View Full Version : Полудявам без него...
coolness
04-18-2010, 08:06
Никога през живота ми не съм била така..Обичам го много и не мога да спра да мисля за него...вече не сме заедно...мина 1 месец.Наскоро говорихме и той ми каза,че вече не ме обича,че не иска да е с мен..от тогава плача всеки ден,но не мога да издържа без него и продължавам да го търся.Около мене има много момчета,които ме харесват и искат да са с мен,но нямам очи за тях..единствения,с който искам да бъда е той и след всички спомени,след всичко,което имахме той ми казва,че вече съм никоя за него..не разбирам как за 1 месец ще спреш да обичаш някой,ако наистина си го обичал...
давайте ми съвети моля ви...в бездънна яма съм и не знам как да излеза от нея
justonegirlwithonehope
04-18-2010, 08:11
Ами точно - не можеш да забравиш за някого за месец, ако наистина си го обичал, явно те е обичал само на думи.Опитай да продължиш напред и ще успееш, постави си го за цел.С едно момче не идва края на света, живота си тече, твой е избора дали ще го изживееш пълноценно или в сълзи и ридания. :)
Lincheto
04-18-2010, 08:32
Ми сама виждаш, че всичко е загубено явно...
Най-напред започни да се разсейваш, да излизаш повече с приятелите си и така нататък. Опитвай се да не го търсиш...
След това си намери друг. Може би така най-лесно ще го забравиш.
raliichkaa
04-18-2010, 09:37
единствено мога да ти кажа .. почни да си отвараш очите за другите момчета ..
lori4kavd
04-18-2010, 09:45
Момчетата са свине те немогат да обичат те незнаят какво е думата ЛЮБОВ за тях една връзка е да покаже че си има гадже седи с даденото момиче 1 месец и след това я оставя с думите че не го интересува за нея еми да ви кажа честно казано по-добре да станем лизбиики :D :D (базик за лизбииките) Успех все пак :oops:
SmilezZz
04-18-2010, 10:09
Явно те е обичал САМО на думи..явно това е новата мода,не знам
Иначе опитай се да го забравиш..Не му обръщай внимание..Не мисли за него - той не заслужава и грам внимание от твоя страна..
Излизай с приятели,намери си някакво хоби и започвай да си отваряш очите за нови момчета
Мъжете са такива шопари.
Жалко, че не става дума за мъже, а за некадърни тийнейджъри и умствено изостанали момченца.
Glamour92
04-18-2010, 10:27
Сега не ти се вярва,но един ден ще спре да ти пука...
bogzfaggot
04-18-2010, 10:29
Някой ден ще разбереш какъв тъпак е бил тоя и ще се смееш.Засега няма да го преживееш скоро,но и това ще стане.
Съветът трябва да го намериш някъде в себе си. Наистина няма как да стане за 1 месец да спреш да обичаш някого, нито за 2, за 3....Трябва сама да си помогнеш. Трудно не трудно, отвори се малко за околния свят, ще ти помогне колкото и да е. :)
DarknessAngel
04-18-2010, 11:22
Хората,които обичаш не се забравят току-така. Трябва време. Стискай зъби и давай напред.
опитай се да го забравиш :o
ScarletBite
04-18-2010, 11:28
Иии, значи... истерии, филми и лиготии... !
Я се стегни.Хората идват и си отиват.Ти вървиш по пътя си, а два еднакви пътя няма - само отвреме-навреме някои се пресичат за известно време :)
Благодари на Бог, че ти е дал възможност да бъдеш с този човек.Абсорбирай наученото и продължи напред.
Colouring
04-18-2010, 11:32
така е.
Момчетата са свине те немогат да обичат те незнаят какво е думата ЛЮБОВ за тях една връзка е да покаже че си има гадже седи с даденото момиче 1 месец и след това я оставя с думите че не го интересува за нея еми да ви кажа честно казано по-добре да станем лизбиики :D :D (базик за лизбииките) Успех все пак :oops:
За умна и интересна си мислиш?...тъпа кифла без пълнеж.. :o
soul1199
04-18-2010, 12:06
няма смисъл да се измъчваш,той няма да се върне при теб,единственното,което можеш да направиш е да продължиш напред,без него
hopekiller
04-18-2010, 16:01
Не е в мой стил, но ще бъда арогантен: 1. Спри да слушаш чалга и да използваш заучени изрази от там! 2. Просто приеми факта, излизай по често с приятели - А, У. Казвал ти е, че те е обичал, но напоследък забелязвам, че тендецията да се използват тези думи се разширява, чувствата се поставят на заден план и истината се скрива. Както и да е, това го пиша в изблик - не обръщай внимание, какво съм писал : )
lori4kavd
04-18-2010, 17:23
Казвам истината :shock: :shock: 8-)
Не го търси колкото и трудно да ти звучи в момента , не плачи а споделяй на приятелки - била съм в същото положение и знам как се чувстваш , дръж се на положение не му падай в краката
Take_That
04-19-2010, 17:03
Никой не може да ти го направи толкова лошо, колкото ти самата си го правиш. За да забравиш някого се иска воля, търпение, желание да се случи, а и колкото и глупаво да звучи - времето лекува всичко. Излизай, развличай се, занимавай се с нещо - със спорт, с каквото ти душа иска. Само ти можеш да си помогнеш.
Благодари на Бог, че ти е дал възможност да бъдеш с този човек.
Съмнявам се Бог да я чуе.
>>>Не се превръщай в паразит, няма по-жалко нещо от това.
явно те е обичал само на думи.
както повечето хора, които "обичат".
ScarletBite
04-20-2010, 11:13
Благодари на Бог, че ти е дал възможност да бъдеш с този човек.
Съмнявам се Бог да я чуе.
Какво искаш да кажеш?
NeZaPoznat
04-20-2010, 11:50
Никога през живота ми не съм била така..Обичам го много и не мога да спра да мисля за него...вече не сме заедно...мина 1 месец.Наскоро говорихме и той ми каза,че вече не ме обича,че не иска да е с мен..от тогава плача всеки ден,но не мога да издържа без него и продължавам да го търся.Около мене има много момчета,които ме харесват и искат да са с мен,но нямам очи за тях..единствения,с който искам да бъда е той и след всички спомени,след всичко,което имахме той ми казва,че вече съм никоя за него..не разбирам как за 1 месец ще спреш да обичаш някой,ако наистина си го обичал...
давайте ми съвети моля ви...в бездънна яма съм и не знам как да излеза от нея
Подчертал съм решението, но ако искаш изчакай докато покрай теб не остане никой - тогава ще можеш да си ревеш и за бившия и за тези дето са те харесвали , но вече не те харесват :?
Казвам истината :shock: :shock: 8-)
Ми ако това , което си го написала наистина го мислиш..то ти си супер ограничена..лапеее лапеее :razz:
playhard1
04-20-2010, 16:37
Аи ся не слагай всички под общ знаменател, а? 8)
ScarletBite
04-20-2010, 18:24
Ама ако знаеш как ми е писнало от 13-14-годишни курвички, въобразили си, че са изживяри всичко от любовта и могат да дават оценка върху мъжете като цяло... :lol:
Това даже не е твоя оценка.В устата е на всяка кифла, заразяна след едномесечна връзка :lol:
така е.
Нещо такова.
Грешиш! Не е за да покаже, че си има гадже... това е за 12 годишните. Ако не е любов, значи е заради секса. Поне при мен е така. Тя ми дава секс, аз и дрънкам глупости и всички са доволни, докато не ми писне с нея или обратното.
TykaSePisheNick
04-20-2010, 19:22
така е.
Нещо такова.
и аз така мисля :lol:
SunShinePearl
04-20-2010, 20:06
няма смисъл да тъжиш за него 1-во казал е че не те обича значи и да се бориш няма огромен смисъл това си е твое решение и 2-ро щом така набързо са му се изпарили чувствата не са били особено искренни