View Full Version : Какво да направя?
Така,значи ще ви кажа накратко..
Хлътнала съм по едно момче,което е колкото мен.Учим в едно даскало виждам го всеки ден,но не сме се запознавали лично.Всички ми казват,че не е за мен да го забравя и т.н.Казват ми,че бил надут, (отсрани изглежда така но ддз)но все пак немога да спра да мисля за него,знам,че ще ме помислите за ненормална,но всеки ден след даскало го следя,мисля,че вече и той се усеща,но не мога да си кажа спри.Искам да се запозная с него,но ме е страх да не бъда отхвърлена,но не защото съм грозна,напротив,защото като го гледам мисля,че си пада по к*рви,а аз немога да бъда такава и сигурно ще иска с..с,а аз не бих си позволила такова нещо,защото за мен съм си малка (на 16год. съм).Та въпроса ми е:Да продължа ли по някакъв начин да се боря за него или просто да го забравя,което и аз нз как ще направя?
Хлътнала съм по едно момче,което е колкото мен.Учим в едно даскало виждам го всеки ден,но не сме се запознавали лично.Всички ми казват,че не е за мен да го забравя и т.н.Казват ми,че бил надут, (отсрани изглежда така но ддз)но все пак немога да спра да мисля за него,знам,че ще ме помислите за ненормална,но всеки ден след даскало го следя,мисля,че вече и той се усеща,но не мога да си кажа спри.Искам да се запозная с него,но ме е страх да не бъда отхвърлена,но не защото съм грозна,напротив,защото като го гледам мисля,че си пада по к*рви,а аз немога да бъда такава и сигурно ще иска с..с,а аз не бих си позволила такова нещо,защото за мен съм си малка (на 16год. съм).Та въпроса ми е:Да продължа ли по някакъв начин да се боря за него или просто да го забравя,което и аз нз как ще направя?Ела при мене мен никой не ма следи :D
айде престани,ако обичаш!Тук съм писала не за да чета глупости,а просто да помоля за съвети,дано не съм сгрешила мястото!
айде престани,ако обичаш!Тук съм писала не за да чета глупости,а просто да помоля за съвети,дано не съм сгрешила мястото!
не си просто повечето сме идиоти
така ще се опитам нормално-забрави го,патила съм си от такива индивиди
ии не го преследвай-ще си изгради още по-лошо впечатление
и от неутрално ще падне към лошо
айде престани,ако обичаш!Тук съм писала не за да чета глупости,а просто да помоля за съвети,дано не съм сгрешила мястото!Какво да ти каже че като го следиш може би го стряскаш и че е мн по добре да престанеш и просто да му кажеш всичко.Ми да и побързай живота тече с по голяма скорост от колкото подозираш и когато го осъзнаеш всичко ще е късно :-o
darkPaladin
04-18-2010, 06:57
харесвам едно момиче да се запозная ли с нея?
givemereasontolive
04-18-2010, 07:00
айде престани,ако обичаш!Тук съм писала не за да чета глупости,а просто да помоля за съвети,дано не съм сгрешила мястото!Какво да ти каже че като го следиш може би го стряскаш и че е мн по добре да престанеш и просто да му кажеш всичко.Ми да и побързай живота тече с по голяма скорост от колкото подозираш и когато го осъзнаеш всичко ще е късно :-o
justonegirlwithonehope
04-18-2010, 07:21
Не се вслушвай в чужди думи, отиди запознай се с него, опитай се до такава степен да докараш отношенията ви, че той да ти позволи да го опознаеш.Ако това стане ще е много добре, ако не - не се притеснявай, момчета бол.Нито е първия, нито последния.
soul1199
04-18-2010, 12:22
първо се запознайте и спри да го следиш,4е ще станеш досадна
Take_That
04-19-2010, 17:25
+++
mArMaLaDkA
04-19-2010, 17:34
аз помня, че следях едно гаЖе, когато бях в 6 клас. Супер куул беше. 8-)
Ако продължиш да мислиш за нещата, които евентуално ще ти каже/ще иска да правите, няма да пожънеш успех нито с него, нито с който и да било. Слуховете са си слухове. Намираш адекватен подход и се запознаваш някак си с момчето, ако имаш смелост. Ако нЕмаш вкус - ще ти се изсмее в лицето и ще се прави на оборотен 2 седмици, после ше му мине. Ако си избрала свястно момче, можете да станете другарчета на първо време.
Леле днеска на голямото отивам в кафето,а той е пред мен и беше с приятеля си и приятелят му се обърна,и видя,че съм за тях и каза на него и той се обърна и си казаха нещо и се смяха...после след четвъртия час слизам на долния етаж и случайно погледнах настрани и какво да видя той и всичките му приятели ме гледат като утрепани говорят нещо.....и след последния час си излизам и те стоят пред даскалото и чакат някой и аз незнам кой,като видяха,че излизам всички се обърнаха към мен и ме гледаха постоянно и аз тръгнах бързо бързо..след като се обърнах видях,че те още постоянно ме гледат..ужас..и след това видях,че тръгнаха..Какво мислите,дали е разбрал нещо?
Priceless
04-19-2010, 21:05
Да, че си вманиачена и че го следиш.
Леле .. колко съм следяла един Николайчо така 6ти клас. Майкооо .. че както живее и през 2 блока от мене. После 2 години ме беше срам да го погледна това момче. То не беше следене по стаите, не беше висене на входа на даскало. Спомени, спомении... 8-)
Че така де .. спри да го следиш. Защото после и всяко наистина СЛУЧАЙНО засичане той ще приеме като следене. И може би вече си станала смешна и досадна не само в неговите очи, а и в очите на приятелите му. Ако ще правиш крачка към запознанство - прави я сега, докато още не е станало прекалено късно и не си се превърнала за него в "откачалката, дето ме преследва", щото от тоя етикет няма измъкване лесно.
Здравейте не съм писала от доста време.Ами какво да ви кажа още не сме се запознали,но когато се видим и се гледаме дълготрайно :D ..Например вчера като отидох в кафето и там бях обърната,обаче през стъклото всичко се виждаше и и виждах как той постоянно гледаше към мен...После като отивах към стаята той идваше пред мен и ме гледашее :oops: и тъкмо като отварях врата и сблъскахме малко :-D После преди последния час реших пак да отида да го видя и той си говорише там с някави момичета обаче гледаше към мен и се усмихваше..Сега едни момичета ми казаха,че ще ми дадат скайпа му,но аз честно казано много не искам,чрез скайп да се запознаваме т.е. например като му казвам нещо искам да виждам реакцията му...И се чудя да му пиша ли в скайп или не?
ReachlessGirl
05-01-2010, 06:48
Знаеш, че вероятно ще те игнорира ..
Знаеш какво ще поиска от теб и ти НЯМА да му го дадеш ..
Знаеш, че е надут и надали ще получаваш вниманието каквото заслужаваш ..
познай какъв е извода?!?! :?
Хлътнала съм по едно момче,което е колкото мен.Учим в едно даскало виждам го всеки ден,но не сме се запознавали лично.Всички ми казват,че не е за мен да го забравя и т.н.Казват ми,че бил надут, (отсрани изглежда така но ддз)но все пак немога да спра да мисля за него,знам,че ще ме помислите за ненормална,но всеки ден след даскало го следя,мисля,че вече и той се усеща,но не мога да си кажа спри.Искам да се запозная с него,но ме е страх да не бъда отхвърлена,но не защото съм грозна,напротив,защото като го гледам мисля,че си пада по к*рви,а аз немога да бъда такава и сигурно ще иска с..с,а аз не бих си позволила такова нещо,защото за мен съм си малка (на 16год. съм).Та въпроса ми е:Да продължа ли по някакъв начин да се боря за него или просто да го забравя,което и аз нз как ще направя?
:lol:
давай моме, давай :lol:
харесвам едно момиче да се запозная ли с нея?
еми .. недей .. само я наблюдавай 8-)
ДЕЙСТВАЙ , бе брат ...
Знаеш, че вероятно ще те игнорира ..
Знаеш какво ще поиска от теб и ти НЯМА да му го дадеш ..
Знаеш, че е надут и надали ще получаваш вниманието каквото заслужаваш ..
познай какъв е извода?!?! :?
Направо изби рибата...
По темата:
Ами що не се запознаеш бе... до кога ще го преследваш? 8-)
welovecandies
05-01-2010, 17:23
запознай се с него .. кво толкова ?! аз и една приятелка гонихме едни момчета по градската и накрая се запознахме сега аз ходя с единия от 3 месеца :D това може да е твоя шанс :) а ако не стане ... просто го забрави .. ще осъзнаеш че е тъпак и готово :) :)
burningtear
05-01-2010, 17:32
Момчетата като него нараняват доста. Ти сигурно ще хлътнеш до уши, но той няма да те обича и ще иска само другото нещо. По-добре се отдръпни, за да се предпазиш от нараняването. Няма да ти е по-лесно да го забравиш след като скъсате (ако тръгнете). Сега задачата е доста по-улеснена. Според мен-не се запознавайте, ще хванеш да се влюбиш сериозно. Внимавай при решаването. :) :-)
Запознахме се :grin: !!!Макар,не както исках(очи в очи),а чрез импулса от вълнение му дрънках само глупости,ама да се говори нещо :D ..Таа го питах въпроса:Дали си има гадже..ии той каза,че няма и,че не иска само кафенца,зарибявки само за загуба на време..и т.н... Ми да и от писането му си личи,че е...надуфко,ама кво да се прави...И той тъй като не седи много на компа не успяхме много да си пишем и той стана...Исках да ви споделя,ако имате някакви предложения какво да правя,кажете 8-)
BlueFace
05-21-2010, 15:10
Евалата ти правя за коментара ,че си на 16 и се смяташ за малка за секс.Не останаха такива момичета ....
Щом сте се запознали вече ,би трябвало нещата да станат по-лесни.Заговаряй го из коридорите ,може да му предложиш да излезете някъде ,бъди общителна :) ...
Аз не смятам ,че този надувко е момчето за теб ,но щом си си го харесала трябва да опиташ ;)
П.П. Не се оставяй да бъдеш използвана ,защото на този тип момчета някък им е в кръвта да го правят ;)
Преди малко му се обадих..Първо ме помисли за друга и после му казах,че съм аз и му казах да ми пише в скайп като се прибере..Ужас съм знам :lol:
DeViLMaN
05-22-2010, 16:05
браво браво ... :D дано ад сме помогнали .. а вие да сте се намерили .. :-P
Само ме е страх,да не стана много досадна в неговите очи,защото само аз го търся,само аз му пиша и вече ми е гадно така... :booooomb:
Оффффффф защоо не ми пишееее,а каза,че ще пишее,дали не ме е излъгал оффффф :(
ами спокойно , какво ,като не ти е писал .. или се прави на недостъпен /сама каза ,че е надуфко/ ,или ще ти пише по късно , спри да му пишеш първа и тн. ще ти лепне етикет "зарибена" ии си дотам :?
ka4il si e nova snimka v impulsaa :oops: dali da mu pi6a komentar ili prekalqvam :-o 8-)
ps:izvinete za latinicata.ama ezika na kom.mi se razvali ne6to i ne moga da si go smenqm
Не напразно е казано,че всичко се връща..Днеска усетих,че той ме следеше,където бях аз той беше зад мен..после аз нарочно се скрих за да го пробвам....и видях как почна да ме търси..яяя съдба :D
Ти си луда. Ненормална. Борела се тя :razz:
Ти какво искаш да падна на колене и да го моля като бог ли ?Аз направих първата крачка писах му,обаждах му се,а сега мисля,че е време и той да ми покаже,че и той чувства нещо,все пак и аз си имам самочувствие и не мога постоянно да му се натрапвам,защото той така се надува още повече..... :?
fUcKsMiLe
05-26-2010, 16:32
Браво момиче ! :shock: Как си имала смелост да се запознаете .. браво (клап)!!!
И аз следях едно момечнце, ама се оказа надувко кат твоя :? /тогава бях на 12 и следях един батко на 16 :lol: /И плаках много .. ама лапешка работа.. все още бях на вълна Ким Супер + :lol: :lol: :lol:
Хайде успех и дано това, че те е следял/търсел (ако наистина теб е търсел), е по-добре.. дано да се осъзнае това момче ! Хайде и да казваш какво е станало :-P
lipsvashh_mi
05-26-2010, 19:50
мдааааа....синдрома на доброто момиче..лошо лошо :D защо света ти е зависим от неговия...карай я по-спокойно..отиди и се запознай с него-без да го видиш какъв е и да си прецениш сама искаш или не да си с него нещата няма да станат...
изгради си собствено мнение за човека базирано на разговори и него и тогава го съди :D
мдааааа....синдрома на доброто момиче..лошо лошо :D защо света ти е зависим от неговия...карай я по-спокойно..отиди и се запознай с него-без да го видиш какъв е и да си прецениш сама искаш или не да си с него нещата няма да станат...
изгради си собствено мнение за човека базирано на разговори и него и тогава го съди :D
Явно си прочела само първите коментари..това вече съм го направила...
thesweetest
05-26-2010, 21:00
1во ти тва борба ли го наричаш следила си го
:shock:
2ро как нма да го забравиш неможе да харесваш толкова човек че да не можеш да го забравиш при положение че дори не го познаваш
или се запознай с него или спри да се държиш като лапе и го забрави направи избора и спри да ни занимаваш с глупости :x
thesweetest
05-26-2010, 21:03
Не напразно е казано,че всичко се връща..Днеска усетих,че той ме следеше,където бях аз той беше зад мен..после аз нарочно се скрих за да го пробвам....и видях как почна да ме търси..яяя съдба :D
а тва ако питаш мен са филми щом не ти се е обадил кат си го търсила и нищо не е напраил значи не го интересуваш едва ли те е следил, но аре няам да ти обивам надеждите
Ми щом е надут и ще иска секс, а ти не си готова недей!Щом си пада по к*рви да си ходи по тях ..ти такава ли си ??
я си намери някой по хубаво и сериозно момче :x
Така..петък аз слизам на долния етаж с една моя приятелка и тя се заговаря с една нейна приятелка,която е от неговия клас и даа,той беше там гледа ме гледа,ама не казва нищо и аз го подминах и там чаках приятелката ми да се наговори с нейната приятелка и той дойде към мен гледа ме и ми вика "шшт ей".. и точно тогава би звънеца,а аз бях на 4-тия етаж и трябваше да тръгвам...тогава не бях много сигурна,че го казва на мен и не обърнах много внимание и след това той беше ми писал,че е било за мен,а аз съм се правила на ударена..та както и да е ..и все като ме виждаше по коридорите постоянно ме гледаше,но явно за да не му спадне самочувствието не се осмеляваше да каже едно просто "Здравей",а само ме гледаше..и след това му писах и го попитах..защо не ме е поздравил,а той ми писа:А ти защо не ме поздрави?Явно аз ПАК трябваше да направя крачката,но както и да е...След края на часовете той беше пред кафето и аз бях там постоянно се гледахме,но никой не се осмели да заговори и така се разминахме рамо до рамо....И сега от училището ще ни водят на екскурзия и техният клас ще идва с нашия,но не се знае дали и той ще дойде,всичко зависи от него ако той отиде и аз отивам,ако не и аз оставам...И сега трябва да го питам,но не искам пак аз да пиша първа искам и той да се сети да пише веднъж,остава в училището да го хвана в разговор и да го попитам..
MaLkaTa_LaDy
05-30-2010, 08:53
Ооо явно си наистина хлътнала... Виж, по-добре не влагай много чувства. Наслаждавай се на това което е, без да се притесняваш за бъдещето. Бъди уравновесена в държанието си. Не се страхувай да му покажеш, че го харесваш, но не му го казвай. Бъди самоуверена и независима. Отиди на екскурзията, дори и той да не отиде и не мисли какво ще стане, просто се забавлявай. Когато той те гледа не отмествай поглед, а задръж своя върху него. Можеш да му се усмихнеш, да му намигнеш и т.н... Най-важното е да си самоуверена. Успех! :-)
Като знаеш, че няма да му дадеш това което иска има ли смисъл въобще да се тормозиш ? Забравяй го..
Ще идва на екскурзията YES YES YESSSS :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Толкова съм щастливаааааа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :D :D :D :D :D
УЖАС!!!Минавам си аз през центъра и го гледам седнал на кафето и си викам ето сега вече ще го поздравя,а то едни негови приятели отидоха да го поздравят и той почна нещо с тях да говори и аз се отказах и изведнъж всички се обърнаха към мен незнам защо,а може би ми е казал нещо ама аз си продължих..после така няколко пъти пак се засякохме от близо само се гледахме ама нищо не си казахме и така си остана..Сега му пиша в скайп и не ми отговаря сигурно ми е ядосан,че пак не го поздравих оф оф оф утре как ще го погледна в училище офффффф..Какво да направя сигурно не иска да ме вижда вече оффффффф ](*,) ](*,) ](*,)
DANNYYYYY
06-01-2010, 12:33
1. Запознай се лично с него и си направи сама мнението за него, а не това, което си слушала от другите.
2. Ако не видиш в него, това което искаш спри да се занимаваш.
3. Не го преследвай... Не си струва да се бъхтиш пешачката след гъза на едно момче... Пък и след време ще се получи нещо такова, ако нещо се получи между вас....ииии само ще му вървиш след гъза.
4. Не позволявай просто едно влечение да те подведе в грешната посока. :wink:
Засега сме на "Здравей" и "Здрасти" и когато ме види почва да се закача с мен,а екскурзия няма да има офф!!! :?
Сега ще ви кажа на кратко какво се случва,значи например,когато слизам от горния етаж и той е там с приятелите си и приятелите му го избутват по ръката като показват,че идвам и всеки път така и когато отивам в кафето му говорят нещо гледайки към мен и след това той се обръща и ме гледа..веднъж слизам си на долния етаж и отивам да се оправям на огледалото и той ме гледа идва към мен и ме заговаря и след това аз тръгнах вторият път когато се гледах на огледалото той беше зад мен и ме гледаше ии как да кажа...не може да се нарече оплезване,той направо сякаш ми намекна за нещо...както и да е...Веднъж,когато пак слизах от горния етаж,той там говореше с някой и когато видя,че идвам веднага дойде да се върти около мен...Пък след това аз имах бълг.език и бяхме влезнали в стаята и вече седнали и го гледам минава баавно пред нашата стая и гледа,само към мен и след това пак мина,гледайки ме....И четвъртък когато слизах след пърия час на долния етаж приятеля му до него виждах как го пощипва и ме показва,че идвам...След това те последния час имаха класна и аз бях решила да го изчакам за да си тръгнем заедно..чаках чаках и накрая той излезна,но беше много ядосан,явно нещо класната беше причината и даже от бързане не ме забеляза и аз се отказах и си казах на следващият ден когато се успокои ще говоря с него да излезем следващия ден дойде (петък) оглеждам се за него,но никъде го няма и след това разбрах,че не е дошъл на училище и ми стана много кофти и така пак нищо не стана...Сега постоянно се чудя дали да му се обадя,но все се отказвам при мисълта,че ставам досадна..Разказах ви тези неща за да ми помогнете да разбера какво става..Мисля си да питам приятеля му,дали той му е казал нещо за мен,но знам,че след това ще му разкаже всичко и се отказвам!Не знам какво да разбирам ту един ден се закача с мен говорим си,а на другия ден ме подминава все едно съм невидима..Вие какво мислите по въпроса? :-o
BlueFace
06-12-2010, 14:47
Кфо ти пука , действай ;) Смелите печелят :)
inlowegirl
06-12-2010, 18:31
+1 : ))
Сама си отговаряш на въпросите.