Влез

View Full Version : Как става?

ritobis
04-28-2010, 11:59
Аз съм в осми клас и кандидатствах.Сега обаче искам да рабера какво трябва да направя ако реша да се преместя в друго училище, защото май натам въвят нещата.Ако може някой по-вещ да ми обясни дали трябва да се държат някакви приравнителни изпити , дали бала ми от кандидатстването ми важи и сега.Защото по АЕ на 23 май (мисля че тогава беше) ще имам външно оценяване.Има ли значение от оценката на този изпит.Смятам да се преместя в Езикова гимназия.И много сложно ли е да стане това, защото така им се разваля бройката на класа.И последен въпрос - като се подава молба за преместване и молба за приемане от другото училище, мога ли да се върна в старото ако примерно се издъня на някакъв приравнителен изпит. Ще съм много благодарен на всички отделили минутка-две за да ме светнат по въпроса.

Jessie
04-28-2010, 12:20
Всичко зависи от паралелката, в която искаш да влезе. Ако е същата, като тази, в която си сега - не трябва да полагаш приравнителни изпити. Ако е различна - май ще се наложи. :) Всичко зависи от новото училище и новата паралелка, в която ще влизаш. :)

nIkEnCeTy_bE
04-28-2010, 16:02
Ами щом отиваш в Езиова, мисля че изпитната оценка по АЕ се смята. Мисля, че това е най важното. Все пак не влизаш в някакво специално даскало с точна специалност. Но няма да е зле да се обадиш да попиташ.