Влез

View Full Version : не знам ама е важно !!!

pipi1992
04-22-2010, 20:22
значи с приятеля ми го правихме и след това той свърши но не се изми само се избърса след около 10 минути му духах и пак ми се искаше и пак се е**** има ли шанс да е станало някаква грешка и не искам да ми се казва отиди на генеколог защото няма начин сега а искам да питам някой :)

UNITED
04-22-2010, 20:25
За това никой няма да ти каже да идеш на гинеколог,най много да ти препоръчат тест за бременност когато му дойде времето :razz: .Не се е измил и си му духала ? Е сигурно ти си му измила Kyра с устата,така че вероятността да ставаш майка е малка но все пак има вероятност :razz: 0.1% :lol: Споко

Slynchiicee
04-22-2010, 20:29
вероятността да ставаш майка е малка но все пак има вероятност :razz: 0.1% :lol: Споко

+ :shock:

MochaOnMyLips
04-22-2010, 20:31
Хора, научете се да се пазите най-накрая, не е толкова трудно!
Вероятността да си бременна наистина не е особено висока, но рискът определено не си струва! Вие за презервативи не сте ли чували? Да не говорим за всички други методи за контрацепция...

GregoryHouse
04-22-2010, 20:31
Ако не е свършвал 2рия път ...как да си бременна бре булка? Те сперматозоидите да не са Рамбо? Освен ако нямаш матка в гърлото нищо ти няма.

UNITED
04-22-2010, 20:32
Ако не е свършвал 2рия път ...как да си бременна бре булка? Те сперматозоидите да не са Рамбо? Освен ако нямаш матка в гърлото нищо ти няма. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

mateeva
04-22-2010, 20:35
:shock: ...

pentxayc
04-22-2010, 20:44
кое правихте?

pipi1992
04-22-2010, 21:14
хах мерси много бе :D :D :D

sladka_celuvka
04-22-2010, 21:33
Ако не е свършвал 2рия път ...как да си бременна бре булка? Те сперматозоидите да не са Рамбо? Освен ако нямаш матка в гърлото нищо ти няма.
т'ва за Рамбото ме изкефи :razz: :razz:

adonismega
04-22-2010, 21:39
вие за измиване чували ли сте баси да му го лапаш след секс изпразнен и немит баси гнусното

pipi1992
04-22-2010, 21:43
избърса се бе шматии а и той се къпе по 5 6 пъти на ден и за 1 пъ се случва разбирачка :Д

darkPaladin
04-23-2010, 04:52
т'ва за Рамбото ме изкефи :razz: :razz:

http://www.youtube.com/watch?v=WzY17CzM68w&feature=related

UNITED
04-23-2010, 04:55
избърса се бе шматии а и той се къпе по 5 6 пъти на ден и за 1 пъ се случва разбирачка :Д

Надявам се да не са на бойлер !
:shock: Я не се занасяй ! :?

stratega
04-23-2010, 06:17
тоя май само в банята стои :D

kremen4eto
04-23-2010, 06:17
вие за измиване чували ли сте баси да му го лапаш след секс изпразнен и немит баси гнусното

Че като духаме и ни свършват в устите пак ли трябва да го имаме за гнусно?

Вероятността наистина е минимална, но сте действали безотговорно. :)

Slynchiicee
04-23-2010, 07:58
тоя май само в банята стои :D

Сигурно :lol:

b3s7
04-23-2010, 09:49
:lol: :lol: :razz: :razz:

dPa3HuTeJl
04-23-2010, 10:34
Ако не е свършвал 2рия път ...как да си бременна бре булка? Те сперматозоидите да не са Рамбо? Освен ако нямаш матка в гърлото нищо ти няма. хахахахахахах тука я закопа ! :lol: :lol: :lol:

AttentionWhore
04-23-2010, 10:46
избърса се бе шматии а и той се къпе по 5 6 пъти на ден и за 1 пъ се случва разбирачка :Д Хах..
Да не си в детската, че да му викаш "шмати"?!? Какво да ти кажа..По правописа ти си личи, че не си много умна и няма да ме разбереш :wink: ... разбирачкъъ :?:

britzy
04-23-2010, 12:43
т'ва е некоя от "кифлитИ" :razz: :razz: :razz:

миии сори бременна си ,ко да се прай,еби се ти за да не те преебава животът,ама нещоо не ти се получи :razz:

ThedramaQueen
04-23-2010, 15:02
кое правихте?
8-)

v1d1m0n3v1d1m
04-23-2010, 15:40
Поредната кифла която се мисли за кроасан...

pipi1992
04-23-2010, 16:27
избърса се бе шматии а и той се къпе по 5 6 пъти на ден и за 1 пъ се случва разбирачка :Д Хах..
Да не си в детската, че да му викаш "шмати"?!? Какво да ти кажа..По правописа ти си личи, че не си много умна и няма да ме разбереш :wink: ... разбирачкъъ :?:
абе ей я не се заяждай по интернет всички са много оборотни май*** де**а :?

pipi1992
04-23-2010, 16:29
Поредната кифла която се мисли за кроасан...
по какво разбра че съм кифла аз тези най ги мразя принципно :D просто попитах ;)

Callisto
04-23-2010, 18:05
Как така не разбрахте, че трябва да се пазите...Даже не можете да се оправдаете, че нямате пари за презервативи. Както има презервативи от по 3 лева, така има и от 15 стотинки, които също са хубави.

mandarincho0
04-23-2010, 20:52

:D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

MochaOnMyLips
04-23-2010, 21:03
Хаха, преглеждайки темата успях да намеря... може би два или три коментара по нея? Толкова ли не можете да се научите да отговаряте на зададен въпрос, не замо да се цитирате и заяждате!
А аз пак за презервативи няма да говоря, то вече си стана ясно. Между другото имаше даже една агенция или нещо от сорта, която раздава безплатно. То не е само една, де... То и моят отговор май не е много по темата, ама все тая.

AttentionWhore
04-24-2010, 08:53
абе ей я не се заяждай по интернет всички са много оборотни май*** де**а :? Съгласна съм с britzy, че си няква "кифлЪ" с органичени мозъчни възможности, на която и се разтапят краката като види кецове за 7лв.По-добре върви се обеси в някой безмитен магазин, че тва дет го каза за майка ми може и да ти го върна. Бягай далече, защото хората тук не харесват такива като теб!Оборотната си ти :wink: =;

pipi1992
04-24-2010, 09:04
[quote=pipi1992]избърса се бе шматии а и той се къпе по 5 6 пъти на ден и за 1 пъ се случва разбирачка :Д Хах..
абе ей я не се заяждай по интернет всички са много оборотни май*** де**а :? Съгласна съм с britzy, че си няква "кифлЪ" с органичени мозъчни възможности, на която и се разтапят краката като види кецове за 7лв.По-добре върви се обеси в някой безмитен магазин, че тва дет го каза за майка ми може и да ти го върна. Бягай далече, защото хората тук не харесват такива като теб!Оборотната си ти :wink: =;[/quote
ми не знам кой е с ограничени мозъчни способности и не нося кецове ама хайде кифла съм била нито сте ме виждали нито нищо няма значение де тук човек да не попита нещо :(

ef4etyYy
04-24-2010, 11:11
[quote=pipi1992]избърса се бе шматии а и той се къпе по 5 6 пъти на ден и за 1 пъ се случва разбирачка :Д Хах..
абе ей я не се заяждай по интернет всички са много оборотни май*** де**а :? Съгласна съм с britzy, че си няква "кифлЪ" с органичени мозъчни възможности, на която и се разтапят краката като види кецове за 7лв.По-добре върви се обеси в някой безмитен магазин, че тва дет го каза за майка ми може и да ти го върна. Бягай далече, защото хората тук не харесват такива като теб!Оборотната си ти :wink: =;[/quote
ми не знам кой е с ограничени мозъчни способности и не нося кецове ама хайде кифла съм била нито сте ме виждали нито нищо няма значение де тук човек да не попита нещо :( не е нужно да сме те виждали, за да знаем че си тъпа и/или кифла или обратна или тн, шматии :lol: :booooomb:

pipi1992
05-01-2010, 21:11
е мерси за коментарите все пак :)

Amateurrr
05-01-2010, 21:49
К'во налазихте момичето бе? Да не попита нещо. За една дума я направихте за резил. Кофти е, че пита из интернет има ли опасност, при положение, че има тестове и т.н., но като я имате за кифла, защо тогава падате на нейното ниво? Като сте толкова интелигенти защо не накажете глупака с мълчание, а викате/пишете 3 пъти по-силно/повече от нея?
Т'ва, че пича е пропуснал да се измие може да бъде поради много обстоятелства. Свършили са, гушнали са се, тя се е запътила към "2-ри рунд" и... миенето е останало на заден план. Това е един от много възможни сценарии. Не бъдете толкова критични към никой, защото винаги има някой, който е по-знаещ от Вас и може да Ви направи за резил по същия начин, по който Вие правите момичето сега.

ZoTiC
05-08-2010, 11:07

+