PDA

View Full Version : ревност

moisture
04-18-2010, 17:21
Здравейте.Скоро се запознах с едно момче,почнахме да си пишем и т.н.Проблема е че страшно много го ревнувам.Той е барабанист на една група,и когато ходи на репетиции си мисле ,че ме лъже
Друг е въпроса,че не сме от един и същи град.Какво да правя и да спра да го ревнувам и как да му имам доверие?

MaLkaTa_LaDy
04-18-2010, 17:50
Не знам какво да правиш. Това нещо си е заложено. Може да се разсееш като насочиш мислите си в друга посока. А ти под какъв предтекст го ревнуваш? Имате ли връзка?

moisture
04-18-2010, 17:54
да

djipsito
04-18-2010, 22:54
Щом е връзка от разтояние, а си почнала и да ревнуваш.. по-добре докато не е станало твърде късно се откажи. Защото като мине повече време, ще ни пишеш да ни питаш кви хапчета за нерви да ти препоръчаме. Казвам го от опит.. с ясното съзнание, че едва ли ще ми обърнеш внимание, щото и аз никой не слушах, а после стана една... Не постъпвай глупаво като мен, накрая чувството е ужасно ;)

silky92
04-18-2010, 23:06
Доверието е най-важното нещо в една връзка .Независимо от професията му ,ако държи на теб няма да направи нищо или най-малкото ще ти казва . Релакс,ако нещо си е твое то ще си остане твое независимо от всичко. :)

buuu
04-19-2010, 06:38
ох тая ревност :х
връзка от растояние = проблеми и главоболие само тва щи кажа 8-)

s1db1
04-19-2010, 06:54
моята връзка от тазстояние продължи 1 година и половина и след товаа да ти кажа раздялата беше ужасна...в такива връзки според мен е трудно да се има доверие а и при мен ревността беше оправдана ...

sladka_celuvka
04-19-2010, 08:16
моята връзка от тазстояние продължи 1 година и половина и след товаа да ти кажа раздялата беше ужасна...в такива връзки според мен е трудно да се има доверие а и при мен ревността беше оправдана ...
ами аз какво да кажа... моята връзка е от бая голямо разстояние... България-Кипър... и продължава вече 2 години аз не мисля че е невъзможно и да продължи още..мога да кажа че и моята ревност беше отправдана веднъж,но не мисля че това не нещо кой знае какво.Стига двамата да се обичате силно дори всеки ден да се карате от ревност както е при моя случай :-D обичта остава все толкова силна колкото е била и в началото да не кажа и по силна... въпрос на общи интереси между двамата любов привързаност и тн. Зависи от вас самите :)

Nadelina
04-19-2010, 09:40
Ако някой иска да направи нещо, може да го направи не само, когато е далеч от теб физически, но и когато е съвсем близо. Щом е с теб, значи иска да е с теб.

xPafx
04-19-2010, 18:25
ДЕБА ТАЯ РЕВНОСТ,ДЕБААА! ; @@@@@@@

djipsito
04-19-2010, 21:31
ами аз какво да кажа... моята връзка е от бая голямо разстояние... България-Кипър... и продължава вече 2 години аз не мисля че е невъзможно и да продължи още..мога да кажа че и моята ревност беше отправдана веднъж,но не мисля че това не нещо кой знае какво.Стига двамата да се обичате силно дори всеки ден да се карате от ревност както е при моя случай :-D обичта остава все толкова силна колкото е била и в началото да не кажа и по силна... въпрос на общи интереси между двамата любов привързаност и тн. Зависи от вас самите :)

Моята връзка също беше от голямо разтояние.. България-Испания и продължи две години и половина.. и нищо не стана.. за тва време не се видяхме нито веднъж.. защото психото се беше вкарал във филм, и ме набута и мен.. Накрая станах 40 кг, не спях, не ядях, почнах да изпадам в истерии за най-малкото, и всичко го правеше той, защото ме караше да РЕВНУВАМ нарочно..тръгнах по невролози и т.н..
И сега като се върна назад.. нищо хубаво не виждам от целия тоя филм, от тая ИЛЮЗИЯ, щото то не е друго ами ИЗЛЮЗИЯ. Загубих приятелите си, пренебрегвах родителите си, карах се с тях, направих нещо което няма да си простя... постоянно носех някакъв товар в мене и НЕ МОЖЕХ да се откъсна..Всичко тва заради НЯКОЙ СИ ТАМ, който не съм усетила, видяла..нито един път. Веднъж като се оттървеш от такова нещо разбираш колко мн си загубил, цялото тва време прекарано пред компютъра... НЕ СИ СТРУВА...
Както казах и в предишния си пост.. вече яко хлътналите няма да ме чуят, да ме разберат и да осъзнаят кво гороря, защото и на мен ми се говореше а не исках да чуя.. глупачка.. Накрая чувството е ужасно наистина.. Ама трябва човек да се опари за да разбере...
Късмет, мацки, дано на вас не се случи това, което и на мен...

FromAutumToAshes
04-19-2010, 21:45
Еми не го ревнувай има лесно :lol:

sladka_celuvka
04-20-2010, 07:56

Моята връзка също беше от голямо разтояние.. България-Испания и продължи две години и половина.. и нищо не стана.. за тва време не се видяхме нито веднъж.. защото психото се беше вкарал във филм, и ме набута и мен.. Накрая станах 40 кг, не спях, не ядях, почнах да изпадам в истерии за най-малкото, и всичко го правеше той, защото ме караше да РЕВНУВАМ нарочно..тръгнах по невролози и т.н..
И сега като се върна назад.. нищо хубаво не виждам от целия тоя филм, от тая ИЛЮЗИЯ, щото то не е друго ами ИЗЛЮЗИЯ. Загубих приятелите си, пренебрегвах родителите си, карах се с тях, направих нещо което няма да си простя... постоянно носех някакъв товар в мене и НЕ МОЖЕХ да се откъсна..Всичко тва заради НЯКОЙ СИ ТАМ, който не съм усетила, видяла..нито един път. Веднъж като се оттървеш от такова нещо разбираш колко мн си загубил, цялото тва време прекарано пред компютъра... НЕ СИ СТРУВА...
Както казах и в предишния си пост.. вече яко хлътналите няма да ме чуят, да ме разберат и да осъзнаят кво гороря, защото и на мен ми се говореше а не исках да чуя.. глупачка.. Накрая чувството е ужасно наистина.. Ама трябва човек да се опари за да разбере...
Късмет, мацки, дано на вас не се случи това, което и на мен...
охх наистина е ужасно това което ти се е случило,но моят случай е различен с приятелят ми се виждаме всяка зимна и лятна ваканция 1вото лято и зима той беше дошъл тук понеже преди е живял в моя град а следващото лято и зима аз бях при него :) и вече си имам и билет за там за това лято... може би просто вие двамата не сте били един за друг не знам,но аз знам че сполучих на човека и се радвам сега той е 11 клас и скоро го завършва и 12 клас ще бъде още по-кратък и се пребира при мен докато не завърша и аз :grin:
П.П и мога с радост да заявя че скоро време ще се сгодяваме :oops: просто той не може да се усети че когато ме разпитва аз знам какво има предвид и.. такам разбрах какво смята да направи :oops:
Успех на всички които имат връзка от разстояние дано да е с Happy End като моята :-)

PainMonopoly
04-20-2010, 09:10
Ревността е изключително малоумно нещо.

raliichkaa
04-20-2010, 16:11
Незнам как да му имаш доверие щом е от друг град .. и щом не го познаваш още добре ..

TheNewReligion
04-20-2010, 16:19
Работи върху самочувствието и увереността си.

soul1199
04-20-2010, 16:28
еми вие май не ходите,тъй4е нямаш никво право да му се месиш в ли4ния живот,квото прави си е ли4но негова работа