Влез

View Full Version : Има ли смисъл да се притеснявам ?

YouDontKnowMe
04-27-2010, 22:16
Така започват повечето теми от този род.
Има ли място за притеснение, ако имам ПМС от две седмици, не ми закъснява , теста който си направих днес беше отрицателен, правя секс без предпазни мерки и тн.
Или всъщност съм много проста, прочела съм 484575 теми по въпроса, и пак да не остана по-назад, и 'щото ме мързи да чета още, дай и аз да пусна една.
И разбира се, искам само компетентни мнения. Защото не съм лапенце на 12,13. Така де, на 16 съм - от големите, които с гордо вдигната глава признават, че правят секс и са натрупали бройки.
Както и да е . Призовавам всички набори - моля ви, четете, преди да правите глупости и да пишете ГЛУПАВИ теми във форума !!! Ама наистина ви моля ! Никой тук не врачка за да ви каже - бременна си, имаш сифилис, гъбички , малък пенис и т.н.
Не е нужно човек да е статист/математик за да изчисли вероятността при дадени условия за евентуална бременност.Просто трябва малко четене. Не може всичко да се дава наготово.
Не се занимавам с биология, не претендирам, че всичо свързано със секса ми е ясно, но не разбирам, защо има хора, които продължават да задават все едни и глупави въпроси.

Ама и на 12, и на 13 да сте - правете си секс - ноу проблем. Ама е срамота, че нямате и грам сексуална култура.

Извинявам се за спама. Ако искате заключете темата. Просто исках да споделя.

ЕДИТ: има тема "обща сексуална култура" или нещо подобно, направена е важна. НЕ Я ПОДМИНАВАЙТЕ!

t0d1t0
04-27-2010, 22:38
Дълго и безинтересно,а и много увърташ.

yanev4
04-27-2010, 22:44
Това със сексуалната култура беше селско, ела в Пловдив да те изкъртя от секс и тогава ще си мислиш ти за една сексуална култура :P

ти първо си забели пишката после говори!

t0d1t0
04-27-2010, 22:47
Това със сексуалната култура беше селско, ела в Пловдив да те изкъртя от секс и тогава ще си мислиш ти за една сексуална култура :P

OWNED

sladka_celuvka
04-28-2010, 05:20
Това със сексуалната култура беше селско, ела в Пловдив да те изкъртя от секс и тогава ще си мислиш ти за една сексуална култура :P кой ще изтърбушиш бе лапе... 97 набор и се прави на някъв интересен.. само да те видя някаде в Пловдив ще ти кажа аз.. така ще те посиня,че веднага ще се върнеш към количките с които си играл преди година :?

yanev4
04-28-2010, 08:58
Това със сексуалната култура беше селско, ела в Пловдив да те изкъртя от секс и тогава ще си мислиш ти за една сексуална култура :P кой ще изтърбушиш бе лапе... 97 набор и се прави на някъв интересен.. само да те видя някаде в Пловдив ще ти кажа аз.. така ще те посиня,че веднага ще се върнеш към количките с които си играл преди година :?

зле.. :lol:

plmn
04-28-2010, 09:02
И разбира се, искам само компетентни мнения. Защото не съм лапенце на 12,13. Така де, на 16 съм - от големите, които с гордо вдигната глава признават, че правят секс и са натрупали бройки.

АХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХААХАХАХАХХАХАХАХАХ

Lof_u
04-28-2010, 09:08
[quote=YouDontKnowMe]

значи като си на 16 си от "големите" и се гордееш, че си натрупала бройки :? :booooomb: :? #-o на къде отива този свят ... :X

y0urhottie
04-28-2010, 10:24
хубаво е,че си информирана по тези въпроси ама и 280928421 теми да пуснеш винаги ще има такива ,които да задават същите въпроси!

elito0o0o0
04-28-2010, 10:33
Абе к`во всички ми се правите на ебачи бе?!?! Ела в Пловдив , ела там , ела насам , иди нам къде си... аре моля ви се.. някви тука на 10 години ще ми се правят на ебачи.. стани на 20 и тогава ми говори ;]]

tisho21
04-28-2010, 10:38
Обаче тука интелектуалното ниво е толкова високо, че някои хора даже не разбраха сарказма на темата :lol: :lol: :lol:

stupid0boy
04-28-2010, 13:14
Обаче тука интелектуалното ниво е толкова високо, че някои хора даже не разбраха сарказма на темата :lol: :lol: :lol:
Със сигурност 50% от хората го разбраха.... Иначе к'во е лошото момичето като е на 16 и се хвали с бройките си?

dPa3HuTeJl
04-28-2010, 13:55
Със сигурност 50% от хората го разбраха.... Иначе к'во е лошото момичето като е на 16 и се хвали с бройките си? Е ... няма лошо :lol: Те повечето само с това могат да се хвалят .. :lol: :lol:

stupid0boy
04-28-2010, 14:02
Със сигурност 50% от хората го разбраха.... Иначе к'во е лошото момичето като е на 16 и се хвали с бройките си? Е ... няма лошо :lol: Те повечето само с това могат да се хвалят .. :lol: :lol:

Не мисля, че точно тя е няк'ва надуфка... опознай човека ;) Не съди книгата по кориците...

tisho21
04-28-2010, 14:05
stupid0boy Брато ти от кои 50% си? :razz:

stupid0boy
04-28-2010, 14:07
stupid0boy Брато ти от кои 50% си? :razz:
От тези, които разбраха темата...

kart0fffff
04-29-2010, 01:40
не моа си предстаа че има толко заблудени и задръстени хора да не фанат смисала... :X остаете ги тия дет не фащат ток да си лафат тука и само се смейте,аз лично така бих сторил.Нема кфо да им се занимаате,немате никфа далаФера :)

elito0o0o0
04-29-2010, 10:57
Вие наистина не разбрахте к`во искаше да каже авторката.. :) :)

Gr0zDan0v
04-29-2010, 15:20

OWNED :lol: :lol: :lol:

rrrawrrr
04-29-2010, 20:20
Много си зле, како. :)

YouDontKnowMe
04-30-2010, 10:15
[quote=YouDontKnowMe]

значи като си на 16 си от "големите" и се гордееш, че си натрупала бройки :? :booooomb: :? #-o на къде отива този свят ... :X
Ограничената ти тиква не може да зацепи, че това се нарича сарказъм.
Да ... "на къде отива този свят" .

elito0o0o0
04-30-2010, 10:57
[quote=YouDontKnowMe]

Да ... "на къде отива този свят" . пълна трагедия :lol:

Gr0zDan0v
04-30-2010, 15:16
[quote=YouDontKnowMe]

Да ... "на къде отива този свят" . пълна трагедия :lol:мхм :lol:

Alex3nd
04-30-2010, 15:22
Бягай надалече мульо :razz: :razz:

vaseto0o
04-30-2010, 15:45

Ххаххахахха :D