View Full Version : THE MALL
Infinity
04-21-2010, 14:22
Някой вече ходил ли е в новия мол?
Какви марки има , по-богат избор ли има в сравнение със Сердика Център ? Който вече е ходил нека сподели. :)
koshtramba
04-21-2010, 14:27
Охоо, кварталния мол. :D Не съм ходила още и аз, но предполагам е яко ГЪЧ. Доколкото обаче разбрах от гаджето на най-добрата ми приятелка (( който е правил ел. инсталацията )) е по-малък от Сердиката. Бершка, Теранова, Зара - има си ги и в другия мол. Това, което също разбрах от момчето, е че ескалаторите няма да са като стъпалца, а като лентички нагоре, с нормален наклон, естествено. Още нещо дочух, но не знам дали е вярно - щяло да има GAP :)
Molzinka
04-21-2010, 14:42
Днес минах покрай него с рейса като се прибирах. Беше яко гъчканица. Има същите марки като в Сердиката + Gap и Carefoor :)
Още един мол ли има открит...?! :D Къде това?
Тия хора май не ги засяга икономическата криза... :D
vagarious
04-21-2010, 15:52
В София ест.Пусни си след малко новините и ще разбереш.. :D
Ехе , голяма работа с тези стъпала ,а ? :lol:
В София ест.Пусни си след малко новините и ще разбереш.. :D
Хаххах, тва за София ми беше пределно ясно! Питах къде по-точно :-D
koshtramba
04-21-2010, 16:08
Цариградко? Окръжна болница? Преди разклона за Дружба? Говори ли ти нещо? :) :D
Ей сега чух по новините наистина :D Има ли кой да купува в тези молове? Във великотърновския и варненските май почти всички ходят само на разходка.
В мола в Бургас са същите ескалатори
pinkflower
04-21-2010, 17:09
Оф аз ходих,не е нищо особено.
На мен ми прилича на Сердика,като разположение,замисъл.
Единствено интериора е по-добър и прозрачните ансансьори /нз дали така им се вика на тия/ са яки.
При карфур-а беше яко гъч,може би защото е тип метро,абе нищо интересно,същите магазини,в които дори хората бяха малко.
RainbowGirl
04-23-2010, 16:20
ъмм.. някой знае ли дали освен Арената има и други забавления като боулинг и др. :neutral:
lipstick
04-23-2010, 16:47
RainbowGirl
ъмм.. някой знае ли дали освен Арената има и други забавления като боулинг и др. Neutral
До колкото разбрах-ще има боулинг
RainbowGirl
04-23-2010, 16:55
мерси.. обаче сигурно още не е отворен :D и ако знеш кога ще е готов ще е супер :grin:
lipstick
04-23-2010, 17:21
^^ амии....нямам представа 8-) утре ще ходя и ще пиша :)
RainbowGirl
04-23-2010, 17:44
аз днес на обяд отидох и видях само Арената.. боулинг не видях ама ще питам още хора и може и аз да пиша 8-)
lisi4ety
04-23-2010, 18:22
мерси.. обаче сигурно още не е отворен :D и ако знеш кога ще е готов ще е супер :grin:
Вече е готов.
На мен супер много ми харесва мола + на 5 минути от нас е.. с автобус ^_^ Ще забравя всички Сердики и прочее!
RainbowGirl
04-23-2010, 18:29
Вече е готов.
На мен супер много ми харесва мола + на 5 минути от нас е.. с автобус ^_^ Ще забравя всички Сердики и прочее!
мм.. на кой етаж е (боулингът) .. иначе и на мен ми е много близо и няма смисъл да ходя до сердиката след като в the mall има същите магазини :grin:
lisi4ety
04-23-2010, 18:35
Вече е готов.
мм.. на кой етаж е (боулингът) .. иначе и на мен ми е много близо и няма смисъл да ходя до сердиката след като в the mall има същите магазини :grin:
Ами мисля, че беше до Арената. Там където вратата беше полусвалена (ако си ходила днес знаеш) и пишеше 4D отстрани .. не съм сигурна, не съм проверявала, така ми казаха (:
RainbowGirl
04-23-2010, 18:39
аа да .. сетих се.. мерси :grin: .. просто не съм обърнала внимание :D
lisi4ety
04-23-2010, 18:46
аа да .. сетих се.. мерси :grin: .. просто не съм обърнала внимание :D
моля ^_^
някой знае ли дали магазинът на Сефора е отворен вече?
lisi4ety
04-23-2010, 19:52
някой знае ли дали магазинът на Сефора е отворен вече?
Вече? Той си е отворен от срядата (;
един въпрос към софиянци , за да не правя нова тема
моля ви кажете ми в кой мол в софия има магазин на bershka и ако може да ме ориентирате горе-долу :)
lisi4ety
04-23-2010, 20:02
един въпрос към софиянци , за да не правя нова тема
моля ви кажете ми в кой мол в софия има магазин на bershka и ако може да ме ориентирате горе-долу :)
В този - The mall и в Сердика център. Ам как да те ориентираме.. The Mall се намира на Цариградско, горе-долу на входа на София откъм Пловдив. Това е по-добрия вариант, ако не си от София. За другия трябва повече търсене.
brokeninside13
04-23-2010, 20:04
^^ Фаща едно такси.. "Сердика Център" и готово 8-) :D
Иначе не е лошо молчето....
Същата работа като другите :D
Не правя голяма разлика.
lisi4ety
04-23-2010, 20:06
^^ Фаща едно такси.. "Сердика Център" и готово 8-) :D
Вярно бее, тва е много умно xD
sw3etyrrr
04-23-2010, 20:44
утре съм там :grin:
ImmortalSportFreak
04-23-2010, 22:57
На 20 бях на концерта на Моранди. :lol: На 22 ходих в самия Мол.Купих си маратонки за тренировки на Adidas от InterSport. Хубав е.. има магазини като в Сердика център-а без Кенвело(струва ми се.. ).По-малък е от Сердика-та е.Има кино- това ме радва много. 8-)
Canis_Dirus
04-24-2010, 06:15
Тема за МОЛА! :grin: :grin:
Обичам МОЛА! :oops:
sixtenfix
04-24-2010, 06:28
Има ли Техномаркет там?
и ДМ ?
BlackMeow
04-24-2010, 07:13
Има ли Техномаркет там?
и ДМ ?
Имо нещо много по-хубаво - MAC! 8)
blackeye
04-24-2010, 07:26
Има ли Техномаркет там?
и ДМ ?
:shock: :shock: сериозно ли :grin: :grin: :grin: :grin:
не мислех че ще отворят в Българеия :P :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
brokeninside13
04-24-2010, 08:27
MAC MAC MAC !!! :grin:
Вчера обикалях като гламава пък не съм го видяла ](*,)
Canis_Dirus
04-24-2010, 08:31
Какво е МАС?
свинска МАС?
Molzinka
04-24-2010, 09:16
утре съм там :grin:
с мен нали :D :-) :-) :-)
А до колкото знам това MAC е някакъв магазин за козметика. Абе ще го видиме днеска 8)
lisi4ety
04-24-2010, 10:07
Тъкмо влизах да питам дали някой си е купувал нещо от МАC.. случайно да имате представа колко струват нещата? Някви безумни числа гледах 50-60 лева за сенки и се надявам да не са толкова наистина.. ще е голям резил.
blackeye - Не знаеше ли, че го има и в Сердиката?!
Страшни професионалисти са! Вчера отидох да разгледам foundation-ите (думата е по-яка на английски :D) и една мацка как ме гримира.. жал ми беше да си трия сенките после, беше станало супер яко.
BlackMeow
04-24-2010, 10:19
Тъкмо влизах да питам дали някой си е купувал нещо от МАC.. случайно да имате представа колко струват нещата? Някви безумни числа гледах 50-60 лева за сенки и се надявам да не са толкова наистина.. ще е голям резил.
Страшни професионалисти са! Вчера отидох да разгледам foundation-ите (думата е по-яка на английски :D) и една мацка как ме гримира.. жал ми беше да си трия сенките после, беше станало супер яко.
Около 40, мисля и не е никакъв резил, това е нормалната цена за качеството, което ти дават. Ако не те кефи има козметика и на по-ниски цени.
пс не живеем в каменната ера, човек можеше да се снабди с мак, а и с друго, и преди да го отворят тук
lisi4ety
04-24-2010, 11:24
Около 40, мисля и не е никакъв резил, това е нормалната цена за качеството, което ти дават. Ако не те кефи има козметика и на по-ниски цени.
пс не живеем в каменната ера, човек можеше да се снабди с мак, а и с друго, и преди да го отворят тук
Мда, наистина малко пресилено се изказах с тоя "резил", но все пак си е скъпо. Ти може и да имаш възможност да купиш фон-дьо-тен за 60 лева, но не всеки в София (България) може да си го позволи.
ThedramaQueen
04-24-2010, 15:38
по коментарите ти считам, че си много комплексирана (не знам защо, интуиция ; ))
по темата - четох на няква брошура, че има кисело мляко по 9 стотинки :shock: тва трябва да е егати водицата...
pinkflower
04-24-2010, 15:53
В The Mall MAC е точно до главния вход като влезнеш от дясно :)
/понеже някой каза,че не го е намерил/
Мола е хубав, но си е мол като мол. В МАС е хубаво, подредено е и цените оправдават качеството.
Аз най - вече се радвам на MAC :) :) :) Откога го чакам само!
Мда, наистина малко пресилено се изказах с тоя "резил", но все пак си е скъпо. Ти може и да имаш възможност да купиш фон-дьо-тен за 60 лева, но не всеки в София (България) може да си го позволи.
добре wee :lol: :lol: :lol:
BlackMeow
04-24-2010, 16:17
по коментарите ти считам, че си много комплексирана (не знам защо, интуиция ; ))
по темата - четох на няква брошура, че има кисело мляко по 9 стотинки :shock: тва трябва да е егати водицата...
По-скоро ти се ядосваш на нещо. :D ;) Интуиция!
Не мога да схвана защо всеки път когато някой каже нещо нормално и сподели тещо винаги се намира някоя тъпа путка да прави излишни коментари :-D
Loshotia
04-24-2010, 16:21
^ Дами, спрете се! Какви са тези думи?
Едната дава 60лв за фдт, другата предпочита да си купи фдт от 15лв примерно и останалите да ги вложи в нещо друго. Алтернативен разход му се вика в икономиката.
Бива ли да се обиждате на женски полови органи и на комплекси по този повод?
ThedramaQueen
04-24-2010, 16:32
По-скоро ти се ядосваш на нещо. :D ;) Интуиция!
Не мога да схвана защо всеки път когато някой каже нещо нормално и сподели тещо винаги се намира някоя тъпа п***а да прави излишни коментари :-D
ама ти защо доказваш думите ми? Колко тъжно... :(
BlackMeow
04-24-2010, 16:33
^ Дами, спрете се! Какви са тези думи?
Едната дава 60лв за фдт, другата предпочита да си купи фдт от 15лв примерно и останалите да ги вложи в нещо друго. Алтернативен разход му се вика в икономиката.
Бива ли да се обиждате на женски полови органи и на комплекси по този повод?
Когато някой ме характеризира с пилешкия си мозък за мен е оправдано!
Даже не съм казала че съм си взимала нещо за 60 кинта да не говорим и веднага се обажда някаква кифла!
Тя ги дава същите пари и повече но за боклуци!
Това ми е последният пост при хора които са толкова прости че си избиват комплексите върху непознати хора които не четат и не пишат правилно хора които не могат да намерят един онлайн магазин само хора които не могат да намерят на най-прост сайт къде пише цена на доставка хора които слагат боклуци на лицата си и го наричат красива кожа!
И всеки има право да си взима каквото иска - ако съществото което категоризира непознати си вземе смотани "маркови" дънки за 4000 лева ми е все тая на нея явно не.
В заключение не бъдете толкоз прости и комплексирани :D
пс няма запетайки няма граматика и без това мнозинството от вас не ги познават тия знаци :-)
Loshotia
04-24-2010, 17:06
"Комплекси"- любимата дума в тийн форума, която се употребява, когато някой е безсилен.
BlackMeow
04-24-2010, 17:09
"Комплекси"- любимата дума в тийн форума, която се употребява, когато някой е безсилен.
Не знам, но не е нормално някой да обижда другите защото те може би имат някаква дреболия за някакви си 50 лева!
И аз нямам много неща, но не обиждам тези, които ги имат. Казах само, че мак си струват парите и някой се обиди - не го разбирам.
aufwiedersehen!
Loshotia
04-24-2010, 17:15
Не знам, но не е нормално някой да обижда другите защото те може би имат някаква дреболия за някакви си 50 лева!
И аз нямам много неща, но не обиждам тези които ги имат. Казах само, че мак си струват парите и някой се обиди - не го разбирам.
Ми гледай сега. Това е тийн форум и като цяло тези 50лв(да речем) са много за децата да ги дадат за нещо. Ясно е, че ако си на 14, е малко вероятно да работиш и оттам ако дадеш 50лв(примерно) за нещо, веднага( най- често от някаква форма на завист) си обвинен, че харчиш на тати и мама парите. Друг е въпросът колко е редно от етическа гледна точка някой да ти се бърка в семейния бюджет. Аз лично много мразя някой да ми прави сметка на парите и на това колко дневно ми дават родителите или колко пари давам за дрехи.
За козметиката на мак нямам наблюдения, затова и не го коментирам. Подразних се на епитетите.
Мацки, здравейте :-) Исках да ви попитам - нали 204 минава покрай новия мол ;? 8-)
brokeninside13
04-24-2010, 21:05
Мацки, здравейте :-) Исках да ви попитам - нали 204 минава покрай новия мол ;? 8-)
204 мисля че не, но 604 минава :) :D
koshtramba
04-25-2010, 07:52
Много па разбираш :P
И 204 минава, да ! :))))) Даже спира на същите места по Цариградско, където и 604 :)
brokeninside13
04-25-2010, 07:59
Много па разбираш :P
И 204 минава, да ! :))))) Даже спира на същите места по Цариградско, където и 604 :)
Оуу :D Извинете ме...
Molzinka
04-25-2010, 09:01
Хора като ходих вчера не видях Tally Wejil :( Наистина ли го няма или аз не съм го видяла? :-o
FatallyGirl
04-25-2010, 09:07
Хора като ходих вчера не видях Tally Wejil :( Наистина ли го няма или аз не съм го видяла? :-o
И аз не го видях. А иначе не е толкова по различен от Сердика-та :Д , но си харесах едни страхотни обувки от хуманик :D
Molzinka
04-25-2010, 09:10
И аз не го видях. А иначе не е толкова по различен от Сердика-та :Д , но си харесах едни страхотни обувки от хуманик :D
Аз пък от там нищо не си харесах и си взех от Deichmann 8-)
хаха моля ви хора! Във Варна, чакаме да открият още 2 моля и вече ще имаме 5 хахаха
brokeninside13
04-25-2010, 09:46
^Тва е невероятно!
хаха моля ви хора! Във Варна, чакаме да открият още 2 моля и вече ще имаме 5 хахаха
не думааааааааааай :shock: :lol: :lol: :lol:
не думааааааааааай :shock: :lol: :lol: :lol:
++ :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
Loshotia
04-25-2010, 10:05
Ахахахахахаха, и това ако не е повод за почерпка, не знам кое е!
CrAzYanDlaZy
04-25-2010, 13:42
Тея молове ужасни, мразя ги!!! Дано земтресение да ги срути! И 5те! :x :x
cookie_master
04-25-2010, 13:53
аз щях да ходя в събота,ама мойте приятелки ме помъкнаха по Витошка да си търсят рокли за не знам си какво ;/
Няма! ):
Но искам един увеселителен парк, омръзна ми от молове :/
lipstick
04-26-2010, 06:08
Няма! ):
Но искам един увеселителен парк, омръзна ми от молове :/
И на мен ми писна от тях...искам София Ленд :lol:
Kallyn4eto
04-26-2010, 17:53
Ходих онзи ден...нищо особено не си харесах
някой питаше дали има Bershka - дам, има ;)
honeyxhoneydrops
04-27-2010, 08:21
СУПЕР Е! :grin:
Stomanata
04-27-2010, 10:39
Molq vi nqkoi 6te mi kaje li s koi avtobus moga da stigna do mall-a za6toto hodih no s kola i ne vidqh koi spirat pred nego nai hubavo nqkoi ot centara da bude ili koito znaete ms predvaritelno :D
Loshotia
04-27-2010, 10:56
204 и 604
blondeVIP
04-27-2010, 12:10
+ 305 и повечето които минавам през Плиска
moon_flower
04-27-2010, 14:21
Има ли Техномаркет там?
и ДМ ?
:shock: :shock: сериозно ли :grin: :grin: :grin: :grin:
не мислех че ще отворят в Българеия :P :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
То MAC има и в Седика,както и Кенвело(някой беше казал,че го няма там) Иначе Мола е як,но на мен ми е малко далеч.Предпочитам си Сердика.. :Д
moon_flower
04-27-2010, 14:26
MAC MAC MAC !!! :grin:
Вчера обикалях като гламава пък не съм го видяла ](*,)
То е на входа :D
Jamalska
04-27-2010, 15:27
Нямам против,ама да не е там.Всичките овце ми се бутат в автобуса.
ReachlessGirl
04-27-2010, 15:41
Ами заведоха ме най накрая .. пфф какво да кажа .. уморих се адски много не толкова от разглеждането, а от обикалянето по етажите .. малко ми е объркан, защото не знам кое къде се намира и ходих на посоки .. ии като за завършек точно 10тина неща си харесах от поне 5 магазина, в които влезнах .. :-o
RainbowGirl
04-27-2010, 19:38
аз вече 3 пъти ходих в тоя мол и пак не запомних къде се намират магазините :D