View Full Version : Диета и упражнения ?!
Знаете идва лято , ваканция от училището , почивки и т.н. .... дълга зима беше и дълго ядене беше .. сега съм леко с бирено шкембенце , двойна брадичка .. искам да ги магна .. доста съм напълнял .. поне с 10 кг. .На 14 години съм и ако може препоръчайте ми нещо .. и да питам само мога ли да ходя в фитнеса да дигам или още съм твърде малък ?
MrVercetti1
04-25-2010, 19:52
Знаете идва лято , ваканция от училището , почивки и т.н. .... дълга зима беше и дълго ядене беше .. сега съм леко с бирено шкембенце , двойна брадичка .. искам да ги магна .. доста съм напълнял .. поне с 10 кг. .На 14 години съм и ако може препоръчайте ми нещо .. и да питам само мога ли да ходя в фитнеса да дигам или още съм твърде малък ?Еми не ти пречи да дигаш аз съм на 15 а тренирам от 12 годишен а пък за диетите аз съм последният човек който трябва да питаш тъй като съм с обратния проблем на твоя
ImmortalSportFreak
04-25-2010, 19:55
Не вдигай много тежко във фитнеса.За свалянето на кг. най-ефективни са кардио-упражненията.Тренирай редовно обаче! Опитай и със здравословно хранене.
stelkastel
04-26-2010, 13:42
Е, на вас момчетата ви е по-лесно да отслабнете, тъй като имате по-бърз метаболизъм. Като ограничиш малко яденето и ходиш да бягаш / та дори и без фитнес/ може и да ги свалиш.
Аз искам малко помощ, макар че не знам дали тук е точната тема, тъй като аз не съм момче. Предложете някаква диета, упражнения също може, но диетата е по-жизненоважна. Тааа за около 25 дни трябва да сваля 7-8-9 кг. :D :D
Е, на вас момчетата ви е по-лесно да отслабнете, тъй като имате по-бърз метаболизъм. Като ограничиш малко яденето и ходиш да бягаш / та дори и без фитнес/ може и да ги свалиш.
Аз искам малко помощ, макар че не знам дали тук е точната тема, тъй като аз не съм момче. Предложете някаква диета, упражнения също може, но диетата е по-жизненоважна. Тааа за около 25 дни трябва да сваля 7-8-9 кг. :D :D
една много лесна-нема начин просто-после ше качиш 20 :razz: