View Full Version : Трябва ли руста ни да ни компексира?
malkobuilderche
04-24-2010, 22:58
Трябва ли руста ни да ни компексира?
мое се комплексираш и от най малкото нещо
абе ти луда ли си
мен даже ме кефят дребнички :-) :D :D
Не, особенно ако си момиче, е яко.. :oops: 8-)
Миньончета :lol:
danibebi
04-25-2010, 09:11
аз съм миньонче и изобщо не се комплексирам от това 8-)
SmileyFace
04-25-2010, 09:15
+1 :oops: :D
SmilezZz
04-25-2010, 09:18
Не,естествено
Luscious_Heart
04-25-2010, 10:35
Мне, ама да си нисък не е най-хубавото нещо. :D
Ма да не ти пука... ако си поддържаш тялото, ще си сладур. :P
Eclipsercho
04-25-2010, 11:25
Джобните гадженца са най-сладки и палави :grin:
KpucmuHa
04-25-2010, 11:41
еми гадно си е да си нисък :D ама е по - добре отколкото да си 2м :D
burningtear
04-25-2010, 11:51
Зависи от тялото ти, но все пак няма никаква причина да се комплексираш от ръста си. Да, може да искаш да си по-висок/а, но само това и толкоз. :)
еми гадно си е да си нисък :D ама е по - добре отколкото да си 2м :D
Бе стига да ти не е 2см, всичко е на 6.
la_loba_mariana
04-25-2010, 15:16
Ами аз съм 1.54 и имам комплекси за това,но не мисля пък,че това е най-важното в един човек,а и това не зависи от нас. :)
CrAzYanDlaZy
04-25-2010, 15:19
кое дали трябва да ни комплексира?!?!
liim0nka
04-25-2010, 16:08
Еми не съм висока, но никога не съм си комплексирала от това..и никой нищо не ми е казвал за височината. :)
liim0nka
04-25-2010, 19:29
кое дали трябва да ни комплексира?!?!
ръста.Хайде престанете да акцентирате на всяка сбъркана дума.Тук не е диктовка, всеки може да сбърка, докато пише..
whitediamond
04-25-2010, 19:35
Ако си момиче няма проблем-обувки на токчета.Представи си колко грозно би изглеждало ако си няква кобила 1.80 висока и момчетата да са с една глава по-ниски от тебе,да не говорим колко тъпо ще изглежда да ходиш с момче,дет и по-ниско от тебе.И не на последно-НЕ РЪСТЪС ПРАВИ ЧОВЕКА. Но ако си момче,това вече е друга тема. [color=darkblue]
MissHouse
04-25-2010, 19:57
даже мн си се радвам :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
fatalgirl
04-25-2010, 20:12
Ако си момиче няма проблем-обувки на токчета.Представи си колко грозно би изглеждало ако си няква кобила 1.80 висока и момчетата да са с една глава по-ниски от тебе,да не говорим колко тъпо ще изглежда да ходиш с момче,дет и по-ниско от тебе.И не на последно-НЕ РЪСТЪС ПРАВИ ЧОВЕКА. Но ако си момче,това вече е друга тема. [color=darkblue]
Хайде да не се обиждаме. Аз съм 1.80, има и много други момичета с моята височина и не мисля, че това ни прави кобили. За по-високите има по-високи момчета.
mrfahrenheit
04-25-2010, 21:42
Русата не би трябвало да ви комплексира.Ако ви е чак такъв проблем ,изрусете се и вие - има всякакви процедури по фризиорските салони.
liimonka ,ясно е ,че не сме тук на диктовка или изпит , но два пъти го е написала "руста" ,което прави остро впечатление.
аз съм миньонче и изобщо не се комплексирам от това 8-) абсолютно, даже така повече се харесвам ;д
kremanavasileva
04-26-2010, 08:10
И аз спадам към миньончетат, но никога не съм се комплексирала заради това.
StreetFame
04-26-2010, 08:33
Не.
Аз съм великан, ама не ми пука. :Д
Хайде да не се обиждаме. Аз съм 1.80, има и много други момичета с моята височина и не мисля, че това ни прави кобили. За по-високите има по-високи момчета.
Аз съм що-годе висок и мен не ме влечат миньончетата. Нищо лично, явно наистина за всеки влак си има пътници.
Естествено, че не..И аз съм от ниските. Като бях по-малка 6-7 клас ми беше много тъпо, всички момченца харесват по-високите момичета, чак после им идва акъла :-D Сега 5 години по-късно мисля, че именно това ме отличава от другите и именно в това се крие чарът .. :-) Така че не се комплексирай излишно.
kris4ety14
04-26-2010, 11:38
В последните 2 години дръпнах с 7 см (от 163 на 170). Та както е тръгнало до 25г. нямам идея колко ще порасна. Високо момиче + ниско момче :? . За мен високите момчета са с предимство, за да има разлика и ако съм с обувки с токчета.
shmatity
04-28-2010, 17:41
Аз преди бях дребничка и имаше едни момичета от класа ми (най-популярните и готини ,предполагам ме разбирате) ,които ми бяха приятелки но се държаха ...нз ,понякога неуважително ,особено едната се опитваше да ми се нещо като подиграва заради ръста !Е ,сложих точка на тази работа ... както излизах с тях един ден след поредното дразнене си заминах (беше точно началото на лятната) и както всеки ден илизах с тях - просто спрях .Сега пак сме приятелки ,и като разказвам не искам да натъртя на скарването ни(не че беше ,просто им бих шута) .. това което искам да кажа е ,че тази година пораснах доста... ,и а момичето което ми се подиграваше повече (не точно подиграва де ) е колкото мен някаде ,смсл не е пораснала от миналата година почти никак,и ся май и е тъпо ... пак сме фр но сега се чудя защо толкова ми е пукало :)
Duparata
04-28-2010, 18:23
Айде сега, не ми казвайте че НИКОЙ от вас не иска поне малко да прилича на моделките от фешън.тв-то :shock:
Честно казано ми е адски смешно като видя няква двойка нощни чекмеджета, ама.. има хора сякви
Тва, че на някой му става от момичета джобен размер, не значи че тряа в цялата тема да се поплюват високите, 180 е наистина МНОГО за едно момиче, но пък за мен идеал за жена е висока и слаба /макс 175-6/
Противно на сички мнения по темата - ДА, размерът има значение, ръстът има значение, НО формата е по важна. Бъди мъничка, но с готино тяло и НИКОЙ нищо не може да ти каже, но според мен си има значение височината - поне за 1вото впечатление.
За който въобще чете, ще кажа - размерът има значение и започнах пост-а с агресивен тон, тъй като мн ме издразни тва че сички поплюват високите мацки, които мен лично мн ме кефят. Няам против ниските хора, но ви казвам - Има значение - макар и всеки да възпиема ръста на другия по различен начин.
malkobuilderche
05-05-2010, 09:15
Темата беше основното за момчета.
170 съм, 8 клас а всички са по 175,80
asp1r1n94
05-05-2010, 19:54
Аз съм 181см ,9 клас и в класа ми има доста по-високи от мен ,но не се уплаквам 8)
sasheto0o
05-05-2010, 20:28
+1 :oops: :D
+1 :D :-)
Абе айде сега и вие - всеки си е различен и има различно мнение.Едни харесват високи,други ниски.А относно момчетата не мисля,че трябва някой да се комплексира - всичко си е до ген :wink:
sian4eto
05-05-2010, 20:52
мен не ме комплексира това че съм висока а доколкото някои мои приятели се комплексират от ръста си. Но не мисля че това колко си висок или нисък има голямо значение
petinkataaa
05-06-2010, 09:58
Не.
Аз съм великан, ама не ми пука. :Д
+100000 8-) 8-) 8-) 8-)
elito0o0o0
05-06-2010, 10:34
момиче 162см - 14 години :)
sExYbEbS
05-06-2010, 10:38
Не, мисля че не е от особено голямо значение ръста . Аз съм на 14 - 1.63 висока и това си ми е идеално. :grin: :grin: :grin:
Unendlich
05-06-2010, 14:36
Не знаех, че щом си висока и директно си кобила. :lol: То по тази логика си или кон, или кобила. Аз също съм доста висока за момиче - 1,80 и 53-54 кг, доста са ме "охранили" явно. Много по-често моделите са високи, отколкото ниски, а и аз лично предпочитам да съм със сегашния си ръст, отколкото да съм някоя набита. Нищо против по-дребните мацки, не знам какво му е странното просто на високо момиче. То напоследък даже момчетата са вече по-ниски и от момичетата...
iiordanova
05-06-2010, 22:32
Винаги съм била на мнение , че ръста и килограмите не трябва да ни създават комплекси.
8-) Не мисля , че високите момичета са кобили. Напротив ..
И за ниските хора мога да сложа поредното клише. Ама не го правя и няма да го направя.
Не мога да разбера защо слагате клишета без основание. Окей , ваше си мнение , амаа ..
Paramour
05-08-2010, 10:42
Не! 1.70-15 години- момиче и хич не ми пука ;]]
modesty69
05-08-2010, 14:25
изобщо ръста не определя един човек определено не трябва да комплексира някой...
Не, разбира се.
Едни харесват по-ниските, други по-високите.
Аз преди никак не харесвах това, че стърча над всички, но сега дори ми е кеф и искам дори да порасна още малко, особено като видя някой по-висок от мен :D :D
Не сериозно ако си висок 1.75 кфо са ставаш кобила?! :shock: omg Хораааа..
KnucklesTheEchidna
05-09-2010, 16:16
Разбира се, че рУста не бива да ни компексира. 8-)
Luscious_Heart
05-09-2010, 17:41
Не знаех, че щом си висока и директно си кобила. :lol: То по тази логика си или кон, или кобила. Аз също съм доста висока за момиче - 1,80 и 53-54 кг, доста са ме "охранили" явно. Много по-често моделите са високи, отколкото ниски, а и аз лично предпочитам да съм със сегашния си ръст, отколкото да съм някоя набита. Нищо против по-дребните мацки, не знам какво му е странното просто на високо момиче. То напоследък даже момчетата са вече по-ниски и от момичетата...
По-добре висока, отколкото ниска. ;)
не разбира се и аз 1.70 ама не ми пука особено :)
DarknessAngel
05-09-2010, 20:39
Неее,към 1.70 съм пък искам да съм и по-висока. 8-)
Inkognoto
05-10-2010, 13:25
Според мен ръста няма значение, но ако имаш приятели за които е е проблем! Имаш преди време една приятелка дето беше много ниска и всички и са подиграваха и тя се затвори в себе си ама аз все й казвах да не ги слуша другите какво казват.Мина лятото и изведнъж тя стана много по висока, обаче стана и много наперена и много се промени. И след тва тя си намери нови приятели и така ...
:?
За момичетата - няма проблем. Момче да си ниско е кофти. Попринцип вече (поне в нашата държава), колкото си по-едър, толкова по-добре.
Аз съм 174-175см, 16 години (таман навършени) и съм си доволен :D
Но всеки както се е родил. Няма нужда да се комплексиаме за нещо което е можем да променим, поне не драстично.