Влез

View Full Version : The bigest failure evar

funkypunky
04-21-2010, 19:58
Така значи..здравейте хорица!
Знам,че сигурно много хора ще се изсмеят на това,но...не мога да докарам до оргазъм гаджето си :(
Пробвали сме по много различни начини,различни пози и щуротии,но не става :(
Става само и единствено,когато му правя свирки,но на мен не ми е интересно така :(
Чудя се дали проблема е в мен или той има проблем..
Моля да ми кажете какво да направя,за да не се получи издънка и следващия път.
Мерси :)

Slynchiicee
04-21-2010, 20:34
Ами мисля,че той не знае как да те оправи правилно,а от своя страна ти си явно много добра с устата.

++ 8)

V14D0
04-21-2010, 20:39
Може да не е бил много възбуден. Има разлика м/у това да ти е станал и това да си възбуден. Опитай да го 'поглезиш' започни бавно да го галиш по члена, като сметнеш за необходимо вкарай в играта и устата си... когато го видиш че доближава края - надявай бързо един презерватив и го яхвай.. Опитай да си стегнеш вагиналните мускули за да му е по-тясно, dont be a dead body... разкърши се .. ;)

raliichkaa
04-22-2010, 04:06
абе при всички случай не си ти виновна :D

ef4etyYy
04-22-2010, 05:09
Ами мисля,че той не знае как да те оправи правилно,а от своя страна ти си явно много добра с устата.

++ 8)+

sladka_celuvka
04-22-2010, 06:54
аз пък имам обратния проблем... като правим секс винаги си свърша,но ако е без презерватив... не знам от тях ли от какво,но когато го сложи не може да свърши.... само веднъж е свършвал с презерватив... и само веднъж когато му правих свирки... ако има някои техники за свирки моля кажете ми някоя.. защото направо кофти ми става :(

Rad00oo
04-22-2010, 10:37

++ 8)+

+1 :oops: :oops:

funkypunky
04-22-2010, 19:13
Ей хора...страшни сте!!
Много мерси за отговорите мисля,че горе-долу сванах каква е работата.
10х отново :) :) :) :) :)

pentxayc
04-22-2010, 20:46
грозна си

loffgame
04-23-2010, 19:13
ами.. пробвай да му се натискаш яко опитай се да го възбудиш докат не пощурее и тогава почвайте... аз така правя :D обичам да изнервям :D тряя да почне да ми реве и тогава :D

Grimmboy
04-23-2010, 19:22
мацо не че нещо ма пича ти е сакат :grin: аз съм бил с баси изродките пиян кат мърша и съм свършвал . А най - бързо се свършва когато приятеля ти си стегне краката .... :lol: :lol:

bubule4ka95
05-03-2010, 14:36
аз пък имам обратния проблем... като правим секс винаги си свърша,но ако е без презерватив... не знам от тях ли от какво,но когато го сложи не може да свърши.... само веднъж е свършвал с презерватив... и само веднъж когато му правих свирки... ако има някои техники за свирки моля кажете ми някоя.. защото направо кофти ми става :(

Не е важно да ти влезе до гърлото, а просто включвай игра с езика, ласки, целувки и т.н.

Ax3
05-03-2010, 14:58
грозна си

а ти си задник
ХАААААААААААААААААААААААА ААААААААААаахаха :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

hahavteen
05-03-2010, 15:55
Ако всеки път не свършва а не е бил просто единичен случай и ако и в предишните си връзки е имал такъв проблем ми пиши на лично и ще се опитам да ти дам съвет защото аз съм в същата ситуация.

rakiQ
05-03-2010, 16:05
според мене в него е проблема!! :)

Force_bladeR
05-03-2010, 16:26
OH MY GOD! HOLY WOHOO! HE IS GAY!! :booooomb:

:lol:

hahavteen
05-03-2010, 17:39
Оф не говорете глупости като не знаете. Не е нужно тя да е грозна или той да е гей. Да сте чували за аноргазмия случайно? А да знаете че 8% от мъжете не могат да свършват по време на полов акт? :?

thesweetest
05-03-2010, 19:51

++ 8)

loko1
05-04-2010, 18:08
Ако всеки път не свършва а не е бил просто единичен случай и ако и в предишните си връзки е имал такъв проблем ми пиши на лично и ще се опитам да ти дам съвет защото аз съм в същата ситуация.
ей за мен тава е гадно бе не се ли унижавате :o

hahavteen
05-04-2010, 18:44
ей за мен тава е гадно бе не се ли унижавате :o

В смисъл? Как да се унижаваме? :-o

holypotatoes
05-04-2010, 20:09
The bigest failure evar

Научи как се пише на английски бе, ретард.
The bigGest failure evEr is your mom giving birth to you.

ScionOfStorm
05-04-2010, 21:32
отново адашката е г/д единственият релевантен и нормален постващ в темата.

бах ви

yanev4
05-04-2010, 21:51
абе при всички случай не си ти виновна :D

я я .. и как го реши :razz: :razz:

yeSHua
05-04-2010, 21:53
аз пък имам обратния проблем... като правим секс винаги си свърша,но ако е без презерватив... не знам от тях ли от какво,но когато го сложи не може да свърши.... само веднъж е свършвал с презерватив...
А дали ползва презерватив с подходящ размер? Ако презервативът му стяга прекомерно - нормално е да му е много трудно да свърши при всякакви сценарии. За мен е направо непосилно, ако не ползвам Extra Large... не пречи да опитате, ако пък такъв му се изхлузва - значи не е в това проблемът.

Sofff
05-05-2010, 08:19
Може би е защото е притеснен когато правите секс ... Пробвайте различни пози, питай го в коя поза му е най-приятно и така ;p