PDA

View Full Version : Първи път

spprt
04-21-2010, 04:37
Девствен съм.В неделя ще бъда в приятелката ми на гости и най-вероятно ще го направим.Тя е една година по-голяма от мен.Знам какво да правя,но на живо може би е по-различно..Някой има ли някакви по-специални препоръки ? :oops:

hamilcar
04-21-2010, 04:55
Само и единствено недей да го мислиш много и да се стягаш, че накрая нищо не става.

mateeva
04-21-2010, 05:32
Ползвай презерватив !

KASAPA
04-21-2010, 06:55
Девствен съм.В неделя ще бъда в приятелката ми на гости и най-вероятно ще го направим.Тя е една година по-голяма от мен.Знам какво да правя,но на живо може би е по-различно..Някой има ли някакви по-специални препоръки ? :oops:

Знаеш ли къде да го вкараш?Ако не най-лесния начин и да го слоиш между задника и вагината и натискай,все ще влезе някъде - съвсем сериозен съм!

sladka_celuvka
04-21-2010, 07:03
мда KASAPA изказа доста объркващо мнение,но е вярно..все пак ако се притесниш може да не смееш да погледнеш къде го вкарваш и това е решение :-D аз ще ти дам съвет който гласи: Първо я възбуди,презерватива нагласи,вкарай го нежно и ръгай небрежно :D аз съм талант :lol: :grin: каква рима измислих :D

MochaOnMyLips
04-21-2010, 07:09
Не си мисли, как това обезателно трябва да ти е първият път. Ако нещо се обърка, ще можете да пробвате пак някой друг път! И освен това недей да пиеш много, ако може даже се лиши от алкохола съответната вечер - ще ти е по-трудно да го вдигнеш. Остави приятелката си да води, ако е по-опитна.

KASAPA
04-21-2010, 07:09
мда KASAPA изказа доста объркващо мнение,но е вярно..все пак ако се притесниш може да не смееш да погледнеш къде го вкарваш и това е решение :-D аз ще ти дам съвет който гласи: Първо я възбуди,презерватива нагласи,вкарай го нежно и ръгай небрежно :D аз съм талант :lol: :grin: каква рима измислих :D

Мноо ма върлиш,честно пък и ако тва си ти на аватара ....

sladka_celuvka
04-21-2010, 07:23

Мноо ма върлиш,честно пък и ако тва си ти на аватара ....
моля те обясни ми какво значи върлиш сорри ама не съм я чувала тази дума :oops: а и аз съм тъмно руса това не съм аз :D след малко ще сложа моя снимка :-D

Alex3nd
04-21-2010, 07:26
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=331832

darkPaladin
04-21-2010, 07:32
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=331832

Обърка пола май?

Ползвай презарватив и си избий от главата това за секса!
Това,че ще си у тях не значи нищо.

ludiq0maks
04-21-2010, 07:45
Баси , как му обяснявате на човека се едно нема да прави секс, а совалка за космоса. За автора : споко пич като свалите гащите и двамата всичко вече ще е ясно как, и къде, и какво, и по какъв начин .

Mr_Crowley
04-21-2010, 09:03
Знаеш ли къде да го вкараш?Ако не най-лесния начин и да го слоиш между задника и вагината и натискай,все ще влезе някъде - съвсем сериозен съм!

По-правилно няма как да се каже! Подкрепям с 2 ръце мнението! :-o

VirginTroll
04-21-2010, 09:04

вади бастуна смело, неа се пашиш копеле

BornSinful
04-21-2010, 12:15
Аз ще ти кажа най якия съвет който ми дадоха на мен преди:

Като останеш насаме с нея и си възбуден до полудяваше просто мислите сами отлитат! Просто действай!

А да и Safety first! Durex!

dimitar_ak
04-21-2010, 12:22
Съвета ми е... НЕ МИСЛИ ЗА ТОВА ОТ СЕГА. Превъзбудата и очакването може да те провали

spprt
04-21-2010, 18:20
благодаря за съветите..а сега да попитам какви презервативи ще ми препоръчате..и до колкото знам в кутийка по няколко ги продават?колко струват?

spprt
04-24-2010, 04:29
на каква цена са хубавите,качествени презервативи?

niquetamere
04-24-2010, 06:36
Durex Jeans - 4 класически презерватива.Цена около 3 лева , зависи от къде ще ги купуваш.