View Full Version : интимен проблем
SisinkaS
04-19-2010, 11:09
Здравейте скъпи съфорумци! Четох доста теми, но неможах да попадна на подобна която може да ми даде отговор на въпроса или по-точно проблема.. не е изклиючено и да не съм я видяла (за което ако е така се извинявам). Значи от известно време с приятеля ми си позволихме да не използваме предпазни мерки и стана някакъв фал. Утре ще ходя на лекар, но исках да попитам и вас някой дали е имал подобен проблем дали лесно се е справил, какво е използвал и какво са му казали. Та значи при мен няма нищо, аз не усещам никакъв сърбеж, болка или зачервяване по интимните части. Има го само онова бяло течение което си го имам откакто се помня, но утре ще попитам и за него дали немога да се оттърва от него. При мен на пръв поглед всичко е наред,но при приятеля ми всеки път след секс се появява някакъв обрив по пениса и сърбеж. Понякога не толкова силно изразен, а друг път повече дори с нацепвания. :-o Очевидно проблема идва от мен, след като на него с мазане на мехлемче му минава до 2-3 дни, но след секс всичко започва на ново. :neutral: Та.. някой имал ли е такъв случай?
На една приятелка й се беше случило подобно нещо, само че на нея - тя беше хванала генитален херпес. Не знам как точно стои въпроса при момчетата, които НЕ са носители на вируса, а го приемат. :-o Не знам дали е така, просто споделям ...
Slynchiicee
04-19-2010, 11:28
Иди на лекар най-добре той ще си ти обясни всичко .. относно бялото течение .. приятелката ми имаше .. много време.. ии отиде на лекар дадоха й какви ли не промивки и кво ли не да прави .. помогна й .. цитросепт. Разтвори около десетина капки във хладката вода на дамския душ и само след две такива прмивки, нямаше и помен от течението. Запиши си го и попитай лекаря преди да го направиш .. защото може и на теб да не ти подейства както .. на нея : ).. първо питай .. а за твойто момченце.. сигурно наистина имаш проблем след като се получава след като правите секс.. ако е при него . трябва да му е постоянно така.. защото нали мастурбира ;) .. ии незнам Пожеелавам ти успех дано се разминеш леко :( УСПЕХ ! :oops:
SisinkaS
04-19-2010, 17:58
благодаря на хората, които се изказаха.Още днес бях на лекар и ми олекна - нищо сериозно не е просто гъбична инфекция, която според лекаря до 4-5 дни трябва да сме я излекували и пак да отида на преглед :wink:
Slynchiicee
04-20-2010, 11:21
благодаря на хората, които се изказаха.Още днес бях на лекар и ми олекна - нищо сериозно не е просто гъбична инфекция, която според лекаря до 4-5 дни трябва да сме я излекували и пак да отида на преглед :wink:
Браво ;) :-P
NeZaPoznat
04-20-2010, 11:45
Очевидно проблема идва от мен, след като на него с мазане на мехлемче му минава до 2-3 дни, но след секс всичко започва на ново. :neutral: Та.. някой имал ли е такъв случай?
От теб е - гъбична инфекция. Лекува се - споко !
pentxayc
04-20-2010, 18:11
гумички
Antixrist
04-20-2010, 18:37
Ама не се научихте ей...без презерватив неа да му даваш да те клати...после пак ама бременна ли съм,ама болна ли съм,ама хуй ли...Е то ваша си работа де,все пак няа аз на 19 да ставам баща или да се разболявам........