View Full Version : Баланит
herkoles
04-22-2010, 13:59
Такаа искам да питам от какво се причинява баланитът , какви са последствията, мога ли да правя секс ако имам такова нещо , как се премахва и какво точно представлява . Моля без коментари '' Вземи отиди на доктор'' или '' Вземи се образовай малко '' (: . ЩОМ пиша тук значи си има причина (: Не намерих достатъчно информация в интернет и се надявам да ми помогнете (: Мерси предварително !
dimitar_ak
04-22-2010, 14:16
Ами това са си гъбичките. Хубаво е да те види лекар за да прецени точно с какво да ги атакуваш. Пази партньора си. Лесно може да ги предадеш и най-важното гъбички се хващат от много неща. Ако не са се появили непосредствено след незащитен секс си провери и кръвната захар профилактично.
herkoles
04-22-2010, 14:19
Девствен съм и с добра лична хигиена :)
dimitar_ak
04-22-2010, 14:27
Сапунът или душгелът ти трябва да са с неутрално Ph или по-добре мий само с вода. Ако скоро си минал лечение със силен антибиотик също може да се появи. Не съм лекар, но това е което знам за този проблем. За повече потърси лекар и не се срамувай да му кажеш за какво става дума
herkoles
04-22-2010, 14:39
Не искам да ходя на доктор (знам , че звучи като уста от малко дете :-D ) , просто така съм решил (: Това със сапуна сега ще го видя , не съм бил на антибиотик от години :(
Преди ми се появиха такива зачервени малки язвички и то беше заради прекалено миене със сапун. Лекаря ми каза да го мия на месец 2-3 пъти със сапун,а през другото време само с вода!