View Full Version : Кандидатстване след 7 клас- добри гимназии - плсссс....
kriskros72
04-21-2010, 14:05
моля ви хора ще кандидатсвам тази година и не знам кои гимназии да посоча!! SOS!!
edelweiss96
04-21-2010, 14:48
От кой град си и какво предпочиташ да учиш - езици, някаква специалност в професионална гимназия, природни науки?
kriskros72
04-21-2010, 15:11
без професионални гимназии, искам да уча езици и се колебая между първа АЕГ и 164 испанска
raliichkaa
04-21-2010, 15:17
градддд :D
^Като се чуди между Сервантес и 1 АЕГ за луната ли мислите, че става въпрос? :-o
Добри училища за теб ще са класическата, езиковите...
Не допускай грешката да ходиш в 1 АЕГ. За мен 1 и 2 АЕГ са мн долнопробни училища, това че имат такива имена изобщо не покрива това което е вътре. Ако ще и 6 да искарам на 2та изпита, НИКОГА няма да влезна там. Препоръчвам ти Испанската, мисля че е доста по-добра от 1 АЕГ, а иначе внимавай къде отиваш. Уча в езикова и си мислех че наистина се УЧИ и влезнах с такава цел, а то се оказа обратното. Шанс ... :)
МГ :grin: :grin:
Много ясно-най-престижни са
другите са съвсем бози
честно ти казвам
Eclipsercho
04-21-2010, 17:23
Аз пък тази година завършвам ПГ.. и съм много доволен.. то си е и до учителите де, но все пак :-o
nIkEnCeTy_bE
04-21-2010, 17:38
Какво МГ те гони?! Вярно, че МГ винаги са е водило най елитното даскало, ама за Варна - извинете грешка ! :? Езиковите естествено, че са добри, все пак език това онова, после може да се реализираш в доста посоки, а и езика е важен за навсякъде. Ти си знаеш какво ти се учи. АКо искаш езикова, тука всички са добри попринцип. ;)
Помисли за това, което ти се учи. И ще ти бъде приятно да го учиш... :)
Jus7DreamBoy
04-22-2010, 08:26
аз пък съм в ПМГ :)
FatallyGirl
04-22-2010, 09:20
Мм дамм и мене ме мъчи този въпросс :( .. иначе зависи какво ти се учи , но аз лично мисля че 1 АЕГ не е мн. хубава гимназия , мисля че 2 АЕГ е по-добра от 1-ва ,, Хм .. Немската е хубава , както и френската :) , но както казах зависи какво ти се учи
kriskros72
04-22-2010, 10:47
аз 1 немска със сигурност няма да посочвам защото имало някакъв учител педофил по философия... :? :x а и мн се оплакват от директорката....абе на мен ми се учи АЕ и някав друг език не математика!!! :shock: а как е в НПМГ???
аз 1 немска със сигурност няма да посочвам защото имало някакъв учител педофил по философия... :? :x а и мн се оплакват от директорката....абе на мен ми се учи АЕ и някав друг език не математика!!! :shock: а как е в НПМГ???
На всякъде се учи математика.Ако не ти се учи отивай в дърво или авто...там също има английски 8-) .За МГ ,основните неща са математика,БЕЛ и езика който си избрал...
Аз съм в МГ и ...
Математика ,ще се отърва с 4
БЕЛ.Еми може и на поправка ,ще видим.Трябва да се стегна(Господина ни каза ,че никой негов ученик ,който е бил на поправка при него не е можал да я вземе... :shock: Драгомир Чанков )
Език.Немски>>> Всичко зависи от изпита на края на годината от Австрилия.Оценката от него ще тежи най-много за оформянето ми :grin:
FatallyGirl
04-27-2010, 08:24
Ами НПМГ е природо математичекса :Д .. аз мисля да я пиша обаче паралелка с биология .. може би :д