Влез

View Full Version : Споделям.

FlashMX
04-23-2010, 16:56
В такива моменти много се радвам,че съществува този форум където мога просто да си излея душата да кажа работи които не мога да споделя с никой около мен и да запазя анонимност.Едно време много отдавна си обещах не на когото и да е а на себе,че никога няма да допусна нещо да застане между приятелството ми с един човек с който съм приятел целия ми съзнателен живот. Било то жени,пари и т.н. Обещах си,че винаги ще пазя честта и достойнството му. Днес в един разговор с приятелката ми , тя ме фрапира. На повечето хора може случката да им се стори доста повърхностна, но аз я приех доста навътре. Всичко се развива в пустия скайп,но и добре че се разви там защото съм сигурен,че иначе щеше да стане голям скандал. Винаги съм знаел,че приятелката ми е по директна дори понякога се изразява доста вулгарно приел съм го. Но днес изговори такива работи,че се чуствам,че ако не прекратя всичко с нея ще съм предал моя човек.
АЗ: men sea mi e mn kofti za ХХХ
АЗ: poneje ne6to pra dqdo mu.....
АЗ: a toi mu e nai blizkiq taka rodnina
тя: neka strada
тя: posle shte mu mine
тя: i kvo ot tva
тя: prosto sluchka ot jivota
АЗ: i kvo ot tova da ? Emi da kvo ot tova 4e edin ot nai vajnite hora v moq jivot 6te strada. Toi bez tfa e sviknal da strada da nqma nikoi. Ne poznava ba6ta si maika mu go e zarqzala ostanalite go tretirat kato nekvo breme. Neka strada o6te.
АЗ: shte strada oshte
тя: i ne me interesuva razvoq na jivota mu
тя: 4aoooo priqtno stradane :D
АЗ: neka bratov4edka ti strada da reve da se tru6ka
тя: neka ba6ta i su6to
АЗ: osuznava6 li se ponqkoga kakvi gi govori6?
тя: vse ima na kogo da go kaja:
тя: ako ne ti haresva kvo govorq,razkarai se ot men
тя: ai chao depresirai se v pokoi (wait)

Не знам. Знае колко много държа на този човек. Имам стотици познати единствено него мога да нарека приятел. Това което каза тя мнго ме нарани по някакъв начин. Просто исках да споделя. Благодаря ти,че ми обърна внимание.

cherinka
04-23-2010, 17:03
Хах.
Бих ти казала радвай се, че не се вълнува от и за най-добрия ти приятел.
Както не я интересува нима искаш да се прави на лицемерна и да изкаже някакво лицемерно прискърбие към него ли?
Ако всеки тръгне да се интересува от живота и тъгата на другите.... еми извинявай...

Зарязвай я щом не те кефи.
Аман, на мен лично ми писна хората да не могат да търпят критика (в частност-ти от нея за твоя приятел)

sladka_celuvka
04-23-2010, 17:04
може да не уважиш мнението ми това си е твой избор,но бих ти казала,че това момиче освен,че няма сърце не изпитва и нищо към теб..по скоро си играе с теб.. просто аз ако бях на нейно място щях да те подкрепя и да го съжелявам този човек (твоят приятел) а тя... просто казвам мнението си не си заслужава да си с нея.. тя няма сърце :(

w0sh
04-23-2010, 17:07
Пълна квачка. Такива хора ги слагам на мястото.

silky92
04-23-2010, 17:11
Това момиче наистина е супер безчувствено . Според мен няма смисъл да се занимаваш или ядосваш заради нея ,защото не си заслужава.

filmimilmi
04-23-2010, 17:16
Ти какво искаш, да ти поднесе на теб съболезнованията си, които ти да поднесеш от своя страна на 3-ти човек, когото тя не познава? Все тая й е и няма причина да го крие. Права е, че приятелят ти ще го преживее и животът си продължава. Тъпо е да превръщаш нещо подобно в конфилкт особено при положение, че и на теб самият не ти пука, но имаш представата, че приятелят ти би оценил, че едва ли не го защитаваш навсякъде, по всяко време за каквото и да било... Не вярвам пък на него да му пука изобщо дали приятелката ти е съпричастна или не. Приеми, че се занимаваш с глупости и най-много да се изпокараш с нея и после дълбоко да съжаляваш.

NoCaption
04-23-2010, 17:29
и какво като е директна? винаги ли момичето, което е до теб трябва да се съгласява за всичко и да страда за пра дядото на твой близък приятел, при положение, че не познава починалия човек.тва наистина е случка от живота, трябва да го преживееш, за да продължиш напред ;)

moon_flower
04-23-2010, 17:38
Явно не я интересува и то няма лошо,вероятно и аз нямаше да мога на нейно място да изразя бог знае какво съчувстие,но можеше поне да каже нещо като "ее..много кофти,но не се тревожи,всичко ще се оправи,ще видиш" вместо да реагира така..грубо.Все едно мрази целия свят.Не знам дали държи и на теб,защото като гледам как те е отрязала...това не е поведение на човек,който те обича..

raliichkaa
04-23-2010, 17:38
Оооо разкарай я наистина,как може такова отношение да има към нещастните хора.. никакво съжаление :?

valdesbg
04-23-2010, 17:44
И тя е още част от живота ти, защото....? :-o

FlashMX
04-23-2010, 17:51
Да уточня. Аз споделих с нея и не очаквах никакво съчуствие просто исках да поговоря и да кажа това което ми тежи. Какъв смисъл има да си с човек с който не можеш да правиш това?.. Аз ако и го кажа подобно нещо ще бъда разпънат на кръст. И filmimilmi аз не знам как стигна до заключението че не ми пука за приятеля ми.

fenastz
04-23-2010, 18:06
Тая е баси злето.

SLAP A BITCH

filmimilmi
04-23-2010, 18:07
Да уточня. Аз споделих с нея и не очаквах никакво съчуствие просто исках да поговоря и да кажа това което ми тежи. Какъв смисъл има да си с човек с който не можеш да правиш това?.. Аз ако и го кажа подобно нещо ще бъда разпънат на кръст. И filmimilmi аз не знам как стигна до заключението че не ми пука за приятеля ми.

Ще се изкажа съвсем накратко с моя теория.
Има приятелския кодекс. Според него може да помагаш на приятелите си да преодолеят трудни моменти, но не е задължително да бъдеш състрадателен. Какво значи състраданието? Ами това, че страдаш заедно с него. Но реално погледнато защо ще страдаш за негов роднина. Нека той си страда, а ти просто му помагай да преодолее този етап на скърбене като го успокоиш "Животът продължава, ПРА-дядо ти, доживял е да види как внуците му, а дори и правнукът му (ти), са проходили, умрял е щастлив, вероятно не би искал страдаш за него защото е живял достатъчно и пълноценно..." Нещо такова например. Но вместо това ти впрягаш сили в това да натоварваш приятелката си, която няма нищо общо с пра-дядо му, нито пък с него, да се чувства длъжна да проявява състрадание в случая, когато тя няма нито с какво да помогне, нито пък би разбрала защо в случая ще страдаш за смъртта на нечий пра-роднина, което както казах не само според нейната гледна точка изглежда странно. :)

valdesbg
04-23-2010, 18:09
Филми, проблема е другаде. Не в състраданието и не в споделянето. Помисли къде.

Smile91
04-23-2010, 18:20
може да не уважиш мнението ми това си е твой избор,но бих ти казала,че това момиче освен,че няма сърце не изпитва и нищо към теб..по скоро си играе с теб.. просто аз ако бях на нейно място щях да те подкрепя и да го съжелявам този човек (твоят приятел) а тя... просто казвам мнението си не си заслужава да си с нея.. тя няма сърце :(

и аз така мисля.. ако и пукаше поне малко за тебе още като си и споделил , тя е трябвало да те разбере,да бъде до теб и да те успокои, а не да отговаря по този начин.. изобщо каква е тази директност .. ако тя беше на твое място ти веднага щеше да и подадеш ръка и да и помогнеш.. така че по-добре повече не се занимавай,с човек на който не му пука за нищо ;)

m1nik
04-23-2010, 18:35
поредната, която си вярва, че е интересна..

FlashMX
04-23-2010, 19:55
Няма смисъл от тази тема вече. Моля модераторите да я изтрият
, защото се замислих,че ако приятелката ми има регистрация във форума,ще станат пак скандали от което вече искрено ми е писнало.

buuu
04-23-2010, 20:08
то работата май върви към .. утре като стане нещо с теб ,ще реагира по същия начин :?

hheh
04-23-2010, 22:25
Това не е директност...Това е човек който мисли само за себе си и не се интересува за нищо друго.Не знам ... сиг и ти кат имаш проблеми ти вика "Оправяй се не ме интересува .. живота продължава" :?

Lincheto
04-24-2010, 10:27
Безсърдечно.

Доста грубо се е отнесла. Все пак говорим за най-близкия ти приятел и смъртта на негов близък човек. Без значение дали дядо или прадядо. Важното е че му е бил близък.

Ти споделяш с това момиче, а тя ти казва "чао приятно страдане". За ква връзка говорим...