View Full Version : Рожден ден..ПОМОЩ
silwinka
04-25-2010, 14:40
хора,искам да ви попитам :
1-къде мога да си празнувам рождения ден (14 годишна)
2 - как да го направя по-хубав,по-интересен,по-тийн.. 8-)
3-какви покани да направя?
4-колко г/д хора да поканя.
1. басейн (закрит)
2. много хора
3. купи някакви интересни
4. ми тези, с които ще ти е забавно ддз
silwinka
04-25-2010, 14:56
аха.
други предложения и отговори? 8-)
SmilezZz
04-25-2010, 15:10
1.Да,басейна наистина е доста добра идея..
Иначе някъде,където ще се чувстваш по-добре..ДДЗ..
В някаква сладкарница..Не знам..Не се сещам за нищо в момента
2.Ми може да измислиш някакви игри и да ги играете..
Аз миналата година измислих 3 игри и си ги играхме:
Първата:
Правят се две групи..И после по две души се състезават ((единия от първия отбор,другия от втория отбор))..Условието беше да спукат балона,като седнат на тях :lol: и отбора,който е спукал най-много балона - печелеше играта
Втората:
Всеки изтегля по един лист ((на който предварително пишеш имена на животни)) и после "имитират" животните..Т.е. ако някой е изтеглил "котка",то тогава трябва да мяука..
Третата беше с въпроси:
Измисляш въпроси и ги задаваш на всички и тем подобни..
3.Ми не знам..Нещо интересно..Измисли
4.Еми не знам колко познати имаш - така,че..
Повикай тези,с които мислиш,че ще прекараш супер
5.Дано си ме разбрала.. ((В точка 2..Така го обясних,че...))
awesomesheepy
04-25-2010, 15:19
1 - боулинг,кафе,лицария
2-мотайте се нанякъде,снимки,игри,'истин а,лъжа,предизвикателство',п ийте бира и се кефете,деа ви зн 8-)
3-ами,може купени,може и собственоръчни или направо по тела/скайп.
4- зависи,покани тези,които смяташ за добра компания,и че ще ти е хубаво с тях.
на 14/15 а си 9 клас ?!?
awesomesheepy
04-25-2010, 15:22
1-къде мога да си празнувам рождения ден (14-15 годишна)
mim4ety_sara
04-25-2010, 15:43
Последният ми рожден ден (15) го празнувах първо у нас и после в дискотека.У нас просто беше бомба паднала,всичко разместено,иначе беше невероятно,но за мама не толкова. 8-) Накрая почистихме всичко.
Може да си го направиш у вас,в механа,пицария,ресторант..и след това в дискотека.Няма нужда от такива игри и т.н,все пак си голяма. :) Покани тези хора които са ти приятели и се чустваш добре в компанията им.За покани просто им кажи кога и къде,това е достатъчно според мен,но ако искаш направи някакви листчета с информацията. :lol:
нощен клуб :grin: :grin: :grin:
(червилоооо-макар че скоро не съм ходила,е адското)
там е толкова яко,ще се размажеш
пфф покани-къф е смисълът,просто звънкаш по тел,наживо и се уговаряте
justunique
04-25-2010, 16:59
...
sladurka122
04-27-2010, 18:43
Можеш да го празнуваш например 1 - во в заведение, а после да отидете на дискотека. Попитай ги какво им се прави и тогава на когото идеята е най - яка 1 - во нея. За поканите не бери грижа както казват в нашия район :D . 1- во се погрижи за сладкото, торта ли там пастички... А относно колко хора по добре да поканиш с тези които най - много общуваш.
Everytime
04-27-2010, 19:14
ако искаш да се напият и да не помнят много освен снимките ако си направите карай ги в някой бар,а ако искаш да помнят и да е хубаво отидете в гората земете повечко ядене и по-малко алкохол : ) подберете си музика .. в гората имам предвид на вила или хижа : )
sasitata
04-28-2010, 08:06
аз не обичам да го празнувам нз защо
Jokerwuzhere
04-28-2010, 09:04
Paintball после някое заведение.Това с игрите с балоните и глупостите НЕ ГО ПРАВИ ! Не си 1-ви клас нали... Ако искаш игра: гол покер или нещо от сорта беше и шише... Покани хора които НЯМА ДА правят глупости...
:?
silwinka
04-30-2010, 16:55
1-къде мога да си празнувам рождения ден (14годишна)
angel4eto100
05-14-2010, 14:49
Боулинг е най-добрия избор много забавление играйте и на джаги и тем подобни тортата не е лоша идея обаче да е някаква шоколадова не с някакви картинки просто обикновена торта с най-обикновени свещи покани си 12 приятеля за боулинг и за 14 годишно момиче е най-добрия вариан вземи две писти да не се бутате и се кефете да не забравя и билярда също та за покани в пловдив ескалибур има специялни покани но в никакъв случай не прови или не копвай просто им се обади или им кажи в даскало хората сама ги избери важното е да ти е приятно с тях и да ти е весело други места за рд мола и гледайте някой филм 3Д примерно басейн аквапарк или у вас но да не е по-рано от 10 часа да си тръгват гостите щото иначе е тъпо :D
justunique
05-14-2010, 18:31
...
dakata123
05-14-2010, 20:27
добавки за интересен рожден ден
1) бутилка водка
2) бутилка уиски
3) бутилка ликьор
4) бутилка вермут
5) няколко броя чичо митко :oops:
6) допълнителни пари
7) след всичко това отивате на дискотека
8) след това ги прибираш у вас да спят щото става лошо
:D
У вас да няма хора... препоръчително. Пример - едно момче препи, прибра се в тях и баща му го видял. Казал му, че няма да казват на майка му, а тя след 1 седмица разбрала от бабата на рожденика 8-)
alex4et0y
05-14-2010, 21:12
добавки за интересен рожден ден
1) бутилка водка
2) бутилка уиски
3) бутилка ликьор
4) бутилка вермут
5) няколко броя чичо митко :oops:
6) допълнителни пари
7) след всичко това отивате на дискотека
8) след това ги прибираш у вас да спят щото става лошо
:D
У вас да няма хора... препоръчително. Пример - едно момче препи, прибра се в тях и баща му го видял. Казал му, че няма да казват на майка му, а тя след 1 седмица разбрала от бабата на рожденика 8-)
Бабитее знаят всичко!!! Имаше купон в една приятелка и к'фо се смеехме и викахме и на сутринта нейната баба вика : "Вие май правихте анален секс секс секс... :razz: Тя на около 85год. Нямам думи.
ПТ: Първо отидете на боулинк, за да се позабавлявате през деня, след това отидете у вас и продължете купона с ядене, пиене и всички подробности. Покани си хора, които се чувстваш най-добре в тяхно присъствие. 8-) Приятно изкарване от мен.
BiGBaDWolF
06-21-2010, 11:39
10 човека 2 шишета водка и 1 тон сръбско ! :D
Callisto
06-21-2010, 17:35
14 годишния си рожден ден го празнувах с една резиденция в Трудовец. Наехме я цялата за 2 нощи. Беше на 2 етажа, всичко си имаше в нея, басейн и тн. Поканих всичките си приятели и спретнахме супер купон 2 дена. Плувахме в басейна, думтеше великия метъл :grin: , пихме си бира и текила и се забавлявахме и всичко мина супер. :)
И все пак не смятам, че само басейн е най-дората идея. Някои момичета на твоята възраст се срамуват от телата си и едвали ще се радват на покана за басейн.
cveti685
06-21-2010, 17:56
Аз празнувах 16 си рожден ден само с 2 приятелки и беше най якия които съм правила до сега.Отидохме на басейн а после да хапнем пица. :-D Не е важно колко хора ще поканиш,а да са наистина твои приятели и тогава няма да има нужда да планираш на какво да играете и тн.Тогава просто копона ще тече :grin:
SmilezZz
06-21-2010, 18:06
И мина ли ти рождения ден ? Ако да - как го прекара ?
1-къде мога да си празнувам рождения ден (14годишна)
4-колко г/д хора да поканя. 1-можеш да празнуваш в караоке бар 2-в караоке бара ще се лигавите на сцената и ще викате на микрофона колкото си искате 3-можеш да се обадиш по телефона ,но можеш и да направиш и покани тук вече си реши сама 4-аз бях поканила 10-15 човека стана супер ама покани само хора които те кефят и са весели и забавни а що се отнася до басеин не е най-добрата идея може наистина да има момичета който да се срамуват от тялото си
shake it up
10-07-2013, 09:02
Здравейте! Аз скоро ще ставам на 12 и искам да си направя тематичен рожден ден. Моля ви се дайте ми идея на какво да е. Не искам да е твърде детско, но и не искам да е нещо за 15-16 годишни! Мисля да е на Раздвижи се, мама даде идея да наемем DJ и танцьори от The center, но се чудя какво ще правим после!? Няма ли да е скучно само да танцуваме!?
Украса-не мога да измисля
Покани-не мога да измисля
Гости-мисля 10-12
Торта-абсолютно никаква, 100% никаква идея
Колкото до идеята за боулинга- миналата година рожденият ми ден беше на боулинг. Последните ми два рождени дни са били запомнящи от всичките ми френдове, които са присъствали и искам тенденцията да продължи! Моля за помощ! Дали да има игри или повече песни и танци!? Мислим да е в дискотека! За колко време да я наемем!? Помооооооооооощ!
baby_baby
10-11-2013, 19:07
1 в вас
2 много хора както казаха по-горе
3 каквито на теб ти харесват
4 тези който са ти наи-важни