PDA

View Full Version : Дали има чувства ?

F4ence
04-21-2010, 19:47
В момента се занимавам с едно момче и незнам дали той чувства нещо или е само заради секса ?
Та ... започвам от това че сме съквартиранти, заедно с още едно момче.
Една вечер преди 2 месеца другото момче го нямаше от няколко дена, аз бях зле ... гледахме филм, а той ме успокояваше ... бяхме пили ... и вечерта завърши в леглото. Разбрахме се че всичко е само за нея вечер и няма да се повтори или да продължи. След това аз заминах за 1 седмица . Когато се върнах наистина си мислех, че всичко е било само за онази вечер, но той започна да ме целува ... и така нещата продължиха.
От тогава спим заедно на едно легло вечер [на седмица веднъж, ако решим да правим нещо] , излизаме заедно през свободното време, планираме неща които да правим заедно, и ако включим и това че живеем заедно... абе правим всичко заедно и не ни е писнало !
Проблема е : 1. Разбрахме се че това не е сериозна връзка, защото той не е готов да има такава ... не иска връзка в която да си званим постоянно и не можем един без друг . Но той прави планове за лятото, какво ще правим. Звани ми когато се прибере и аз не съм си в нас . Дава ми нещо като отчет каде е ходил с кого е излизал. А аз приемам че всичко е само така и си излизам постоянно на лява на дясно без да се прибирам, и на него му е гадно. Като му казах че лятото няма да съм при него показва че му е гадно.
2. Едната вечер ми се ядоса след като го разпитвах какво правим , и ми каза че всичко е само секс. [ама преди това ми обеснява как незнае какво е точно]
3. Не е казал на нито един негов приятел [което мен много ме ядосва], и го крием, даже когато сме с тях се държим като просто приятели.
4. Още си мисли за бившата си , и го прави явно... случвало се е след някои неща вечер , да започва да ми обеснява за нея , и на моменти се чувствам много използвана ....
5. В същото време ми е супер релаксиращо с него... чуствам се прекрасно в негово присъствие даже и да не си говорим . Искам го постоянно ... Знам че и на него му е добре с мен ... постоянно го повтаря.
Това е вече 2 месеца .... хем искам да спра , но и не искам да се отказвам от него. Харесва ми найстина ... но незнам какво да правя, не мога изобщо да го разбера... това най- много ме нерви!!

Според вас защо го прави ? Казала съм му да излиза с нови хора да не се затваря в нас ... да се запознава с нови момичета... аз най-много искам да забрави бившата си с която не са заедно от 10 месеца, защото е обсебен от нея.

Извинявам се за темата. Не знам дали е и за тази част на форума. Ако някой разбере какво точно питам и има мнение да пише... аз просто няма с кого да споделя и всичкото това просто ме побърква ! :( :-s [-o< :neutral: :smt022

pentxayc
04-21-2010, 19:58
не мисля да го чета

sladka_celuvka
04-21-2010, 20:25
охх началото го четох с усмивка на уста, а след това с нацупена физиономия... :( доста е кофти това с приятелката,мисля че трябва да си изясните отношенията от-до и тогава да си помислиш добре какви действия искаш да предприемеш :)

fenastz
04-21-2010, 21:04
tl;dr sry

DarknessAngel
04-21-2010, 21:29
Too much drama. :)
Разбрали сте се,че това не е сериозна връзка. Съответно ти нямаш правото да се намесваш в живота му. Един вид трябва да сте си като убиване на време или забавление,ама ти си взела положението по-навътре. Късай и търси. Иначе още дълго ще се питаш същите въпроси,докато той си намери сериозна приятелка.