Влез

View Full Version : КЪСМЕТ

mandarincho0
04-23-2010, 20:34
Незнаех каде да напишем тая тема и я написах тук ... Незнам на какво се дължи но за последния 1 месец нямам никакъв касмет се едно някои ми е направил магия има ли такива работи и ако има как да си върна късмета ако знаете ХЕЛП моля без тъпи коментари ! :-# :-# 8-[ 8-[ 8-[

MochaOnMyLips
04-23-2010, 20:37
Късметът си го правиш сам! В крайна сметка той е плод само на позитивното ти отношение. А ако нямаш късмет в леглото (защото все пак си избрал(а) раздел "Секс") - оглеждай се и чакай. По въпроса с късмета никой не може да ти помогне, помогни си сам.

sladka_celuvka
04-23-2010, 20:38
Незнаех каде да напишем тая тема и я написах тук ... Незнам на какво се дължи но за последния 1 месец нямам никакъв касмет се едно някои ми е направил магия има ли такива работи и ако има как да си върна късмета ако знаете ХЕЛП моля без тъпи коментари ! :-# :-# 8-[ 8-[ 8-[
та "вие" колко човека казваше че сте?? :-o по темата 100% черна магия дай баце ти глеЪме на РъкЪ ш ти каем после 10 кинта У рЪка ш Дадеш :D :lol:

ef4etyYy
04-23-2010, 20:41
да, късмета има много общо с раздел СЕКС :lol: :booooomb:

mandarincho0
04-23-2010, 20:43
Стига с тъпи кометари :-x :-x :-x

ef4etyYy
04-23-2010, 20:50
ми премести си темата бе, идиот.. ние ли сме ти виновни? :lol: :booooomb:

sladka_celuvka
04-23-2010, 20:53
Стига с тъпи кометари :-x :-x :-x
тъпа тема,тъпи коментари... какво очакваш :)

mandarincho0
04-23-2010, 20:54
Зле сте ;дд човек да не пита нещо и от скоро съм регистриран и незнам как да преместим темата ;д :-D

sladka_celuvka
04-23-2010, 20:59
Зле сте ;дд човек да не пита нещо и от скоро съм регистриран и незнам как да преместим темата ;д :-D
говориш за себе си в множествено число.... да не би да имаш раздвоение на личността??? :-o :? :shock:

ef4etyYy
04-23-2010, 21:03
говориш за себе си в множествено число.... да не би да имаш раздвоение на личността??? :-o :? :shock: човек радваш ме :razz:
иначе да, зле сме. ама ти си част от нас... така че кфо излиза? Я, и ти си зле. Колко жалко :lol: :booooomb:

KASAPA
04-23-2010, 21:36
Виж ся ,мен........................Аз ако имам късмет ще "ударя" hardcore принцесата - Biskfitka казвам ти шъ и пръсна амджата...Ся щ правя Вудуу ритуали!!:razz::razz::razz:

sladka_celuvka
04-23-2010, 21:39
говориш за себе си в множествено число.... да не би да имаш раздвоение на личността??? :-o :? :shock: човек радваш ме :razz:
иначе да, зле сме. ама ти си част от нас... така че кфо излиза? Я, и ти си зле. Колко жалко :lol: :booooomb:
аз ли съм зле или той? :D

Biskfitka
04-23-2010, 21:43
Виж ся ,мен........................Аз ако имам късмет ще "ударя" hardcore принцесата - Biskfitka казвам ти шъ и пръсна амджата...Ся щ правя Вудуу ритуали!!:razz::razz::razz: :( едва ли ще имаш тоя късмет :(

KASAPA
04-23-2010, 21:46
Виж ся ,мен........................Аз ако имам късмет ще "ударя" hardcore принцесата - Biskfitka казвам ти шъ и пръсна амджата...Ся щ правя Вудуу ритуали!!:razz::razz::razz: :( едва ли ще имаш тоя късмет :(

Лоша си...Обичм не пристъпните :razz::razz::razz:

Biskfitka
04-23-2010, 21:47

Лоша си...Обичм не пристъпните :razz::razz::razz: :razz:

ef4etyYy
04-23-2010, 22:21
аз ли съм зле или той? :D ти ме радваш, той е зле 8-) :booooomb:

stupid0boy
04-23-2010, 22:22
ммм... Късмет ти пожелавам!

AttentionWhore
04-24-2010, 08:41
Темата ти е направо за "Кофата" 8-) Единствения тъп тук си ти.Късмет ти пожелавам поне с оправянето на раздвоената ти личност!

mandarincho0
04-24-2010, 09:12
Темата беше пусната за ебафка ама маи вие сте тъпи защото не се усетих те :-P :-P :-P :-P :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-D :-D :-D :-D :-D

ef4etyYy
04-24-2010, 11:01
оу добре ние сме тъпитее :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: йее бейби, така е :razz: :booooomb: :booooomb:

DemonchY
04-24-2010, 14:52
Боже.. :D :D или както казват в Пловдив 'леле майнаааа' :D
браво, пич, добре се измъкна, почти никой не се усети ... 'темата беше ебафка' ... ти си страхотен в измъкванка от трудни ситуации ве :grin: :grin: ше ме научиш лииии? :razz: :razz:
sladka_celuvka в последно време най-често тфойте коментари стабилно ме надъхватт ^^
Biskfitka ебати резачкатааа :razz: :razz: :razz: сори касапе, и без тфа аватара ти 'пръска' ... напрао коли :-D

Punisherrr
04-24-2010, 15:56
Темата беше пусната за ебафка ама маи вие сте тъпи защото не се усетих те :-P :-P :-P :-P :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-D :-D :-D :-D :-D

Още малко се позабавлявай и ще те 'изебафкаме' с един бан. ;)