Влез

View Full Version : Въпрос относно половият член

BigTymers
04-26-2010, 08:07
Аз съм момче и преди време като ми е в ерекция не ми излизаше главичката на половият член отидох на хирург там ми го дръпна след това като го дърпам няколко секунди ми излиза, но този път ме стягаше ходих пак и пак ми го дръпна леко и сега пак ме стяга леко от лявата страна има някаква кожичка тя е много малка дали аз да не си я дръпна или да ходя на друг хирург?

DemonchY
04-26-2010, 08:25
хирурга е бил .... :-x :-x той не е нормален, не се оправя така! не съм кой знае какъв специалист обаче щом не ти излиза главичката с дърпане и мазила не става...
Пич, по-добре отиди на друг хирург :) 1во се посъветвай с личния си лекар при кой да отидеш... аз бях по подобен начин, имах Фимоза и ме оперираха и ся съм здрав и читав :)

TheShark
05-23-2010, 17:28
ХОра малкия ми брат е на 15 години и члена му е 15 см.Той ме попита защо главичката му не излиза сама от кожичката ,а трябва да издърпа кожата додупка сам за да излезе??Какво да му отговоря??Аз самия не помня да сем гледал това кога е станало при мен.

Palavnika17
05-25-2010, 11:07
ХОра малкия ми брат е на 15 години и члена му е 15 см.Той ме попита защо главичката му не излиза сама от кожичката ,а трябва да издърпа кожата додупка сам за да излезе??Какво да му отговоря??Аз самия не помня да сем гледал това кога е станало при мен.

Ти мерил ли си му го ? Тъпи въпроси .. :-x :-x

LamBaDa
05-25-2010, 11:48
Хирурга да не е от село Забърдо някав ветеринар :D за това бегаи при по читав доктор

vankatawe
05-25-2010, 12:18
хирурга е бил .... :-x :-x той не е нормален, не се оправя така! не съм кой знае какъв специалист обаче щом не ти излиза главичката с дърпане и мазила не става...
Пич, по-добре отиди на друг хирург :) 1во се посъветвай с личния си лекар при кой да отидеш... аз бях по подобен начин, имах Фимоза и ме оперираха и ся съм здрав и читав :)
нищо не разбираш да .. точно така се прави
към пича.. пич земи си го отлепи... и си го мии по-често и го забелвай него оставяй пак да се слепне...

Grassh0pper
05-25-2010, 13:08
към пича.. пич земи си го отлепи... и си го мии по-често и го забелвай него оставяй пак да се слепне...

Ей Ванка или там какъв си.. хайде моля те , млъкни и не се обаждай като не знаеш ! Точно фимоза се нарича... отстранява се повечето пъти хирургично..

vankatawe
05-25-2010, 14:46

Ей Ванка или там какъв си.. хайде моля те , млъкни и не се обаждай като не знаеш ! Точно фимоза се нарича... отстранява се повечето пъти хирургично..
изобщо не е фимоза ! ти като не знаеш недей да си мислиш,че всички проблеми са фимоза... просто му е залепнала главичката с кожата са е сраснала отстрани...

PePsImAn
05-25-2010, 14:58

изобщо не е фимоза ! ти като не знаеш недей да си мислиш,че всички проблеми са фимоза... просто му е залепнала главичката с кожата са е сраснала отстрани...

чиста фимоза си е ..!

stupid0boy
05-25-2010, 16:26
glupawoto e, che sporish bez da znaesh ^^^

Predi godini imah takyw problem... hodih na hirurg... drypna mi kojichkata nadolu ... estestweno bolq me mnogo.... 2 sedmici ne si dokoswah h*q... posle kato otmina bolkata... weche sam mojeh da si go zabelwam... i sega sled pochti 10 godini... wse oshte moga sam :]]]

vankatawe
05-25-2010, 16:35
glupawoto e, che sporish bez da znaesh ^^^

Predi godini imah takyw problem... hodih na hirurg... drypna mi kojichkata nadolu ... estestweno bolq me mnogo.... 2 sedmici ne si dokoswah h*q... posle kato otmina bolkata... weche sam mojeh da si go zabelwam... i sega sled pochti 10 godini... wse oshte moga sam :]]]
иаз това казвам... нали и мойта беше така.. сам си я дръпнах под душа и си я оправих.. да болеше беше адски чевена там където беше слепена ,сега е супер ,тука Уролозите по горе казаха,че е фимоза няма да спорим с тях все пак са специалисти :-)