View Full Version : Фантазия...
paunovoperce
04-25-2010, 19:11
Хей!!1!
Така значи...гаджето ми си имаше една еротична мечта :D
Искаше за 1-я му път да го завържа за леглото и да правя с него каквото си пожелая :) :)
Е,направих го и сега той ми опява,че искал да изпълни моята еротична мечта,но аз май нямам такава :D :D
Е,винаги съм искала да е в банята,под душа,но мисля че това е прекалено просто,пък и не знам...просто в банята?!А после какво?
Тааа...ако може да ми помогнете в доразвиването на тая простичка фантазия :-D :-D
Просто да ми кажете какво мога да направя нататъка :)
Мерси предварително!!1!
MochaOnMyLips
04-25-2010, 19:17
Е, не върви сега да ти измисляме фантазия, нали? Това си е твоята секс мечта, все пак. Иначе идеята ви с изпълняването на такива искания е супер яка, и аз съм го правила и е жестоко! Освен това секса по душа, колкото и обикновено да ти звучи, е много готино нещо :) и задължително трябва да се опита.
Хм, яка идея е да си вземете някакъв алкохол (ама не много, че мъжете имат проблеми, ако са пили :D) и той да те полее с негоо и после да пие от тялото ти (може и обратно). После ще е хубаво да се измиете все пак, така че марш към... банята! Препоръчвам някакъв ликьор за целта.
Да,или пък пробвайте с сметана.Да ти намаже тялото.Хем ще ти достави удоволствие,хем и той ще си хапне :-D ,а ако е като мен да не обича сметана,може и с течен шоколад.....и накрая пак се стига до прословутата баня.
Айде и там още 1 рунд и ще спите,като......къпани :D
ooo имам идеална фантазия-примерно на пъпа слага нещо сладко,на пръстите друг вкус ,на устните,на зърната и на заветното място и ти си с превръзка на очите и обхождаш всяко едно място докато стигнеш до :oops:
мен лично ме кефи :razz:
GregoryHouse
04-25-2010, 19:55
Дори фантазийте и мечтите си ли не можете да измислите? Жалко, наистина жалки времена ни чакат...
Just die...
ReachlessGirl
04-25-2010, 19:56
Ами моите фантазии са дооста романтични и лишени от всякакви грубости .. :D :D
UnsTToPPaBBle
04-25-2010, 20:41
Пробвайте между зъбите 8-)
stupid0boy
04-25-2010, 20:52
Ммм... добра е идеята да си "изпълнявате" фантазий..
DemonchY
04-26-2010, 09:23
Дори фантазийте и мечтите си ли не можете да измислите? Жалко, наистина жалки времена ни чакат...
Just die...
само на мен ли така ми се струва или това е поредния ти хейт коментар?
:o :o
GregoryHouse
04-26-2010, 09:24
Аз съм хейтър. Храни ме!
dimitar_ak
04-26-2010, 10:00
Кажи му че искаш да гледа как го правиш с друг да го видим тогава
WILD__BOY
04-26-2010, 10:03
:shock: :lol:
Slynchiicee
04-26-2010, 10:25