View Full Version : Тесистиси
merjangermany
04-25-2010, 20:24
Помощ!!Искам да разбера нещо.Левия ми тестис е по-голям от десния това проблем ли е?Ако има някой,който може да ми каже да пише за тая тема.Много ще съм благодарен
UnsTToPPaBBle
04-25-2010, 20:25
И моя е така
MochaOnMyLips
04-25-2010, 20:48
Нормално е да не сте съвсем симетрични, при ВСИЧКИ момчета е така. То и при мен едната гърда е малко по-голяма от другата. И си мислех, че това всяко дете над десет би трябвало да го знае?
KumchoValcho
04-25-2010, 20:49
При всеки е така :)
stupid0boy
04-25-2010, 20:50
Нормално е да не сте съвсем симетрични, при ВСИЧКИ момчета е така. То и при мен едната гърда е малко по-голяма от другата. И си мислех, че това всяко дете над десет би трябвало да го знае? Right that!
аз имам друг проблем .. единия ми тестис е по увиснал от другия ?Това проблем ли е :D
eeeee на мен десния ми е по-голям сори дефектен си :)
нормално... все пак като вървиш не трябва да се блъскат...
ludiq0maks
04-26-2010, 06:03
Болен си, ходи се прегледай , всеки тестис трябва да бъде по-голям от другия 8)
Subsense
04-26-2010, 08:32
:D :D :D :D :D :D Това ме разсмя стабилно :D:D:D:
DemonchY
04-26-2010, 08:51
при мен май е десния, нз :D :D
пич, съвсем нормално е, идеята е да не се блъскат 1 в друг докато бягаш ;) все пак... ако са блъскаха щеше да боли, нали :razz: по-голям е защото има повече кръвоносни съдове в него :D
Slynchiicee
04-26-2010, 10:22
:D :D :D :D :D :D Това ме разсмя стабилно :D:D:D:
И на мен така :lol: :lol: :lol: :razz:
Оправи си заглавието :) .... и да,нормално е!
dimitar_ak
04-26-2010, 11:07
Учудвам се вече от тоталната липса на сексуална култура. Аз това нещо го знаех на 15 години, а тогава интернет в БГ нямаше
robertdowney
04-26-2010, 11:55
На мен са си симетрични :o . Има някой на който не са 8-) 8-). Не е проблем само да не пробваш да ги управаш с нещо като чук :D :lol: :razz: , че се надай за деца :razz: :razz: :razz: :D
Jultenikavo
04-26-2010, 12:42
Режи ги, брат, не ти трябват несъразмерни ...
аз имам друг проблем .. единия ми тестис е по увиснал от другия ?Това проблем ли е :D и при мен е така
NeverTheSame
04-26-2010, 18:12
Съвсем нормално.По принцип в левия тестис кръвоносните съдове са по-дълги..съответно е по-голям и по-увиснал x]]
Не знам какво са тетиситиси или квото си написал там в заглавието.
ludiq0maks
04-27-2010, 11:05
[quote=MattFTW]аз имам друг проблем .. единия ми тестис е по увиснал от другия ?Това проблем ли е :D
Сложи си сутиен на топките :D :D :D
GreenFairy
04-27-2010, 12:07
[quote=MattFTW]аз имам друг проблем .. единия ми тестис е по увиснал от другия ?Това проблем ли е :D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
alex4et0y
04-27-2010, 12:14
и с някое момиче взаимно да си разкопчават сутиените :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
stupid0boy
04-27-2010, 13:26
и с някое момиче взаимно да си разкопчават сутиените :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Мило, помогни ми със сутиена... моля те... ужасно много ми стяга...
ако имам сутиен на топките ти трябва да имаш 2 дупки между краката
ForzaFelipe
04-27-2010, 16:15
Учудвам се вече от тоталната липса на сексуална култура. Аз това нещо го знаех на 15 години, а тогава интернет в БГ нямаше
За това трябва да върнат часа по сексология.Неможе така, повечето от децата че и тинейджърите не знаят кака трябва да е всичко...найстина не е нормално...
ludiq0maks
04-28-2010, 07:40
ако имам сутиен на топките ти трябва да имаш 2 дупки между краката
Ауу ама ти се обиди ... и да имам 2 дупки през едната пикам и се празна, а през другата сера ти ако имаш една е опасно.
Споко пич, всичко е наред, само гледай да не порасне прекалено много хахах ;дд
adrenal1n
04-28-2010, 11:53
Откъде си сигурен, че е левият :-o 'Щото нали можеш да им размениш местата, все пак са лесно подвижни, тааа... Дам... 8-)
Тесистиси
Буааахахахахахахахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AttentionWhore
04-28-2010, 13:02
Нормално е да не сте съвсем симетрични, при ВСИЧКИ момчета е така. То и при мен едната гърда е малко по-голяма от другата. И си мислех, че това всяко дете над десет би трябвало да го знае? ;-) :wink:
dPa3HuTeJl
04-28-2010, 13:23
хмм.. не знам може би си изрод ?!? :shock: :lol: :lol: :lol:
hspasswd
05-02-2010, 11:12
нормално е .. не на всяко момче топките му са симетрични
8) 8)
Haker4ity
05-02-2010, 11:57
Нормално е да не сте съвсем симетрични, при ВСИЧКИ момчета е така. То и при мен едната гърда е малко по-голяма от другата. И си мислех, че това всяко дете над десет би трябвало да го знае? ;-) :wink:
:wink: ;-) \:D/
Scarecrow
05-02-2010, 12:02
На мен пък мойте ми изглеждат еднакви...Това проблем ли е? :D
Slynchiicee
05-03-2010, 11:56
На мен пък мойте ми изглеждат еднакви...Това проблем ли е? :D
Това е сериозен проблем !! ОПЕРАЦИИИЯЯЯ !! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:
и на мен едната цица ми е по голема от другата ма кво :D :D :D :D :D и едната вежда ми е коренно различна ....
Slynchiicee
05-03-2010, 11:59
и на мен едната цица ми е по голема от другата ма кво :D :D :D :D :D и едната вежда ми е коренно различна ....
е то веждата и на мен ми е различна от другата :lol:
ами ако се загледаш ще видиш ,че едната цица ти е по-голчма.... мнмнмн малко де :D :D :D :D
Slynchiicee
05-03-2010, 12:07
ами ако се загледаш ще видиш ,че едната цица ти е по-голчма.... мнмнмн малко де :D :D :D :D
ем да ти кажа не съм се заглеждала здраве да е мноо ми пука :lol: важното е че на момчето едната топка му е по-голяма сиг има повече силикон :shock: :lol: :lol:
:razz: еейй тва да не си мъж :D
Slynchiicee
05-03-2010, 12:18
:razz: еейй тва да не си мъж :D
да бе наистина много е лошоо :(
Пази боже ако те видим на тъмно викаш...
:D Момче т'ва е сериозен проблем... до 3 месеца топката ти ще стане още по-голяма и ще се пръсне, ОСВЕН ако не изпратиш това съобщение на майка си и баща си и още 5 човека, които не са ходили до тоалетна още и трябва да са станали с ляв крак иначе ще прихванеш СПИН!
Не при всеки е така ... но е напълно нормално :)
Slynchiicee
05-03-2010, 15:00
При теб не е нали :shock: :lol:
При теб не е нали :shock: :lol:
Не при всеки едната топка му е по голяма ... това имам предвид :)
Пази боже ако те видим на тъмно викаш...
:D Момче т'ва е сериозен проблем... до 3 месеца топката ти ще стане още по-голяма и ще се пръсне, ОСВЕН ако не изпратиш това съобщение на майка си и баща си и още 5 човека, които не са ходили до тоалетна още и трябва да са станали с ляв крак иначе ще прихванеш СПИН!
мда
Помощ!!Искам да разбера нещо.Левия ми тестис е по-голям от десния това проблем ли е?Ако има някой,който може да ми каже да пише за тая тема.Много ще съм благодарен
По-големи са от мозъка ти май. :shock: :shock:
PlayWithPassion
05-03-2010, 20:43
Извинявам се за спама но.... ААХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХААХ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Извинявам се за спама но.... ААХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХААХ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И аз за моя ХААХАХАХАХАХАХА
Чесно да ти кажа и аз като бях малък си мислех че единя ми е по голям от другия но с времето сичко ми се оправи.