PDA

View Full Version : Чак пък толкова?!

norain
04-24-2010, 17:07
Добре..значи..нов съм,това се вижда.Никога не съм писал в такива сайтове,незнам какво е..но след тоя ден,просто незнам какво да правя.Та така..да оставим деня ми..кой го интересува.Мъката ми е ,че незнам какво искам,или просто така си мисля,или не съм открил какво искам,или просто няма такова нещо което да искам,или просто съм някакъв..как да кажа..задръстеняк :( , идиот :( или там,амм' от шиб****а възраст,да малък съм,вярно ..и все пак..верно ,че на моята възраст няма любов..Поне така съм чувал..Абе както и да е..просто защо винаги става така,че да разкарам човека с който съм в момента ,с кой/ито съм излязъл..Незнам как да се държа с тях ..винаги аз излизам виновен, знам ,че неставам за нищо..офф.Фаштам бас ,че не ме разбрахте..Даже сега не знам какво искам,и какво пиша :(

ltgreen
04-24-2010, 17:09
:D Дай малко инфо за себе си, кажи какво се е случило и как искаш да ти помогнем, и може да стане нещо.

mArMaLaDkA
04-24-2010, 17:10
де факто, от поста ти излиза така, че не ти, а теб те разкарват. 8-)

SadBoy93
04-24-2010, 17:27
Според мен трябва да се опиташ сам да осъзнаеш, с какво прогонваш хората около себе си. Много малко разбрах от казаното от теб, но ще те посъветвам да намериш и развиеш добрите си страни. Никой не е само лош. Ако сам не се харесваш, няма кой да те хареса. Винаги го имай предвид и се поуспокой малко. Не зная на колко години си, но изказването ти звучи малко неестествено дори за човек , сблъскал се с много повече от теб. Опитай да преценяваш по-трезво ставащото около теб.

norain
04-24-2010, 17:37
Еми :D на 15 съм,момче..не съм някой отворен,или много затворен ..нормален съм си да се каже,леко ексцентриче..кефи ме необикновенното...Правя се на някакво емо,искам да съм емо :D но немога да съм емо :D Немога като някой лабилен маняк да си резна ръчичката :D е праел съм го,но леко :D Амии слушам Електроника , Метал , Рок , Скриймо , Емокоре ии такива :-D кефа се много на музиката,обичам да "вися" с приятели навън,обичам когато съм с приятели да ми "изпращи" нещо в мозъка и да почна да са смея като луд,забавен съм :D сички ме мислят за Обратен :D :D :D (НЕ СЪМ) и така ..

За деня ли,ами....Какво избирате момиче от вашето даскало.Буквално на 10 метра да учи..Харесвате я.Или момиче от друг град.Виждате се 2-3 пъти на месец,но я харесвате повече :D
Аз знам кое ще изберете,проблема е ,че аз незнам кое искам :D и коя "обичам"
Много съм зЛе :grin:

norain
04-24-2010, 17:40
Според мен трябва да се опиташ сам да осъзнаеш, с какво прогонваш хората около себе си. Много малко разбрах от казаното от теб, но ще те посъветвам да намериш и развиеш добрите си страни. Никой не е само лош. Ако сам не се харесваш, няма кой да те хареса. Винаги го имай предвид и се поуспокой малко. Не зная на колко години си, но изказването ти звучи малко неестествено дори за човек , сблъскал се с много повече от теб. Опитай да преценяваш по трезво ставащото около теб.
Амии прав си,благодаря..Прогонвам ги с инатът си :? странна личност съм,твърдя го защото го знам,казвали са ми го не 1 или 2-ма,може би десетки...не съм лош,просто съм инат,незнам какво искам...
Все едно си ми 1ви приятел знаеш ли..Найстина не се харесвам,всякаш се мразя.немога да преценя това е проблема :(

terrrs
04-24-2010, 17:41
както виждам ти е много забавно, постоянно пращаш такива емотикони :lol:

norain
04-24-2010, 17:43
както виждам ти е много забавно, постоянно пращаш такива емотикони :lol:
Ами винаги е така,тъжен съм,нервен съм,а след това му викам "айде е***о си 'фара .. и така ..а на следващия ден пак ми пука..

L1n4e7o
04-24-2010, 17:47
хах..с теб много си приличаме..изпадала съм много пъти в такива объркващи ситуации...единственото нещо от което се нуждаеш е разсейване от тази драма...отдели един ден в който да разходиш куччето си(например, ако нямаш куче разходи се с някой стар приятел с който не си се виждал отдавна..припомнете си миналото :) ) по този начин ще се откъснеш от цялата обърквация..и отговорите сами ще дойдат..не се впрягай толкова... :)

ПС ... по - добре не си драскай по ръцете...особенно имена...после само ще ти напомнят за миналото...за болкаата(ако е имало такава) и т.н. .. това не е решение на нищо :)

norain
04-24-2010, 17:51
хах..с теб много си приличаме..изпадала съм много пъти в такива объркващи ситуации...единственото нещо от което се нуждаеш е разсейване от тази драма...отдели един ден в който да разходиш куччето си(например, ако нямаш куче разходи се с някой стар приятел с който не си се виждал отдавна..припомнете си миналото :) ) по този начин ще се откъснеш от цялата обърквация..и отговорите сами ще дойдат..не се впрягай толкова... :)

ПС ... по - добре не си драскай по ръцете...особенно имена...после само ще ти напомнят за миналото...за болкаата(ако е имало такава) и т.н. .. това не е решение на нищо :)

Стар приятел ?! ее ще намерим някой :D Амии точно това ,че търся отговори,а не намирам нищо,казват ми "търси" ,но пак - нищо .. Нямам куче :D Котка имам,персиец ,може него да разходя :D

L1n4e7o
04-24-2010, 17:56
абе няяма значение кво ще правиш...важното е да се разсейваш...а после отговорите идват от самосебе си
:)

norain
04-24-2010, 17:57
абе няяма значение кво ще правиш...важното е да се разсейваш...а после отговорите идват от самосебе си
А Ако не успея ?!?!

L1n4e7o
04-24-2010, 17:58
Вярвай , че ще успееш и ще се получи...повярвай ми :)

YoUcANNOtiMaGiNe
04-24-2010, 18:07
Почти нищо не разбрах , но яко те тресат хорамоните . Обаче по некое време ще ти мине :lol: 8-) :-o

norain
04-24-2010, 18:07
Ами дано,щото вече не издържам :D

norain
04-24-2010, 18:08
Почти нищо не разбрах , но яко те тресат хорамоните . Обаче по некое време ще ти мине :lol: 8-) :-o
Хаха ти си 2-рия който ми го казва :D :D И май е това...дай да опънем някоя и да се спира а ?! :D :D :D :D

mArMaLaDkA
04-24-2010, 18:10
ти си по-зле и от девойка преди цикъл. :-o
изиграй един CS, после си лягай, утре стани, разходи се, порадвай се на слънцето, птичките и тревичките. 8-) Ще ти минат нервните изблици като видиш хора. 8-)

norain
04-24-2010, 18:13
ти си по-зле и от девойка преди цикъл. :-o
изиграй един CS, после си лягай, утре стани, разходи се, порадвай се на слънцето, птичките и тревичките. 8-) Ще ти минат нервните изблици като видиш хора. 8-)

Е.....т'ва е нервен срив :D :D пак е като цикъла :D аа не мерси ЦС не цъкам :D е всеки ден ли да гледам трева и хора хаах ,даже вече почнам да я ям тая трева :D

L1n4e7o
04-24-2010, 18:13
хахаха :D

L1n4e7o
04-24-2010, 18:15
Е.....т'ва е нервен срив :D :D пак е като цикъла :D аа не мерси ЦС не цъкам :D е всеки ден ли да гледам трева и хора хаах ,даже вече почнам да я ям тая трева :D[/quote]

оно...ти си ми сродна душа...опитай люляк....мн е як...ама лилав:Д :D :D :D

norain
04-24-2010, 18:20
Аа люляк..Само да намеря и ше си напрая Зилена салата :D :D :D Щях да пробвам глухарче ,ама ме спряха :D :D :D

L1n4e7o
04-24-2010, 18:22
Аа люляк..Само да намеря и ше си напрая Зилена салата :D :D :D Щях да пробвам глухарче ,ама ме спряха :D :D :D

недей глухарче....тревата не я яж...може някой да е ходил по естествени нужди там...яж листа...цветя...абе само неща които са дървета или добре измити..ако са ниски :D

norain
04-24-2010, 18:26

недей глухарче....тревата не я яж...може някой да е ходил по естествени нужди там...яж листа...цветя...абе само неща които са дървета или добре измити..ако са ниски :D

Ее що бе ,ако е пикано има повече Минерали ии Витаминиии :grin: :grin: :grin: хаха ям сичко аз :D .. виж си Личните 8)

L1n4e7o
04-24-2010, 18:33

miss_kiss181
04-24-2010, 19:23
Ами мисля, че на 15 е нормално да не знаеш какво искаш. Просто исчакай да мине малко време и ще разбереш с коя искаш да си и това е всичко. На кратко казано недей да пренасилваш нещата, остави ги да се развиват нормално и от само себе си. :D :D :D :D

important
04-24-2010, 19:32
Вярвай , че ще успееш и ще се получи...повярвай ми :) точно така :) без вяра за къде сме! бъди оптимист :)

П.П И аз съм НОВАК!! :grin:

Jultenikavo
04-25-2010, 00:02
За първия пост-печелиш баса.Относно втория и това за 2-те момичета..Пробвай да разбереш повече за тази,която е в твойто училище и ,с която имаш възможност за повече контакти,мисля че е по удачно.А относно това,че "разкарваш" хората мисля,че си го внушаваш и по този начин ги отдалечаваш.Повярвай ми,никой няма да се чувства добре в компанията ти,ако постоянно се самообвиняваш и си мислиш,че си причината за всичко.Увереността е важно нещо.А и това с емото ... искаш да си "емо" ,ама не можеш да си "емо" , нещо ми се губи връзката.Щом не чувстваш нещо няма как то да дойде насила..Все пак нали хората поддържащи този модел на поведение се имат за мъченици,мразени от другите и вечно прецакани..Слушай си музиката,която ти харесва и не се опитвай да си внушаваш някакви работи само,за да си нещо,от което нямаш нужда ...

norain
04-25-2010, 11:23
За първия пост-печелиш баса.Относно втория и това за 2-те момичета..Пробвай да разбереш повече за тази,която е в твойто училище и ,с която имаш възможност за повече контакти,мисля че е по удачно.А относно това,че "разкарваш" хората мисля,че си го внушаваш и по този начин ги отдалечаваш.Повярвай ми,никой няма да се чувства добре в компанията ти,ако постоянно се самообвиняваш и си мислиш,че си причината за всичко.Увереността е важно нещо.А и това с емото ... искаш да си "емо" ,ама не можеш да си "емо" , нещо ми се губи връзката.Щом не чувстваш нещо няма как то да дойде насила..Все пак нали хората поддържащи този модел на поведение се имат за мъченици,мразени от другите и вечно прецакани..Слушай си музиката,която ти харесва и не се опитвай да си внушаваш някакви работи само,за да си нещо,от което нямаш нужда ...

А докато чакам да ми се изяснят нещата ,какво да правя :? с кой да съм..Май дай добре с никои.Хмм абе и аз си мисля ,че ме мразят,прецакан съм,и съм като проклет от .. Този горе :D

Sisi7u
04-25-2010, 11:32
ти си едно пичлеме дето незнае на кой свят е !! нищо лично ;]]
:-o :) :-o

norain
04-25-2010, 11:43
ти си едно пичлеме дето незнае на кой свят е !! нищо лично ;]]
:-o :) :-o

Ба.. 21 Век сме .. на Планетата Земя.Прав ли съм ?! :razz: :razz: :razz: