Влез

View Full Version : От излизане навън до нещо повече..

telLmeLies
04-21-2010, 17:38
Нова съм и може да има много такива теми, но не ми се рови. Преди година някъде се запознах с едно момче. Тогава въобще не му обърнах внимание, по- точно не го харесах иначе си излизахме навънка. По едно време спряхме, защото според нас бяхме прекалено "големи" за да си играем. Но преди месец някъде започнахме да излизаме навънка отново. Само че не само двамата, а с негови приятели и с една моя приятелка, която ми е като сестра. Та тази моя приятелка го познава много добре, защото ходи на танцова и той ходи там също. Таа излизаме ние и аз започнах да го харесвам. Близки сме с него, но не чак толкова. А аз много го харесвам и искам да станем гаджета. Но едно момиче от моя клас, наскоро се премести от съседния в нашия клас, го харесва също. Той не й обръща много внимание, само за някои неща. Нали тя си купува неща и той й иска. С нея е така, но при мен не е така. Той не ми иска, а се държи с мен по- мило и не ме игнорира както прави с нея. Прегръща ме и прави там други работи. Та той също е от друго училище и от това неговото училище, почти всички момичета го харесват. От нашето училище знам само три засега, които го харесват- аз, тази която се премести и една нейна приятелка. Но аз не мога да кажа на това момиче от нашия клас, защото то или ще се разсърди или ще извика някой да ме заплашва, че ако го пипна, ще ме пребият ии т.н. Та как да постъпя? Искам да съм с него, но и не искам да ме "пребият".. А да питам ли момчето, дали ме харесва? Моля ви, помогнете ми..

sladka_celuvka
04-21-2010, 17:45
на колко си години? :)

telLmeLies
04-21-2010, 17:47
13...

SemperFidelis
04-21-2010, 17:47
Апф няма ли да пораснете вече...
искам - не искам, това - онова ... все извинения - все са важни чуждите мнения...

DrinkingAlot
04-21-2010, 17:50
Не й давам повече от 13-14 ...
Иначе за проблема ти ще ти отговоря с любим мой цитат (надявам се знаеш английски)

When you care about someone, you do what you have to do.

Късмет.

sladka_celuvka
04-21-2010, 17:50
Апф няма ли да пораснете вече...
искам - не искам, това - онова ... все извинения - все са важни чуждите мнения...
кефи ме римата ти :)
по темата малка си още да се измъчваш от любовни тревоги като пораснеш ще разбереш какво е да обичаш някой и тн. и ще ти се струва глупаво това за което сега си се тревожила :)

sladka_celuvka
04-21-2010, 17:52
Не й давам повече от 13-14 ...
Иначе за проблема ти ще ти отговоря с любим мой цитат (надявам се знаеш английски)

When you care about someone, you do what you have to do.

Късмет.
Ще ти го преведа защото се съмнявам на 13 да разбираш мн мн от английски(нищо лично :) ) Когато те е грижа за някой,правиш това което трябва да направиш :)

telLmeLies
04-21-2010, 17:54
Да, знам какво означава. Все пак благодаря.

justonegirlwithonehope
04-21-2010, 18:20
Малка си още, остави ги тези любовни истории и малки плейбойчета.

pentxayc
04-21-2010, 18:26
ти си бременна,трябват ти чорапи,майна

BonbonaBaby
04-21-2010, 19:10
Еми на 13 години си.Само за това се замисли :? Земи порасни малко и тогава виж прави важни стъпки и така нататък.. Капиш ?

soul1199
04-21-2010, 19:17
оф ма боже ще те прибият,за6ото хар тва мом4е?абе вие нормални ли сте бе?боже,аз бих избрала да съм с мом4ето,от колкото някви си шматки да ме заплашват,абе давай смело

fenkaaa
04-21-2010, 20:48
Порасни...

mArMaLaDkA
04-21-2010, 20:50
Не се занимавай с глупави хора.

DarknessAngel
04-21-2010, 21:24
Ако го искаш достатъчно ще направиш каквото е възможно да си с него. Другото са оправдания. 8-)

mrfahrenheit
04-21-2010, 21:35
"Нали тя си купува неща и той й иска."

:grin: :grin: :grin: