PDA

View Full Version : какво да правя?

TheAvenged
04-22-2010, 16:39
Проблемът ми е следния, харесвам едно момиче от класа ми. Тя стои на предния чин и почти всеки час си говорим, много лесно намираме теми за разговор и си хвърляме едни такива усмихнати погледи.. (надявам се ме разбирате). И все се каня да я поканя да излезем и да и кажа какво чувствам, но ме е страх, че тя няма да изпитва същото или пък по някъква друга причина понеже тя е много умна и се се готви за разни състезания. И както вече споменах, ме е страх от отговора и, и не сикам да си "развалим" приятелството, защтото предишния път с друго момиче стана точно това. :( Та моля ви дайте ми съвет.

DqVoLsKoJeLaNiE
04-22-2010, 16:44
По-добре пробвай, няма да съжаляваш, може да се окаже, че те харесва :)

Change
04-22-2010, 16:48
Задължително я покани! Няма да спечелиш нищо от страховете си, само ще съжаляваш после. Човек не съжалява за нищо повече, отколкото за пропуснатите си шансове в живота. А пък едно приятелство не се разваля толкова лесно - все пак в това, че харесваш момичето, няма нищо нередно. :) Късмет!

nIkEnCeTy_bE
04-22-2010, 17:19
Мисля, че достатъчно сте се опознали, за да я поканиш. А и мисля, че ще ти хване намека. Признай и, няма какво да губиш. ;)

pentxayc
04-22-2010, 18:00
Скуби Ду

Harum_Scarum
04-22-2010, 18:11
Покани я,и кажи как е минало. :)

TheAvenged
04-22-2010, 18:52
Непременно! :D

yanev4
04-22-2010, 19:48
Проблемът ми е следния, харесвам едно момиче от класа ми. Тя стои на предния чин и почти всеки час си говорим, много лесно намираме теми за разговор и си хвърляме едни такива усмихнати погледи.. (надявам се ме разбирате). И все се каня да я поканя да излезем и да и кажа какво чувствам, но ме е страх, че тя няма да изпитва същото или пък по някъква друга причина понеже тя е много умна и се се готви за разни състезания. И както вече споменах, ме е страх от отговора и, и не сикам да си "развалим" приятелството, защтото предишния път с друго момиче стана точно това. :( Та моля ви дайте ми съвет.

скрий се :)

SpOrTs_GiRl
04-22-2010, 19:55
Покани я, разбира се. :) Но недей да й споделяш чувствата си то сега - сам ще усетиш на къде бие срещата..

xXTOXiCXx
04-22-2010, 20:00
Покани я ... каквото стане стане... :)

wwe11
04-22-2010, 21:40
Половината теми в любов са такива. Влюбих се в мойта съученичка/ник обаче сме приятели не искам да споделя да не си развалим отношенията. Ако вместо да пуснеш Нова тема беше прочел няколко теми в раздела щеше да получиш отговор на въпроса ти. Или и признавай или не ? Кво мъмриш кат путка ? Къде отидоха точните момчета :( Сега половината приличат на путки дето не знаят какво искат нямам думи.

GregoryHouse
04-22-2010, 21:42
Всеки се чувства объркан понякога, просто някои предпочитат да им дадат отговора, вместо да се потрудят да го разберат сами. Затова такива форуми ще има и ще продължава да има ;) Можем ли да съдим хората, че са слабохарактерни? - Можем, но нужно ли е :) То си е за тях.

MilenMns
04-22-2010, 21:44
В моя клас любов трудно може да има защото сме 25 момчета . но тжа е друга тема :D

Иначе ти си пробвай , отдавна си прексочил границата на приятелстовото , но не се надявай мн мн на успееш :)

sladka_celuvka
04-22-2010, 21:48
давай смело момко 8) :)

3motion
04-22-2010, 21:51
Оо,кажи и..няма какво да губиш..може и тя да те харесва,откъде знаеш :) Не очаквай тя да напправи първата стъпка,бъди точен и честен,пък квото стане.. и после да разкажеш :grin:

soul1199
04-23-2010, 08:45

Smile91
04-23-2010, 08:51

+++

valdesbg
04-23-2010, 10:16
Стрхливец си авторе. От тук си обречен на загуба. Освен ако момата не е тъпа.

Ама иначе я покани де. Така или иначе няма какво да губиш. Защото нищо нямаш в момента :)