View Full Version : проблем- помощ
veselina1752
04-26-2010, 13:55
здравейте! имам проблем. имам бяло течение от известно време,с доста лекарства съм го лекувала но без резултат.Преди няколко дни обаче, след поредната доза лекарства, мисля че ми мина.Или поне така мисля.Не съм ходила на лекар след това, но проблемът ми е следния: има ли проблем ако правя секс с партньора ми(с него ще ми е за пръв път) С презерватив? Дали може и той да се зарази или като е с презерватив няма проблеми??мерси
Antixrist
04-26-2010, 14:16
1во Вингаи с презерватив!
2ро Иди не гинеколог,той ще ти каже дали е някоя венерическа болест.
stupid0boy
04-26-2010, 14:46
С презерватив няма как да се зарази, но... да не би пак да се възвърне...
посъветвай се с лекаря си.
Aubergene
04-26-2010, 15:43
бялото течение не е нещо, което налага лечение по принцип, а естествен начин за овлажняване и почистване.
ако има промяна в цвета/мириса/количеството, това вече може да е сигнал за проблем - инфекция, гъбички и т.н.
ако си лекувала гъбички (няма нищо срамно, те се хващат едва ли не от въздуха), това е друг въпрос.
лошото с гъбичките е, че наистина лесно могат да се предадат на партньора ти, ако го правите без презерватив и после, дори когато си излекувана, той да те зарази наново.
затова, най-сигурно, карай си с презерватив :)
veselina1752
04-26-2010, 21:33
Да,знам,4е трябва да се посети гинеколог,но в момента не съм в БГ,а не искам да чакам :) дано презерватива да свърши работа... а, посъветвайте ме -има ли проблем ако той е с аромат?? или това ще доведе до повтаряне на инфекцията :-o
здравейте! имам проблем. имам бяло течение от известно време,с доста лекарства съм го лекувала но без резултат.Преди няколко дни обаче, след поредната доза лекарства, мисля че ми мина.Или поне така мисля.Не съм ходила на лекар след това, но проблемът ми е следния: има ли проблем ако правя секс с партньора ми(с него ще ми е за пръв път) С презерватив? Дали може и той да се зарази или като е с презерватив няма проблеми??мерси
1- Иди на лекар
2- С презерватив няма как да се зарази ;)