PDA

View Full Version : Въпросче(за момичета)

nomingo
04-26-2010, 14:27
Кажете какво се иска от нас(момчетата)за да сме добри в леглото???

britzy
04-26-2010, 14:30
Кажете какво се иска от нас(момчетата)за да сме добри в леглото???

да имаш нужния орган :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

иии когато трябва да се съобразяваш с момичето иииии оф не знам :lol:

Alex4o0o
04-26-2010, 14:39
Съгласна съм напълно с бритци :D
+ да не натякваш постоянно,че искаш секс
да ни оставяш някой път и нас да доминираме
ии кво ли не ощее

stupid0boy
04-26-2010, 14:48
Иска се почти всичко... както 2ма преди мен казаха... Много неща... Но винаги трябва да се съобразяваш с приятелката ти или партньорката ти... Като за начало да я възбудиш... Сещаш се нали...

t0d1t0
04-26-2010, 15:14
да имаш пишка,путко

Stef93
04-26-2010, 16:37
Да ни обръщате толкова внимание,колкото и ние обръщаме на вас.
Както каза момичето по-горе от мен да ни позволявате по някой път и ние да доминираме.
Да се опитвате да разучите тялото ни,а не като намерите една ерогенна точка,да се занимавате само с нея,тялото ни е пълно с такива точки и вие трябва да се опитате да ги намерите.
Иска се също така да ни предразполагате,защото има страшно груби момчета които не знаят как се чувства момичето в някоя ситуация..

Callisto
04-26-2010, 16:48
Взимай пример от моя:
-не натяквай как ТИ искаш нещо от типа "Аз искам, искам, искам, искам....". Това лично мен ме подлудява и разваля всичко. Моя си знае, че ако ме дразни така нищо няма да получи, а ако е добричак всичко ще му дам. :)
-изявявай желание да експериментирате( било то нова поза, ягоди, сметана, ледчета, купи и ново бельо и я накарай да го облече, залей тялото и със заливка за сладолед и я оближи...има много идеи).
-не я насилвай да прави нещо, което не иска
-старай се да и доставяш удоволствие и на нея...на този свят няма само свирки. Пробвай да я лижеш няма да откаже. :)