View Full Version : Размера на циците
Palpatin
04-26-2010, 15:04
Темата е предимно за момчета. Ако искат да пишат и момичета. Въпросът е този. Обръщате ли внимание колко са големи циците на момичетата? Бихте ли ходили с едно момиче само защото има големи цици? Въобще размера на циците дали има значение за вас момчета или не е толкова важен и търсите други качества в момичето?
stupid0boy
04-26-2010, 15:08
Принципно... за мен - няма особено голямо значение, но не бих тръгнал с плоска дъска, нали ме разбираш?
Харесват ми средно големи... Повдигнати и по възможност с голямо деколте...
Не бих тръгнал с момиче, заради цицитИ ...
yYniiKaLnAa
04-26-2010, 16:34
o0ooo.. повярвай, повечето хора, с които съм ходила са ходили с мене заради циците 99%, което е мн тъпо !
Callisto
04-26-2010, 16:42
Според мен среден размер цици са перфектни. Хубави са на допир, стават по време на секс, стоят добре на слаба фигура, стоят добре с блузка, понеже по-големите цици издърпват блузата напред и при талията изглежда все едно имаш коремче, а всъщност там е само празно пространство м/у теб и блузата.
На мен ми е много трудно понеже съм слаба с големи гърди или дрехите ще са ми широки или ще са ми тесни на гърдите и ще късам с тях копчетата на ризите. (което е много брутално, ако си в училище, слизаш по стълбите, циците ти се друсат и копчето на ризата кайва "прас" и се къса, а с/у теб са чикибойците от долния клас, които те имат за секс икона и безнадежно се опитват да се запознаят с теб) :D
За диколтето: гаджето не е много доволен, ако ходя с голямо диколте навън, затова избягвам и съм само пред него с по-разголени дрешки или без. :D
loffgame
04-26-2010, 19:07
o0ooo.. повярвай, повечето хора, с които съм ходила са ходили с мене заради циците 99%, което е мн тъпо !
за мен не е важен размера
musiclife
04-26-2010, 20:11
Може ли някое момиче да сложи своя снимка да видя тяхната представа за среден размер гърди :)
http://prikachi.com/images.php?files/1539128k.jpg ми нз дали са средни ма аз си ги харесвам :lol:
MochaOnMyLips
04-26-2010, 20:17
Снимка няма да пращам, но и според мен златната среда си е златна. Големите гърди могат да изглеждат вулгарно, особено с по-голямо деколте, а прекалено малките няма да казвам, защо не ги харесвам чак толкова :D:D:D. Има си причини А да е acceptable, B - beautiful, C - colossal, D - dreadful, E - enormous и F - frightening. B сме си най-добре :D, много момчета могат да потвърдят.
Циците са смисъл на живота.
Мне и аз съм на мнение, че D e много, но пък B e малко :D Следователно C (малко по-големи, но не прекалено) е златната среда 8-)
musiclife
04-26-2010, 20:23
Според мен гърдите на buuu са пример за "средни " .Наистина прекалено големите изглеждат доста груби . Аз съм любител на именно "средните гърди" :)
Според мен гърдите на buuu са пример за "средни " .Наистина прекалено големите изглеждат доста груби . Аз съм любител на именно "средните гърди" :) 8-)
квото и да си говориме едно момче като види момиче и гледа циците първо :D
Haker4ity
04-26-2010, 20:31
даа
musiclife
04-26-2010, 20:32
buuu Може ли да дадеш снимка не в деколтето :D /не че не го харесвам :oops: / а в лице ако може де :-D
y0urhottie
04-27-2010, 03:09
големите гърди са отблъскващи за мен а и за момчетата,с които съм ходила.Къде къде по приятно е да видиш среден стегнат бюст
За едно момиче е важно,ако има хубави гърди да се постарае и задникът и да стане такъв :) Повечето момичета с големи цици имат и голям задник,което е трагедия..и после се сърдят защо момчетата тръгвали с тях само заради циците :(
NeZaPoznat
04-27-2010, 07:34
http://prikachi.com/images.php?files/1539128k.jpg ми нз дали са средни ма аз си ги харесвам :lol:
6+ :D
BrainlessROCKBABY
04-27-2010, 09:17
Принципно... за мен - няма особено голямо значение, но не бих тръгнал с плоска дъска, нали ме разбираш?
ludiq0maks
04-27-2010, 11:01
Ето примерно c0ci си е идеал според мене :P
Определено - ама нейните в никакъв случай не ги определям като средни 8-)
ludiq0maks
04-28-2010, 07:44
Определено - ама нейните в никакъв случай не ги определям като средни 8-)
За мене не е толко важно колко са големи, а дали отиват на момичето и също така как й седат на тялото , защото от това което сме обсъждали с приятели всеки има различно виждане за средни, големи или малки
sasitata
04-28-2010, 08:41
моят размер е Б и мисля че на мен ми отва определено
Jokerwuzhere
04-28-2010, 08:56
buuu Влюбих се в циците ти... :oops: Просто това е моя идеал за цици на момиче ! Не прекалено малки,не и прекалено големи! ПЕРФЕКТНИ!
Няма значение размера стига да не са копчета за асансьор, разбира се. 8)
elito0o0o0
04-28-2010, 10:34
моя размер е 85Б ... мисля че са си ми добре :)
Vladimir518
04-28-2010, 12:13
мамка му,всички се влюбиха във buu
ludiq0maks
04-28-2010, 12:23
мамка му,всички се влюбиха във buu
Лошо нема, хубава е мацката.
AttentionWhore
04-28-2010, 13:12
Няма значение дали са големи/малки/средни, а дали са стегнати ИИИИ моля ви без пъпки :razz: :smt078 Какво ли коментирам изобщо :D Аз съм момиче и не ме еб* какви харесват мъжете или какви имат кифлите в даскало - пука ми само за моите ! :-)
Разбирасе, че е важен размера (поне за мен). Какво да направя ??? Различни хора, различни интереси, идеали, предпочитаания... :)
anyfany2
04-28-2010, 16:39
даа
Nein. Das ist falsch. Дупе, дупе, дупе.. скандираха всички.... :smt023 :wink: хи-хи
Vladimir518
04-28-2010, 17:54
то хубаво няма лошо,ама не остана място за мене :oops:
gogo4o4o
04-28-2010, 18:01
Мне и аз съм на мнение, че D e много, но пък B e малко :D Следователно C (малко по-големи, но не прекалено) е златната среда 8-)
So true. :grin: Ама да не решите, че нямам кирилица. :lol: :-P
Мисля че няма човек,който би тръгнал с момиче само заради циците,ако има такъв случай,то ще е само за да чукне м****о,и до там ще бъде!
KpacuMup
04-28-2010, 18:13
е па те циците са красотата в едно момиче ... е не чак всичката красота де .. обаче 80% ........................... :grin: :grin:
yYniiKaLnAa
04-28-2010, 21:20
http://www.album.bg/min4o/images/22857114/
ооо Боже айде всички да тръгнем си показваме циците ...то няма такъв идиотизъм
vladitol
04-28-2010, 21:35
какво е това деколте бе ? :grin:
musiclife
04-28-2010, 21:41
Уникална дори и да нямаш " хубаво деколте" ти си доста красива ако мога така да се изразя. :oops:
Palpatin
04-29-2010, 08:00
Уникална, хубава си. С теб човек може да е гадже без да се интересува какви цици имаш. Да кажа, че и циците са ти хубави (да не вземе да ми се разсърдиш).
DarkWitch
04-29-2010, 08:50
не ми `аресват такива,средни или малко над средни са идеални,ама стегнати
kremen4eto
04-29-2010, 09:40
Мисля че няма човек,който би тръгнал с момиче само заради циците,ако има такъв случай,то ще е само за да чукне м****о,и до там ще бъде!
Големите цици само разсейват от същинската част :D Всички мъже са различни и всички имат различни интереси, но всички харесват цици (няма значение какви) :-D
Ибаси змиътъ от каде ги извади Д::::::::::
Не е зле... :-D
даа
Nein. Das ist falsch. Дупе, дупе, дупе.. скандираха всички.... :smt023 :wink: хи-хи
Е като видиш едно момиче.. в лице ! :D
А в гръб като видиш момиче няма да се въртиш циците да и гледаш разбира се 8-)
Crash9LFC
04-29-2010, 12:29
От такъв ъгъл са добре, но я се изправи да ги видим в естествено положение. 8-)
По темата:
Гърдите са хубави, когато не са по-големи от ръцете ми, за да ги хващам целите. :P
yYniiKaLnAa
04-29-2010, 13:30
По темата:
Гърдите са хубави, когато не са по-големи от ръцете ми, за да ги хващам целите. :P
http://www.album.bg/min4o/images/22904831/
http://www.album.bg/min4o/images/22904826/
:-D
TranceMusic
04-29-2010, 13:46
даа
На същото мнение съм :)
Callisto
04-29-2010, 14:04
Еми мойте са 85 C и за мен са перфектни. Гаджето много им се радва. :D Баща ми само ме ебава, понеже всеки се обръща да ги види пак. :D Усобенно 1 ден беше дошъл да помага да носим дърва и ги пренасяме с него, братовчед ми и едни тризнаци. Е на тризнаците им изпадаха очите. :D После ми искаха номера от братовчед ми, но той добрече не им го е дал.
NoShTnO_iZkUsHeNiE
04-29-2010, 14:14
Moмиче съм,но според мен най-важното е да са стегнати и повдигнати.Що се отнася до размер...аз също съм за средните.
Най-идеалния бюст според мен е този на Камелия(фолк певицата) вярно,че има силикон,но пък наистина е уникален,нито е прекалила,нито е с малки гърди
Vladimir518
04-29-2010, 14:24
ynikalna,спри да качваш снимки че чикиджиите ще почнат да пускат теми с заглавия "протрих си хуя","топките ме болят" и др.
Palpatin
04-29-2010, 14:34
ynikalna, пускай снимки и не се бой. Както писах по-рано готина си.
Gr0zDan0v
04-29-2010, 14:46
Според мен среден размер цици са перфектни. Хубави са на допир, стават по време на секс, стоят добре на слаба фигура, стоят добре с блузка, понеже по-големите цици издърпват блузата напред и при талията изглежда все едно имаш коремче, а всъщност там е само празно пространство м/у теб и блузата.
На мен ми е много трудно понеже съм слаба с големи гърди или дрехите ще са ми широки или ще са ми тесни на гърдите и ще късам с тях копчетата на ризите. (което е много брутално, ако си в училище, слизаш по стълбите, циците ти се друсат и копчето на ризата кайва "прас" и се къса, а с/у теб са чикибойците от долния клас, които те имат за секс икона и безнадежно се опитват да се запознаят с теб) :D
За диколтето: гаджето не е много доволен, ако ходя с голямо диколте навън, затова избягвам и съм само пред него с по-разголени дрешки или без. :D+1
:lol:
ReachlessGirl
04-29-2010, 14:54
Май не познаваш всички момчета, че да слагащ омразните МИ общи знаменатели така, че само с "каквото и да си говорим" си оставаш ..
По темата:
Е хубаво е, че тука стана бит пазар за цици .. :lol:
Лошото е, че повечето само с това могат да изпъкнат .. :lol:
п.с. нищо лично към никой .. 8-)
yYniiKaLnAa
04-29-2010, 15:03
мсс ;dd
ladypopular
04-29-2010, 15:21
ami moite cici sa malki .. obikolkata mi e 81 .. no wse pak mislq che tqloto mi e surazmerno .. 1.60 teja 46 kg ii merkite sa mi 81/60/85
Vladimir518
04-29-2010, 15:31
не са толкова малки :)
Crash9LFC
04-29-2010, 16:53
По темата:
Така по-става. Малко големички може да са за ръцете ми обаче :oops: 8-)
alex4et0y
04-29-2010, 17:11
Темата е предимно за момчета. Ако искат да пишат и момичета. Въпросът е този. Обръщате ли внимание колко са големи циците на момичетата? Бихте ли ходили с едно момиче само защото има големи цици? Въобще размера на циците дали има значение за вас момчета или не е толкова важен и търсите други качества в момичето?
Чесно казано не разбирам к'фо яко има в циците. И к'фо толкова им гледат момчетата 8-)
yYniiKaLnAa
04-29-2010, 18:22
По темата:
Така по-става. Малко големички може да са за ръцете ми обаче :oops: 8-)
Шансс.. :D
Ако 1 момче тръгне с 1 момиче само заради гърдите и .. тази връзка няма бъдеще повече от 1 седмица.. Както гърдите така би било и дупето при друго момче.. За мен има значение , но е много далече от главните качества на 1 момиче
anyfany2
04-29-2010, 19:00
даа
Е като видиш едно момиче.. в лице ! :D
А в гръб като видиш момиче няма да се въртиш циците да и гледаш разбира се 8-)
Ей, ей, ей, ейЙ !!! Каква стоманена логика вадиш, братчеее... Признавам те ! :D :D :smt006
CrAzYanDlaZy
04-29-2010, 19:44
Това адски много ме изкефи!! :razz: :razz: :grin: :grin: :D :D :lol: :lol:
alex4et0y
04-29-2010, 19:55
:lol: :lol: :razz:
Гърдите на приятелката ми са доста големички, което е страшно възбуждащо.
WaterLilly
04-30-2010, 08:49
Чесно казано не разбирам к'фо яко има в циците. И к'фо толкова им гледат момчетата 8-)
Мхм... просто някакви кръгли работи, които да пристигат преди теб в стаята, ако са големи, и да ти тежат там.
Vladimir518
04-30-2010, 09:26
генетично заложено :)
Gr0zDan0v
04-30-2010, 15:12
Мне и аз съм на мнение, че D e много, но пък B e малко :D Следователно C (малко по-големи, но не прекалено) е златната среда 8-)+1 :D :D :D
половината отговорили от момчетата са на по 13 години.
кви са тия прстотии от рода "циците са смисала на живота" "не бих тръгнал с плоска"....
вий само гледате те да имат хубаво тяло и за другото ........
тъпи пишлемета
п.с. най вероятно съм убидил част от въпросните пишелемета затова не ми пука :)
whitediamond
05-06-2010, 21:23
:lol: :lol: :razz: Адско парче... :lol:
MakeMeLaugh
05-06-2010, 21:23
yYniiKaLnAa
И да се пра'йш и да не са пра'йш, първо, че по принцип имаш да сваляш кила, а от там ше спаднат циците.
И второ, че не са от най-стегнатите и с правилна форма, добре че ги стискаш, иначе ше се излеят някъде по пода.
А бее, нямаше нужда от правежи излишни.
ladykeisy
05-06-2010, 21:30
Някой леко се заяжда май...
Според мен размера не би трябвало да е от значение,стига да са добре сложени.
Успокойте се хора 8-)
Иначе и на мен на уникална не ми харесват,ако не е сутиена да им придава някфа форма .. :?
EndlessNights
05-06-2010, 21:40
АБЕ ДАЙТЕ СНИМКИ НА ЦИЦИТЕ СИ
НИЕ ЩЕ ВИ КАЖЕМ ЧЕ СТЕ ХУБАВИ
ВСЕКИ Е ЩАСТЛИВ
MakeMeLaugh
05-06-2010, 21:40
Няма как да ме спокойни..
Просто се дразня, като някой започне да се ежи с нещо, което не притежава и започва изкуственото надуване и нереални правежи спрямо другите.
Нямаше как да не се включа.
;)
"Според мен размера не би трябвало да е от значение,стига да са добре сложени." - това е вече приказка.
е да,така е ..
не че съм спец по тоя въпрос,ама .. 8-)
уж размера няма значение, ама се радваме, като са по-големки.. като са малки - :shock: :D
Inn0cenCe
05-07-2010, 19:01
За диколтето: гаджето не е много доволен, ако ходя с голямо диколте навън, затова избягвам и съм само пред него с по-разголени дрешки или без. :D
++ Тва откровение направо ме разби :lol: . Не съм момче, но не мисля, че се интересуват от много големи гърди. До сега, всичките ми момчета са харесвали гърдите ми. Нося 75/80 B и мисля, че повече не е нужно :) .
Аз пък не си харесвам мойте .... големи са тежат през лятот и най-вече че тялото ми е малко и хич не е удобно да се носят .... гърбат ми е тесен и за това трудно намирам сотиени по мярка защото чашката ми е голяма а гърба малък макар че за такива божи израстаци тря малко по широк гръб .... а и да носа спортен сотиен защото немога иначе да тичам те ми се лашкат пред очите ..... най-добрете са средните гърди нито ти бегат нито ти тежат :)
whitediamond
05-07-2010, 21:15
Аз пък не си харесвам мойте .... големи са тежат през лятот и най-вече че тялото ми е малко и хич не е удобно да се носят .... гърбат ми е тесен и за това трудно намирам сотиени по мярка защото чашката ми е голяма а гърба малък макар че за такива божи израстаци тря малко по широк гръб .... а и да носа спортен сотиен защото немога иначе да тичам те ми се лашкат пред очите ..... най-добрете са средните гърди нито ти бегат нито ти тежат :) Да ти имах проблемите ... :?
banan4ireloaded
05-07-2010, 21:45
Подкрепям пича напълно, не е толкова важно циците колкото останалото :-D :-P
banan4ireloaded
05-07-2010, 21:51
половината отговорили от момчетата са на по 13 години.
кви са тия прстотии от рода "циците са смисала на живота" "не бих тръгнал с плоска"....
вий само гледате те да имат хубаво тяло и за другото ........
тъпи пишлемета
п.с. най вероятно съм убидил част от въпросните пишелемета затова не ми пука :)
+1 =;
ivanko70
05-09-2010, 06:52
както са казали, циците трябва да запълват шепата и мааалко да остава отвън -> идеалния размер..
Но ако се замислите колко време по време на секс отделяте на гърдите???? дори и на кучешка поза вечно ръцете на нас мъжете са ни на задника на жената!!!!
ЛАФ:
- абе на мода били големите гърди
- а кво правят тия с малките?
- нищо...доизносват ги
Shady141
05-09-2010, 07:56
не мисля, че това е най-важното..размера на сутиена :( :( :? :? :? :? :?
y0urhottie
05-09-2010, 17:04
yYniiKaLnAa
сори ма хич не си уникална! кво ги навираш тия цици в очите на хората за да ставаш интересна??...трябва да привличаш внимание по друг начин а не с гърди!ама карай те компенсират за красотата ти :D
апък някои от тука са мн повърхностни!какъв смисъл,че има цици дето не можеш да ги хванеш с ръце като няма грам мозък в главата си? а и освен това е супер грозно да гледаш виснали гърди на младо момиче къде къде по приятно е да виидиш малък или среден ,но стегнат бюст!
tainstvenomomi4e
05-09-2010, 17:08
Така като гледам изглежда че повечето момчета не биха тръгнали с момиче с малки гърди което не е добре за мен защото азз нямам никакви :cry: :cry: :cry: Горкичката аз :cry:
gogo4o4o
05-09-2010, 17:16
То се намери кой да направи темата. Най-големия чикиджия ЕВЪР. Palpatin, кажи на колко си, моля те.
1.Обръщате ли внимание колко са големи циците на момичетата?
Много ясно,че обръщат ... Ако не обръщаха моя нямаше да се цупи,когато отидем в заведение и съм с по-дълбоко деколте :? Просто момчетата,че и мъжете са така устроени,че като видят момиче с по-големи гърди и гледат като хипнотизирани (е не всички,но голям процент от момчетата И мъжете) :?
2.Бихте ли ходили с едно момиче само защото има големи цици? За щастие не съм била с такова момче :)
3.Въобще размера на циците дали има значение за вас момчета или не е толкова важен и търсите други качества в момичето? Малко или много си има значение :) В крайна сметка едва ли са много момчетата,които биха тръгнали с плоско момиче ...
rammstein123
05-09-2010, 17:50
Така като гледам изглежда че повечето момчета не биха тръгнали с момиче с малки гърди което не е добре за мен защото азз нямам никакви :cry: :cry: :cry: Горкичката аз :cry:
Има много време, през което могат да растат, не се притеснявай...
Това ли ви е проблемът? Толкова ви е дадено, радвайте се, защото можеше да сте и без него.
Какви са тия средни малки големи... важното е да ти харесват на вид и на допир. 8-)
theoneudontknow
05-09-2010, 21:19
Не е важно да има хубави цици... Важното е да се харесвате ( дали? ) Но като цяло - ако обичаш някоя няма да й гледаш циците... ако не я харесваш, тогава вече - дай ги, дай ги, само да ги видя :D
musiclife
05-09-2010, 21:51
Попринцип аз съм голям фен на момичета с хубави цици , но преди няколко дена се влюбих в едно момиче , което не е от най-надарените ако ме разбирате .. Така ,че колкото и да си натяквате ,че ако е плоска няма да ви хареса , жестоко се лъжете :-D
незнам аз обръщам по-голямо внимание на дупето :D
хич не ме боли за размера на циците
TwEEtyNkA
05-10-2010, 18:55
Eмии мойте са голямички,обаче нещо не ми допада тва гаджете ми ми викаше Преслава :D е не са като нейните ама не го знам защо така...
Много се дразня,че на последък всички хубави сутиени са с вградени подплънки :-x
MakeMeLaugh
05-10-2010, 20:00
^ кво се правиш и ти на интересна..
Моите вика са големички, пък после не го знам защо така..
офф..
Също така и дупето 8-)
drummerka
05-20-2010, 20:20
Аз пък не си харесвам мойте .... големи са тежат през лятот и най-вече че тялото ми е малко и хич не е удобно да се носят .... гърбат ми е тесен и за това трудно намирам сотиени по мярка защото чашката ми е голяма а гърба малък макар че за такива божи израстаци тря малко по широк гръб .... а и да носа спортен сотиен защото немога иначе да тичам те ми се лашкат пред очите ..... най-добрете са средните гърди нито ти бегат нито ти тежат :)
ебати якия коментар :lol: :lol:
ебати якия коментар :lol: :lol:+1
Тва да видиш момиче да се оплаква от циците си е нещо неповторимо!
krokkrok
05-20-2010, 20:47
ебати якия коментар :lol: :lol:+1
Тва да видиш момиче да се оплаква от циците си е нещо неповторимо!
мда...то и аз съм г/д така...трудно се намира сутиен ама пък като има с к'во да го запълня не се оплаквам хич :D
gia_sena_mono
05-20-2010, 21:42
Eмии мойте са голямички,обаче нещо не ми допада тва гаджете ми ми викаше Преслава :D е не са като нейните ама не го знам защо така...
Много се дразня,че на последък всички хубави сутиени са с вградени подплънки :-x
Excuse me, ама ако на снимката си ти и доколкото виждам не са чак толкова голеееееемииии. :D
gia_sena_mono
добре го каза! :D подкрепям те напълно
За мене не са важни толкова циците колкото дупето. :-D
Един стар приятел казваше " Големите цици резсейват е**ча" Хахахахахах
billyana
05-21-2010, 09:28
Аз не искам големи гърди! Да не съм крава или коза ,да ме оценяват по вимето... :-x
DeViLMaN
05-21-2010, 09:30
:D:D:D:D:D: абе да са по големи от мойте(гръдните ми мускули имах впредвид ) :DD::D:D:D:D: щото се едно гледам себе си без оная раота ....
transformable
05-21-2010, 10:39
Никога не бих бил с някоя само заради размерите на гърдите ! :P Но не ми пречи да са големички :D
ludiq0maks
05-21-2010, 10:53
Не е важно да има хубави цици... Важното е да се харесвате ( дали? ) Но като цяло - ако обичаш някоя няма да й гледаш циците... :D
Ем аз на мойта си и гледам циците и пак си я обичам, има доста какво да се види пък и мене си ме кефат. 8)
wladk0yyy
05-21-2010, 10:54
За мене няма значение размра ама пък разбирасе да не е някоя плоска кат дъска поне среден размер :oops:
YourDream
05-21-2010, 14:41
Много се дразня на момчета ,за които големите гърди са най-важни.Ако ние момичетата избирахме момчетата по дължина и дебелина, една огромна част от тях щяха да си стоят самотни..Супер повърхностно е да харесваш момиче само заради размера на сутиена и.
Много се дразня на момчета ,за които големите гърди са най-важни.Ако ние момичетата избирахме момчетата по дължина и дебелина, една огромна част от тях щяха да си стоят самотни..Супер повърхностно е да харесваш момиче само заради размера на сутиена и.
DeViLMaN
05-21-2010, 17:01
абе не ги слушайте тия които мога да нарека пичове, само така приказват ... ако се влюбят това ще е последното нещо което ще ги интересува .... вие сте си перфектни , в нас(мъжете) има доста работи да се доизглаждат :( :oops:
YourDream
05-21-2010, 17:40
абе не ги слушайте тия които мога да нарека пичове, само така приказват ... ако се влюбят това ще е последното нещо което ще ги интересува .... вие сте си перфектни , в нас(мъжете) има доста работи да се доизглаждат :( :oops:
Радвам се,че има момчета,които мислят така. :)
DeViLMaN
05-21-2010, 18:09
не се регнах в форума да се правя на някой който не съм ... това мисля това казвам ... :(
krokkrok
05-21-2010, 19:34
не се регнах в форума да се правя на някой който не съм ... това мисля това казвам ... :(
това ми звучи твърде "искрено" пък и не е вярно... :x
HaShhBrOwNiE
05-21-2010, 22:49
ем плоски като дъска никой не привличат но и такива които немоат си видят краката от Товар сащо не welcome....хубаво е момичето да е физ. хубавичко (доста) ама не прекалено...за мен най-важно е то да е хубаво забавно и умно (като мен ест) :) 8-)
mlakniwe
05-22-2010, 08:32
ем плоски като дъска никой не привличат но и такива които немоат си видят краката от Товар сащо не welcome....хубаво е момичето да е физ. хубавичко (доста) ама не прекалено...за мен най-важно е то да е хубаво забавно и умно (като мен ест) :) 8-)
Като каза хубаво и умно, вчера изпращахме 12 клас и казват отличниците и излиза една супер яка-направо модел със успех 6,00-направо се учудих-рядко има такива случай хубава и умна-понеже всички момичета, които познавам-дори и тея от моя клас са хубави и тъпи(ама много тъпи) или грозни и умни :-o както господина по география казваше на едно от наште момичета-господ ти дал красота за сметка на мозък (не го каза точно така, но това искаше да каже) :D
mlakniwe
05-22-2010, 08:41
Кефят ме мацки от тоя сорт(не прекалено слаби, с нормални цици, с тен)-туй е миналата година като бях на плажа и се снимах с тях, но са много яки особенно със синьото и то на живо)
http://prikachi.com/files/1599868M.jpg
По точно тази
http://prikachi.com/files/1599862n.jpg :smt007 :P
Момчето , където се изказа като се влюбят не гледат толкова нещата има нещо вярно. Но като мине една стегната с 1.10 м краче , 90/60/90 чернокоса и сърцето спира ;д 8-)
требва да са точно толкова големи колкото да стават за турски чекии
Момчето , където се изказа като се влюбят не гледат толкова нещата има нещо вярно. Но като мине една стегната с 1.10 м краче , 90/60/90 чернокоса и сърцето спира ;д 8-)
е хубаво е да мечтаеш!Ама да видиш такова момиче свободно и да те хареса се равнява на тва господ да ти слезе от небето!
Според мен среден размер са си екстра :) много пати съм виждала мо ми4ета с адски големи гарди и стои доста грозно :? затова като моми4е мога да кажа 4е средните гърди а именно размер С са идеални !
darkSpiri7
05-23-2010, 12:50
В едно момиче, гледам лицето и краката :-P Гърдите са последното нещо, за което мисля :D
nikityyy96
05-30-2010, 13:41
sporet men razmera nqma golqmo znachenie, no mnogo ot momchetata gledat i razmera na g1rdite :neutral:
1.Естествено ,че всеки обръща внимание,но не всеки харесва големи гърди.Лично аз си харесвам по-малки.
2.Естествено ,че се търсят и други качества както във визията ,така и в характера
Neopitom3na
05-30-2010, 18:55
Момчето , където се изказа като се влюбят не гледат толкова нещата има нещо вярно. Но като мине една стегната с 1.10 м краче , 90/60/90 чернокоса и сърцето спира ;д 8-) много правилно 8-)
mir4eto93
05-30-2010, 21:08
Каквото и да си говорим никой не може да си избира циците, тъй че големи, малки - твои са си :) Ако на човека до теб не му харесват, да си гледа работата, а ако е с теб само заради тях - жалка работа. :( Аз съм С и съм се примирила, макар понякога да ми пречат.
dAimIk0z
05-31-2010, 12:33
предпочитам дупе пред цици
vaseto0o
05-31-2010, 13:36
Каквото и да си говорим никой не може да си избира циците, тъй че големи, малки - твои са си :) Ако на човека до теб не му харесват, да си гледа работата, а ако е с теб само заради тях - жалка работа. :( Аз съм С и съм се примирила, макар понякога да ми пречат.
Горката :-#
ef4etyYy
05-31-2010, 13:38
Горката :-# :razz:
gegata15
05-31-2010, 15:48
....
ElinoOor
05-31-2010, 16:00
^ :razz: :razz:
малки харесвате значи.. сега аз да се комплексирам ли,че размерът ми е D ?
задника е по-важен 8-)
+1 :D
dAimIk0z
05-31-2010, 16:40
http://prikachi.com/files/1625367K.jpg ми кажете момчетата р според мен са малки ама се пак още съм на 14 :oops:
пфф тъпа ли си,ква си
за какво по-точно пусна тая снимка.искаш загорели тъпи пишлемета да лъскат на ''циците'' ти ли
тъпо лапе такова
Palpatin
05-31-2010, 17:12
gegata15, циците ти ми харесват. Обаче не беше необходимо да ги показваш. Можеше просто да си напишеш мнението.
Не се заглеждам в други момичета/жени/баби и темподобни индивиди. Единствените цици, които ме интересуват са тези на жена ми. Те някой ден ще хранят децата ми нали? Какво ми дреме за циците на другите...
Средни,настръхнали,повдигн ати и обли.
Einherjar
06-01-2010, 09:34
Мъжете се делят на 2 вида: цицофили и цицофоби. Цицофилите обичат големи цици, а цицофобите мразят малки.
Точка (.)
Аз пък първо дупето. 8-)
alonedark
06-01-2010, 10:46
Мъжете се делят на 2 вида: цицофили и цицофоби. Цицофилите обичат големи цици, а цицофобите мразят малки.
Точка (.)
Точно така , не познавам момче , което да не го интересуват циците на едно момиче и точно по тая логика досега 2 - ма от гаджетата ми бяха тръгнали с мене , само заради циците....
Такачее , мъжете са си мъже и те не мога без наще природни богатсва...
Grudi_SeXa
06-01-2010, 14:07
http://prikachi.com/files/1625367K.jpg ми кажете момчетата р според мен са малки ама се пак още съм на 14 :oops:
Добре са.
за мен не е важен размера
един нормален :D
cecokleco
06-01-2010, 17:59
Истина е че има мъже, които харесват огромните гърди и може би само за това живеят. Аз предпочитам добре оформените и стегнати гърди, и най-вече да са естествени а не силиконови балони :D
Добре де, и какво да ти кажем като нищо не се вижда? Махай го тоя плат ако искаш някакви реални оценки...ама от хостинга май няма да ти го разрешат. :lol:
^ Eстествено, че няма да й разрешат!
Айде нямаме нужда от реклами!
По темата: Нас, че ни интересуват циците ви е ясно! НО не ни интересува толкова колко са големи! По-скоро искаме да ги видим без платове отгоре!
ElectricFuneral
06-01-2010, 20:19
Никво значение няма бюста.МОМИЧЕТА гледайте се в лицето как изглеждате не дали са ви хубави циците!
juveteam
06-02-2010, 12:04
Еми мсиля,че не трябва да има голямо значение дали са големи,средни,малки и т.н. циците,но аз лично момичето което се занимаваме мога да кажа,че има доста,доста големи гърди....
ceballos1990
06-11-2010, 06:51
Аз си падам по малки дори някой път и средните не са чак толкова готини.
[quote="sifon4o"]квото и да си говориме едно момче като види момиче и гледа циците първо :D[/quo значи не е така :D :D за мен е по важен задника отколкото циците :) така е и с всички мой приятели . така че момичета гледаите да имате яки дупета 8-) 8-)
За мен тези тук са идеални :)
http://prikachi.com/images/515/2214515t.jpg 8-)
noproblembitch
06-11-2010, 14:14
+1
[quote=sifon4o]квото и да си говориме едно момче като види момиче и гледа циците първо :D[/quo значи не е така :D :D за мен е по важен задника отколкото циците :) така е и с всички мой приятели . така че момичета гледаите да имате яки дупета 8-) 8-)
и след това написах - като видиш момиче се има предвид отпред тоест в лице - тогава се гледат циците.. ако е в гръб няма да и гледаш косата я :D
VinDiesel
06-11-2010, 17:01
2 D :D
Crash9LFC
09-06-2010, 23:34
[quote=sifon4o]квото и да си говориме едно момче като види момиче и гледа циците първо :D[/quo значи не е така :D :D за мен е по важен задника отколкото циците :) така е и с всички мой приятели . така че момичета гледаите да имате яки дупета 8-) 8-)
и след това написах - като видиш момиче се има предвид отпред тоест в лице - тогава се гледат циците.. ако е в гръб няма да и гледаш косата я :D
Грешкааа, първото нещо което се гледа е дали не е дебела. :D
nerdrage
09-06-2010, 23:47
Размера на циците е важен колкото да съответства на размера на тялото и най-важното е формата им е да привлича окото. Не е важно едни гърди да са големи или много големи. Аз лично много се радвам на B или C чашка стига да и отиват, най-важното е да са стегнати :)
На първо място е чара,задника ... след това тялото ... след това дали е красива... няма значение колко са и големи циците ... но ако го има в повече е плюс ...
MaxMaster
09-07-2010, 06:47
Има значение ако си обсебен от самите тях, или както се пееше в една песен си цицоман, късно спрял да суче :)
kremen4eto
09-07-2010, 07:13
Моето момче не е сукало като бебе, защото майка му се е разболяла. И казва, че сега сигурно за това толкова много обича цици. Добре, че моите взеха да растат последната година, че да го радвам. :D
даа
аз мисля че гледа дупето и лицето
за първо впечзтление циците играят ОГРОМНА роля. Като видия една жена и като я огледам в началото да и направя визуален тест доста ще и помогнат да го спечели.
obichamgo
09-07-2010, 08:49
YourDream написа:
добре казанооо =; =; =; =;
даа
Или задникаа
Никво значение няма бюста.МОМИЧЕТА гледайте се в лицето как изглеждате не дали са ви хубави циците!
++
SEXTRAVAGANTE
09-07-2010, 09:54
ami li4no za men razmera na cicite ne e ot golqmo zna4enie. vajnoto e momi4eto da mi haresva , da e gotina v lice i da mi dopada kato harakter za da moga da izpitam udovolstvie kato go pravq. Cicite sa prosto kato edin bonus kum priqtnoto izjivqvane. Estestveno 4e vsqko mom4e se vazbujda pri vida na edra cica , no ne tova e nai-vajnoto. Slu4valo mi se e da pravq sex s momi4eta koito bukvalno sa ploski kato daska , no vapreki tva sam ostaval mnogo o4arovan ot tqh.
SK0RP10N
09-07-2010, 10:06
Да, обръщам внимание, разбира се, но определено едните цици няма да са причината да тръгна с едно момиче :?
SEXTRAVAGANTE
09-07-2010, 10:07
За едно момиче е важно,ако има хубави гърди да се постарае и задникът и да стане такъв :) Повечето момичета с големи цици имат и голям задник,което е трагедия..и после се сърдят защо момчетата тръгвали с тях само заради циците :(
Mnogo si prava....ama mn. Ne samo cicite pravqt tqloto sexy. vajna e cqlostanata viziq. az 4estno kazano obra6tam vnimanie nai-ve4e na dupeto , krakata i korema. Super mnogo se kefq na malki stegnati dupeta i hubavi oformeni kraka.......cicite sa mi na mn mn mn zaden plan. ima dale4 po vajni ne6ta.......ako momi4eto primerno e nqkoq mirizliva i grozna sas splastena kosa edvali 6te i pomognat golemite cici da si nameri gadje :-P
anonymous708973
09-07-2010, 11:07
Добре де, и какво да ти кажем като нищо не се вижда? Махай го тоя плат ако искаш някакви реални оценки...ама от хостинга май няма да ти го разрешат. :lol:
Съгласна съм. Това е повдигащ сутиен (малката лентичка под чашките върши чудеса)... Тааа, ако това са "добре", вече и аз съм щастлива :lol:
djipsito
09-07-2010, 13:12
Imam vapros i se izvinqvam za latinicata..
Mom4etata da otgovorqt, proli4ava li si istinskiq cicoman po vreme na sex, ako pravite sex s momi4e s malki gurdi, mahate li i bluzkata, pipate li q ili ne obru6tate nikakvo vnimanie na taq oblast.
Az sym s malki gurdi, i tva sam go zabelqzala.. i si mislq, 4e ako imax po-golqm biust toi 6te6e da mu obru6ta po-golqmo vnimanie..
I momi4etata mogat da spodelqt, vapreki 4e tuk pove4eto sa sas sredno golemi gurdi :p
DarkTemplar
09-07-2010, 13:18
Истинският цицоман 100% проличава най-вече по време на секс, защото заниманията му с женските гърди са необходимо и задължително условие да се възбуди до краен предел. Поне така съм чел и чувал.
Един съвет от мен - никога не се депресирай заради размера на гърдите ти, защото винаги ще се намерят сума мъже да ги харесат и оценят такива, каквито са.
А и не женските гърди са най-важното за хубавия и пълноценен секс.
djipsito
09-07-2010, 13:25
Az li4no ne se depresiram, ne se i komplexiram, na men si mi haresvat, pyk i za tqloto mi sa dobre (75A)... prosto sym govorila s moq priqtelka i na neq tva i pravi vpe4atlenie.. :) Kompensiram s dupe :D
DarkTemplar
09-07-2010, 13:29
^Мда, най-важното е ти да се чувстваш добре. ;)
PyCoKoCkA93
09-07-2010, 15:34
Каквото и да си говорим момчетата ОБИЧАТ ГОЛЕМИ гърди :D Обаче досега никое не се е оплакало от моите,макар да не са като на Памела Андерсън или на Андреа :D :D :D
rali4ka1
09-07-2010, 15:38
Няма нищо по-хубаво от малките и стегнати цици.Не ти трябва сутиен,като станеш на 50 няма да ти увиснат до колената.
DarkTemplar
09-07-2010, 15:40
Че обичаме, обичаме. Но не това е най-важното. То и жените обичат големи членове, но не всяка се урежда (или може да побере нормално) такъв. Както вече казах, големите гърди са хубав бонус, но не те са водещото при свалка или секс.
Конкретен пример: преди няколко вечери бях на диско, и на една позната сестра й обра точките с буквално огромен бюст (не знам коя е най-голямата чашка, но би й отивала), но на мен ми хареса много повече една девойка със страхотна усмивка и чар и по-скоро малки гърди. ;)
whysosad
09-07-2010, 16:13
Преди доста се комплексирах относно размера на гърдите ми..
Но с времето осъзнах, че дори с чашка B не ми липсва внимание от мъжката страна.
Всеки показва това, което има.
Някои дупе, крака, гърди... други пък си показват сланината... хахх
crazy7oo
09-07-2010, 21:17
Снимка няма да пращам, но и според мен златната среда си е златна. Големите гърди могат да изглеждат вулгарно, особено с по-голямо деколте, а прекалено малките няма да казвам, защо не ги харесвам чак толкова :D:D:D. Има си причини А да е acceptable, B - beautiful, C - colossal, D - dreadful, E - enormous и F - frightening. B сме си най-добре :D, много момчета могат да потвърдят.
аз съм на 13 и носа Б и Ц защото Б ме малко стягат :) :-D
MochaOnMyLips
09-07-2010, 21:49
*опитва се да игнорира факта, че на 13 е била плоска като дъска*
:D:D:D
ChalgaBoy
09-07-2010, 21:51
*опитва се да игнорира факта, че на 13 е била плоска като дъска*
:D:D:D
Има ли някакво значение дали носи ДД или а75 ?
cvetomir90
09-08-2010, 12:27
Нормални добре структурирани :booooomb: :booooomb:
Vetrogon
09-08-2010, 13:06
Най напред ме интересума лицето и дали има добра фигура. Гърдите са важни, но остават малко на заден план. Харесвам момичета с по-малки такива, но ако са по-големи не е проблем - гърди са все пак.. :-)
dream1707
09-08-2010, 13:38
Зависи от момчето.. но мога да кажа, че някой от бившите ми гаджете са ходили с мен точно заради това.. което хич не ме кефи. Не би трябвало да ме преценяват по чашката или по гръдната обиколка.
FunkyBoy
09-08-2010, 14:15
аз ги харесвам малки и стегнати :grin:
vIKToriYa
09-08-2010, 15:22
нормално момчетата да ги интересува това.... :D на мен ми харесват нормални и стегнати .... :)
AsHbRoWnIE
09-08-2010, 21:58
Всякакви само да не стигат до чорапките или пък даа ги няма :>
Средни ест, но не ми е фактор. 8) :) 8)
DePutaMadre
09-08-2010, 22:41
аз ги харесвам малки и стегнати :grin:
++ :wink:
pussucetka
09-08-2010, 23:10
Ми според мен моите са малки за тея години .. няма да качвам снимки ;д .. нося 70-75 и съм на 16 :(
Ми според мен моите са малки за тея години .. няма да качвам снимки ;д .. нося 70-75 и съм на 16 :(
Не се притеснявай майна ... такова нещо като малки гърди не съществува ... или ги има или ги няма ...
radeberger
09-08-2010, 23:25
Предпочитам да има по-големи гърди, от колкото да няма. Разбира се това не е определящо.
YellowUmbrela
09-09-2010, 05:50
Ми аз пък лично много повече харесвам малките гърди.Може да ви се стори странно но аз харесвам точно малките.Изглеждат ми по сладки и хубави.Пък и попринцип не ми е много приятно да видя някакви увиснали гърди.Затова според мен тва е най добрия избор.
Qnkishhh
09-09-2010, 09:18
Ъхъ. И аз съм така, с тази разлика, че гоня 18. И като са рекли, че няма да растат, не растат и това е. 8-) Какво да се прави, плоска ще съм си. :)
teenshit
09-09-2010, 14:24
Обикновено 90% процента от момчетата се интересуват от гърдите но има и по-нормални :-о
Но пичовете само тва ги интересува 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
100% всеки го интересуват ... но не е определящ фактор а само плюс към всичко останало ...
YouDontKnowMe
09-09-2010, 14:45
Определено заглеждам жените с голям бюст :D Но странно, харесвам тези с по-малък такъв. Колкото за чашка Б . Абе, важното е да подхождат на тялото.
Жената без цици е като село без основно училище......няма от къде да започнеш!!!!
:grin: :grin: :grin: :grin:
kremen4eto
09-09-2010, 18:13
Жената без цици е като село без основно училище......няма от къде да започнеш!!!!
Сетих се за моето село. Няма никакво училище :grin: :D
Тук никой не говори за "без"
+1 напълно си права !!!! и аз така мисля !!!
YouDontKnowMe
09-09-2010, 19:14
+1 напълно си права !!!! и аз така мисля !!!
Защо не. Хората си имат предпочитания. Някои не харесват метъли, други - момичета с малки гърди.
DownloadVirus
09-09-2010, 19:51
Да не е много плоска..Като цяло не обръщам голямо внимание на размера :-D
glezenafukla
09-09-2010, 21:19
Аз съм на 16.. и съм с чашка В.. не се оплаквам от размера на бюста си..нито е малък, нито е мн голям.. Другото нещо, което е,че в днешно време има най-различни модели сутиени.. с подплънки и кфо ли не.. и много си зависи и от модела.. можеш да носиш А, но и В да ти стане и т.н.
Много мъже..тфа ги ръководи..но пък и наистина по-добре средно ниво..
Grudi_SeXa
09-09-2010, 21:21
Ще цитирам един класик: "...с малки и с големи, във леглото всички саа добри!" 8-)
shinkyokushin
09-09-2010, 21:22
ами по-приятно но е да има цици. Нека да не са много големи а стегнати и повдигнати :)
fr3aks7er
09-09-2010, 23:46
Като по-малък бях ебати цицомана :D.Сега пак са ми голяма страст големичките гърди, но не чак толкова.Да бих тръгнал с момиче заради циците и', но трябва да има и хубаво тяло, хубаво дупе задължително! :P :P :P
gazarcho
09-09-2010, 23:51
Като по-малък бях ебати цицомана :D.Сега пак са ми голяма страст големичките гърди, но не чак толкова.Да бих тръгнал с момиче заради циците и', но трябва да има и хубаво тяло, хубаво дупе задължително! :P :P :P
Абе хубо е да има и гърди ама и аз съм на мнение че допето треа да е хубаво :P
И какво да не върнете като е с малки гърди ..
http://ezine.bg/files/lib/500x350/macka_na_plaja.jpg
НАЙ-важно е дупето ... и чара ... нека на мен да ми харесва дупето и чара пък ако ще за другите да е грозна :Д
fr3aks7er
09-10-2010, 00:07
НАЙ-важно е дупето ... и чара ... нека на мен да ми харесва дупето и чара пък ако ще за другите да е грозна :Д
Брат, ако ми я дадът тази(и ако нямах приятелка) ще и направя гъза баница :D
honeybabe
09-10-2010, 09:57
Глупав въпрос ... когато някоя ти хареса гърдите ли ще тръгнеш да и гледаш? :) И дори да има по-големи гърди като е куха какъв е смисъла?
Все едно ние да тръгнем да си подбираме мъжете според размера им...там долу...Дразня се,че някой виждат същността на човек с очите си!Оценяйте хората не по външността или по размера на гърдите...толкова е повърхностно! :)
DarkTemplar
09-10-2010, 09:58
^Мила госпожице, повечето хора (особено в по-млада възраст) са повърхностни. Това е тъжната истина. ;)
БЕЕЕЕЕЕ цялата истина е че трябва да има ... цици като цяло ... големи малки ... така и така какво ще правя с тях ... важното е яко дупе да има ... това за големите цици за какво ти е? да си храниш егото пред френдовете?
Palpatin
09-11-2010, 11:09
honeybabe, oбикновено момчетата първо гледат физическата красота. Затова за много момчета размера на циците е важен. А и все пак циците се виждат за разлика от пениса.
RoSKo0o0
09-11-2010, 11:20
...
Djudjinku
09-11-2010, 18:50
Снимка няма да пращам, но и според мен златната среда си е златна. Големите гърди могат да изглеждат вулгарно, особено с по-голямо деколте, а прекалено малките няма да казвам, защо не ги харесвам чак толкова Very HappyVery HappyVery Happy. Има си причини А да е acceptable, B - beautiful, C - colossal, D - dreadful, E - enormous и F - frightening. B сме си най-добре Very Happy, много момчета могат да потвърдят.
Съгласна съм ! :)
Crash9LFC
10-08-2010, 18:25
Брат, ако ми я дадът тази(и ако нямах приятелка) ще и направя гъза баница :D
Брат като я гледам тая ква е кокалеста, ще и го забиеш и ще удариш на кокъл. :D
Ясно,че харесваш задника,ама ако застанат една до друга една със 75 обиколка и една със 95 да те видим коя ще ти се набие на очи ;)
TranceMusic
10-08-2010, 22:00
100% всеки го интересуват ... но не е определящ фактор а само плюс към всичко останало ...
!!
juveteam
10-08-2010, 22:12
Според мен размера на циците няма значение,но все пак трябва да са стегнати колкото и да са големи...
Нормално е всяко момче да се заглежда по по-голям буст,но според мен няма голямо зачение... ;)
RoSKo0o0
10-09-2010, 07:13
...
Ццц,интересен пост,заинтригува ме.
Защо по дяволите пускаш снимка на циците ти?
За да покаже, че не е плоска представи си
juveteam
10-09-2010, 08:34
За да покаже, че не е плоска представи си
Няма лошо нека си ги покаже...Тъкмо ще може и да коментираме нещо... :)
Циците въобще не са важни. Всъщност аз като видя тийнейджърка с големи цици, гледам да стоя надалеко, защото големите цици провисват рано, на към 18. Освен това се изпотяват много и вони между тях или под тях, ако вече са провиснали.
Тази простотия, че циците били важни медиите я пробутват, за да ви накарат момичетата да се чувствате непълноценни, и да пускате по-лесно.
Циците въобще не са важни. Всъщност аз като видя тийнейджърка с големи цици, гледам да стоя надалеко, защото големите цици провисват рано, на към 18. Освен това се изпотяват много и вони между тях или под тях, ако вече са провиснали.
Тази простотия, че циците били важни медиите я пробутват, за да ви накарат момичетата да се чувствате непълноценни, и да пускате по-лесно.
Добри аргументи, не се бях замисляла за това досега. Харесва ми начина ти на мислене.
MakeMeLaugh
10-09-2010, 15:54
Това последното заключение с медиите беше велика глупост, не знам от къде я измисли...
И какво Печелят медиите от цялата работа като започнат д апускат лесно момичетата?!
Това си е дошло точно от вкуса на момчетата, ама айде...
И не винаги големите цици са провиснали, ти обхвана 20%-30% от големите цици. А непровисналите са друг въпрос явно.
Стигате до някаква крайност от комплекс ли не зна от завист ли - стане ли дума за големи цици и веднага те са провинали, нестаегнати и т.н. Е не става дума за големите винасли бефоермени одеала - те са гадни. Не това е тематиката на темата само.
Това последното заключение с медиите беше велика глупост, не знам от къде я измисли...
И какво Печелят медиите от цялата работа като започнат д апускат лесно момичетата?!
Това си е дошло точно от вкуса на момчетата, ама айде...
И не винаги големите цици са провиснали, ти обхвана 20%-30% от големите цици. А непровисналите са друг въпрос явно.
Стигате до някаква крайност от комплекс ли не зна от завист ли - стане ли дума за големи цици и веднага те са провинали, нестаегнати и т.н. Е не става дума за големите винасли бефоермени одеала - те са гадни. Не това е тематиката на темата само.
Точно това което той е посочил може и да не е така, но защо медията да не играе роля за да подтиква тийнейджърите към уголемяване на бюста?
Абе ти не беше ли този модератор дето ме беше предупредил, когато правих оффтопици?!?!!?!?!?!?!!?!?!?! Надявам се да няма двоен стандарт и правилата да важат за всеки.
По темата както вече се изказах големината на циците не играе важна роля просто момичетата/жените с по голям бюст привличат окото по лесно и големите цици са само плюс, но това не значи,че тези с малките не струват или, че няма с какво да впечатлят .... както красивото лице така и циците са плюс ...
MakeMeLaugh
10-09-2010, 16:18
Какъв оффтопик и какви двойни стандарти те гонят пък теб, трудно разграничаваш нещата ми се струва? Няма нужда от 67456789456984 препинателни знаци, момко.
Кога за последно си чул медиите да са насочени към тинейджърите? Под 18-год, възраст е забранена операцията, ако не си разбрал. Аз не съм видял още реклама за силиконови цици на бала, примерно. Това са извадени аргументи от ръкавите буквално...
Главаната таргет възраст са жените след раждане.
Циците може да не са най-важното, но определено са плюс. Но само с цици да избереш жена е тъпо, освен ако не е за 1-ния път.
Аз предпочитам средни те, те са и най-често стегнатите. За да могат да се запазят след години. Малките също много грозно провисват/спандушват след годините. Гилемите ги казахме. Средните са златните.
Големите може да привличат погледите направени с трикове с деколтета, сутиени и т.н., ама не бих искал жена ми да е с мн големи, после след години няма да са по-хубави от средните.
juveteam
10-09-2010, 16:33
Аз предпочитам средни те, те са и най-често стегнатите. За да могат да се запазят след години. Малките също много грозно провисват/спандушват след годините. Гилемите ги казахме. Средните са златните.
Големите може да привличат погледите направени с трикове с деколтета, сутиени и т.н., ама не бих искал жена ми да е с мн големи, после след години няма да са по-хубави от средните.
+1
MilanowPz
10-09-2010, 18:18
еми НИКОГА не бих тръгнал с момиче само заради циците й !!!
а предпочитам средно големи :) :P
crazy7oo
10-09-2010, 19:06
и мен една фр ме нарича преслава и е ужасно досадно :Д :Х иначе тва с подплънките и мен супер много ме дразнии ;х
JustGirl1000
10-10-2010, 11:40
еее... незнам може би тва зависи 45% от това дали ще тръгне с теб но зависи и от характера на момчето само не прави грешката да си тъпчеш сутиена :lol: 8-) :shock: познавам едно мн слабо момиче което си тъпче сутиена щот прилича на дъска :D тва я прави по смешна еее наезнам как гаджето и не е разбрало може би държи дистанция междо гърдите и(които ги няма) и него :-D коет си е невъзможно :? 8-)
ми ддз аз съм момиче и съм забелязвала много гронзи ама с гадже и то зарад грамадните стомни като скачат хфърчът на различни страни моите са ддз 80B ама съм слаба 40 кг съм :D пък и А ми стават ама стиска :D :D лошо е ако някой те кефи само заради циците тва е тъпо според мен лицето трябжа да е по-важно :P
Ем може да не са важни но е хубо с по големи да са и лицето също гледаме момчетата но тялото е важно!
gaidalcain
10-10-2010, 19:39
Не бих ходил с дъска, но не обръщам особено много внимание на циците!
Всичко е генетично заложено.. Дали ще имаш или нямаш цици не зависи от теб.. Ясно е, че момчетата обичат да има нещо и да пълне шепата. Но като харесват момичето едва ли ще има проблем с гърдите - колкото-толкова.
И тези, които казват, че няма да ходят с дъска - що за разбирания трябва да имате? Ако харесвате момичето, трябва да гледате вътрешната красота повече и да се разбирате един друг.. А ако намерите своята сродна душа и е супер чаровна, но няма цици, ще я върнете ли?! Пълни глупости... :wink:
Нямат никакво значение циците. Аз се сещам по-често за онова гадже с почти никакви цици, което на изпроводяк ми направи чудесна св*рка, отколкото за онова с големите, което не иска да гълта :D
Greennight
10-11-2010, 07:06
Много ясно,че циците са важни.Не е задължително да са много големи,но ще е тъпо някоя супер готина красавица дупе,лице всичко и накрая в гърдите като мъж :? Иначе не е задължително да са големи,но да има кво да се пипне,разбирате ме :lol: А иначе имах 1 връзка заради циците на 1 момиче признавам си 8-)
YouDontKnowMe
10-11-2010, 07:59
Всъщност аз като видя тийнейджърка с големи цици, гледам да стоя надалеко, защото големите цици провисват рано, на към 18. Освен това се изпотяват много и вони между тях или под тях, ако вече са провиснали.
Гроздето е кисело, нали.
Не знам, сигурно скоро не си бил между големи цици на хигиенично момиче. Кой знае с каква ромка си бил , та ти е миришело от друго място.
Леле, не стига, че нямате цици ами и философствате. В грешна насока.
MakeMeLaugh
10-12-2010, 20:43
Всъщност аз като видя тийнейджърка с големи цици, гледам да стоя надалеко, защото големите цици провисват рано, на към 18. Освен това се изпотяват много и вони между тях или под тях, ако вече са провиснали.
Гроздето е кисело, нали.
Не знам, сигурно скоро не си бил между големи цици на хигиенично момиче. Кой знае с каква ромка си бил , та ти е миришело от друго място.
Леле, не стига, че нямате цици ами и философствате. В грешна насока.
Не бързай със заключенията и с нападашия тон, моля!
Знаем ти мнението за себе си, че си била слаба, че си имала не знам си кви цици, бла-бла. Не се прави на ощипана госпожица.
Щом на него му миришат значи е така.
И мен са ми гнусни и ми вонят, и кво ся, не е така щото ти каза... пф.
YouDontKnowMe
10-12-2010, 20:47
Знаем ти мнението за себе си, че си била слаба, че си имала не знам си кви цици, бла-бла. Не се прави на ощипана госпожица.
Всъщност, не съм слабата с големи цици, объркал си ме.
Дребната и набитата, със среден размер.
И на какво толкова ви миришат големите?
Съжалявам, моите не са, и няма как да разбера.
MakeMeLaugh
10-12-2010, 20:49
Ще ти го представя така:
Представи си жена не с 2 спраени и отъркващи се мишници, а с цели 4.
Но не казвам, че всяка е така. До ген си е, потни жлези и т.н.
Но процента на тези с гормни цици да ти полъхнат е по-голям, отколкото с нормални в потнитемс парени жеги лятото.
Горе-долу би трябвало да разбра.
YouDontKnowMe
10-12-2010, 20:57
И в крайна сметка при жени , с такава генетична предразположеност трябва да се реагира така :
Освен това се изпотяват много и вони между тях или под тях, ако вече са провиснали.
- демек да се говори за всички като цяло
Това е като темата с издръжливостта.
В нея аз нападнах хората, които свършват по-бързо , докато вие тук така се изказвате за жените с големи гърди.
В крайна сметка не всички мъже са здрави психически и физиологически, за да издържат повече в секса, както и не всяка жена с големи гърди мирише на пот.
В смисъл, и ти си направил обобщение тук, явно без да искаш.
MakeMeLaugh
10-12-2010, 21:01
Четеш между редовете и бързаш да пишеш, преди да си го осмислила.
Аз винаги оставям вратички, не правя масово категоризиране, както е и в случая.
Да се върнем на значението за циците за МОМЧЕТАТА, нищо че над 50% за женския мнения, което не говори добре за тях. Отнася се по принцип от 1-ва страница ;]
juveteam
10-12-2010, 21:02
Значи мога да кажа,че имам опит с големи цици,защото от 4години само с такива булки имам занимания и мога да кажа,че никога не съм усещал да мирише на пот или на каквото и да било...
Palpatin
10-14-2010, 09:00
Размера на циците винаги е бил от значение. И естествено, че големите цици не миришат на пот. Когато момичето не се къпе каквито и цици да има те ще миришат.
Merveille
10-14-2010, 10:01
:shock: Аз за добро или за лошо съм си с голям бюст по наследство и мога със сигурност да твърдя,че всеки,чувал за душ и дезодорант няма проблеми с миризмата. То и плосък като самолетна писта да си , като не се къпеш няма как да лъхаш на свежест..
Големите гърди вече не са на мода!Не са толкова от значение стига да са стегнати и да не е като дъска,демек нормални,според мен лицето има по-голямо значение :)