View Full Version : Непреодолимо чувство за хумор
remix1912
04-19-2010, 19:29
Не мога да се спра,при всеки удобен момент,се бъзикам с някой,не задължително да го гавра,ако не си заслужава,просто го бъзикам,не мога да се сдържа при удобен случай да не пусна някой лаф
Как да си огранича проявите малко,защото доста хора около мен нямат толкова развито чувство за хумор и си мислят че се лигава,докато на други им харесва
i az го имам съштия проблем просто обичам се гавра с хората :D :D :D :D :D :D :D
nefchi_bs
04-19-2010, 20:48
Мда и аз съм така...Просто разбери на кой му харесва и на кой не и се сдържай,защото така найстина може да нараниш някого,без дори да искаш...
За мен това е липса на чувство за хумор. Ако наистина си даровит, няма да има нужда да се гавриш на някой, за да пускаш шеги. И все пак, ако не са ти остри шегите, пък хората около теб се засягат, значи наистина не не разбират от хумор и да не ти пука за тях.
remix1912
04-19-2010, 21:21
Остри са,но не убиждат никого,поне не без причина.Не помня кога някой който не го е заслужил да не съм го обидил.А дори не го обиждам просто го излагам пред другите и го затапвам,това е ултимативната гавра за мен
Но някой път като кажа лафофе незасягащи никого ,но да кажем са малко по-отворени,малко "Тип бай-брадър" и Слави Трифонов и тез по-стеснителните или поне тези които се правят на възпитани се сдухват и не си признават че не са разбрали нищо,а се правят на нещо повече от теб и те отблъскват
Ето това е липса на хумор или на кратко расли у саксия
Най-много гавра хора които се опитват да правят смешки на гърба на други и въпреки това не става смешка,е тва е 2-ен Inpact.От това следва че не съм един от тях
А на момичета като направя бъзик на сексуална тематика и също викат че се лигава,а не е така даже много състоятелен си е бъзика :lol:
LoupGarrou
04-19-2010, 21:31
Остри са,но не убиждат никого,поне не без причина.Не помня кога някой който не го е заслужил да не съм го обидил.
Причината варира от човек към човек. Иначе май се обърка (болднатото), ама може и това да си искал да напишеш ...
Хуморът по принцип е безгрижен и разпускащ, а "затапките" в повечето случаи просто създават напрежение. Разбирам да са наистина на място, да са казани с цел да се посмеете и да са към някой, които не се засяга за щяло и нещяло. Но да затапиш някой никак не ми звучи правосъдно, за да "наказваш" тези, които се смеели на чужд гръб. За тази цел според мен са си сериозните разговори. Лично мнение, изказвам го от гледна точка на вижданията си за естетика.
Не за друго, просто сарказма трябва да е наистина изпипан, че хората да се вгледат в шегата, а не обидата. Такива са доктор Хаус, Groucho Marx.
remix1912
04-19-2010, 22:29
Такива са тяхните сценаристи,аз аз изпипвам сърказма си до колкото мога,все пак не ми дават пари за това
И няма такова нещо като чист,изпипан сърказъм,винаги може да има фалове,все някой ще се обиди повече от друг,но пък от друга страна да не му стане по-добре ако го набия?
Просто сарказмът по мои наблюдения оставя лошо впечатление у хората заради самият му умисъл. Ако смяташ, че при теб не е така, значи няма проблем. Пък и общо взето си разменяме в момента разни алабализми, малко или много всеки човек на този етап вече си е изградил мнение (пък може и просто подсъзнателно усещане) за това, кое е правилно и кое не. Хуморът е много ценно и полезно качество. Пазете го. Поздрави от мен.
remix1912
04-20-2010, 09:59
Той е ценен,но днес за пореден път се убеждавам колко малко хора го разбират.Не знам дали защото са толкова прости,но ти им казваш най-обикновен лаф,смешен,не някъв тъп със смисъл,те не могат да го разберат даже не схващат че е бъзик и ти викат че ти си тъп,щото си мислят че тва е истина
Егато ,майсторите
remix1912
04-20-2010, 10:05
Остри са,но не убиждат никого,поне не без причина.Не помня кога някой който не го е заслужил да не съм го обидил.
Причината варира от човек към човек. Иначе май се обърка (болднатото), ама може и това да си искал да напишеш ...
Не помня кога някой който не го е заслужил да съм го обидил.[/quote]
nIkEnCeTy_bE
04-20-2010, 14:45
Трябва да имаш граница. И аз пускам шеги, но поне хората са толкова широкоскроени, че не се обиждат. Трябва да знаеш с кого все пак се гавриш. Естествено, че ако е някой загубеняк няма да стопли, пък и щом е забил, нормално е да се гавриш с него. Това е вече доста срещано. Хубаво е, че пускаш лафчета едно друго, но внимавай на кого и как ги казваш. Какви неща казваш.
remix1912
04-20-2010, 17:28
Аз пък мисля не че толкова са загубени да не разбират нищо,а просто в стремежа си да се направят на нещо повече от теб(което не са),те се стремят да не се смеят и по този начин изглеждат десетократно по-тъпи
Или поне това е най-често срещано при мен