Влез

View Full Version : изрусяване в домашни условия

DiDiChKa
04-24-2010, 18:47
искам да се изруся с блондор и се чудя между http://www.rosalia-bg.com/uf/evterpa/hairpaint/6.jpg и http://www.nisea-bg.com/images/items/3031.jpg в домашни условия искам да питам кой от двата? колко време се стои и ще стане ли русо ако косата ми е светло кестенява [ http://prikachi.com/images.php?files/1533845g.jpg ]

Sintya
04-24-2010, 18:54
Блондорът гори. Недей сама, ще си направиш нещо на косата и после ще се чудиш кво да правиш.
Блондорът не е скъп, но наистина гори страшно много / е то зависи и от косата ти / . За най добър резултат отиди на фризъор.

billytalent
04-24-2010, 18:57
Най-добре е на фризьор да отидеш...иначе преди няколко дни си купих това на Евтерпа,искам да пробвам на няколко кичура и дано стане

mimsssssss
04-24-2010, 20:14
Една приятелка има малко по дълга коса от твоята и аз я боядисвам с три перхидрола. Косата и все още е там, а се прави от три години. Ползва маска за коса с костен мозък, а сега е доволна от шампоана 5 в 1 на елсев. Русото изисква грижи. Иначе мисля че тея блондори държат жълто, а не русо. Пробвай с перхидрол :)

y0urhottie
04-24-2010, 20:33
нз какво им харесвате на тези руси коси .. сега съм с черна и съм мн по доволна отколкото като бях руса а и косата ми е по жива
но както и да е докато не се опари човек няма да чуе :D ...имам горчив опит с тези блондори .. ако искаш да постигнеш жълт или по точно оранжев ефект направи се .. но се съмнвам,че искаш точно това ... нз дали знаеш но ако се изрусиш примерно при фризиор с хубав блондор а не с тези има вероятност половината ти коса да изгори и да се подстриже съответно .. аз когато отидох при моята тя ми отказа да ме изруси защото ми беше близка а и имам гъста и хубава коса а да я захабя заради това не си струва ... може би е по добре да опиташ с кичури

y0urhottie
04-24-2010, 20:34
Най-добре е на фризьор да отидеш...иначе преди няколко дни си купих това на Евтерпа,искам да пробвам на няколко кичура и дано стане

ако косата ти е черна ще ти станат оранжеви кичурите

POLLINA
04-24-2010, 20:35
НЕ

DiDiChKa
04-24-2010, 20:59
няма ли начин да се матира жълтото след това?

billytalent
04-24-2010, 21:09

ако косата ти е черна ще ти станат оранжеви кичурите

Черна ми е,но боята ми е паднала доста,все пак ще пробвам,искам да си направя червени кичури,а след време и цялата червена :)

y0urhottie
04-24-2010, 21:12
е значи би трябвало да се получи :)

DiDiChKa има да .. ама матирането е по удачно при кичури аз съм пробвала и на русо ама не успях да убия оранжевите оттенъци само на места където имах по светло русо стана леко сивкаво

DiDiChKa
04-24-2010, 21:20
амии с перхидрол пак ли ще стане жълто??

y0urhottie
04-24-2010, 21:25
ами виж аз по нагоре обясних как стоят нещата а иначе изобщо не препоръчвам изрусяването ... косата мн страда

spexx
04-28-2010, 20:55
по добре иди на фризьор и дай там 10 20 лв .. отколкото да съжаляваш после че си направила някоя глупост..

footballgirl
04-30-2010, 11:39
нз какво им харесвате на тези руси коси .. сега съм с черна и съм мн по доволна отколкото като бях руса а и косата ми е по жива
но както и да е докато не се опари човек няма да чуе :D ...имам горчив опит с тези блондори .. ако искаш да постигнеш жълт или по точно оранжев ефект направи се .. но се съмнвам,че искаш точно това ... нз дали знаеш но ако се изрусиш примерно при фризиор с хубав блондор а не с тези има вероятност половината ти коса да изгори и да се подстриже съответно .. аз когато отидох при моята тя ми отказа да ме изруси защото ми беше близка а и имам гъста и хубава коса а да я захабя заради това не си струва ... може би е по добре да опиташ с кичури

+1

DiDiChKa
04-30-2010, 18:47
аз вече се намазах с блондор http://prikachi.com/images.php?files/1547323I.jpg

mire7y
05-01-2010, 17:23
Мила, по-добре недей да рискуваш сама. Довери се на някой фризьор. (косата ти е много хубава, неразбирам защо искаш да я изрусиш)