View Full Version : Малко съвети...
Здравейте!Ами преди няколко дена с едно моми4е бяхме на кафе и след не мн време(половин час) вече се натискахме :D .Имаше и мн страстни целувки с език и се разбрахме да не задълбочаваме,от така наречените несериозно връзки.Мисля скоро да и предложа да правим секс,но не знам как да подходя.Благодаря предварително за съветите!Поздрави!
Здравейте!Ами преди няколко дена с едно моми4е бяхме на кафе и след не мн време(половин час) вече се натискахме :D .Имаше и мн страстни целувки с език и се разбрахме да не задълбочаваме,от така наречените несериозно връзки.Мисля скоро да и предложа да правим секс,но не знам как да подходя.Благодаря предварително за съветите!Поздрави!
покани я там нещо у вас, и там ако вече не знайш кво да прайш ...
stupid0boy
04-24-2010, 07:43
Хем няма да задълбочавате... хем секс ще и предлагаш... на втора среща... хм... пробвай... може да ти пусне...
AttentionWhore
04-24-2010, 08:27
Каниш я у вас и ако се съгласи да дойде значи и тя е навита (може би).Почвате си обичайното натискане и като се разгорещите достатъчно, примерно може да и разкопчаеш сутиена :D Ти си решаваш с кое да започнеш.Ако ти забие шамар - много и здраве и без тфа сте се разбрали, че не е нищо сериозно и няма да става такова.Или пък ако те спре но продължи да те целува значи трябва да почакаш още малко и в никакъв случай не се сдухвай, че ти е отказала! Третия случай може да е благоприятен и за двама ви, ако стане работата - пожелавам ви да си прекарате супер и без гафове ! :D :-)
ReachlessGirl
04-24-2010, 08:33
А секса не е ли задълбочаване бе? .. :?
Ооо да, забравих, че вие можете да го правите безразборно .. :?
п.с. Ами ако и тя е на същото мнение като теб лесно ще ти пусне споко .. :? :?
Виж сега и аз съм на мнение,че секса е някакъв вид задълбочаване във отношенията,но пък сега не ми трябва сериозна връзка щото хиляда работи са ми на главата,просто се нуждая от малко плющене,да ми миряса главата да се захващам с по-сериозните работи :) Ще я поканя а апартамента ни и без тва няма никой сега пък ще видим ко ще стане :D
Мн странно ми беше поговорихме малко кво стана тя ми налетя и толкоз нататък е ясно.Тва нали още на първата среща,пък е с 2 години по-малка от мен,аз съм ан 18 ддз
ef4etyYy
04-24-2010, 11:08
еми нали няма да задълбочавате, направо й кажи 8-) :booooomb:
иначе да, безразборното не е много оферта . .
+10 :shock:
Виж сега и аз съм на мнение,че секса е някакъв вид задълбочаване във отношенията,но пък сега не ми трябва сериозна връзка щото хиляда работи са ми на главата,просто се нуждая от малко плющене,да ми миряса главата да се захващам с по-сериозните работи :) Ще я поканя а апартамента ни и без тва няма никой сега пък ще видим ко ще стане :D
на кого апартамента .. :? да не живееш с майка си и баща си и да я доведеш там .. голям гаф може да стане .. !!
Мн странно ми беше поговорихме малко кво стана тя ми налетя и толкоз нататък е ясно.Тва нали още на първата среща,пък е с 2 години по-малка от мен,аз съм ан 18 ддз
щом тя ти е налетяла .. лесно ще стане .. !! ;)
успех .. дано ти върже !!
+1..................
Everytime
04-24-2010, 18:14
тури к**о и бегай :lol:
Секса поне според мен невинаги е задълбаване...секс без чувства е тъпо дори да се нарече секс. Не ме разбирай погрешно - не казвам, че е хубаво или лошо. Просто, ако не е с чувства, не е задълбаване според мен, а тук май това е случаят.
ReachlessGirl
04-24-2010, 18:29
Сашко не си ме разбрал какво имах предвид .. :lol:
Както и да е .. (:
Тзи апартамент всъщност е офис,майка работи там.Но събота и неделя я няма пъ аз си направих спалня,тъй че... :D
Phantom93
04-25-2010, 11:22
Секса поне според мен невинаги е задълбаване...секс без чувства е тъпо дори да се нарече секс. Не ме разбирай погрешно - не казвам, че е хубаво или лошо. Просто, ако не е с чувства, не е задълбаване според мен, а тук май това е случаят.Секс без чувства си е чисто ебане.. :?