PDA

View Full Version : СЛЕД 7 КЛАС..

rozovka
04-25-2010, 16:22
еми здравейте аз съм 7 клас-момиче предстои ми кандидатстване/ВАРНА/ та аз съм си избрала няколко у-ща та,вече и бала г/д си го пресметнах и исках да ви попитам какви са ви отзивите за:

ГПЧЕ "Йоан Екзарх" /тоест пета/

IV ЕГ"Фр.Жолио-Кюри"

VII СОУПЧЕ "АЛ.С.Пушкин"

III ПМГ "Акад.М.Попов"

ПГИ"Др.Иван Богоров"

Ако някой учи в някое от тези у-ща да пише как е що е.Подготовката..учителите и т.н.

10х предварително! :) :) :)

SmilezZz
04-25-2010, 16:45
Не съм от Варна,но съм чувала доста добри отзиви за:
ГПЧЕ "Йоан Екзарх"
ПМГ "Акад.М.Попов"

liim0nka
04-25-2010, 19:26
Ориентирала ли си се изобщо какво искаш?гимназиите, които си дала..в тях се учат различни езици, кажи към какъв си се насочила и мога да ти дам мнение...

wildheart
04-25-2010, 19:35
Ами аз уча в пета (с немски). Като цяло бая се учи ( това зависи и от твоите цели). Учителите, които ми преподават, са готини и ми харесват. За другите (в по-горните класове) съм чувал различни мнения. Мога да кажа, че подготовката е на добро ниво. Сградата не е лоша... В училището ще въвеждат униформи (най-вероятно от следващата учебна година). Имахме възможност сами чрез гласуване да определим модела на униформата и накрая избрахме модела на фирма 2 http://www.5eg.org/uniforms.html
Ако имаш някакви въпроси, питай, ще се радвам да ти помогна. ;)

rozovka
04-26-2010, 09:59
мхм..еми аз се чудя ..искам 2 език тоест езиковите
но и искам и биология за да мога да стана фармацевт / дерматолог
та още не мога да реша.. едно от 2-те

:(

cr0s
04-26-2010, 11:31
Аз също съм от Варна и съм седми клас... :D . Виж сега за фармацевт трябва да влезеш в ПМГ :grin: Ако не стане пробвай другаде. Първо виж какъв бал ще искараш, с 32 бал си влизащ където искаш и УСПЕХ !!! =;

rozovka
04-26-2010, 12:07
мм дано!! :)

ама що с 32 ??
то може и с
- 27,28 /География.АЕ/
- 26,68/Биология.АЕ/
- 24,25/Биология.НЕ