Влез

View Full Version : hm - поръчка

roshlichka
04-21-2010, 12:48
Днес разглеждах сайта http://shop.hm.com и ми направиха впечатление дрехите, но за жалост в България нама такъв магазин.. та въпросът ми е.. Понеже е на немски и няма английски език в менюто и немога да се оправя кажете ако знаете от личен опит колко струва доставката.. след колко време пристига желаната дреха и какво е качеството.. мерси предварително.

shadow4e
04-21-2010, 13:28
В немския вариант пише, че немският онлайн магазин е само за доставки в Германия /струва 4,90 евро/. Нека и някой друг да каже да не те подвеждам :)

koshtramba
04-21-2010, 13:42
Може да ти се стори малко странно, но ако не си ходила в магазините 2-ра употреба, там е пълно с дрехи на H & M !!! аМа си нямаш и на представа кво значи ПЪЛНО!!! Ако не си влизала обаче в такъв магазин е нормално да си много против, но все пак те съветвам да се отбиеш ;)

roshlichka
04-21-2010, 13:49
хммм.. не съм влизала но трябва да го направя.. обяче аз се интересувах защото си харесах едни обувчици които се учих да ги търся и все още не съм срещнала..

koshtramba
04-21-2010, 13:53
Ааа, ами тогава не знам. Но ако ти харесват дрехите им, във вторите употреби се срещат много запазени неща, аз имам 2 поли и 1 панталонки, чисто нови, с етикети бяха, 1та пола даже я видях в сайта. :D Имат доста изчистени неща. Затова ако ти трябват потници или хубави блузки с копченца - 2рата употреба му е майката. :D

hahavteen
04-21-2010, 13:58
Доставят само в Германия. Леля ми примерно която е в БГ често си поръчва от C&A, нещата се доставят при наще (те са тука в Германия) и после ти й ги пращат. Та мисълта ми е че ако имаш роднини или приятели в Германия може да ги питаш дали биха се навили да ти пращат неща.

Molzinka
04-21-2010, 14:46
И аз мисля, че не доставят до България. Иначе досега да съм си накупила доста неща, защото обожавам H&M :grin:

vampirediaries
04-21-2010, 17:27
Във вторите употреби преди наистина беше пълно с дрехи на тази марка.Сега не знам,защото рядко влизам там,но наистина имат много хубави неща H&M

HauteCouture08
04-23-2010, 09:49
v saita ima angliiski variqnt no nemoje da se porychva ot BG ....sorry