Влез

View Full Version : Problem..

joan1
04-23-2010, 15:33
Zdraweite na vsi4ki,nz dali ima nujda ot pritesnenie no prosto iskam da se uwerq i molq da mi otgovorqt samo kompetentni po temata!

predi nqkolko dni s priqtelkata mi trugnahme da prawim sex bez prezerwatiw no ne6to ne se polu4i i go wkarah samo nqkolko puti i to da kajem samo glawi4kata.. wuzmojno li e da ima nqkakwa opasnost da e zabremenqla za6toto znam 4e w predeqkulacionnata te4nost su6to ima spermatozoidi i da ne e stanala belqta?

joan1
04-23-2010, 15:35
znam 4e e bezrasudno i bezotgovorno da go prawim bez prezerwatiw no nqmahme pod ruka ... i pak shte pomolq ako moje samo seriozni i kompetentni mneniq

KumchoValcho
04-23-2010, 15:42
Като сте нямали под ръка - има денонощни аптеки
И ако има някакъв шанс, то е 0,1%..няма страшно

joan1
04-23-2010, 15:52
da kajjem 4e nablizo e nqmalo..

tqnko
04-23-2010, 15:55
Почнете да мислите имена за бебето, ако не сте започнали.

joan1
04-23-2010, 16:08
Почнете да мислите имена за бебето, ако не сте започнали.

brawo we zabawen,pomolih samo seriozni mneniq koe ne razbra?

Pr0gressive
04-23-2010, 16:15
Пускай и тест за бременост :)

sladka_celuvka
04-23-2010, 16:23
охх спокойно бе човек, аз правя секс без презерватив от бая време и нищо ми няма (да чукам на дърво) така, че спокойно няма да ставаш "Тати" :)

britzy
04-23-2010, 16:33
офф бе нали е ПРЕДеякулационна,значи идва долу горе преди спермата
аа не на 3тото вкарване,освен ако не свършваш бързо
аре стига сте се филмирали,а почетете ии спестявайте за гуми :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

YouDontKnowMe
04-23-2010, 17:44
Zdraweite na vsi4ki,nz dali ima nujda ot pritesnenie no prosto iskam da se uwerq i molq da mi otgovorqt samo kompetentni po temata!
То се предполага, че всички, които правят секс са компетентни, включително и ти. По-скоро е желателно да е така.

wuzmojno li e da ima nqkakwa opasnost da e zabremenqla za6toto znam 4e w predeqkulacionnata te4nost su6to ima spermatozoidi i da ne e stanala belqta?
Като знаеш защо изобщо рискуваш? От това следва, че има минимален шанс <-и сам би трябвало да си стигнал до това заключение.
Какво искаш ? Да ти кажем - няма шанс , дишай?
Ако дните в които сте правили секс на се били потенциално овулаторни - няма шанс.

joan1
04-23-2010, 17:54
То се предполага, че всички, които правят секс са компетентни, включително и ти. По-скоро е желателно да е така.

wuzmojno li e da ima nqkakwa opasnost da e zabremenqla za6toto znam 4e w predeqkulacionnata te4nost su6to ima spermatozoidi i da ne e stanala belqta?
Като знаеш защо изобщо рискуваш? От това следва, че има минимален шанс <-и сам би трябвало да си стигнал до това заключение.
Какво искаш ? Да ти кажем - няма шанс , дишай?
Ако дните в които сте правили секс на се били потенциално овулаторни - няма шанс.

to daje ne beshe sex a 3-4 puti go wkaarah w neq i to samo glawi4kata..

blagodarq za otgovorite :)

hamilcar
04-23-2010, 19:42
Има много, ама много теми по този въпрос. Използвайте първо търсачката преди да пускате тема. Кирилицата е задължителна !