View Full Version : Problem..
Zdraweite na vsi4ki,nz dali ima nujda ot pritesnenie no prosto iskam da se uwerq i molq da mi otgovorqt samo kompetentni po temata!
predi nqkolko dni s priqtelkata mi trugnahme da prawim sex bez prezerwatiw no ne6to ne se polu4i i go wkarah samo nqkolko puti i to da kajem samo glawi4kata.. wuzmojno li e da ima nqkakwa opasnost da e zabremenqla za6toto znam 4e w predeqkulacionnata te4nost su6to ima spermatozoidi i da ne e stanala belqta?
znam 4e e bezrasudno i bezotgovorno da go prawim bez prezerwatiw no nqmahme pod ruka ... i pak shte pomolq ako moje samo seriozni i kompetentni mneniq
KumchoValcho
04-23-2010, 15:42
Като сте нямали под ръка - има денонощни аптеки
И ако има някакъв шанс, то е 0,1%..няма страшно
da kajjem 4e nablizo e nqmalo..
Почнете да мислите имена за бебето, ако не сте започнали.
Почнете да мислите имена за бебето, ако не сте започнали.
brawo we zabawen,pomolih samo seriozni mneniq koe ne razbra?
Pr0gressive
04-23-2010, 16:15
Пускай и тест за бременост :)
sladka_celuvka
04-23-2010, 16:23
охх спокойно бе човек, аз правя секс без презерватив от бая време и нищо ми няма (да чукам на дърво) така, че спокойно няма да ставаш "Тати" :)
офф бе нали е ПРЕДеякулационна,значи идва долу горе преди спермата
аа не на 3тото вкарване,освен ако не свършваш бързо
аре стига сте се филмирали,а почетете ии спестявайте за гуми :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YouDontKnowMe
04-23-2010, 17:44
Zdraweite na vsi4ki,nz dali ima nujda ot pritesnenie no prosto iskam da se uwerq i molq da mi otgovorqt samo kompetentni po temata!
То се предполага, че всички, които правят секс са компетентни, включително и ти. По-скоро е желателно да е така.
wuzmojno li e da ima nqkakwa opasnost da e zabremenqla za6toto znam 4e w predeqkulacionnata te4nost su6to ima spermatozoidi i da ne e stanala belqta?
Като знаеш защо изобщо рискуваш? От това следва, че има минимален шанс <-и сам би трябвало да си стигнал до това заключение.
Какво искаш ? Да ти кажем - няма шанс , дишай?
Ако дните в които сте правили секс на се били потенциално овулаторни - няма шанс.
То се предполага, че всички, които правят секс са компетентни, включително и ти. По-скоро е желателно да е така.
wuzmojno li e da ima nqkakwa opasnost da e zabremenqla za6toto znam 4e w predeqkulacionnata te4nost su6to ima spermatozoidi i da ne e stanala belqta?
Като знаеш защо изобщо рискуваш? От това следва, че има минимален шанс <-и сам би трябвало да си стигнал до това заключение.
Какво искаш ? Да ти кажем - няма шанс , дишай?
Ако дните в които сте правили секс на се били потенциално овулаторни - няма шанс.
to daje ne beshe sex a 3-4 puti go wkaarah w neq i to samo glawi4kata..
blagodarq za otgovorite :)
hamilcar
04-23-2010, 19:42
Има много, ама много теми по този въпрос. Използвайте първо търсачката преди да пускате тема. Кирилицата е задължителна !