-2010, 22:55
Добре написано .. 8)
подкрепям ;д
Малко са като теб, но е супер, че все пак ви има. :D
То попринцип така и трябва, защото после кой забравил да купи презерватив и гафа става и очакваме нова тема: Проблем, какво да правя изпуснах се в нея или пък Боли я не може да ходи :D
и друг да се беше мъчил да пише все от някъде трябваше да погледне, да прочете и пр., за да бъде сигурен в това, което пише и за да знае как да го напише за да бъде разбран.
важното е че се е постарал да събере по-важната информация в тази тема. браво. :P
Wikzinka
04-19-2010, 17:49
Темата си е супер и няма никакво значение от къде е събирана информацията ..... Мисля , че темата ще е полезна на много хора
Както каза Wikzinka няма значение от къде е събрал инфото.. важното е че се е потрудил :) Браво пич! :wink:
rebeccaa
04-19-2010, 19:12
Евала на момчето, че се е потрудило да пусне такава тема .. ВАЖНА според мен, а от къде е взел информацията това няма наистина никакво значение :)
loverka94
04-20-2010, 16:16
Много хубава темичка :)
walcheto
04-20-2010, 19:15
bravo ...
alexcheto0
04-20-2010, 19:42
еее браво =D> Най - накрая някой, който отговаря на всички задавани въпроси в многото повтарящи се теми. :lol: Мисля, че темата е отлична и в общи линии съдържа всичко, което трябва да се знае.. Така че ЧЕТЕТЕ момичета! Момчето е много добре информирано :razz: Вместо да пишете все еднакви теми погледнете тука :)
vanesa0pld
04-20-2010, 20:47
Много мерси сега разбрах всичко браво на автора.
Gr0zDan0v
04-21-2010, 17:15
Добре написано .. 8)+1
Гледайте темата и не задавайте тъпи въпроси :D :-D
WaterLilly
05-09-2010, 19:38
Имаш доста неточности и можеш още да разшириш темата.
Пример:
"Особено, ако партньорът ви е неопитен презарватива е задължителен." - в това за мен неточното е, че презерватив винаги си трябва. Не знам дали точно това си имал предвид, но го свързвам с метод за предпазване от бременност с прекъсване на половия акт (което пък свързвам с предеякулационна течност, така че хич не е сигурен тоя метод)
Спомени за лубриканти и любовната игра.
Няма да е зле да разшириш и частта при въпроса "Кога е най-подходящия момент да изгубя девствеността си" (или нещо подобно беше).
Мисля, че ще е добре темата да стане важна (но за мен още не е съвсем готова).
Bloodygirl
05-09-2010, 19:55
чудесно си се справил,брато...мерси за инфото...и браво,че си от момчетата,дето знаят как да го правят,защото ако партньорът ти не знае как,ти ще му помогнеш... :) 8) :) :) :) :) :) между другото мернах тоя клип- http://www.vbox7.com/play:343720a3 :razz: :razz: :D 8-)
Ейй много ме цитирате в тая тема бе! :D Чак срам ме хвана! :oops: :D
lovercho93
05-11-2010, 12:54
Имаш доста неточности и можеш още да разшириш темата.
Пример:
"Особено, ако партньорът ви е неопитен презарватива е задължителен." - в това за мен неточното е, че презерватив винаги си трябва. Не знам дали точно това си имал предвид, но го свързвам с метод за предпазване от бременност с прекъсване на половия акт (което пък свързвам с предеякулационна течност, така че хич не е сигурен тоя метод)
Спомени за лубриканти и любовната игра.
Няма да е зле да разшириш и частта при въпроса "Кога е най-подходящия момент да изгубя девствеността си" (или нещо подобно беше).
Мисля, че ще е добре темата да стане важна (но за мен още не е съвсем готова).
Послушах те и добавих още информация.
cveti685
06-19-2010, 19:17
даже и да го е копирал поне си е направил трУда за не6тно полезно :) :) БРАВО
BiGBaDWolF
06-19-2010, 19:52
Много добра информация Евала ! :)
Neopitom3na
06-19-2010, 20:31
ей евала :P
даже и да го е копирал поне си е направил трУда за не6тно полезно :) :) БРАВО
Попринцип не обичам да копирам. Първо научавам и изпробвам всичко с времето и след това, когато съм се образовал дори и малко пускам дадена тема с подобно съдържание. (Стига да няма друга със същото съдържание.)
frozendeath
06-19-2010, 23:06
Темата да стане важна? :)
Хубава тема! Схванах някои неща :D
FamauseBaby
06-27-2010, 12:40
:)
ch0purche
06-27-2010, 18:31
:) мм Браво .. много добро! =D> :smt041