Влез

View Full Version : най-важният човек в моя живот

k1ss4y
04-20-2010, 14:14
плс помогнете тр ми тема "най-важният човек в моя живот" есе... плс хелп

britzy
04-20-2010, 14:26
плс помогнете тр ми тема "най-важният човек в моя живот" есе... плс хелп
и аз откъде да знам кой е за теб
няма как да ти се помогне,смисъл то е относително за всеки
други да кажат

nIkEnCeTy_bE
04-20-2010, 14:41
Мда права е britzy, то е относително. А и това е лесна тема. Първото, което е това е ЕСЕ, т.е изразяваш свое мнение. Толкова ли е трудно да си включиш хард диска и да помислиш?

Eclipsercho
04-20-2010, 15:10
Мда права е britzy, то е относително. А и това е лесна тема. Първото, което е това е ЕСЕ, т.е изразяваш свое мнение. Толкова ли е трудно да си включиш хард диска и да помислиш?

Май мозъчния power supply е малък :D (250KW max)

k1ss4y
04-20-2010, 15:15
ох да ви **** мамата просто писах някой ако може да ми помогне не ви искам тъпите коментари.....

nIkEnCeTy_bE
04-20-2010, 15:17
E добре де, ти малко не мислиш ли, че трябва сама да се справят с тия работи? Не мислиш ли, че ще ти трябва това занапред, и ако така всеки път пишеш във форума, как мислиш, че ще се научиш? Ако ти дадат есе в час, кво праим?

britzy
04-20-2010, 15:18
ох да ви **** мамата просто писах някой ако може да ми помогне не ви искам тъпите коментари.....
да ти еба и простата пръчка селска неграмотна безмозъчна ...нях

Eclipsercho
04-20-2010, 15:19

Хайде ела ми на**** мамата, бе отворко?!

Писна ми от тъпи, нахални инфантили, които нямат грам сиво вещество и обвиняват другите за идиотизма си. Какво да ти помагаме? Да ти напишем есето, ти само да го препишеш в тетрадката и да се правиш на много умен в даскало?

Мързеливец смотан.

Freddiee
04-20-2010, 15:22
Авторката на темата започна да псува, а вие показахте, че сте на нейното ниво като я последвахте с псувни даже и по-злее..

Eclipsercho
04-20-2010, 15:24
Авторката на темата започна да псува, а вие показахте, че сте на нейното ниво като я последвахте с псувни даже и по-злее..

А ти показа, че си най-отгоре, като постна тъпо мнение, нямащо нищо общо с цялата тема.

Want a cookie?

SmilezZz
04-20-2010, 15:26
Ние откъде да знаем,кой е най-важния човек ЗА ТЕБЕ + това си е есе,т.е. "изграждаш" собствено становище и си го пишеш..Кое му е трудното,бе човек ?

k1ss4y
04-20-2010, 15:35
мерси за помощта :grin: :grin: :grin: :razz:

britzy
04-20-2010, 15:45
мерси за помощта :grin: :grin: :grin: :razz:
WTF
луд луд :razz: :razz: :razz: :razz:

k1ss4y
04-20-2010, 15:50
britzy видях колко сте "учтиви" тук и затова го написах ай радвайте се....и отново Мерси много :razz: :grin: :grin: :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:

SlaDk0b0nb0nChe
04-20-2010, 15:53
Оф.. ми пиши примерно за майка ти.. че винаги ти е помагала, че винаги те е подкрепяла, че... ти е помагала и в лоши и в добри моменти. Или ако не искаш за майка ти, пиши за твой френд че (прим. същото- че винаги ти е помагал,...) нещо такоз.. сега не мога да напиша цяло есе.. Пишеш тез неща и пишеш своето мнение какво е за теб приятел и разни такива, толкова ли е сложно? :-o

someonerandom
04-20-2010, 16:02
В есе се изразява собствено мнение.
"Най-важният човек в моя живот" е горе-долу най-личната тема,която може да се зададе.
И тя не само че не се сеща,че няма как някой да знае кой е важен за нея и какво чувства към него,ами и псува всички наред?И какво очакваш?Обикновено човек като псува другите,и то без причина,все някой му отвръща.

k1ss4y
04-20-2010, 16:02
вече го написах, но ви благодаря :grin:

Reaper93
04-20-2010, 19:04
да ти е** и простата пръчка селска неграмотна безмозъчна ...нях

йес уе :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

danibebi
04-20-2010, 19:35
Аз такова есе ще напиша точно за 9 мин. и 20 секунди :lol: :lol: много обичам да пиша есета ии това е интересна тема,. (за есето говоря) :grin:

Freddiee
04-21-2010, 01:57

А ти показа, че си най-отгоре, като постна тъпо мнение, нямащо нищо общо с цялата тема.

Want a cookie?
хахахах, лайнар, не се обаждай :D

want my dick? huh...

Freddiee
04-21-2010, 01:58

Want a cookie?
хахахах, лайнар, не се обаждай :D

want my dick? huh...

Eclipsercho
04-21-2010, 09:00
Лайнар е баща ти, че е произвел такова лайно като теб..

Някой мод да бута ключа на тая тъпа тема

pepsinka
04-21-2010, 09:40
Пиши за всички писали в тази тема и разкажи колко са важни за теб :D

ecstazy
04-21-2010, 09:49
Пиши за всички писали в тази тема и разкажи колко са важни за теб :D :razz: тва е адски елементарна тема за есе. И аз като Дани мога да го напиша за 10 мин но може и повече. Но ако не можеш да го напишеш.. лол ..

didenceeto
04-21-2010, 20:50

+++