View Full Version : след първия път
Искам да ви попитам дали е нормално след първия път да те боли корема и да ти е отпаднало.
Строго индивидуално е .. зависи какъв ти е бил първия път .. ако е бил някакъв бурен секс ... как няма да ти е отпаднало.. :D За корема не знам. А момче или момиче си, плюс на кокло си ? :-o
момиче съм .. мина нормално нямаше кръв , но ме болеше
На много момичета им се случва. ;) А на колко си, ако не е тайна? :)
Ми .. както ти казах, строго индивидуално е за всяко момиче. :) И аз бях на 15 за пръв път като го направих ... :) Нямаше кръв и не болеше. Но това не важи за всички. Отпадналостта ... не знам от какво може да е причинена. Ти си знаеш как си го правила - бавно, нежно и спокойно - или като диво животно. :oops: 8-) :P
И аз не мога да си го обесня, според мен е от емоцията,напрежението,прит еснението
AttentionWhore
04-23-2010, 11:12
ако ти се сере, да :D :razz: :lol: :D
Ще ти мине,случва се при някои,а умората,както каза е т напражение,притеснение и такива неща.
KpacuMup
04-23-2010, 18:05
Кфи сте гаднии .. :razz: :razz: :lol:
btw: Пий аспирин! :lol: :lol:
Callisto
04-23-2010, 18:08
При мен първия път нямаше кръв или болка при проникване, но след секса ме стягаше корема и се чувствах много отпаднала, но това беше, понеже гаджето ми като усетеше, че ще свърши и спирахме замалко и като му отмине продължавахме пак и така 3 часа. После не знаех на кой свят съм и си мислех само как да си легна и да се гушна в гаджето.
ProSlayer
04-23-2010, 18:19
Кфи сте гаднии .. :razz: :razz: :lol:
btw: Пий аспирин! :lol: :lol:
Мойе и Аналгин :razz: :razz: :razz:
Gr0zDan0v
04-23-2010, 18:22
ако ти се сере, да :D :lol: :lol: :lol:
Grimmboy
04-23-2010, 19:27
аз съм спортист и първия ми път беше сеедно съм напраил 10 тренировки ама то си беше диво ..... бях умаламощен ... стягаше ме всичко :lol: